Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

21.12.2012: In Noua Zeelenda o fi deja Inceputul Sfirsitului Lumii? :-)

Creat de Xanadron, 20 Decembrie 2012, 14:13:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bk

O noua speculatie... sfarsitul lumii vina la ora 13.11 FIX (ora Mexicului) :-D

Xanadron

Evrika - am gasit in fine (bine ascunsa sub un covor, ce-i drept) singura predictie credibila:

Adevaratul Sfirsit al Lumii vine fix la ora 16:66 !!! :-o :-D :evil: :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

Cea-i gasit tu nu poate fi mai tare ca "descoperirea" asta :

"Hai să vă spun cu sfârşitul lumii. Cât o să vedeţi monahi care se roagă, mii şi mii de oameni care se calcă să atingă sfintele moaşte, cât timp sunt bisericile pline, nu va veni sfârşitul. O să vină peste 100 de ani, mai mult nu cred că durează (adica pana in ... 21-12-2112).  :fullmoon:

Mai mult: Gigi Becali, DECLARAŢIE HALUCINANTĂ despre SFÂRŞITUL LUMII. "Mai mult nu cred că durează..." - Ştiri interne | Libertatea.rohttp://www.libertatea.ro/detalii/articol/gigi-becali-sfarsitul-lumii-apocalipsa-427750-1.html

Sa nu uitam ca a dat declaratia asta in drum spre comisia in care a fost desemnat sa "valideaze" viitorul Ministru al Justitiei din Romania. Cred ca daca pe langa distinsul parlamentar ar mai fi fost desemnat la "verificarea" calitatii profesionale a Ministrului Justitii si "Fane Spoitorul" sau "unchiul lui Leo din Strahaia" abia atunci ar fi venit sfarsitul lumii - cand cei "certati cu legea" ( ca sa nu spun infractori) isi aleg "capul" justitiei.  :evil:

- Rog moderatorii sa puna textul la "pagina comica" (cu cei 10% banare/supraveghere adecvati pentru ca am intrat pe "politic" )- dar n-am putut sa ma abtin sa nu comentez faza asta "justitiabilo-apocaliptica" a politicii din Romania, faza de care am ras cu lacrimi.

Xanadron

Ascensiunea sociala pe cit de aberanta, pe atit de ametitoare a oierului dublu-parlamentar Gigioaca :-D e doar un semn in plus ca AA (Adevarata Apocalipsa) d-abia de-acum incolo ne pindeste la un coltz de cotitura.

"Mai mult nu cred deci nici eu ca dureaza" :| pina la - benefica poate intr-un fel - Demolare Totala care inclin in continuare sa cred ca-i necesara inainte de orice schimbare de paradigma globala.

Degeaba vad c-am asteptat insa ca macar ora 17:77 :lol: sa vina c-o chestie-trestie cit de minuscula, care sa prevesteasca o cit de mica Schimbare Reala - fie ea si-n rau aparent.

Sincer deci, mai sper doar ca macar dincolo de jalnicul Matrix sa putem evolua netulburati de bruiaje din astea absurde.
Si hazlii pe undeva, ce-i drept :wink: - desi natiile care se iau un pic mai in serios decit noi au atins standarde ceva mai suportabile de viata, chiar si-n simularea asta parshiva. :evil:

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Rayden

Avand in vedere nebunia cu locurile de parcare in cartierul meu, zilnic cand vin acasa de la munca o adevarata loterie sa prind un loc prin jurul blocului...nu mare mi-a fost mirarea ca de joi au inceput sa se rareasca masinile in parcare...apogeul fiind atins azi unde este destul de liber..cred ca au fugit majoritatea pe meleaguri mai inalte..parca de revelion mai gaseam asa..
Ca sa nu mai zic de lumea intalnita prin carrefour care cumpara la greu pungi de faina si malai si baxuri de apa..si nu cred ca pentru cozonaci si mamaliga de sarbatori..asta doar daca cu cele 30 - 40 de pungi de faina si alte 30 - 40 de pungi de malai pe cap de cumparator nu puneau de vreo pomana ceva..a porcului sau a...altcuiva..
Cred ca sfarsitul asta se lasa asteptat la greu..sau s-o fi sictirit si el de cate ori a venit si o fi zis "pas"  de data asta...

gratian

STIMATI COLEGI  de ce aveti ochii inchisi  si nu bagati de seama ca sfarsitul a venit,, nu apocalipsa.. ci sfarsitul pungilor de faina malai  conservelor  si  a multor alimente neperisabile de pe rafturile magazinelor si a super marketurilor ... :lol: :lol:.. odata cu 21 12 2012  intram intro noua era.. ....cei care au prezis  sfarsitul  nu au spus si ce se sfraseste ...   sau ce incepe din nou...oare   NWO   :evil:

dorel6

gratian daca ii sa o luam asa, sfarsitul lumii a inceput pentru noi de cand am intrat in europa. Sa nu mai zic ca am intrat in multe si uitati ne-am facut, nu am mai iesit.  :lol:
[...] editat, fara politica pe forum. StarDust
Da nu ii problema, sper ca stimatul Xanadron sa ma ia si pe mine, anunt de acuma ca vin si cu combustibil pentru mama nava.  :rocket: Combustibil care poarta numele de palinca, stiu eu ca asa au pornit mayasii nava lor mama acum miliarde de ani. Acum stau pe luna si se rad de altii care au pus botul la sfarsitul lumii  :lol: . Probabil mancand si ceva pop-corn in timp ce se bronzeaza la lumina lunii. Si sa nu uitam, Sarbatori fericite !  :star:
Există două metode de a cuceri și înrobi o națiune. Una este prin sabie. A doua este prin îndatorare.