Sectiune pentru limba româna > Evenimente OZN în România

Armata Română și OZN-urile

(1/10) > >>

alx:
Am primit de la Spooky un link spre un ziar care relateaza o intalnire a elicopterelor armatei cu un obiect neidentificat,in forma de sfera,de aprox. 20m diametru.
http://stiridebuzau.ro/diverse/video-secrete-ascunse-de-armata-romana-despre-o-intalnire-cu-extraterestrii-un-fost-pilot-povesteste-cum-a-fost-vanat-de-ozn-uri.html

Nox:
Sunt singurul care crede că momentul ales pentru un astfel de articol este cel puţin curios?

alx:
@nox
nu!

calator astral:

--- Quote from: Nox on  09 December 2012, 16:36:02 ---Sunt singurul care crede că momentul ales pentru un astfel de articol este cel puţin curios?

--- End quote ---

   nu, nu cred nox!
imediat dupa publicarea postului de catre @alx am cautat un maximum de informatii despre Marcel Smoleanu, comandor in rezerva, unul din stabii Asociatiei Romane pentru Propaganda si Istoria Aviatiei, personajul pare extrem de serios, nu cred deloc ca ar fi genul unuia care fabuleaza sau spune baliverne.

 Am incercat sa-i telefonez dar nu raspunde.

E interesanta marturia sa, desi personal sint convins ca este incompleta, dar A.R.P.I.A. e un fel de sindicat al fostilor piloti, batrinii au voie sa se exprime mai liber, citind stenogramele adunarilor generale am gasit o gramada de piste interesante....

 Uite de exemplu o curiozitate, ceva mai rar penttru structuri de acest tip subordonate Armatei si fortelor aeriene:

-----------------------------------------


                              ADUNAREA GENERALĂ - 28 IULIE 2010

            Se intonează Imnul de Stat al României.
     Invitat de onoare: generalul Iosif Rus – preşedintele A.R.P.I.A. la nivel naţional.


    Comandor av. (r) Aurel Stan prezintă evenimentele fericite şi nefericite din ultima perioadă, fiind încă marcaţi de două catastrofe aeriene.

     In tragicul accident de zbor care a avut loc la Tuzla, cu un avion AN-2, şi-au pierdut viaţa 12 militari (8 marinari şi 4 aviatori) printre care a fost şi comandorul NICOLAE JIANU ,Comandantul Şcolii Aripilor Româneşti.

  Cu putin timp în urmă s-a mai produs o catastrofă aeriană, având ca urmare distrugerea completă a unui elicopter israelian şi moartea tuturor membrilor echipajului: 6 piloţi evrei şi unul român, în condiţii meteorologice grele.
 
  Generalul Iosif Rus apreciază că accidentele de la Tuzla şi din Munţii Bucegi sunt foarte greu de comentat. Imediat după prăbuşirea elicopterului, a fost solicitat de presă să facă aprecieri şi a dat informaţii referitoare la particularităţile zborului cu elicopterul în munţi.
   
   Este nevoie de prudenţă, mai ales că echipajul era internaţional.

   Referitor la accidentul de la Tuzla, domnul general pune, pe lângă problema centrajului avionului şi altă întrebare: „Ce căuta comandantul şcolii în AN-2?” În tradiţia Aviaţiei Româneşti există o regulă: când zboară un comandant de mare unitate, acest zbor trebuie aprobat de Statul Major al Forţelor Aeriene!
--------------
      foarte interesant.
Ecce homo>fratelelup:
La tuzla au murit parasutisti....comandantul scoli nu era la primul zbor de acest gen.
Am zburat cu el,la cat buget are armata romana, se aplica multe proceduri pe langa regulament.
Totul pentru a mentine cat mai ridicat nivelul de profesionalism al ostasilor.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version