Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!

Creat de SLEAH19, 26 Noiembrie 2012, 01:13:11

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Vă este sau nu frică de 21 12 2012 ?

Da, cred că vor fi evenimente teribile care vor determina sfârşitul.
4 (5.4%)
Îi încurajez pe cei apropiaţi dar personal mi-e frică .
2 (2.7%)
Nu, dar neliniştea sa cuibărit totuşi în subconştientul meu.
12 (16.2%)
Nu ştiu , nu am încă o părere formată.
12 (16.2%)
Nu am nici o frică.Sunt absolut sigur că nu va fi nimic .
44 (59.5%)

Numărul total de membrii care au votat: 74

Votare închisă: 21 Decembrie 2012, 01:13:11

SLEAH19

Citat din: Xanadron din  18 Decembrie 2012, 13:25:25
........ dar si fiindca unele chestii nu prea serioase - cum e si sondajul asta -, :-D pot fi scrise si mai "lejer". Scuze, dar asta chiar cred, colega SLEAH19

Eficienţa evreiască :

Itzic mort.
Vând trabant.


Mulţumesc tuturor celor care au votat şi au comentat şi celor care nu au votat şi au argumentat :

Stop vot.
Vând bunker.


Dar ...  mai adaug ceva cuvinte:

Proprietar , vând bunker antiapocalipsă, confort sporit, perfect utilat, suprastructură groasă de beton, armată cu tije oţel şi titan, integral placat cu dublă folie cupru şi plumb, etanş, conceput pentru a ramane sub apa 500 de ore, gândit pentru schimbări climaterice, pentru a rezista la temperaturi externe de 700 de grade, la vânturi de 700 km/h si la cutremure de pămant cu o magnitudine de peste 10 grade pe scara Richter, protejează de efectele iernii nucleare sau răcire generală a climei ca urmare a injecției masive de praf în atmosferă, are sistem de încălzire, precum și rată ridicată de rezistenţă la radiații persistente după explozii nucleare, în condiții de siguranță pe termen lung (peste 18 luni), oferă protecție împotriva tuturor efectelor până când radioactivitatea scade sub valorile normale.
Aprovizionarea cu apă potabilă reciclată (3 litri / zi / pers.) și produse alimentare (1,5 kg / zi / pers.) , piscină, un centru spa, cabinet medical, cinematograf şi o bibliotecă. În preţ este inclusă şi cazarea unui animal de companie .
Poate supravieţui oricărui atac terorist sau pandemiilor, unei erupţii solare sau chiar unui colaps economic, are fermă unde pot creşte suficiente legume, animale şi peşti pentru a hrăni 10-20 de persoane pe o durată nedeterminată.
Transportul între etaje se va face cu ajutorul unui lift, iar sisteme sofisticate de susţinere a vieţii vor contribui la o atmosferă generală de siguranţă. Pe ecranele electronice care ţin loc de ferestre rulează  imagini din Paris, New York, Caracal, etc şi  de pe o plajă sau dintr-o pădure pentru a crea senzaţia de locuinţă la suprafaţă.
    Medicamente și truse de prim ajutor , cu tratamente preventive împotriva potențialilor radioizotopi  : comprimate de iodură de potasiu, sistemul de ventilație cu filtre ( carbune ) , schimbător de căldură , rezervă de aer sub presiune, lămpi cu led-uri  de 12 volți,  dispozitiv de măsurare a intensității radiației în interiorul adăpostului , radio pentru a ține pasul cu evenimentele,  pe unde scurte , este protejat printr-o cuşcă Faraday , costume impermeabile și echipamente pentru călătoriile în afara adăpostului , un contor Geiger și  sistemul de protecție respiratorie , recomandate pentru călătoriile în afara adăpostului, cabină de duș amplasată în afara adăpostului pentru decontaminare pentru a se evita introducerea de particule radioactive în interiorul adăpostului,toalete interioare şi toalete chimice cu colector de apă , sistem de tratare a apei , generator de energie , mai multe baterii electrice de acumulare, mijloace de telecomunicații, un emițător radio , saltele / saci de dormit şi paturi, arme şi muniţie , arcuri de vânătoare scule pentru  divertisment ,jocuri, cărţi , rezerve de conserve, făină, zahăr, apă, pesmeţi, fasole, vodkă, vinuri .....(...ăăă, vinurile şi cărţile totuşi  nu le vând,  ocupaţia mea e de cititor de cărţi şi băutor de vinuri, ş-apoi le-am cumpărat cu greu evitând subcultura şi borschul frantuzesc cu etichetă) .

Deci vând .....sau mai bine schimb cu o bâtă de baseball încrustată cu cristale jvarovski, cu care să sparg botu la primu care mai profeţeste o apocalipsă la dată fixă !

                                                                                          Doritorii mă pot contacta pe PM

  Mă duc acum să recalibrez holograma cu bradul de Crăciun, din nou la dimensiunea sufrageriei,

                                                                                                                               
                                                                     Sărbători Fericite la toată lumea !
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

gratian

salut colega SLEAH19 sunt interesat cu toate ca ceva e lipsa din inventar. F.T.L...dar le aduc eu...de cumparat..  nu cred ca iti mai cumpara nimeni bunkarul  ... asa ca  vin cu o propunere ...iti aduc in loc de o bata de baseball.. o ranga de fier..  nu are  cristale svarovski.. dar are in schimb ...doi robineti  si niste suduri ... mai ceva ca ..BUZDUGANUL CU TREI PECETI a lu Mihai....daca tot a trecut apocaLIPSA  hai sa facem un club  din bunkarul tau macar pana la urmatoare apocalipsa adica in 2013..batura  si  fursecurile le ai..   dormitoare  am inteles ca sunt.. primim si VASLUIENI ca astia fac consumatie  mai ales ca prin traditie  ei atata  asteapta  sa puna mana pe un arc sau un pm.. ca sa is.. asomeze vecinul ..  stii accepta si ei regulile UE.....mai ceva ..  din inventar  ai lipsa niste sape tarnacoape si topoare ..intelegi de ce v... ..sunt bine primiti  in club daca il deschidem?? ca lopetile de zapada sigur nu le mai au  ca le au donat armatei pompierilor si jandarmeriei  ca sa poata sa faca fata si sa ii deszapezeasca si pe ei