Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!

Creat de SLEAH19, 26 Noiembrie 2012, 01:13:11

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Vă este sau nu frică de 21 12 2012 ?

Da, cred că vor fi evenimente teribile care vor determina sfârşitul.
4 (5.4%)
Îi încurajez pe cei apropiaţi dar personal mi-e frică .
2 (2.7%)
Nu, dar neliniştea sa cuibărit totuşi în subconştientul meu.
12 (16.2%)
Nu ştiu , nu am încă o părere formată.
12 (16.2%)
Nu am nici o frică.Sunt absolut sigur că nu va fi nimic .
44 (59.5%)

Numărul total de membrii care au votat: 74

Votare închisă: 21 Decembrie 2012, 01:13:11

SLEAH19


  Considerând comunitatea acestui fast food spiritual/ştiinţific/intelectual/ ozenistic/sf, etc, care este Rufon, cu cel puţin un nivel deasupra opiniilor mainstream în ce priveşte 21 12 2012 , doresc o sondare a părerilor şi chiar a trăirilor personale în ce priveşte evenimentul.

Rezultatul va fi un reper util în viitor, pentru noi sau poate pentru ,,cei care vor veni în locul nostru,,.

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

mr

#1
Faina asemanarea cu fastfood-ul.
Nu m-am incadrat in niciuna din variantele propuse de tine. Totusi am votat cea in care pot afirma ca nu imi este frica de ceea ce va veni. Sunt pregatit deopotriva sa fac supravietuire sau sa-mi fie mai bine decat acum. De murit ma gandesc impacat cu ideea ca voi muri atunci cand imi va expira timpul, indiferent de cat ma feresc eu de acest deznodamant. Viata m-a invatat sa ader la intelesul proverbului: nu mor caii cand vor cainii.
La fel, nu pot sa nu remarc ca un (alt) moment mai dificil este prevazut ptr omenire:
"Te voi păzi şi Eu de ceasul încercării, care are să vină peste lumea întreagă, ca să încerce pe locuitorii pământului" (Apoc. 3:10).
insa
"Iar ziua Domnului va veni ca un fur, când cerurile vor pieri cu vuiet mare, stihiile, arzând, se vor desface, şi pământul şi lucrurile de pe el se vor mistui." (2 Petru 3:10)
dar trebuie tinut cont si de faptul ca:
"Şi aceasta una să nu vă rămână ascunsă, iubiţilor, că o singură zi, înaintea Domnului, este ca o mie de ani şi o mie de ani ca o zi." (2 Petru 3:8 )
Nu ne mai ramane decat sa urmarim semnele, si ele descrise destul de bine, si sa ramanem vigilenti, fara a fi cuprinsi de frica sau de iluzia unei sperante ca nu ni se poate intampla nimic rau.

In schimb, nu pot fi sigur ca nu se va intampla nimic in contextul actual. Baietii astia destepti nu prea se joaca ei. Nu degeaba  concentreaza in populatie un anumit tip de energii directionate ca timp pe data de 21.12.2012. Urmaresc un efect, clar.
De ce natura va fi, vom vedea...

P.S. Interesant mesajul domnului, despre care spui ca este respectabil, postat de tine pe alt topic. Personal astept o continuare cu ceva detalii...in viitor, de la tine... :)
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

Am votat ceva care contine si-un pic de frica in orice caz. :-D
Doar e catalizatorul curajului...

Ca sa n-o lungesc prea mult (in criza de timp), repostez ceva scris p-aici mai demult:

"Situatia globala pare sa atirne pe marginea unui hau vag intrevazut doar, fara sa se fi intimplat inca (dupa mine cel putin) evenimente care sa justice totusi prin amploarea lor vreo perspectiva clar cataclismica (fenomene geofizice majore).

Culmea-i ca observ cotidian dorintza unora de "start al distractiei apocaliptice" :lol: - reactie doar aparent disonanta cognitiv, fiindca justificata cumva de halul in care 1001 strimbatati milenare au luat viteza pe Terra (si in structura umana intima chiar) in ultima vreme. :|

O reactie viscerala cu accente disperate, de tipul celei din '89 ("Vom muri si vom fi liberi !") sau, mai umoristic privind lucrurile, "Opriti planeta sa ma inaltz !" :star: :planet: :lol:"
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

uforever

#3
21.12.2012, dar ce nu 26.12.2012? pai n-ar mai fi nimic magic, n-ar mai fi un pic de numerologie, de numere magice, n-ar mai fi un joc, n-ar mai ramane puternic acceptat de mentalul colectiv. Ca si in cazul anului 1999, "7 ani apocaliptici", 999 devine 666, 7 numarul lui D-zeu...etc. Este o joaca de-a "fata ascunselea" cu ajutorul subconstientul uman, o joaca pentru a ascunde lucruri mult mai importante, un joc ceva de genul, numara pana la 10 si cauta-ma, undeeee suuuunt? Ce-ar putea sa ne ascunda "baietii cu simtul umorului"?! pai procedeul prin care ne este furat timpul in fiecare zi, cum ar putea detine cunoasterea, tehnologia, controlul total altfel, decat doar cu ajutorul nostru, al tuturor. Cu ce sa ne tina mintea ocupata, cum sa instaureze teama, groaza, frustrarea, disperarea? Cum altfel am putea sa ne mai punem intrebari de genul: cine ne va salva? unde este mantuitorul, salvatorul lumii, eroul mondial, cel ce aduce pacea? Sigur ca vor gasi pe cineva sa joace acest rol extrem de important, sigur ca vietile noastre vor fi din ce in ce mai furate, exact ca in parlament, la vedere, sigur ca vom accepta cu usurinta situatia, deja o facem, uitam si mergem mai departe. In mod ciudat fiecare "apocalipsa" de genul asta, aduce vanzari considerabile de apa minerala, conserve, cat si de materiale pentru construirea "adaposturilor antiapocaliptice", de parca in cazul unui eveniment major scapa cineva in ascunzatoarea sa. Desigur ca cineva va scapa si banuiesc ca ati ghicit, "baietii spirituali" care cu siguranta vor avea cu ce sa iasa din atmosfera terestra, cel putin cred ca se lucreaza la asta. Personal cunosc atat cat imi permite statutul social, cunoasterea se face pe nivele, cunoasterea implica potenta financiara cat si anumite abilitati, cand spun cunoastere ma refer la tot ce ne este ocultat. Atat cat "cunosc", ma determina sa nu ma tem de apocalipse fabricate, 21.12.2012 nu este prima si nici ultima, "baietii cu umor" se vor tine de pozne in continuare, sunt convins ca pe 21.12 vom avea parte si de ceva "artificii", de data asta trebuie sa ne ramana ceva in minte.

CAT TIMP SOARELE VA ARDE PE CER, RASA UMANA VA SUPRAVIETUI!

jean

#4
Citat21.12.2012, dar ce nu 26.12.2012?
Nu, nu pot sa cred......Nu poate fi posibil asa ceva. Pai cum sa mor a doua zi de craciun? Asa cu burta plina si cand sunt liber de la servici. Si mai ales de ziua mea. De ce sa ma fi nascut intr-o zi in care va veni sfarsitul lumii? Cred ca imi fac probleme aiurea.....Mai bine nu ma gandesc si sa ma bucur din plin de acea zi. :lol: Am votat ultima optiune, eu asa gandesc
Sa ne vedem cu bine in 2013, ca avem multe de facut.
Adevarul este dincolo de noi

zamotrak

Citat din: uforever din  26 Noiembrie 2012, 17:15:34

CAT TIMP SOARELE VA ARDE PE CER, RASA UMANA VA SUPRAVIETUI!

Da posibil,...RASA...,nu si actuala, civilizatie. :-(
Asta asa,  ca o parere,a unuia ,care-si da cu parerea. 8-)

SLEAH19

Dragă@jean , ai votat ultima variantă dar comentul te încadrează la a treia .
De acord cu 2013 ! Să ne vedem dar să nu facem aşa multe că orice facem sau poluăm sau consumăm resursele planetei , vezi ce probleme au mai marii planetei cu noi.
                                                       Mai bine medităm!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

mariusvlad

Eu mai am rata la banca așa ca nu îmi fac probleme dar nici foarte relaxat nu sunt.

fiulploii

@SLEAH19
  Eu sunt sincer cu sfarsitul lumii insa sfarsitul lumii nu e deloc sincer .
Parerea mea..

  Si nu ma pot incadra la nici una din variantele propuse  :-D

SLEAH19

#9
Citat din: fiulploii din  27 Noiembrie 2012, 00:01:50
@SLEAH19
  Eu sunt sincer cu sfarsitul lumii insa sfarsitul lumii nu e deloc sincer .
Parerea mea..

  Si nu ma pot incadra la nici una din variantele propuse  :-D

Sorry Man! Sfârşitul lumii tale pare a fi o femeie...

Pentru cine nu se încadrează mai sunt variante : ex.  pe 21 decembrie  2012 sărbătorim prima zi fără moderare a lui călător astral
Sau nu?
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

kefren

  Eu am ajuns la o intelegere cu moartea,ea nu-mi face greutati...si nici eu ei,deocamdata :-P........dar cand va veni momentul ne vom imbratisa fara suparare si vom pleca intr-o noua calatorie :-D.
    Din acest motiv ,nu mi-e frica,dar.........s-ar putea sa avem parte de ceva surprize neplacute,asa ca nu ma incadrez la nici o optiune!


romulus

Al catelea sfarsit anuntat este asta ? Al 21-lea cumva  :-D?
Si cate nu vor mai fi ....noi sa fim sanatosi !
Dragilor, in ziua de 22.12 2012 dimineata,  150%  garantez ca ne vom da binete p' aici intrebandu-ne cum ne-am petrecut sfarsitul lumii (ori apocalipsa - dupa preferinte  :-D).
Nu ezitati insa sa va faceti provizii ca americanii aia dilii pe care ii vad tot timpul pe la tv. - va fi deliciul retailerilor ....si se vor ruga de... sanatatea noastra cand vor avea incasari astronomice in luna lu' indrea!
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

fiulploii

Citat din: SLEAH19 din  27 Noiembrie 2012, 00:36:07
Sorry Man! Sfârşitul lumii tale pare a fi o femeie...

Pentru cine nu se încadrează mai sunt variante : ex.  pe 21 decembrie  2012 sărbătorim prima zi fără moderare a lui călător astral
Sau nu?
Ar fi nasol ca tocmai cand @calator astral   isi arunca cu o zvacnire de mandrie incrancenata lanturile sa se termine lumea  :-D
Propun ca masura suplimentara pentru mentinerea actualei lumi, prelungirea moderarii pe termen nelimitat.   :lol:
Scuze @calator astral   n-am nimic cu matale insa vreau sa supravietuiasca asta lume  :lol:
Sper ca ai moralul si umorul la cote inalte - cel putin asa reiese din ultimele tale postari.  8-)

In alta ordine de idei, chiar nu inteleg de ce toata lumea se gandeste ca trebuie sa moara ? Poate imi explica cineva , pls.

alx

Citat din: SLEAH19 din  27 Noiembrie 2012, 00:36:07
Pentru cine nu se încadrează mai sunt variante : ex.  pe 21 decembrie  2012 sărbătorim prima zi fără moderare a lui călător astral
Măi,asta e o chestie la fel de sigura ca și sfarsitul lumii... ;D

Citat din: fiulploii din  27 Noiembrie 2012, 22:17:25
Propun ca masura suplimentara pentru mentinerea actualei lumi, prelungirea moderarii pe termen nelimitat.   :D
Sa supunem la vot? :? :? :? :? :? :?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

calator astral

Citat din: alx din  27 Noiembrie 2012, 22:29:40
Măi,asta e o chestie la fel de sigura ca și sfarsitul lumii... ;D
Sa supunem la vot? :? :? :? :? :? :?

Citat din: fiulploii din  27 Noiembrie 2012, 22:17:25
Ar fi nasol ca tocmai cand @calator astral   isi arunca cu o zvacnire de mandrie incrancenata lanturile sa se termine lumea  :-D
Propun ca masura suplimentara pentru mentinerea actualei lumi, prelungirea moderarii pe termen nelimitat.   :lol:
Scuze @calator astral   n-am nimic cu matale insa vreau sa supravietuiasca asta lume  :lol:
Sper ca ai moralul si umorul la cote inalte - cel putin asa reiese din ultimele tale postari.  8-)

In alta ordine de idei, chiar nu inteleg de ce toata lumea se gandeste ca trebuie sa moara ? Poate imi explica cineva , pls.

@fiulploii> sint un martir, un adevarat martir!  :roll: de la Isus Hristos incoace numai Soljenitzin a mai patimit atit de mult numai pentru simple opinii si dreptul la libera exprimare, dar cum bine ai observat pastrez moralu intact, ajutat psihologic si fiziologic de niste prietene care sincer ma compatimesc....
Am convingerea ca oricine a urmarit evolutia acestui forum a sesizat directia ingrijoratoare spre care s-a indreptat, aceasta tendinta s-a estompat actualmente, trebuie sa ne investim mai mult, fiecare din veteranii rufonisti, sa uitam pseudo-solutia new-age, discreditata peste tot, i-a luat Gaia si i-a dus departe-n pustiu, e timpu sa facem o perestroika si un glasnost pe forum, prima etapa ar fi eliminarea tuturor obstacolelor pe care le intilnesc noii useri, ar trebui sa fie autorizati sa posteze din prima, orice doresc ei, orice punct de vedere sa fie lasat sa se exprime, oameni noi / idei noi, sa fie avertizati si ulterior moderati doar cei care depasesc limitele acceptabile de bunul simt, cei care insulta sau sint vulgari.

Propun deci eliminarea perioadei de tranzitie obligatorie care impiedica oamenii sa se exprime liber.In cazul meu reiterez cererea adresata adminului/moderator @alx de a-mi elimina nedreapta moderare chiar de acum.
Am fost moderat, legat cu lanturi grele la maini si la picioare, cu scotci si botnita la gura, dar nu am ripostat, nu mi-am creat un alt cont, sub o alta identitate, chiar si in executarea pedepsei am respectat Regulamentul.

Nu va fi "Sfarsitul Lumii", nicaieri nu am scris asta, va fi o mare Schimbare, sfarsitul unei Ere, o pagina din istoria Umanitatii va fi intoarsa, urmeaza un nou capitol, sa fim cu totii demni, la inaltimea acestui moment crucial.




of @alx...nu ai zis tu acum vreo luna ca 21 dembrie a sosit in privinta moderarii calatorului astral sau am visat?
daca nu ma insel pozitia asta pe care ai afisat-o implica eliminarea moderarii, nu e absolut nici un motiv valabil care sa justifice aceasta pedeapsa exagerata, doar poate niste telefoane de la "minister" dupa publicarea unor noi topicuri "sensibile" stil "OZN-uri made in Romania (Turbmecanica S.A.)"


Sint un caz unic, cred, singurul forumist pe Terra interzis (arbitrar)