Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cate feluri de Eter exista?

Creat de mm, 02 Noiembrie 2012, 03:17:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

#120
Nu am reușit deocamdată sa citesc tot materialul despre ANU. Dar ma gandesc ....dacă luam în considerare ca ANU e cea mai mica particula construita din acele balonase (despre care încă nu m-am lămurit ce sunt din lipsa de timp ) și mișcarea balonaselor prinse în aceasta bucla moebius astfel apare fenomenul de atracție dintre ele (particulele ANU) prin schimbul de balonase de la polii vorticiali . Polul vorticial care absoarbe este atras de cea ce absoarbe de la polul opus al altei particule care ejecteaza , și ceea ce absoarbe sunt balonase ( sau chiar spirile care ies din vortex) ejectate prin polul opus al altei particule ANU. Cred că așa funcționează. Apoi se formează șiraguri de ANU , șiraguri lungi dublu spiralate care intra și ies pe la polii pământului. Aceste șiraguri interacționează cu spirile care ies libere din diferitele tipuri de materie și așa cred ca apare fenomenul de atracție "gravitationala".
  Manipularea/captarea acestor șiraguri se poate obține/efectua  prin diferite metode. De aceea captarea funcționează și dacă ai o simpla bobina  sau doar structura muchiilor unei piramide....sau chiar mintea conștientă. Ungiurile piramidei sau ale unui con formează natural o pâlnie. Siragurile se lovesc/reflecta de structuri și capata o curgere "în manunchi" sau "nod" vorticiala. ..pe dublu sens.
  Acest transfer de balonase care sunt și purtatoare de informație explica poate și o gramada de lucruri cum ar fi telepatia , telekinesia , remote viewing etc

mm

#121
  Eu am luat de buna afirmatia ca acele balonase, indiferent ce-or fi ele, nu sunt materiale. Asta nu inseamna decat ca nu au proprietati electrice - ca asta inseamna gravitatia, forta de atractie gravitationala dintre particule de materie. Deci, definitia material/nematerial este logica doar raportandu-ne la gravitatie (identic= electricitate, zic eu). Si precum gravitatia, la fel ca orice fenomen, are un domeniu limitat, inseamna ca au dreptul la existenta si bulele nemateriale.

  Am "materializat" dintr-o sarma elicoidul singular dintr-un ANU. Atasez poza.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

abyss

Îmi cer scuze pentru insistență cât și pentru faptul ca nu am putut găsi timp pentru parcurgerea anumitor materiale și tot postez mai departe fără măcar sa fac un desen.
  Dar ,  cred că elicoidul singular (nota 10 pt realizare ....e chiar artistică, un haiku 3D) nu e atât de singular, mai are spirile care datorita rotației sunt expulzate în timp ce altele sunt captate ,mentinandu - se astfel un aparent elicoid singular. Cred ca nu mă fac înțeles. Am sa încerc un desen artistic...fiindcă unul tehnic îmi e mai greu.
   Mai adaug ca în viziunea mea , electric înseamnă "spin" adică rotativ. Prin urmare deși nimic nu pare a fi material teoretic , spinul/rotația conferă iluzia materialitatii.

mm

#123
  Mai intervin o data caci atasamentul dinainte nu mi-a iesit precum am dorit si incerc din nou cu JPEG. [De cand mi-am reparat softul nu mai reusesc sa ma adaptez la noua "formula"]. Nu stiu cum ai vazut continutul atasamentului dinainte ca eu nu-l pot vedea.

  Constat ca mi-a iesit bine de data asta. Poate ar trebui sa stergi atasamentul din postarea mea anterioara.

  Da, ai dreptate, ANU are un spin "f. rapid". Nu stiu deocamdata daca de aici apare gravitatia/materialitatea. Nu are rost sa fac supozitii; lipsa mea este ca nu am parcurs materialele ce le-am avut despre eter. Voi incerca sa remediez dar din pacate la viteza de melc pe care mi-o da etatea dureaza al naibii de mult. Altii, activii, nu au timp pentru d'astea ca au servici, s.am.d.
  Da, din nou, sunt sapte elicoizi unul intr-altul. Prin centrul lor circula niste fluide despre care inca nu am reusit sa inteleg ce sunt ele. Sunt multe semne de intrebare.

  Primesc cu placere si desene artistice. Da-i drumul!  :-D
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

abyss

#124
Are cineva tradus bine pagina 13 și 14 din chimia oculta?
Pentru că în această înțelegere și descriere rezida tot schepsis ul.  În sensul ca în carte descrierea lui anu e nu numai incompleta ci și confuzatoare. ..vom vedea dacă voit ori nu. Mie așa mi se pare, cel puțin și voi explica mai târziu și  de ce. După traduceri.

THE     NATURE     OF     MATTER 13 THE   ULTIMATE   PHYSICAL   ATOM   OR   ANU

mm

  Poate ca nu am tradus toata bucata (in acest caz voi continua); se gaseste la adresa:
http://cercetareromaneasca.forumgratuit.ro/t11p30-eterul-eterul
precum si la adresa:
http://cercetareromaneasca.forumgratuit.ro/t11-eterul-eterul
  E posibil sa fie texte diferite in cele doua editii diferite de Occ. Che. Nu am verificat inca.
  Sunt interesat sa specifici partile confuze - de aceea si discutam aici, la cercetare/analiza se cauta si "noduri in papura" ca altfel nu se poate.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

abyss

#126
Mulțumesc. Am studiat primul link și e ok deocamdata pentru ce as dori sa scot în evidență.
  Pentru moment fiindcă e târziu , vreau sa punctez un aspect referitor la ozn-uri și călătorii în afara corpului oomenesc . Faptul că acestea accelerând pot ieși din spațiu timp către trecut , viitor sau în afara timpului și a spațiului în lumile așa zis astrale populate de sufletele celor plecați sau pur și simplu de alte entități, sau chiar dincolo de aceste planuri în locul de unde acest angrenaj energetic "timp-spatiu-trecut-prezent-viitor-realitati/alternative" poate fi observat în toată grandoarea sa.
  Apoi ar fi acele balonase care alcătuiesc spirele (3) cât și spirilele (7). Chiar nici o  informație despre ele? Doar ca sunt o curgere de lifeforce? Cam vag și incomplet. Ca sa nu mai spun ca e o presupunere fata de descrierea "studiata" a lui Anu. Apoi faptul ca ANU are un CÂMP în jur...  . Ne întoarcem la zero. Ce fel de câmp?  Ce e forță vieții?  Care planuri astrale? Unde era gaura di experimentul creării unui spațiu fără nici un ANU? În pereții spațiului delimitat sau în zona centrala golită, o gaura în spatiu timp?
  Frumoasa descrierea cromatica a spirile lor. 7 culori. Ăsta spune multe.
   Totuși , dacă nu ne lămurim în privința balonaselor și cum de stau ele șirag în spirile totul este în van.
    Am o ipoteza , parte construita logic , parte fondata pe ce am citit și o parte pe ce am văzut. Cum am văzut nu pot spune .
   Balonasele sunt intersecția/nodul unor fluxuri ce se intersectează în unghi , așa cum fascicule de lumina intersectate creaza o holograma. Fluxurile dau punctelor de intersectie respectiv balonaselor spin , de unde și organizarea lor . Fluxurile sunt pe sensuri temporale diferite , iar ceea ce curge prin ele traversează toate lumile , trecute , viitoare, astrale sau posibile/alternative. Acest lucru (cat si nr de spirile+spire) poate explica angrenajul și forma sa , din care fac parte fluxurile , și cum la început nimic nu exista pentru ca mai apoi sa fie introdus impulsul de la care au pornit toate interferentele armonice care au generat tot ceea ce vedem .
    Iar am scris de pe telefon, e o idee , nu voiam să o pierd.
 

abyss

Angrenajul energetic multidimensional cum l-am văzut arata cam asa dar albastrui:



Si privit în profunzime era un fel de teseract

mm

#128
  Am verificat aseara si am constatat ca cele doua versiuni de Occ. Che. au acelasi text (pe care l-am tradus de doua ori din pricina de "imprastiere"). Deci, era bine sa citesti si cel de-al doilea link unde textul e tradus in intregime. La multele intrebari pe care ti le pui (si e f. bine ca le formulezi) e posibil sa nu se gaseasca raspuns direct in carte si chiar sa fie nevoie de studiu personal. In plus, avem dreptul si sa punem la indoiala descrierile respective (desi eu nu merg pe aceasta directie).

  In ce priveste "gaura pe care fohat o sapa", ea se sapa nu in spatiu-timp (care e o licenta contemporana) ci in "mediul inconjurator"= vidul considerat de fizica moderna, adica in acea entitate numita de ei (autorii-cercetatori Leadbeater si Besant) Koilon. Peretele sau anvelopa (tuturor particulelor) atomului ANU nu e o anvelopa propriuzisa ci e constituita din "Koilon presat", dupa cum rezulta din carte. Si planetele dar si sistemele solare si galaxiile poseda o astfel de "anvelopa", dupa cum ne zice Mishin atunci cand interpreteaza rezultatele experientelor sale.

  La expunerea intr-un camp electric, atomii de ANU se insiruie unul dupa altul si cred ca pe aceasta baza putem explica conceptia Maxwell despre fascicule (de ANU) sau afirmatiile lui Lyne rferitoare la acelasi tip de fascicule (stim deja ca la ozneurile respective se creeaza un puternic camp electric).
  Oricum, lucrurile nu sunt deloc simple/simpliste, ceea ce si rezulta din munca de cercetare a autorilor chimiei occulte insa trebuie sa tinem cont ca ei faceau aceasta munca de cercetare inainte de anul 1900 adica pe cand inca nu exista cercetarea stiintifica (asa cum o stim azi).

  In ce priveste grafica pe care ai postat-o mai sus, e uimitoare, intuitiva, chiar surprinzatoare dar - daca nu ma insel - este o ipoteza. Ca ai vazut-o - doar imi imaginez cate ceva. Iau de buna si aceasta informatie. Se pune insa intrebarea: fluxurile temporale de care vorbesti ce sunt, care e natura lor? Se suprapun cumva cu notiunea de fohat?
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

kenjiro

CitatDeci nodul poate fi un fel de ceakra. Si cine e zeul ?





A stylised Ankh (Power of Life), combining the Djed (Backbone-Spine) of Osiris, with the Was Scepter (Power over Death) of Set.
Again, the Djed is also a symbol of the shamanic Axis Mundi World Tree as represented by the Giza Zero Prime Meridian aligned with the natural meridian of the River Nile. There is evidence to suggest that the Was Scepter actually symbolises the central Sushumna channel, rooted in the coccyx at the base of the spine. See here:
Note the small figure inside the Ru of the Ankh, holding what looks like two opposite staffs or serpents - meaning "Gateway" as signified by his spine, the central sushumna.


Gate of God
The Djed Pillar, the Nile and Kundalini

Sursa:
http://garyosborn.moonfruit.com/#/the-djed-pillar-and-kundalini/4573032884



mm

#130
  @abyss,
In mesajul precedent nu am apucat sa reflectez la cele spuse/desenate de tine pentru ca ne-am suprapus cu mesajele (in timp). Revin dupa ce am citit cu atentie si am vazut ca te preocupa balonasele ce constituie siragurile-elicoide ale unui ANU/ UPA. Ba chiar si cele doua desene (la care ai muncit ceva) reprezinta balonasele.

  Din literatura "de specialitate", in afara de mentiunile cercetatorilor Leadbeater & Besant, eu am retinut si relatarile lui Ron Cowen - un alt yoghin cu "micropsi". Despre balonase el spune:
Citat... Pana la urma vazu bulele, la fel cum le vazuse Leadbeater in UPAsi, de forma aproape sferica. Toate aveau acelasi spin (rotire): in sensul acelor de ceas vazute de deasupra [din varful bulei prob.]. Varfurile fiecarei bule pareau destul de dense si intunecate, cu o mica gropita. Partea mai de jos era transparenta. Pe cand Ron plutea prin gropita adanc in bula, el simti "un fel de inteligenta de calitate ... un fel de constiinta" si se gandi sa nu fi alunecat in alt plan /spatiu/, foarte mare si altfel structurat.
.  In corpul bulei Ron observă o activitate circulara de tip vortex, dar diferita de miscarea dintr-un jaccuzzi, miscarea nu parea sa se termine undeva. Apoi se trezi el insusi intr-un spatiu opac cetos in care nu putea vedea nimic.
Restul textului ce relateaza cercetarile lui in colaborare cu dr. Stephen M. Phillips, la adresa:
http://cercetareromaneasca.forumgratuit.ro/t11p20-eterul-eterul

  La sfera alcatuita din triunghiuri la suprafata, banuiesc ca ai folosit 1386 de puncte de intersectie (am pornit de la numararea de ~33x2 puncte pe diametrul sferei), poate pana-n 1440. Cate astfel de puncte ai folosit cand ai desenat-o? De asemenea cred ca acest numar de intersectii nu este identic cu cel al sferei pe care ai vazut-o. Daca da, fa te rog precizarea asta. Cum puteai vedea un tesseract in interiorul sferei, nu-mi dau seama. Triunghiurile respective ar putea rezulta ca efect al actiunii celor Trei Forte primordiale despre care mai vorbiram?

  In mesajul tau de azi 03:18:28 ai inceput o propozitie: "Faptul ca acestea accelerand pot iesi..." care a ramas cumva neterminata. Intrucat ideea pare interesanta, poate faci o rectificare.

  Privitor la "balonase", dupa cum ne zice Ron, ele sunt totusi niste "covrigei" si ele. In textele ce le-am indicat se mai vorbeste despre niste "balonase" (altele) dar acestea sunt doar niste acumulari de "energie pura" care apar sau dispar la iesirea/intrarea din/prin "suprafata" unui ANU (suprafata fiind probabil acea anvelopa desi nu-s sigur). Ele circula prin niste tuburi magnetice.

  Dupa parcurgerea textelor indicate, se deduce ca balonasele ce te intereseaza sunt niste toruri/ covrigei care au spin pe dreapta (!) si este ff probabil ca avand doi poli se pot atrage/respinge putandu-se cupla in siruri (prin a caror axa iarasi trebuie sa fie vreun flux). Asta fiind o posibila explicatie la intrebarea pe care ai pus-o - cum se cupleaza?

  Ca si parere personala, se poate lua in considerare si varianta ca Ron& Phillips au efectuat o dezinformare tehnica, asta "in lumina" anilor mai apropiati (cand s-a intamplat) de prezentul mincinos, totusi eu merg si pe ideea ca yoghinii nu mint (ca tot vorbiram de yama si niyama) din principiu. Ai dreptate ca sunt si propozitii/fraze in textele respective pe care nu le-am prea inteles dar e posibil sa fie si din pricina de "limba gramatica" necunoscuta mie. Nu pot garanta o traducere suficient de buna (ca atata pot).
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

abyss

#131
  Desenele nu sunt facute de mine, imi pare rau daca am lasat aceasta impresie. Am cautat la repezeala pe internet ceva care sa semene cu ce am vazut.  Desenele respective sunt doar asemanatoare (in mica masura) cu realitatea observata de mine. Pana la urma complexitatea aceea nu stiu daca pot sa o reproduc, doar cineva super calificat in programe de reprezentare 3D ar putea fiindca erau 3 aspecte clare. O sfera multifatetata stravezie albastrui verzuie in care fatetele erau lumi alternative la universul nostru dar nu lumi viabile de sine statatoare ci mai degraba "umbre" sau "reflexii" ale realitatii noastre. Fatetele erau geometrice si transparente si in interiorul fiecareia era deasemenea un volum inchis de forma geometrica in care se afla un intreg univers. Erau pe straturi pana in adancime catre centrul sferei unde se aflau suflete asemeni unui ciorchine, care erau anvelopate de aceste straturi de compartimente si care observau prin intermediul unei proiectii/trup lumea si fenomenele din cadrul realitatii "principale". Insa acele proiectii/trupuri sau chiar corpuri astrale se aflau in toate lumile/reflexiile care la randul lor puteau fi destul de diferite intre ele ca si continut istoric.
  Sfera nu avea o suprafata delimitata clar, ci fatetele apareau la "suprafata" ca fiind foarte transparente si din ce in ce mai clare catre interior.

  Si eu cred ca yoghinii nu mint. Ma bucur ca mai sunt descrieri despre balonase. Practic se confirma intuitia multora referitoare la substanta din care sunt alcatuite ele. Prin urmare si balonasele sunt un fel de ANU dar mult mai rudimentar, au spin, polaritate, si cel mai important constiinta. Adica sunt constiente. Si din ce sunt ele alcatuite, probabil calatoreste prin toate aceste lumi, unind , conectand trecutul si viitorul cat si toate probabilitatile. Balonasul desi este in lumea noastra , reprezinta un punct de intersectie si acces cu toate lumile imaginabile noua. Incep sa cred ca balonasul este cea mai mica particula existenta, "vie" si constienta, si ca la acea particula bipolara (formata din unirea aparenta a 2 particule opuse) faceau referire doctrinele orientale.
  Fohat din ce inteleg eu se refera la balonasul covrigel, dar doar la ce face acest mic ansamblu rotativ in lumea noastra. Koilon, inteleg ca e supa de ANU in care suntem imersati, supa destul de impartita pe criterii de aeher specializat.
 
  "Faptul ca acestea accelerand pot iesi..." da. Asa a si fost. Ce pot spune mai mult? Decat ca [...] a iesit din densitatea aetherica a lumii noastre, a traversat straturile rarefiate accelerand in continuare. Apoi a traversat lumi asemanatoare pana cand acestea deveneau din ce in ce mai palide si rupandu-se de stransoarea lor a tasnit liber dupa care s-a oprit...si s-a putut vedea angrenajul energetic descris mai sus...iar in jur se puteau observa alte sfere, lumi formate din cu totul alt Fohat, oarecum asemanator, fiindca difereau culorile cat si geometria fatetelor.
E o poveste demna de off topic. O ipoteza de lucru eventual si asa o consider si eu. De aceea caut sa inteleg daca acel ansamblu energetic poate fi real, cum circula particulele, cum sunt interconectate lumile si evenimentele, care este forta care le tine, de ce este constienta, de ce se comporta copilareste sau distrugator ori inefabil de creativ.
   

abyss

#132
@mm , în opinia dumneavoastră ce sunt "tuburile magnetice" prin care circula Balonasele? Pentru că am inpresia ca ceea ce numim "magnetic" este de fapt un termen care definește amprenta unor trenuri de balonase. Pe de altă parte, sunt de părere că aceste bule nu sunt prezente doar în Anu ci peste tot. În anu au doar o curgere organizata . Pot fi aceste balonase libere (care nu fac parte dintr-un anu) ceea ce numesc unii neutrinos? Dacă sunt neutre ar putea reprezenta ele un fel de memorie libera (neangajata) a angrenajului energetic?

mm

#133
  Ai pus intrebari bune. Raspunsurile mele nu se pot indeparta de "litera documentatiei" (avem ca documentatie relatarile unor cercetatori, spusele teozofilor, unii autori, etc.).

  "Tuburi magnetice" - asa le numeste autorul, respectiv cercetatorul in "micropsi", Ron. In text nu exista explicatii de ce le zice asa. Poate sunt magnetice, poate nu. Dat fiind ca le "vede" totusi, putem deduce ca sunt similare fluidelor, ca sunt tuburi formate de un fluid nematerial.
  "Balonasele", de energie zice autorul, despre care am stabilit ca nu sunt aceleasi cu balonasele ce constituie siragurile/ spiralele unui ANU, sunt inghitite sau eliminate de ANU. Cele inghitite par sa se formeze din "nimic", intra pe tub si apoi se umfla si dispar in interiorul ANU (care sufera un mic soc simultan cu dizolvarea balonasului de energie). Atunci cand ies din ANU prin celalalt capat, ele pleaca sub forma de balonase. Deci nu se dizolva in Koilon, ceea ce e un pic surprinzator sau, pur si simplu poate fi o scapare de precizare a autorului.
  Ipoteza ca ar putea fi neutrinos sta in picioare destul de bine, mai ales daca ne gandim ca formulele fizicienilor prezic miliarde de neutini la o reactie si cand numara neutrinii acestia sunt (cu bunavointa) cateva zeci! Nu cred ca pot fi purtatori de memorie daca se dizolva in Koilon.

  Revenind la balonasele-siraguri, acestea au descrieri usor diferite la cele doua grupuri de cercetatori (pe care eu -oarecumva- pun baza): 1) Leadbeater& Besant& Jinarajadasa; 2) Ron Cowen& Phillips.
  Intrebarea principala care se naste e : De ce Ron a observat filamentul ce iese/intra din/in ANU pe cand celalti nu. Nu prea vad un raspuns valabil aici decat ca echipa 2) [din 1991] a dorit sa vada si filamentul. Adica, intra in discutie si chestia cu increderea sub 100%, pe care eu am mai recomandat-o si pe aici.
  Ca raspuns pozitiv pentru afirmatiile tale, abyss, [cele cu sfera, cu fluxurile ce se intersecteaza sub unghiuri diferite, etc.] sunt descrierile echipei 1) :
CitatIntrucat observatiile ne arata ca fiecare atom fizic este reprezentat de 49 atomi astrali, fiecare atom astral de 49 atomi mentali si fiecare atom mental de 49 din aceia din planul buddhic, avem aici cativa termeni ai unei serii progresive [progresie geometrica?] si presupunerea fireasca este ca aceasta serie continua si acolo unde nu mai putem s-o observam. O probabilitate suplimentara ii este imprumutata acestei presupuneri de faptul remarcabil ca: daca presupunem ca un balonas corespunde unui atom din planul sapte /sau mai inalt/ si apoi socotim ca legea de multiplicare incepe operatia in asa fel ca 49 de balonase vor forma un atom din urmatorul al saselea plan, 2.401 in al cincilea plan, si pana la urma se gaseste ca numarul mentionat [deja] pentru atomul fizic (de 496) corespunde aproape exact cu calculul bazat pe numararea efectiva a infasurarilor. Intr-adevar, pare probabil acest lucru dar [considerand si] pentru usoara crestere a celor trei fire ale atomului, corespondenta ar putea fi perfecta.
Cu toata traducerea mea, cam aproximativa, se intelege totusi ideea ca fiecare balonas este -  ff posibil - o "intersectie de planuri", si nu de doua-trei ci de 49!? Asta numai in planul imediat superior. Caci in cel urmator va fi 492. Da, sunt ceva motive sa te doara capul. Din pasajul mentionat reiese cumva ca totalul de "bubles"= balonase-siraguri, in numar de ~14 miliarde intr-un singur ANU, ar corespunde in final tuturor planurilor (cele sapte) si tuturor "razelor-flux", presupuse de noi ca se intersecteaza. Dar aceasta "comunitate" de balonase nu mai e o chestie tridimensionala ci una multidimensionala (de nici nu putem sa ne-o reprezentam in 3D), ceea ce confirma totusi exprimarea ta cu tesseractul.

  Desigur putem folosi imaginatia si putem ajunge oriunde. Personal, prefer sa ma limitez la studiul unor structuri mai usor de manevrat si, decenu, de construit. Adica o limitare a orizontului in favoarea posibilitatii de experimentare. Si ma refer aici la experimente cu sarme pe care fiecare le poate indoi sub forma de spirale (elicoide), le poate lega la o baterie, le poate masura campurile, etc.

  Un alt mare semn de intrebare este faptul ca echipa 2) a vazut in locul balonaselor-siraguri niste "covrigei"-toruri, spre deosebire de echipa 1) care a vazut doar niste sfere, de genul "bule in apa". Chiar nu stiu ce sa cred pentru ca bulele simple nu au cu ce se cupla intr-un sirag, pe cand covrigeii au.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

abyss

  Diferența de percepție dintre cele 2 echipe o da ceea ce sta la baza intenției demersului. Adică unii au perceput "ce" este, iar ceilalți "cum" este ceea ce doreau să studieze. E dificil de explicat. Balonasele sunt conștiente și interactive. intenția stabilește o "punte" , și bubbles pleacă de la observator către obiectul observației sau invers, caz în care observatorul este "tras" către subiectul observat. Totuși nu vreau să intru acum în astfel de detalii, eventual fanteziste pentru unii (aspect de neglijat fiindcă fenomenul e real). Voi studia ce e cu Balonasele astea fiindcă de aici pleacă totul. Apoi ne întoarcem treptat cu descrierea la nivel macro , la sârme, discuri , măsurători și montaj.
  Trebuie să aducem (pentru mine cel puțin ) corecțiile necesare descrierii realitatii altfel e o bâjbâiala de genul becului lui Alva - 10.000 de bajbaieli. ...Chestie care denotă o neînțelegere crunta a "inventiei" atât înainte cât și după. Părerea mea.
   Deci balonase din "nimic" nu există. Curios e faptul ca mintea umana e mai capabila decât orice construit pana acum. Și cu o descriere corecta ea poate concepe tehnologii care sa fie în armonie cu legile universale .

  Faptul că nu va îndepărtați de litera documentației este perfect. Este cel mai bun punct de referință.