Sectiune pentru limba româna > Diverse

Cate feluri de Eter exista?

(1/28) > >>

mm:
  1.  Forta Eter lichid
Compus din corzi gravitationale, forta karmica si Iubire. Proprietatile lui sunt cumva de lichid si de curgere. Eterul lichid are abilitatea de a suporta direct functiile eterice ale unui corp viu. Acesta este eterul acumulat in unul din dispozitivele ce va fi cercetat mai incolo. Este util in vindecarea traumelor fizice si neurologice si a problemelor de atitudine, asa cum ne arata autorul cercetarii.

2. Forta Eter regenerativ
Compus din lanturi (de curent?) pulsatorii, si o retea de campuri magnetice pulsatorii, rezultate. Poate fi util pentru vindecarea tuturor ranilor si pentru boli degenerative.

3.  Forta Eter transmutational
Componentele specifice nu sunt elucidate in acest moment dar constau in energie solara transmutata de om. Aceasta grupa de eter este folosita exclusiv in scopuri spirituale.

4.  Forta Eter de inspiratie (?)
Continutul include compasiune, corzi de energie celesta (Astrala) si stralucirea Universala (un amestec echilibrat de compus eteric si astral de-al Cosmosului). Aceasta face posibila comunicarea frumusetii si a ingeniozitatii furnizate de Univers. Organele inima si cele ale perceptiei spirituale isi unesc fortele pentru a comunica adevarul cosmic in scopul utilizarii lui de (catre) mai multi. Acest tip de eter e util pentru ridicarea constiintei unui individ sau a unui grup pentru o cauza mai inalta.

5.  Forta Eter transcedental
E aplicata prin respectarea Legii Universale, aliniere magnetica si constiinta lui Christ. Acest tip de forta eter este de ajutor in transcenderea timpului, spatiului si a limitelor constiintei. Utila in orice domeniu.

6.  Forta Eter multidimensional Compusa din iubire, compasiune, forta karmica, constiinta de Christ si fortele planetare. Utila in aducerea individului in armonie cu capacitatea lui de a ridica constiinta conditiei umane. Utila in vindecarea blocajului corectei folosiri a sinelui propriu. Astfel de blocaje conduc la dezechilibrarea ego-ului.

7.  Forta Eter synergic
Probabil ultima forta eterica, ea e alcatuita din cantitati variabile din compusii Eterici mentionati mai sus (dupa caz). Acest Eter reprezinta unirea fortelor karmice astfel incat sa contribuie la iluminarea cursei ( ?) in cea mai inalta maniera de orchestrare. Aceasta va fi o sursa de energie gratuita, va fi karmic directionata si unic( ?) simpla.

   Am gasit aceasta clasificare interesanta care este mai profunda decat pare. Sursa:
http://www.svpvril.com/Cosmology/addendum3.html
  Intrucat functionarea OZN-urilor se bazeaza pe o buna cunoastre a Eterului omniprezent si a legilor sale cred ca subiectul merita oarece atentie si e susceptibil de o dezvoltare (tehnica). Poate ca subiectul va veni in sprijinul observatiei facute de cineva ieri ca discutiile se cantoneaza pe doua-trei topicuri.
  Pentru prevenirea eventualelor carcoteli mentionez ca in aceasta clasificare care mi-a atras atentia s-a intamplat sa fie pomenit numele lui Christ (deci nu fac propaganda crestina). Insusi linkul semnalat are o raza de actiune mai mare, centrata pe subiectul eter (subiect care ma preocupa).

  Am ales totusi acest fragment deoarece eterul - considerat o substanta fizica "moarta" - din aceasta clasificare rezulta a fi cat se poate de viu, permitand si abordarile "parapsihologice" in aceeasi masura ca si pe cele "fizice". Nu m-am gandit pana acuma la eter decat ca si la un "fluid", tipic mecanicii cu acelasi nume.

  Am mai intalnit aceasta abordare de compozitii din anume cantitati de raze, fluide, esente in textele cu vimane. De-abia acum fac legatura ca "razele" in discutie puteau fi ... diferite forme de eteruri.

Cautatorul:
Si-au uitat unul. Mai este un eter.

Eterul etilic....  :-D

Si nu glumesc.

uite ce se zice despre el:

"Eterul este un lichid clar, incolor si foarte inflamabil, cu punct de fierbere scazut si miros caracteristic, folosit ca solvent, si in trecut ca anestezic general.

Eterul etilic amestecat cu alcoolul a fost folosit frecvent in secolul al XlX-lea ca un drog pentru divertisment.
Astazi eterul este folosit foarte rar datorita efectelor sale adverse postanestezice precum vertij si senzatie de voma, fiind inlocuit cu agenti anestezici moderni.

Eterul etilic este folosit pentru obtinerea cocainei pure.

Pana nu demult s-a crezut ca eterul se elimina in totalitate ca atare. In prezent se stie ca o parte din el se biotransforma cu formarea de metaboliti dintre care acetaldehida are cel mai important potential toxic."

http://www.sfatulmedicului.ro/Inhalanti/eterul-etilic_4321

Faza cu cocaina e tare. N-am stiut pana acum. Probabil de aceea te trimite cocaina in eteruri transcendentale.....   :evil: :-o :aliendance:

Si sunt 1000% ontopic. Sectiunea Limba Romana Diverse. Cate feluri de eter exista? Uite inca unul. Cel etilic...   :-D

mm:
Multumesc pentru precizare, Cautatorul-e!
  Fara indoiala ca eterul etilic poate fi folosit ca anestezic general, dupa cum ne spune wiki, si chiar si in cazul de fata putem sa ne anesteziem gandirea ducand in derizoriu subiectul Ether sau/si orice alt subiect.
  Avantajul cert al anesteziei alcoholice este ca nu te mai doare mintea de subiect ori de altele...

  De subliniat ca eterul etilic, ca si inductor in derizoriu, face parte din categoria armelor folosite pe forumuri si nu numai (uau!). Lumea evolueaza, bâta si puşca sunt folosite mai rar, spre marele avantaj al armelor subtile. Tocmai din cauza subtilitatii sale :evil:, respectiv a capacitatii sale de a penetra orice (creier), eterul etilic sta la baza tuturor felurilor (ulterior descoperite) de Ether/eteruri.

fiulploii:
Daca @mm a luat in considerare numai aspectul oarecum nepalpabil al fortei numite eterice si i-a placut disecarea sau felierea facuta de respectivul autor , @Cautatorul   nu a avut liniste pana cand nu a gasit si luat in considerare si aspectul practic al devenirii eterice cu potentiale eteriene  :roll:
  Cei doi colegi zic ca s-au completat ideal . Fiindca nu trebuie uitat nici o clipa aspectul dual al acestei lumi-diorame - si aici amintesc doar eventuala descoperire a unor unde gravitationale cu lungime mai mare decat a universului cunoscut ceea ce presupune ca respectivele inchid marginile continumuului spatiu-timp perceput de noi .
  Daca asa e , atunci e clar cum stam cu diorama dinamica in care traim .

 Revenind la problema eterului ca forta , mai precis ca 7 tipuri de forta potentiala dupa autorul respectiv , eu zic ca iar se amesteca niste notiuni pentru impresia artistica :
 corzi gravitationale, forta karmica si Iubire
compasiune, corzi de energie celesta (Astrala) si stralucirea Universala (un amestec echilibrat de compus eteric si astral de-al Cosmosului
respectarea Legii Universale, aliniere magnetica si constiinta lui Christ. Acest tip de forta eter este de ajutor in transcenderea timpului, spatiului si a limitelor constiintei. Utila in orice domeniu
iubire, compasiune, forta karmica, constiinta de Christ si fortele planetare
etc. etc.
Ca sa se inteleaga corect ce a vrut sa spuna autorul  , in orice lucrare se fac precizari initiale de concepte : definirea Legii Universale , conceptul de aliniere magnetica , definirea constiintei christice , a caracteristicilor si mijloacelor ei de accedere si accesare , conceptul de corzi de energie celesta- paranteza , astrala  :-D , etc.
  Parca astralul il definesc unii ca fiind un spatiu al amagirilor , al iluziilor si nu ceva celest , cu sensul de divin .

  Cum se fac bani in ziua de azi ? Iei un concept sau un fenomen ori o necesitate , o teoretizezi , o imparti in felii numite etape sau nivele , stabilesti niste criterii de admitere a etapelor adica construiesti un sistem de etalonare a maiestriei cu care se face acea necesitate sau se stapaneste acel concept. Apoi o scoti pe piata si eliberezi diplome - materiale si i-materiale sau e-materiale :evil:
 Ma poate contrazice cineva cu dovezi ca nu e asa?
 Cand a aparut notiunea de eter in fizica? Ce se intelegea prin ea si ce cauta sa explice prezenta eterului? Cum a evoluat conceptul de eter , de ce a fost abandonat de fizica si de ce s-a revenit - inca neoficial- asupra eterului pentru a explica unele fenomene. Ce se intelege prin eter azi, in  fizica , oarecum la limita legii  :lol:
 Evident, parerea mea ... eterata adica diafana , care lasa urme ca o boare de vant  8-)

jean:
Noi oamenii avem tendinta de a complica lucrurile si conceptele. Cum spunea si fiulploii ,,Iei un concept sau un fenomen ori o necesitate , o teoretizezi , o imparti in felii numite etape sau nivele". Asa ne place noua, vrem sa intelegem intregul prin felii mici.
In realitate nu exista eter in sensul de gol, nimic.  Dupa mine eterul este un continum spatiu - timp, unde materia si energia se afla intr-o stare mult mai fina de cat cea cu care suntem noi obisnuiti. Sa ne imaginam lumea noastra un burete si aerul din golurile buretelui eterul. Cred ca este un exemplu bun pentru a putea intelege acea lume din care facem si noi parte dar greu de inteles. Eterul si energiile sale impregneaza lumea fizica cum face aerul in cazul buretelui. Daca buretele mai contine si paicaturi fine de apa, atunci avem deja doua nivele. Daca punem acel burete intr-un camp sau zona cu radiatii avem trei nivele, etc.
In realitate vorbim de acelasi univers care poate fi judecat din mai multe puncte de vedere (planuri). Depinde de sistemul de referinta. Cred ca, calea de a incerca sa intelegem universul pornind de la un anumit plan nu va duce nicio data la rezultate concrete. Daca vom reusi sa intelegem integul, atunci vom intelege comportarea sa pe diferite nivele, planuri. Planuri care nu sunt alte universuri cum spun unii, sunt numai nivele ale aceluiasi univers.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version