Sectiune pentru limba româna > Administratie

Anunturi

(1/2) > >>

alx:
La cererea colegului @biss,nick-ul lui de pe forum este acum abyss. 

alx:
Din motive de spargerea contului si postari putin putin COMPLET pe langa subiectul acestui forum,plus alte alea care nu se pot aminti in public,mi s-a cerut  DE CATRE PROPRIETARUL INITIAL AL CONTULUI stergerea acestuia. Asadar si prin urmare,userul !nofur are incepand de acum statul de Vizitator!

alx:
La propunerea membrilor actuali ai Echipei Zero si dupa discutia cu Spooky,astazi,7 ianuarie 2013 alti 7 useri ai acestui forum au primit calitatea de membru in Echipa Zero

Acestia sunt:
-pri3st3ss
-siberia
-padme
-darksid3
-fiul ploii
-mr
-jean

PS daca exista si alti useri care doresc sa faca parte din Echipa Zero,ii rog sa imi trimita un MP,iar eu voi pune in discutie acceptarea lor.Multumesc.

alx:
Componenta Echipei Zero in acest moment este urmatoarea:

--- Quote from: spooky on  27 February 2010, 19:08:25 ---O sa va rog aici sa va exprimati parerea cu privire la cine credeti ca ar trebui invitat in echipa zero.

In afara de moderatori şi administratori, urmatorii au fost inclusi in Echipa Zero:

DepthOfField (ex ciuciulete)
jean
Kymosabe
LP
Rayden
romulus
Shadowman (R.I.P)
Urban
Xanadron
siberia
Nox
pri3st3ss
padme
darksid3
fiulploii
mr
Listă actualizată la 7 ianuarie 2013 (alx)

--- End quote ---
La aceasta lista se mai adauga:
Spooky-admin
alx-admin
Ryn-moderator
abyss-moderator
StarDust-moderator.

De asemenea,se impune sa mentionam ca DepthOfField,Kymosabe si LP isi pastreaza statutul de membrii in Echipa Zero,desi nu au mai activat de mult pe forum.De asemenea,ramane membru ONORIFIC al Echipei Zero si fostul nostru coleg Shadowman,chiar daca nu mai este in viata.

alx:
In urma cu cateva zile s-a pus in discutie de catre membrii Echipei Zero ”cazul” userului Elena78.Acest user a si fost anuntat de mine despre acest demers:

--- Quote from: alx on  07 January 2013, 12:30:40 ---   
   Oricum,doresc sa te anunt ca soarta ta este in mana Echipei Zero...acolo se va discuta ce facem cu tine pe viitor...ceea ce hotarasc colegii,de fapt ce hotaraste majoritatea,se va aplica,indiferent care va fi acea hotarare.

--- End quote ---

Astazi s-a incheiat votarea,si din cei 18 membrii activi ai Echipei Zero,12 au votat.Rezultatul votului il puteti vedea in atasamentul de mai jos.Toti cei 12 au votat pentru ca userul Elena78 sa aiba de acum inainte statutul de Vizitator!
  Asadar,de astazi inainte userul Elena78 nu mai poate posta pe acest forum!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version