Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cerc luminos pluteste in zare

Creat de irisul, 31 Octombrie 2012, 17:49:02

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

irisul

Salut.

Sunt nou pe forum dar am cautat sa imi fac cunoscuta intamplarea mea cu voi aici, pentru ca numai aici ma poate crede cineva.
Sa incep cu inceputul. Se intampla acum multi ani sa ma aflu undeva in provincie undeva in judetul Valcea cu un prieten in apropierea casei mele. Cum se zice mai pe inteles, la poarta, pe pod. Stand noi si discutand d-ale noastre, trece pe strada o masina mare, mai bine zis un saviem. Sunt sigur ca multi dintre voi stiti ce este acela, iar daca este cineva care nu stie, este o masina mare cu remorca in spate.
Dupa cum stiti, pe la tara trec putine masini si ai obiceiul sa urmaresti cu atentie cand trece o masina.
Spre surprinderea noastra, pe geamul de la masina, care era de-o palma coborat, a iesit un cerc luminos cu un diametru aproximativ de 2 palme. Perfect rotund si pozitia lui era perfect orizontala. Era gol in mijloc si ca sa va faceti mai bine o idee de cum arata, va dau exemplu acel neon rotund de bucatarie.
Sa revenim! Am ramas muti de uimire si pur si simplu nu stiam ce sa ne spunem unul altuia si absorbiti de acel cerc luminos, am continuat sa-l urmarim trecand usor usor peste noi. Ne-am uitat atenti dupa el ducandu-se peste casa prietenului meu care era in apropiere gandind totusi ca este doar un cerc de fum sau ceva asemanator.
Am avut insa surpriza de a observa ca acel cerc isi pastra intensitatea luminoasa si nu se deforma deloc. Plutea usor mai departe de casa lui, ducandu-se in zare cam la vreo 500 de metrii. Tin sa precizez ca era vizibil si pentru ca era putin spre inserat si putea fi usor observat.
Ne-am uitat muti dupa el pana cand s-a departat peste o padurice de salcami de pe un deal la aproximativ 7-8 sute de metrii de noi. Plutea incet si isi pastra pozitia orizontala cu pamantul. Cercul era perfect rotund si la fel de luminos ca atunci cand a trecut peste noi iesind de pe geamul masinii.
Dupa ce a disparut, ne-am uitat mirati si muti unul la altul intrebandu-ne daca am vazut ce v-am povestit.
Am discutat amandoi despre asta si nu am ajuns la nici un rezultat. Nu ne-am putut da seama ce a fost acel cerc luminos perfect rotund. Lumina era alba, am uitat sa mentionez.
Au trecut ani si ani de atunci si in diferite ocazii mai povestesc si altora intamplarea noastra insa nimeni nu crede. Si pentru ca nimeni nu ma crede, am ramas cu gandul ca trebuie sa descopar cumva ce a fost. M-am gandit chiar sa apelez la un psiholog sa ma hipnotizeze sa retraiesc acel moment sa pot sa-mi dau seama de mai multe detalii.
Va spun inca odata ca ceea ce v-am povestit nu este o inchipuire si ca nu am vazut singur acel cerc. Eram impreuna cu prietenul meu si el a vazut acelasi lucru.
Stie cineva sa-mi spuna cam ce a putut sa fie acel cerc luminos ? Sau daca a avut cineva vreo intamplare asemanatoare ?
Astept raspunsul vostru cat mai repede posibil. Am sa raspund la orice intrebare va nelamureste pentru a duce la bun sfarsit totul.
Cam atat am avut de spus si va doresc la toti numai bine !

Arhanghelul

#1
Mai mult nu te pot ajuta ...  :evil:

http://www.youtube.com/watch?v=3G-IdYW7olA&feature=player_embedded#!





http://dli.ro/vulcanul-care-elibereaza-cercuri-de-fum.html

How to make ash circle with Shisha smoking


P.S. Poate a trecut pe langa voi Campionul Mondial la ... circle smoke ... "Crapatiu" sa traiasca ... :evil:
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

irisul

Nu se aseamana absolut deloc. Cercul pe care l-am vazut era perfect rotund si nu si-a schimbat deloc forma si intensitatea luminii. Pe langa el nu s-a vazut deloc un fum sau un abur. Nu stiu ce as mai putea spune, o sa incerc sa raspund la orice intrebare sau raspuns postat.

prodcomb

Acum mulţi ani am văzut şi eu, cu mai mulţi martori, un "rateu" auto! Dar al meu era în plan vertical; a trecut peste un gard şi peste clădirea unei staţii electrice.
"Perfecţiunea" colacului de fum şi a evoluţiei sale vine o dată cu trecerea timpului (peste amintiri)!
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Nox

prodcomb, fără băşcălie nu se poate?
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

irisul

#5
Imi pare rau ca toti o ia in ras chiar si aici pe un forum dedicat fenomenelor si aparitiilor paranormale, stranii sau aparitiilor ozn. Nu imi doresc decat sa mai gasesc pe cineva care sa mai fi vazut ceva macar asemanator sau pe cineva care are habar de ce s-a intamplat in acea zi. ******* pot sa faca bascalie. Or sa-si inghita limba intr-o zi cand o sa fie partasi la ceva iesit din comun.