Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

UFO War Expands – Heavy Action In Antarctic Ocean

Creat de bk, 30 Octombrie 2012, 22:13:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bk


kefren

Citat din: bk din  30 Octombrie 2012, 22:13:40
Ia uitati ca zic astia aici:

http://www.realitatea.net/teorie-oc-omenirea-se-lupta-cu-o-rasa-de-extratere-tri-in-antarctica_1042312.html

sursa aici:

http://johnkettler.com/ufo-war-3-ufos-destroyed/



Banuiesc ca este o fabulatie... Insa stie cineva mai multe detalii ?


       Pot sa o iau ca si o gluma,eventual,aceasta stire.Acum serios vorbind, la tehnologia pe care se presupune ca o au acesti "Blobs" o infruntare cu "Pamantenii" ar fi ca si dintre un tanc si un primitiv care foloseste prastia.

Xanadron

#2
Am mai atins subiectul asta de curind. E intr-adevar o fabulatie a unui tip realmente "deranjat la mansarda" - John Kettler isi zice (Hei John tata, nu stiu ce fumezi, dar da-mi si mie una!) :-D

Omu' face insa un trafic nebun cu halucinatiile de pe website-ul lui (la care au pus cumva botu' si jurnalisti pe care-i credeam mai seriosi - de pe situl veteranstoday de ex.), ultima fiind asta cu "man-eating blobs".
Mai precis, povestea ca ET-ii "agresivi" implicati in asa-zisul rezbel umano-ET din Pacificul de Sud-Est-Nord-Vest (pe care doar el l-ar vedea, desi s-ar desfasura cica pe juma' de planeta) sint un gen de celenterate lovecraft-iene care mai arunca cite-un tentacul pe puntile navelor de razboi americane (dar si chineze, japoneze, balaurieze etc :lol:) si halesc la breakfast cite-un marinar-doi, iar la cina mai ales ofitzeri. Nu prea multi totusi, sa nu faca indigestie.  :-D

http://johnkettler.com/ufo-war-shocking-news-new-foe-victories/

Inclin sa cred insa ca JK nu-i "doar" scapat de la Balaceanca, ci joaca-n echipa "vinzatorilor de frica" - nu gratis, clar. :evil:

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

rontzo

voi chiar nu credeti ca nu trebuie sa-si scoata si neica John Kettler firfireii pt traiul de zi cu zi din ceva? ( chiar daca nic el nu are pofta de munca  si stie si sa se fereasca de ea?)
si..pe partea ailalalta si amaratzii aia de la Realitatea TV nu trebuie sa traiasca si ei din franciza asta de comertz cu aer..?  ce naiba !

elena78

Citat din: bk din  30 Octombrie 2012, 22:13:40
Ia uitati ca zic astia aici:

http://www.realitatea.net/teorie-oc-omenirea-se-lupta-cu-o-rasa-de-extratere-tri-in-antarctica_1042312.html



omenirea de cand a fost ea creata  se lupta cu rase  de extraterestrii  ,niciodata nu a fost   lasata in pace  sa evolueze la  voia ei ...

mariusvlad


elena78