Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Filme care trebuie văzute!

Creat de Nox, 15 Octombrie 2012, 23:54:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

terraflorin

#30
SS-GB 2017 serial TV ''ucronic'' distopic - Are loc în 1941 într-o linie alternativă a timpului în care Germania Nazistă a câștigat Bătălia Angliei și a ocupat mare parte din Regatul Unit.

Ceva spionaj despre fizica atomica pana acum - nu a aparut niciun UFO inca (episodul 3)
http://www.imdb.com/title/tt4939950/



Grifon

În sfârșit, dupã multe anunțări și amânări, David Lynch &Co au lansat TWIN PEAKS 2.
Ca unul care am fost fascinat in adolescență de seria 1, evident că m-am repezit - are deja 4 episoade. Si pot spune că:
- Lynch se duce wayyy- wayyyyy out !
- Kyle McLahlan (agent Cooper) e bătrâior (deh, chiar si in Twin Peaks se imbatranește, haha !) dar își pàstrează incă un anume farmec de detectiv mistic...
- dacă nu sunteți fani impàtimiți ai "irealului", nu và uitați...treburile devin de-a dreptul outlandish!

Totuși, de vreme ce am tot "tatonat" si pe aici "tărâmuri ireale"...zic că merită o vizionare - măcar să vedem cum construiesc altii "lanțurile" speculative....

padme

X Files sezonul 10, am văzut reclama la tv, nu ştiu când a apărut, dar de-abia aştept să văd ce au mai născocit si de pe unde s-au mai inspirat.. :))

panta_rh_ei

Omenirea..."0".  Atotstiutorii astia vor sa spuna cumva ca si noi ne-am ucis Creatorul? Ca cei ce-ncearca/spera unirea cu Divinul inca din viata asta sau macar in ailalta sa-si cam vada de treaba? Ca intotdeauna raul invinge? Transumanismul duce inevitabil la..."sintetici" ? Sinteticii astia n-au nici-o credinta, isi dispretuiesc creatorii. Merita, carevasazica, sa ne mai straduim? Filmul are cateva scene oribile la care, recunosc, nu m-am putut uita. Viitorul suna bine? :? :cry:
Cine a zis " acolo unde mana omului pune piciorul se alege praful" - a avut dreptate.  :cry:
http://www.filmeonline.biz/alien-covenant-2017.html
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

fiulploii

In privința filmului eu zic sa stam liniștiti, va urma o continuare.
In realitatea noastră insa lucrurile stau exact așa, daca creatorul nu da dovada de omnipotenta sau de divinitate atunci el va fi eliminat . Asta e legea fiindca însuși creatorul se comporta astfel , el dând caracteristicile sale creației , făcând-o după chipul si asemănarea sa - sună cunoscut? Oricum , treaba e mai complicata . Daca ne luam dupa mituri , creatorii inițiali au venit , au făcut omul , i-au dat un sistem solar si au plecat lăsându-l sa evolueze . Ce s-a întâmplat cu ei nu știe nimeni. Tot miturile zic ca dupa ei au sosit altii si altii care au modificat fiecare Creația inițială dupa scopurile lor .

    Daca ne luam dupa știința de pana acum atunci omul actual e un hibrid intre cel putin doua specii asta daca nu se descoperă ca si-a mai băgat cineva genetic coada . Cand hibrizii au ajuns suficient de numeroși , au trecut la extincția celorlalți pt resurse. In plus, dupa ultimele studii, schizofrenia ar fi cauzată de glisarea intre cele doua specii.
    Eu zic ca nu numai ca ne-am ucide creatorii daca am putea dar îi si urâm pt asta fiindca nu corespund cu normele noastre de frumusețe si inteligenta .
    Si apoi hai sa judecam drept: roboții actuali pt ce ii construim? Ca sa ne facă viata mai ușoară, sa ne înlocuiască la munci grele sau plictisitoare , sa ne distreze, etc. Ei nu au constiinta de sine, deocamdată. Putem zice ca sunt sclavi ? Care nu au nevoie de hrana biologica si care nu gândesc decât in limita softului implantat. Hmmm, cu ce seamănă povestea asta? Cumva cu mitologia babiloniano-sumeriană? Nu dezvolt mai departe dar daca nu plecam curând spre alte planete va fi grav fiindca aici vor fi altii  :lol: Părerea mea...

   Am pus o știre acum ceva timp in care o imprimanta 3D e in stare sa facă o alta imprimanta 3D  :roll: Nu e clară calea?


http://www.wakingtimes.com/2015/05/07/8-reptilian-traits-in-human-beings/

Aseneth

Anon - 2018

Il recomand mai ales celor care urmaresc topicul Evadarea din Matrix


panta_rh_ei

Ati vazut - *In time*? merita vazut.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

abyss

Da, bun film.
Merită văzut și miniserialul 'Marea Liniștii'. Un serial sf korean. Dar ceva mai interesant decât ce se difuzează in ultima vreme.

abyss


abyss


abyss



Fundația lui Isaac Asimov reprezintă un vârf al SF-ului mondial. Serialul prezintă povestea monumentală a unui imperiu galactic intrat în declin și a societății secrete de savanți care, folosind psihoistoria, încearcă să scurteze inevitabila Epocă Întunecată ce va urma. Fundația a lansat multe dintre temele populare ale SF-ului modern.


https://filmeserialegratis.net/fundatia/

Grifon

Consimt, "Fundația" e un epos monumental, probabil cea mai profundă operă a lui Asimov.
Nu am văzut încă ecranizarea, dar sunt puțin sceptic. Lucrări de amploarea și subtilitatea "Fundației" (ca și "Dune" a lui F. Herbert) sunt dificil de pus pe ecran, mai ales că valoarea stă majoritar în cugetările personajelor (mai puțin în firul epic, acțiunea exterioară).
Oricum ar fi însă, cu siguranță merită vizionat.

abyss

#43
E realizat frumos, jucat binișor  ..incepe  mai lent acțiunea dar...
păcat că, si aici reproduc un comentariu al unui user de pe site-ul cu filme: "s-au kkt cu ură pe Fundația lui Asimov"

Va las plăcerea sa descoperiți cine, unde, când si cum a "comis-o".