Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Masina zburatoare veche de 5000 ani in Afganistan

Creat de libelulu, 10 Octombrie 2012, 10:07:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

libelulu

Se pare ca vom asista la niste dezvaluiri interesante privind trecutul nostru!
Un mini documentar despre aceasta descoperire:
Secret 5000 Year Old Flying Machine Discovery with Steve Quayle

Xanadron

1. Bun venit pe RUFOn, libelulu!
2. ...Desi mai bine debutai cu oricine altcineva decit fantezistul (ca sa nu-i zic direct mitomanul :-D) Steve Quayle. Lipsa oricaror argumente macar circumstantiale vorbeste de la sine si-n clipul asta.

Spusele de mai sus - pe care oricum n-are rost sa le detaliez pierzind minute pretioase cu linkuri facil gasibile de oricine si unde UFOlogi seriosi il "demonteaza" pe nenea asta penibil - nu echivaleaza insa cu vreun enuntz de genul "n-au existat Vimane, nexam nici Nefilimi/Refaimi/Anakimi" s.a.m.d.
Abordari mai putin senzationaliste clar ca n-ar strica, dar defilam deocamdata cu astea in lipsa unor dovezi bine "palmate" de catre stim-noi-cine. :evil:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

StarDust

Posibila sursa a imaginii pusa pe videoclip ar fi pe aceasta pagina:

http://www.warintel.blogspot.ro/2007_08_26_archive.html

Tora Bora: Malawa valley Photos
Friday, August 31, 2007

Acei soldati cu siguranta cautau insurgenti, si nu altceva.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Cautatorul

Stirea a aparut si-n Romania:

"8 militari americani au disparut in timp ce incercau sa scoata dintr-o pestera un aparat de zbor vechi de 5000 de ani. Este vorba despre un proiect care apare scis in sanscrita si are origini in vechea cultura a indienilor.

Toata acesta descoperire a pornit odata cu un document gasit de catre chinezi in Lhasa (Tibet). Pentru a-l descifra, l-au trimis la Universitatea Chandrigarh. Doctorul Ruth Reyna a spus ca acest document continea planul unui aparat de zbor interstelar.

Metoda de propulsare este 'anti-gravitationala' si foloseste 'laghima', o forta centrifuga indeajuns de puternica pentru a anula forta gravitationala. Cu acest aparat, indienii puteau trimite oameni pe orice planeta din galaxie."

http://www.sport.ro/virale/8-soldati-americani-au-disparut-in-acesta-pestera-secretul-de-5000-de-ani-pentru-care-sua-si-china-pot.html

Contine si acel video postat de libelulu. Intr-adevar cam ar putea fi mai mult o sursa de inspiratie pentru un film SF...

Dar cateodata ma intreb: Si daca exista o uriasa conspiratie? Si nu ma refer neaparat la acest caz ci in general, daca ceva similar StarGate e real si daca pe Luna s-au gasit extraterestrii, si asa mai departe? Facem o cheta si trimitem un satelit in jurul Lunii care sa faca fotografii extrem de detaliate.  8-)