Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)

Creat de Xanadron, 01 Octombrie 2012, 11:20:14

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

OK compadre, contextu-i important mai ales pentru *rookies*, deci și completările tale-s binevenite. Chiar dacă mie cel puțin nu-mi descîlcesc încă neuronu rămas blocat în buclele ilogice deja comentate pe puncte de mine zilele trecute. Fiindcă linkurile postate nu clarifică / substanțiază de nicio culoare avertismentele lui Greer din prima parte a conferinței.

S-o luăm deci pe rînd, tot cu numere pt ușurința replicilor:
1. De acord în principiu - și nu de azi/ieri - cu disperarea-n creștere a cabalinelor :lol: (pardon, kabbaliștilor - termen generic impropriu poate, dar se-nțelege despre cine-i vorbirea) de a-și prelungi hegemonia asupra noastră = Slave Species. Călărire (doar noi sîntem mîrțoagele :-D) bazată pe 1001 mangleli derutante = psy-ops, știri MSM 99% mincinoase, finanțe cămătărești cu Fiat Money și-ndatorări perpetue, false dihotomii de circ politic, energii poluante ȘI monetizabil-controlabile, programe spațiale la harneală, digi-comm-tech accesibil doar aparent util nouă, rezbeluri interminabile etc.

2. Deloc de acord însă cu regizarea unor ELE de capu lor-elitelor. Și nici măcar cu eventuala profitare de pe urma unui ELE cumva independent de voința lor, dar de care ar avea cunoștință prin forțe proprii. Fiindcă doar căpoșii mici/mari gri, :fullmoon: solzoșii :-) ori insectoizii :martiansad: le-ar putea sifona daravele d-astea cosmice. :star: (și probabil au făcut-o deja !!!) Nu mai revin însă la ierarhizarea establismentului planetar cu elitele plasate p-un etaj de middle-management, c-ar fi plicticos. Plus că non-dovedibil concret.

3. Tanti Rosin e credibilă, însă doar pînă la un punct (părerea mea, clar.) Zic asta nu doar fiindcă SG a debitat încă din 2002 avertismente tip ELE conexe cu spusele ei - adică ale lui von Braun - și mai nimic cataclismic nu ne-a faultat d-atunci. De ce n-o cred pînă la capăt? Fiindcă nici Wernher von Braun nu era scutit de principiul *strictly what you need to know is allowed to you*. Și evident știa (doar) de planurile facțiunii - malefice - căreia îi aparținea. Rămîn deci convins că-i erau necunoscute planurile/strategia facțiunii opuse (obligatoriu existentă, că polarizarea-i de bază-n testările nivelului nostru, dar și AL LOR. :evil:)

Mai am 10 sau poate 100 de puncte :lol: (inclusiv motivele logice pentru care Trump NU va fi autorul vreunei Disclojăr), dar și timp destul să mai halucinez p-acilea - deci I ll be back.

(n.b.: A nu se uita sforile vizibile care-i încordează mușchii de bodybuilder ai hiper-narcisistului SG, dar nici tortura psihică insidioasă la care riscăm să fim supuși dacă punem botu la contradicțiile eructate continuu de minionii Sistemului - un singur exemplu: europenii/occidentalii sînt sfătuiți să nu mai procreeze c-ar fi anti-ecologic, simultan spunîndu-li-se că-i nevoie de primirea cu flori a +200 milioane africani ca să nu aibă o disoluție demografică, hehe.) :evil:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Eu am convingerea si cred ca oricine e de acord ca lucrurile sunt destul de clare.  Desigur trebuie să fi urmarit si linkurile.
SG a spus că recent (anul trecut in octombrie ) a auzit o persoana de sex feminin (ce candida la postul de director cia) spunând cam asa: "o să le dăm americanilor ceva înfiorător in curand , de care sa se vaite cu adevarat. " Cred că făcea referire la Gina Haspel...
A mai zis ulterior ca "planul" a fost aprobat la inceputul acestui an primind confirmări din mai multe surse. A mai spus că dacă nu era ceva serios nu ar fi devoalat informația.
  Despre urmatoarea perioada grea de 1000 de ani nu doar SG a vorbit ci si alții precum B.Dean.
  Dr. Rosin a zis ca mai avem doar 10 ani.

  Cred că situatia e împărțită în două,  mia de ani de refera la probleme geoclimatice naturale  in timp ce evenimentul de tip ELE este unul artificial.

In alta ordine de idei pe mine nu ma intereseaza discreditarea  unei persoane sau ă alteia. Mă interesează faptele, dovezile , informatiile cu surse. Ca unul e egomaniac ori doar discreditat voit, ca alta e o torționara agreată de lege si conjuncturi ajunsă acum directoare... e alta. Afirmațiile facute public sunt insa serioase,  cu răspundere in fața legii, nu?
  Ramane de vazut, se pare că în a doua parte a webinarului chiar a zis lucruri noi. O să fac rost de el.

Xanadron

Da, Wffnbrdr (de cînd încerc să-nvăț o anumită limbă antică mai uit vocalele :-D) - lucrurile-s f. clare doar dacă nu le-am raporta totuși la *zgomotul de fond* al gulguto-dezinformărilor uzuale, depășind cu f. mulți decibeli semnalul sferturilor de adevăr conținute.

Nu doar în avertismentele analizate aici, ci-n mai toate pseudo-informările - atractive unele ca lectură SF, dar total chele de dovezi - livrate de alți formatori de ufo-opinie. Știu bine ce zic fiindcă, volens-nolens, în ultima vreme am posibilitatea să urmăresc mai atent evoluția tuturor *sifonatorilor* de pe tarlaua asta. Cu excepția cîtorva analiști remarcabili și pînă acum (J. Farrell, Wes Penre, Richard Dolan sau chiar băboiul antipatic ție L-M.Howe :lol:), restu-s parcă atinși d-o streche mult mai alarmantă decît apocalipsele prezise.

Și totuși, banii curg gîrlă-n direcția lor, de la Corey Goode și-ai lui păsăroi albaștri care-l încîntă pe ex-colegul Călător Astral (Goode fiind asociat de-o vreme și cu hiper-escrocul Emery Smith - v. gulguta *Cosmic Disclosure*) pînă la jenantul new-ager David Wilcock ori jalnicii impostori auto-botezați To-The-Stars-Academicienii lui DeLonge & Co.

Nasol însă că și tipi aparent serioși pînă acu au luat-o pe arătură după mine (Jim Marrs la TTSA, Jay Weidner cu mumiile alea dubioase la Gaia TV, dar și alții.)
...Nimic anormal de fapt, dacă ne gîndim că fiecare din bâlciurile pomenite sînt puse-n scenă de profesioniști ai simulărilor derutante. Altfel n-ar conține blue-eyes boys ca Elizondo (să mai repet de ce nu iegzistă noțiunea *fost securist*??) ori un big chief de la Skunk-Works-ul Lockheed !!! :-o (care tace mîlc orice l-ai întreba, inclusiv ref. la vestita afirmație a răposatului său șef *Putem să-l ducem pe ET acasă*, deci nici nu merită să-l numesc.)

Suficient să vezi clipușoarele... ușurele rău de pe Youtube cu grăsunul Luis Elizondo, ref. la așa-zisa *operațiune ADAM* a TTSA-ului - mai exact, despre începerea tot așa-zisei studiere a unor materiale exotic-extraterestre, deși cuvîntul ET pare verboten la ei (mdeh, ordinul de zi pe unitate nu se discută.) Apare p-acolo și tartorul bătrîn Hal Puthoff - ca decor convingător pt investitori face toți banii, da-n rest v-am mai zis că se... preface c-ar studia aceleași materiale din 1996-99 încoa... 
Nasol, galactic-cosmic de nasol chiar. :x

P.S. M-am mai liniștit în orice caz aflînd că apoca-lipsurile :-D vin abia peste 8-9-10 ani, cînd le-oi urmări oareșcum detașat - ori de f. sus, :star: ori de f. jos. :evil: (nu doar de la 2 m adîncime însă, deși inevitabil o să miros relativ curînd florile... de jos în sus. :lol:)
To be continued.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Grifon

Stârnit de controversele acestui topic, mi-am bătut capul să cercetez puțin activitatea / persoana lui S. Greer - din ceea ce este disponibil pe Internet, evident.
Mă voi referi, deocamdată, la documentarele sale - precum acel Sirius, etc.
Nu trebuie ca cineva să fie prea priceput într-ale analizei ptr.a sesiza iute niște...probleme.
Lipsește coeziunea / coerența materialelor - e o construcție tip colaj. Se prezintă, în secvențe intercalate, aspecte care nu au nicio legătură (demonstrată) între ele. Avem evocări de zei / texte din antichitate, avem critici ale complexului militar-industrial, avem incursiuni în meditația transcendentală...mă rog, de toate. Iar peste (sau printre) aceste "toate", ni se tot bagă bâzdâgania aia care cică e " ET." - "piesa de rezistență".
Cronologie - nimic. Legături de cauzalitate, nici atât. Nu există niciun fir clar, logic,  care să permită verdicte măcar pe validitate (dacă nu pe veridicitate).
Ce treabă are sula cu prefectura ? De unde legăm subconștientul (o afacere cam primejdioasă) de bâzdâgănii și de " discuri" (ultimele doar...hm...simțite ?!).

Cam alunecos acest domn ! Căci, fie, chiar de-l presupun onest (adică crezând sincer acest talmeș-balmeș), tot e vinovat de practicarea unui stil incoerent, hazardat, si aproape integral subiectiv. Să zicem că e o cercetare tip "puzzle", si de aia lucrurile par haotice. Să zicem, de ce nu....dar chiar și în analize "puzzle" conexiunile (imaginate in caz de piese lipsă) trebuie să se lege, daca nu perfect, măcar 90% acceptabil.
Altfel, dacă imaginea de bază era un ...elefant, după stilul Greer unim punctele până iese " harta galaxiei" !


abyss

Waffenbruder, doamna LMH nu imi e antipatică deloc, dimpotrivă, o consider remarcabila din multe puncte de vedere. Asta e pozitia mea reală.
Antipatic îmi e Wilcock , Elizondo ... la modul instantaneu si total, ma rog mai sunt câțiva. Pe de alta parte , J Farrel are si el in ultima vreme un ton sporadic cu cifra octanica mărită. Vezi comparația dintre meteoritul cazut la rusi apoi cel cazut lângă o baza amerloca si speculatiile pe tema...care trimit catre un posibil eveniment test. False Flag ori nu...caci nu vom ști noi niciodată. La cât au tras dupa cazane (a se vedea mărturia filmată a martorilor din diferite structuri/direcții de pe canalul youtube siriusdiscloujăr sau cseti) poate l-au nimerit si pe dracu de la cazane si s-a supărat. Nu putem ști cu precizie ori dovedi cumva.

Domnule Grifon,  ar fi interesant sa aveti în vedere si o analiza  cel puțin pe orizontală a materialelor scrise ale lui SG precum si dwpozitiile filmate. Modul lui cel puțin bizar de prezentare din workshop uri are totusi o bază. Faptul că a venit cu martori dispuși oricand sa fie audiați în congres e ceva demn de luat in seama. Acestia vorbesc despre tehnologii exotice deja puse la punct pornind de la arme de Toate felurile mergând pana la "Antigrav"-uri, baze prin sistemul solar,  capabilitati ampasate in spațiul interplanetar de tintire si doborare, agresiuni împotriva unor vizitatori,  nave doborâte ori obliterate, ființe extraterestre torturate , clonate si programate .... inventatori amenințați,  rapiți, anihilați , în fine toata gama plus fonduri ce dispar de la bugetul lor. Aceste a nu-s parerile lui ci depozitiile unor martori.
  Dacă toți mint , si 99% ne storc creieru atunci ... mai bine imi vad de pasiunile mele. 
  Insa, modul in care SG învață lumea sa inițieze contact cu ființe din alte locuri funcționează, parerea mea fiindca am testat treaba. Fiecare cu metoda lui... Giordano Bruno a avut cred una, si alții care au vorbit despre călătorii în "ceruri". Ca nu au toți succes asta tine cred de alte aspecte. Poate protocoalele de contact se adresează de fapt celor deja contactați ori răpiți.
  Mă retrag din această discuție fiindcă avem poziții diferite pe aceasta tema dar si din pricina ca toate argumentele aduse impotriva lui Steven Greer de până acum nu ma conving din pacate.
  De exemplu ce înseamnă "șenile ET" Waffenbruder ?  Inteleg ca ai o oarecare silă de etei dar care e baza? E formată din auzite sau din experiențe personale ?

Grifon

Citat din: abyss din  24 August 2018, 17:49:19
[...] Insa, modul in care SG învață lumea sa inițieze contact cu ființe din alte locuri funcționează, parerea mea fiindca am testat treaba. Fiecare cu metoda lui... Giordano Bruno a avut cred una, si alții care au vorbit despre călătorii în "ceruri". Ca nu au toți succes asta tine cred de alte aspecte. Poate protocoalele de contact se adresează de fapt celor deja contactați ori răpiți.
  Mă retrag din această discuție fiindcă avem poziții diferite pe aceasta tema dar si din pricina ca toate argumentele aduse impotriva lui Steven Greer de până acum nu ma conving din pacate.

Să nu facem ca Greer - adică să " amestecăm borcanele".
Eu nu pun la îndoială experiențele domniei tale. M-am convins, din discuțiile purtate pe alte subiecte, atât de onestitatea dumitale, precum și de faptul ca posezi, realmente, o capacitate peste medie în zona psi.
Dar nu trebuie să confundăm acele protocoale CE-5 cu vreo mare (sau revoluțjonară) descoperire.  Practicile transcendentale (în care Greer chiar s-a "școlit") există din vremuri imemoriale, diferind doar ca formă între epoci și civilizații. Și noi am dezbătut unele din ele la subiectul " Vril".
Da, prin aplicarea cu tenacitate și profunzime, aceste practici pot oferi o sumedenie de revelații. Simțiri (unele f.atipice), intuiții (unele tulburătoare), precum și elemente de "contact" (inclusiv faimoasele "voci", invocate de numeroase personaje profetice).
Nu neg aceste realități - mai ales că, la o scară mică și incipientă, le-am experimentat, parțial, și eu.
Dar de unde și până unde asta ar însemna " contacte de grad 5" ? Ce treabă au niște imaginari E.T cu asta ?
Cel mult poate fi vorba de E.D - extra-dimensionali. Care există ...dintotdeauna. Spirite angelice, demonice, spirite defuncte, spirite elementale...zâne, gnomi...s.a.m.d - cum am mai discutat conex.

Dom' Greer bagă în melanjul său aceste noțiuni, poate pentru că si el a experimentat una-alta (interpretând apoi după propria educație / formație). Cam ca TVM - ale cărui elucubrații nu le mai aduc în discuție.

Sau, s-o luăm altfel. Lucrarea lui S.Sagan, ce ți-am recomandat-o în iarnă, nu avea și ea repere de dezvoltare a vederii psi ? Și acolo ai experimentat unele...succese - ca și mine de altfel. Iar S.Sagan e și el fost medic, retras spre alte sfere de cercetare - însă nu debitează asemenea "shaorme cu de toate", iar expozeurile sale sunt coerente, clare, f.logic relatate - poate doar tangențial subiective sau axiologic - tributare.

Deci, asta ar fi părerea.mea - să nu amestecăm elemente (unele adevărate și verificabile) cu inserții născute din felurite interpretări / orientări (ca să nu spun " agende").

abyss

#51
Bun, eu insa am dat un exemplu, nu am iesit din matca discuției dar nici nu doresc sa mai insist pe o chestiune ce riscă să devină total ridicolă.
  Aveți prin urmare stimați prieteni amandoi dreptate, e un amestec prea mare pentru un forum mic dar serios. Nu regret totuși ca m-am lăsat dus de valurile confuziei personale. Aveti dreptate , Greer e un om neserios si egomaniac cu tendințe cultice si agende la purtător.
End of story pentru mine pe acest subiect desi daca apar chestiuni legate de aspecte ce-5 am sa va anunț daca perspectiva e ok.

Grifon

Ok, renunț și eu a mai diseca tot felul de amănunte aici.
Conchid prin a mai spune doar două lucruri:
1) Nu cred că S.Greer e un personaj nociv - și pot accepta chiar ca e de bună-credință. E posibil să fie atât de convins de propriile alegații, încât să poată trece și poligraful.
2) Nu am nimic cu "protocoalele" sale, atât timp cât nu cad într-o păguboasă autosugestie. Cine nu vrea să caute practici mult mai vechi și validate, mulțumindu-se cu ale lui....n-are decât să le încerce. Dar n-ar fi rău să cerceteze mai întâi cum s-a școlit Greer
"Greer was trained as a Transcendental Meditation teacher and served as director of a meditation organization.[1][
                                                                                                                                                      (Wikipedia)
Sau cum s-a școlit și onorabilul Amar Kaleka (regizorul " Sirius"):
"Before graduation, Kaleka was published by his professor Anees Sheikh in the book entitled, Handbook of Therapeutic Imagery Techniques under the Hypnobehavioral Approaches. Kaleka contributed to the Neurolinguistic Programming portion of the book:[8].           (Wikipedia).

În rest, să ne auzim (des) numai de bine, si să perpetuăm căutarea adevărului - oricât de relativ ne-ar pare, la anumite momente...

Grifon

Citat 1 (cu noimă în completarea postării de mai sus):
"Students and supporters of my work from over twenty countries funded this movie because they wanted to see a movie about me and my work—which is about sound, the brain sciences, and spiritual transformation. The Director of the film told us that this type of grass roots funding was unprecedented for a documentary film"
Traducere:
Studenții și fanii muncii mele din peste 20 de țări au finanțat acest film pentru că voiau să vadă un film despre mine și munca mea - despre sunet,  neuro-științe și transformare spirituală. Regizorul mi-a zis că asemenea tip de finanțare de la "firul ierbii" nu a mai fost întâlnit în cazul unui documentar.

Citat 2 (cu noimă suplimentară).
"The sound sessions throughout the movie create brief altered states of consciousness that alter the perception of those who view the film. At the end of this cinematic experience audience members are more permeable and open, and they should be given the grace and honor to integrate their experiences on their own—without input from other sound healers or performers".
Traducere:
Sesiunile audio din film crează scurte stări alterate de conștiență, ce modifică percepția spectatorilor. La finalul acestei experiențe cinematice, membrii audienței devin mai permeabili și deschiși, trebuind să li se dea mulțumirea și onoarea de a integra singuri experiențele, fară amestecul altor tamăduitori sau artiști".

Chiar de par citate din Greer, nu sunt (am zis că-l lăsăm). Cuvintele (ca și "modul de operare") aparțin unui anume Tom Kenyon, ce, la fel, face furori la un anumit segment de public cu...bizarerii. La ăsta treaba e mai complexă (ba chiar mai rafinată nițel). Se crede exponent ptr."The Hathors", și emite tot soiul de compo(s)turi, amestecând dimensionalități, antichitate, meditații, acustică....ba chiar și pe nelipsiții Anunaki, care încep să mă exaspereze de-a binelea, hahah !

Coincidențele nu pot fi ignorate, mai ales pe fundalul (recunoscut chiar) NLP. Dar și Kenyon ăsta e interesant, dacă e studiat dintr-o perspectivă mai isteață. I-am ascultat niște melodii "prelucrate", si, da, efectul psihedelic se simte.
De unde rezultă că de " deschis" te pot deschide din ce în ce mai mulți. Instrumentarul e cam același...diferența constă în ce vor să bage unii - cumulat cu ce vrem să primim noi.

abyss

Comparația de mai sus mi se pare posibil dăunătoare pentru logica subiectului pus recent in discuție iar ideea ca SG ar fi un impostor e una cu siguranta falsă pana la dovedirea cu argumente a contrariului. Protocoalele (era sa zic SIE) CE-5 nici macar nu sunt prezentate, analizate. insa in baza unor exemple generaliste clasăm subiecte bazându ne pe niste  chestiuni ce pot fi doar  speculații. De aceea am zis ca mă opresc sa mai comentez.
Protocoalele (deja suna ca naiba)... sunt destinate pentru deep space remote viewing , apoi coherent thought sequencing ...in vederea stabilirii contactului la distanță și transfer de informatii.

LE-  Fapt: Cartea lui Sagan e net superioara invataturilor lui SG.

Xanadron

În fine, demult așteptata parte a II-a, botezată mai incitant (Întîlniri de gradul V parcă):
https://www.youtube.com/watch?v=t_EPLW2Ctvo

Are 1 h 40 min și n-am putut s-o urmăresc încă (îmi ia aprox. 3 h ca s-o disec atent - deh, bătrînețile) - va trebui deci să revin mai in extenso.

@abyss: De-nțeles unele :wink: din argumentele tale pro-retragere din discuție, compadre, dar știi mai bine ca Je că apar inevitabil chestii ofuscant-involuntare fiindcă f. interpretabile pe parcurs, așa că poate revii (pînă și părerile mele vs. narciso-Greierul sînt mai nuanțate-n ultima vreme - în bine, culmea.) :lol: Și, oricum, abia de-acum încolo par să apară detalii demne de analizat.

@Grifon: Iertare-n primul rînd, stimabile, pentru *testul* cu Wes Penre din topicul cu evadarea matrixoidă - care a fost de fapt o inocentă tentativă de a resuscita discuțiile (reușită, ce-i drept, replicile fiind f. valabile.) :-D Credeam oricum că 10 minute sînt suficiente pt lămurirea statutului de *fraud* a lui WP... și nu cîteva ore.
...Fiindcă tema are ramificații neașteptat de multe, pe linia creării unui *zgomot de fond* derutant taman pt cei (f. puțini) realmente dornici să *revină la Sursă*. :star: Dar care n-au atins nivelul înțelegerii Advaitei Vedanta chiar dac-au citit-o și bunghesc măcar diferențele dintre Brahma și Brahman.

O să revin deci în orice caz și acolo, fiindcă și fratele SLEAH19 merită nisțe clarificări, nu doar pe linie Enki / Yahweh-iană (care-mi pare și mie lately o altă farsă a altui impostor mai vechi  - pseudo-expertu-n limbi străvechi Z. Sitchin adică.)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

kenjiro

The spoon is an illusion  :-D

Apoi, Tilopa i-a spus: ,,Urmăreşte clipă de clipă să te eliberezi de ataşamentele minţii". Naropa a răspuns: ,,Ştiu că trebuie să scap de aceste ataşamente, dar ignoranţa mă înlănţuie. Nu reuşesc nicicum să înţeleg că lucrurile sunt deopotrivă reale şi ireale. Pentru mine, ele sau există sau nu există. Ce pot face? Ştiu unde trebuie să ajung, dar nu ştiu prin ce mijloace." Tilopa a răspuns: ,,Trebuie să înţelegi că ideea potrivit căreia lucrurile există este falsă şi ideea că ele nu există este, de asemenea falsă. Tot ceea ce apare este iluzoriu. Focalizează-ţi mintea asupra ideii de iluzie; cheia înţelegerii stă în continuitatea minţii."

Grifon

Bun citat - utilă trimitere.
Coincidentia oppositorum - îndemn vechi (bimilenar).
Doar că...nu e destul să-l citeşti. Sau să ți-l aminteşti.
Abia când este interiorizat - devenind astfel reflex - se transformă în "prima cheie" pentru a descuia "porțile" matricei.

Xanadron

Citat din: abyss din  23 August 2018, 23:05:53
In alta ordine de idei pe mine nu ma intereseaza discreditarea  unei persoane sau ă alteia. Mă interesează faptele, dovezile , informatiile cu surse. Ca unul e egomaniac ori doar discreditat voit, ca alta e o torționara agreată de lege si conjuncturi ajunsă acum directoare... e alta. Afirmațiile facute public sunt insa serioase,  cu răspundere in fața legii, nu?
  Ramane de vazut, se pare că în a doua parte a webinarului chiar a zis lucruri noi. O să fac rost de el.
Absolut de acord cu non-împușcarea mesagerului, compadre.
Dar re-analiza mesajului din p.II a conferinței greer-iene nu aduce după mine multe noutăți, mai ales pe felia avertismentului ELE.
OK, SG rămîne un f. bun orator (calitate care a ajutat sigur la selecția lui de-către-cine-trebuie 8-) din anii 90, pe cînd era adept al lui Maharishi Mahesh Yogi, dar și *instructor* TM = Transcedental Meditation.)
n.b.: Înclin totuși să cred că nu-i un shill voluntar-conștient cu angajament semnat, ci e convins de misia lui oareșcum... mesianică, dar pe moment aș fi offtopic așa c-o las moartă.

Tabelul lui cu cele 3 mari categorii de *aliens* (termen pe care nici eu nu l-aș utiliza, fiind prea generalizator) e util ce-i drept neofiților, care inevitabil confundă termenul alien cu ET :-) și-atît, fără să includă și alte bâzdâgănii:
- IntraTerestre (inclusiv din Astral? - aici poate rezida o confuzie derutantă, la care voi reveni - pe scurt acu, Astralu ăsta-i doar un *cartier* al noosferei circumscris Terrei? - nici vorbă după mine...)
- ori entități man-made - care, cum bine a ajuns la urechile lui SG, nu-s doar bioroboții cunoscuți drept mici Gri după SG (PLF-uri=Programmed Life Forms), ci mai nou și-un gen de holograme... vivante. Mai clar, elementali *materializați = densificați* similari terifiantului monstruleț descris de (presupușii) experimentatori Montauk. Doar că acum unii controlabili grație progreselor AI, :evil: adică a computerelor cuantice.

Ies acum fugărit de alte treburi, dar vă mai las și pe voi să deduceți incongruențele avertismentului apropo de apropiato-depărtatul :lol: ExtinctionLevelEvent. În orice versiune imaginabilă zic eu.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Grifon

#59
Citat din: Xanadron din  31 August 2018, 08:48:44
Tabelul lui cu cele 3 mari categorii de *aliens* (termen pe care nici eu nu l-aș utiliza, fiind prea generalizator) e util ce-i drept neofiților, care inevitabil confundă termenul alien cu ET :-) și-atît, fără să includă și alte bâzdâgănii:
- IntraTerestre (inclusiv din Astral? - aici poate rezida o confuzie derutantă, la care voi reveni - pe scurt acu, Astralu ăsta-i doar un *cartier* al noosferei circumscris Terrei? - nici vorbă după mine...)
Iată, mă declar eu neofit și încerc să înțeleg drăguța expunere.
Ce remarc, fără multă caznă ? Că numitorul comun, liantul întregului eșafodaj, este multidimensionalitatea.
Interesant, nu zic nu - mai ales că domeniul mă pasionează intens și pe mine.
Deci, după SG, toată treaba e "dincolo" (interdimensional /transcendent). Cu diferența, abil punctată, că treaba e fie în multi-D, fie...prin multi-D.Dar oricum am lua-o, ptr.dottore e clar -"dacă transcendent nu e, nimic nu e".
Încep prin a fi de acord - mai ales că speculațiile "ET vin din spațiu" mai sunt luate de bune doar de cei ce habar nu au de teoria relativității (sau de cei ce mai cred că " ăia" stau pitulați pe fața nevăzută a Lunii).
Greer (ca și Vallee, înainte) caută a salva (și relansa) ufologia prin mutarea în...altunde. Și cum singurul "altunde" rămâne suprasensibilul, se năpustește și el într-acolo, mai ales că a și practicat tehnici de transcendență.
Deci, "astralul" non-fizic e (după Greer) nu doar "sălașul" unor entități extra-dimensionale, dar și "zonă de tranzit", " portal" pentru E.T (la care ține prea mult, îmi dau seama, ca să-i nege). Nu întreb (căci aș fi malițios) dacă "locatarii" astralului nu sunt deranjați de traficul lui ET, ci întreb doar atât:
"Cum face onorabilul distincția între ceva ce vine din si ceva ce trece prin " astral", de vreme ce pentru noi, umilii 3D, aparițiile extra-D abia de pot fi înțelese strict (si deocamdată exclusiv) matematic ?

P.S. - Abia asta ar fi mai înteresant de evaluat - căci inepții precum ...E.L.E...sunt, cred, sub nivelul de dezbatere al forumului.