Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)

Creat de Xanadron, 01 Octombrie 2012, 11:20:14

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


Xanadron

Cred ca-i o descoperire mai importanta decit pare - daca, spre deosebire de precedentele (includ aici si microET-ul :-) Aliosenka de la rusi) "spiridusul" asta nou gasit va fi supus unor analize si mai detaliate - nu doar ADN-istice.

Toti  pseudo-spiridusii astia imi amintesc oricum de micutzul ET rautacios :-D ascuns in biorobotu' ala mare capturat de Will Smith dupa busirea OZN-ului sau prin canioane - faza din "Independence Day" (un film clar pe linia hollywoodiana manipulatorie, continind insa si uzualele "sferturi de adevar".)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

https://www.youtube.com/watch?v=ZEht3iVnf2Q

...e înregistrarea webinar-ului greer-ian cu un mesaj cel puțin straniu după mine, de care am făcut vorbire recent.
Titlul *The Atacama Cover-up* e însă derutant, doar prima parte a conferinței (ținută pe 12 mai a.c. dar uploadată pe Sirius Disclojăr abia pe 31 iulie) axîndu-se pe tema respectivului pricolici miniatural de origine presupus ET. :-) Temă pe care am discutat-o de altfel in extenso și noi la-nceputul topicului - inclusiv pe baza unor informații concrete venite din partea stimabilului @alx.
Mari clarificări din partea dr. Greer n-au apărut însă nici acum, așa că prima oră (aprox.) a clipului poate fi sărită.

Șocant e anunțul lui SG - deloc voalat și sub influența unei stări emoționale aparent puternice - referitor la un apropiat ELE (Extinction Level Event). Unul cu cca 5 miliarde victime :-o din actualii +7,5 miliarde *contaniere* terrane! Și despre care ar ști cert, fiind nu doar briefuit de la nivele înalte, ci și cerîndu-i-se consiliere din ambele extreme ale dușmănologiei :-D actuale vest-est atît de verde-n față stimulată.

Un avertisment de o asemenea anvergură merită bineînțeles analizată. Inclusiv contradicțiile conținute-n afirmațiile tale quale, cît și-n non-continuarea dezvăluirilor promise într-o a doua parte niciodată publicată - pînă acum cel puțin. Parte-n care S. Greer ar fi trebuit să dea citire, precum promisese, și unei declarații cumva oficiale *către lumea-ntreagă*.

N-are rost să mai repet poziția mea... blînd zis *dubitativă* :lol: apropo de personalitatea dr. Greer - un tip f. inteligent, dar c-un ego cît casa, acumulări de acareturi-vile-iahturi la fel și alte destule defecte - umane și ele însă, d-aia nu pedalez deloc pe ele. Toate corespund totuși portretului-robot al agentului de influență perfect - nu pentru Rockefeller Foundation, c-ar fi prea simplu.

Lăsînd însă toate astea pentru eventuale disecții viitoare (care ar putea include și celebrele protocoale CE-5 - după mine, pe f. scurt, *chei* parțiale date lui SG de către Paznicii Programării Iluziei :evil: întru brambureală mentală și mai abitir vizavi de fenomenul OZN / ET), rămîn întrebările - măcar unele simple deocamdată, că altele mai complicate le las pe mai încolo, să nu vă ia durerea de cap ca pe mine:

1. Ce urgență mai e asta a unui ELE neanunțat la timp...
2...și care mai poate să aștepte vreo 12 luni (Greer dixit) - pînă venim noi-voi cu finanțarea pt încă 2-3 filme *lămuritoare*?! :wink:
3. ...dar și iluminatoriu-mobilizatoare a conștiinței colectiv-planetare (la +1% din pămînteni ar fi deajuns după Greer)
4. Cum vine trebușoara cu *weaponizarea* = militarizarea unor portaluri ID prin care probabil vor intra diverse orătănii arhontoide - din afara țarcului nostru, clar -, :martiansmile: cînd lozinca lui de pînă acu era a ET-ilor exclusiv buni?
5. Că i-ar face ufo-brefing-uri lui Trump mai treacă-meargă, dar și lui Putin?!...

...și tot așa, dar mai aștept și nelămuririle voastre. Sau dezacordurile voastre - că nu mă supăr, parol (spre deosebire de dr. Greer în nenumărate ocazii.)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#33
Precizări utile-n economia discuțiilor (eventuale):

1. ELE ăsta ar fi de fapt un *false-flag event* - deducem așadar că nu o simplă apocalipsă natural-aleatorie, ci altceva care să semene
2. False-flag despre care SG ar fi fost informat din aprilie a.c., inclusiv c-ar fi fost *aprobat* definitiv-irevocabil
3. De către cine totuși?! Iar ne punem cu burta pe deducții și ies clasicele tabere white hats vs. black-hats.
4. OK, să acceptăm ipoteza pălărioșilor (ori sutaniștilor?) *negri* drept inițiatori ai daravelei - dar cine/de ce (nu mai întreb și *cînd*) îi vor ajuta cu deschiderea-militarizarea portalurilor ID?
5. Atît de certă să fie cifra de 75 milioane *treziți planetar* pentru prevenirea mega-evenimentului?
6. Atît de new-ager să fi devenit SG-n ultima vreme întru motivarea cererilor de finanțări?
7 TTSA-ul lui DeLonge-Elizondo-Puthoff etc (beștelit de SG - pe bună dreptate cred io) să fie și el implicat în mega-scenariul ăsta?

...Și gata - deocamdată, c-am intrat deja-n zona dătătoare de migrene. :lol:
Concluzii proprii (tranzitorii): posibil să fie așa cum prezice SG, deși vag / contradictoriu, dar eu rămîn la părerea că apocalipse d-astea - ajutate au ba - NU pot fi prezise. Vorba lui John Lennon - *Viața e ceea ce ți se-ntîmplă în timp ce-ți faci planuri*. :-D
Și narcisismul greer-ian exacerbat e posibil să-i joace feste din nou, dar despre asta + (multe) altele, într-un episod viitor.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Aprobat de catre democrați, desigur si servicii,  alea de mint si sting , periaza stiinta , au creat Marea Minciuna... Satul din Umbra , ozn urile si multe altele. Am strania convingere proprie si personala ca daca mai ramaneau belitzii nițel o puneam de un "borș" cu rușii. Asa le au rămas doar jucăriile și farfuriile .
1.Posibil să le folosească in ELE
2. Se maschează un alt eveniment aflat in derulare (schimbarea polilor+fenomene climatice conexe sau....you name it )

Xanadron

Posibil să fie cum zici tu, compadre - deși eu văd lucrurile mai altfel. Prea complicat poate? - posibil.
În fine, la tine există cred și parti-pris-uri măcar infinitezimal conexe experimentării proto-ocoalelor CE-5, cu toată cohorta de influențe subliminale. Nu zic c-ar deforma cuiva dublul astral trebile astea cumva ritualice (cum presupun unii că li s-ar întîmpla masonilor), dar prin ADN-ul practicanților tot pot rămîne mici urme - de șenile ET-iluzorii. :-)

Însă nu neapărat p-o scară mai largă văd eu greer-iada asta recentă (deci nu cu trepte urcate pînă-n al nouălea Cer :lol:), ci mai degrabă ca p-un psy-op cu Greer ...victimă colaterală a sforarilor lui, urmărind acum prin livrarea către el de fear-porn la greu (părerea mea) să-l pună într-o poziție la fel de penibilă ca a altora post-gulguta 2012. Entități care pot paria oricît/oricînd că-s ăia răii :martiansad: - ori minionii lor umani, tot un drac, scopul lor fiind comun.

Și anume menținerea status-qvo-ului toxic actual, prin confuzie și frică perpetuă. Plus pasivizarea f. eficientă prin convingerea oricărui six-pack-Joe că-n el zace puterea de a se opune celor mai terifiante comploturi genocidale, dacă și un procent din boboru planetar i se alătură.
...Clar că doar dacă va fi luminat :star: de încă un film banal gen Sirius ori Unacknowledged.

Terminînd cu orice rant, SG mi-a părut în orice caz mai trist/deprimat ca alte dăți (parcă regreta și c-a pierdut 12 milioane coco :-D abadonînd cariera medicală), mai uman recunoscînd  - în premieră - că-n trecut a făcut și destule greșeli, dar și mai haotic prin ratarea a aproape oricărei conexiuni logic-convingătoare între afirmațiile lui de o asemenea gravitate.
To be continued însă - pe măsură ce apar noi evoluții. :mrgreen: Zic totuși că nu-i cazul să vă retrageți în bunkere. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

"The tidal wave, several hundred metres high, moved northward from Antarctica at 500 km per hour, like a giant circle around the world; it destroyed all lands lower than 2,000 metres above sea level."
[asta scria sud-africanul Michael Tellinger în controversata lui lucrare Slave Species, :martiansad: pag. 472 – 473].

...Că s-o fi petrecut acu 13 sau 29 de milenii (după some Oxford scholars mai nou), un lucru-i totuși sigur: Potopul a avut loc.

La fel de discutabile sînt acțiunile zeităților din miturilor sumerane (pentru noi, că cine trebuie 8-) le știe-n amănunt), la fel și bănuitele echivalări Enki = Lucifer și Enlil = Yahweh.
...Dar faptul că Enki și fiul său Ninurta, frate-su Enlil, soră-sa șefă-n genetică Ninhursag ori Galzu mesagerul supremului Anu, sau Ziusudra (=Noe, strămoșul meu poate... fiindcă aproape omonim :-D) au existat și ei.
Ori, mai știi, unii dintre ei încă mai respiră... și conspiră încă :wink: pe undeva.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Nu, nu sunt de parere ta si o sa iti si spun pe scurt totusi ca să nu raman pe deplin dator cu un inceput de raspuns
Dr. Carol Rosin fosta asistenta a lui Werner v. Braun a dat termenul de 10 ani ori chiar mai putin. Greer a zis ca urmeaza o perioada de 1000 de ani tranzitorii plini de evenimente posibile de tip cascadă. Dr. Rosin a mai spus ca efectele pot fi vazute deja  (fenomene extreme, cutremure, explozii solare, eruptii vulcanice).
  Greer a zis ulterior in Arizona ca indiferent daca vă fi un eveniment de tip extinctie sau nu continuitatea civilizației umane e asigurată. Ambii au lăsat sa se inteleaga ca tehnologia exotică poate limita formidabil pierderile de vieti si distrugerile.
 

Grifon

Nu doresc să mă amestec în ceea ce pare o dispută amicală, dar...totuși...oameni buni...doar nu aveți de gãnd, chiar și pentru o clipă, să credeți fanteziile acestui personaj...Greer, nu ??
Spuneți-mi că doar glumiți...pentru liniștea mea !

Până a intra pe RUFOn, recunosc cinstit - n-auzisem de acest "titan" niciodată. Am tot văzut că e evocat pe aici...ba de bine, ba de rău...dar, în fine...m-am gândit că "fiecare cu ale lui".

Nici acum nu țin să-l comentez prea mult. E evident însă (precum se pare ca herr @Xanadron a punctat încă din debut) că un viclean care mulge publicul de bani nu poate avea nici cea mai elementară urmă de credibilitate. Iar dacă mai vestește și...apocalipse...atunci cazul e cu două opțiuni - ori omul e nebun de legat, ori îndeplinește vreo "agendă" socio-psy.

Nu va fi nicio extincție, a niciunei umanități - nici dacă, prin absurd, ar izbucni un WW3. Acel eveniment - adevărat, anunțat biblic, și similar cumva cu potopul - nu va avea loc decât muuuuuuuult după ce unii ca S.G. vor fi "oale și ulcele".

Mai exact, acel dezastru planetar - după " vestirea" din Patmos - va avea loc când va expira perioada ultimei " biserici"  (Laodiceea). Astăzi ne aflăm înainte de mijlocul celei de-a 5 cincea (Sardes), care va ține până prin sec. XXXVII, apoi vor urma încă 2200 de ani ("biserica" Philadelphia). Deci...apocalipsa aia mare śi rea....prin  7890 d.Chr.
(O "biserică" durează 2160 de ani, adică 1/12 din "anul platonician" care se întinde pe o perioadă de 25 920 de ani, cât durează trecerea punctului vernal prin toate cele douăsprezece constelaţii ale Zodiacului. În acest context, epoca ("biserica") noastră, a cincea, a început în sec XV, când punctul vernal a intrat în constelaţia Peştilor).

Știu, nimic nu garantează că această predicție e și adevărată. Dar între cei care au elaborat-o (un lanț esoteric ce are continuitate seculară) și acest fistichiu-bussiness-man Greer...o să mă înțelegeți că mai degrabă "votez" cu clasicii.

Până la vreo "extincție", omenirea mai are muuuuuuultăăă treabă.

abyss

Deja mă simt mai bine decat daca as fi la emisiunea pensatului cu trei cravate :)
  Aici nu era vorba despre apocalipse ci despre un posibil eveniment de tip false flag al celor care sustin ca discurile lui Tesla sunt ale extraterestrilor Rai , da nu asa ... ci rai de tot si care vor veni sa ne amenințe cu termenarea.... In aceste conditii , ciudații securismului umbros crează cale liberă in fața evenimentului amintit (despre care Dr. Rosin a vorbit acum 25 de ani , ea primind spovedania finală a lui VBraun) eliminând dovezi despre uriași, spiridușul din Atacama etc, pentru a nu se naste ideea ca specii care umblă pe acilica de.....milioane de ani , vin asa deodată sa ne termine, sa ne suga vrilul, banii , femeile etc.

Grifon

Aha...înțeleg.
Adică înțeleg că nu am prea înțeles.
Asta îmi amintește de o experiență hilară avută cu un bun amic, înainte să ajung a mă cunoaște bine cu el.
La început, când am fost prezentați unul altuia, respectivul mă trata cu ostilitate, ba chiar cu un soi de repulsie înghețată. Nu pricepeam de ce, și treaba, dincolo că mă deranja, mă și intriga la culme.
Au trebuit să treacă vreo 2 luni până când, într-un context care a mai "spart gheața" (prin substanțe cu multe...grade), omu' îmi mărturisește : "Nu te suportam la început, căci credeam că ești unul din ăia...de bat femei !"
Uluit la maximum, îl intreb : "De unde, Doamne iartă-mă, ai mai scos și aiureala asta ?!"
Îmi explică : "Te-am auzit odată la barul X, când nu ne cunoșteam, povestind unui alt amic cum ai bătut-o crunt pe una. Mamă, ce-mi venea să te pocnesc, chiar acolo, pe loc !"
Buimăcit, m-am chinuit să-mi amintesc contextul, reconstituind repere. Când mi-am dat seama la ce se referea, m-a bușit un râs aproape homeric - mă auzise povestind cum jucam PC game-ul "Clive Barker's Undying", unde, într-adevăr, la un punct trebuia anihilată un soi de vrăjitoare.
Hahahahah ! Și azi mă umflă râsul, căci eu, cu aplomb, îi povesteam terțului cam așa : " Băi, și i-am tot dat, i-am tot dat, dar animala nu cădea ! Nici nu mai aveam energie, și nemernica tot nu se lăsa, deși o umplusem de sânge!"
Nu-i de mirare că bietul om mai să mă scuipe, hahaha ! Când ne-am lămurit, am râs cu poftă împreună...

Cam așa și aici...e vina mea. Așa se întâmplă dacă intri în sală pe la "mijlocul filmului".
Nu mă mai amestec aici, promit.

abyss

#41
Ba e chiar foarte bine sa va amestecați, oricine e binevenit ! Meciul amical cu @Xanadron se tot anunță de ...9 ani iar noi doi tot la faza de "incalzire"...sunt. :) . Eu il mai intzep , domnia sa mai lanseaza un FAN de hârtie....si tot așa. Dar îi port o apreciere totală, un coleg de mare caracter si calibru. Chiar dacă uneori ma păcălește si pe mine lasandu-mi cateva parti prisuri cofuze vizavi de o posibila pozitie a domniei sale, chiar daca infinitezimală vizavi de "placarea cu aur" a anumitor spooks, fie ei cu șapcă alba la exterior. ;)
 

Xanadron

#42
...pentru disecția stării de conștiență a ufologiei în genere, stimabile @Grifon (zic *disecție* fiindcă-i utilă și analiza inițiată de d-ta a unor foste=practic *moarte* programe oficiale - v. Project Sign etc.; clinic vorbind, aș compara-o însă pe tanti ufo-ilogia actuală cu o pacientă demult schizofrenică aflată-n comă superficială după o nouă supradoză de gulgute. :-D)

Pe de altă parte, S. Greer se află încă - egal de-mi place sau nu asta - într-un Top-5 al cercetătorilor/activiștilor pe felia ufo-conspirologică, datorită-n principal celebrei lui conferințe din 9 mai 2001 de la National Press Club. În fine, zic unii celebră, din moment ce majoritatea pămîntenilor habar n-au totuși de ea (ar fi și culmea, din moment ce unii nu știu nici în ce județ viețuiesc.) :-o
https://www.youtube.com/watch?v=Vq3kM_3mmGk
N-are rost să mai revin însă, că m-aș repeta, pe tema anilor următori dezamăgitori (nu doar pt mine) ai carierei greer-iene începută fulminant. La fel, despre dezinteresul aproape total pînă și aici, pe Rufon, pt topicuri d-astea esențiale-n definitiv.

@abyss: Dincolo de polarizarea mai dihai ca-n Rezbelu Rece a părerilor noastre pe tema Greer, trebuie să remarci că asta-i (și) un semn de disonanță cognitivă indusă... de către cine oare?! Chiar de afirmațiie controversatului ufolog, exact. Și chiar unor indivizi cu mintea la purtător măcar, dacă nu geniali (cum cred că sîntem de fapt.) :lol:
...Nu cumva ăsta-i și unul din principalele scopuri urmărite de S. Greer & Co.?!
În fine, te asigur că-i doar o falsă senzație aparenta mea *învîrtire derutantă* de +9 ani sugerată-n apelativul amical Spin Master. :mrgreen: Cauza impresiei tale (sau și-a altora) e doar permanenta RE-sedimentare a unor concluzii logice interne, chiar dacă unele-s rezultate post-analiza unor evenimente ET-related fără pic de logică umană inclusă.
Din păcate - sau poate din fericire - un grafic al evoluției ideilor unui postac insignifiant p-un forum asemenea nu poate fi creionat nici măcar de coana A.I., :evil: fie și din aproape 5.000 postări. Promit însă c-o să-i ușurez misiunea - și vouă probabil - spre finele anului ăsta, adică după 10 ani de aparent inutilă scribomanie rufonică.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#43
Ai dreptate, sunt anumite aspecte bizare la SG care denota niste fire ...de undiță ori de păpușar. Dar aceleasi aspecte le prezintă majoritatea acestor mari așa ziși ufologi, formatori de opinie sau ce or fi.
  Realitatea e un puzzle pentru toți umanii, indiferent de stratul pe care trăiesc.
  Eu nu am nici o misiune Waffenbruder, si nici nu voi avea. Datorită tie si a multor colegi daca acum ar fi să "plec"... voi fi mult mai bogat in judecata decat eram acum 9 ani, fapt pentru care va multumesc inca o data tuturor.

abyss

@Xanadron,
Pentru o disecție completă, zic sa urmărim daca se doreste firul evenimentelor.
Iata aici un interviu luat lui SG de catre Dr Rosin inainte de webinarul cu spiridușul din Atacama din luna mai tinut in Phoenix , Arizona (unde tonul lui SG din interviu era usor diferit. Dr Rosin insa parea alarmată si a dat termenul de 10 ani maxim pana la ELE):
https://youtu.be/MMpnfIEXsL4

https://youtu.be/mC9UIqOmHUQ

https://youtu.be/wqipj3eI2zw

https://youtu.be/UxxVZsctjUs

Apoi a urmat webinarul din care lipsește partea a doua. Pana să verific facand rost de ea , iata un material despre care cel care l-a postat susține că ar fi continuarea (in el se regăsește menționarea la ELE ):

https://youtu.be/cI0oNztM09A

https://youtu.be/78aiX26A7Os

https://youtu.be/mh9monvLJQY