Sectiune pentru limba româna > Extraterestri

Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)

(1/13) > >>

Xanadron:
Poate ca un pietroi :-D la rinichi care ma chinuie de citeva zile e cauza iritatiei crescinde cu care aflu stiri despre ultimul proiect al Dr. Greer :

Steven Greer Presents: 'Sirius' The Documentary (18 language subtitles)
Sirius Documentary : 2nd Update
...dar, sincer vorbind, omu' asta nu mi-a inspirat vreodata un miligram de incredere.
O sa raspund in avans si reprosurilor partizanilor CSETI (inclusiv tie, compadre @biss :wink:): nu neaparat pozele alea penibile cu asa-zisul ET "ramuros" de-acum 2-3 ani ori taxele exorbitante cerute de CSETI pentru "expeditiile" lor practic lipsite de vreun rezultat trebuie sa fie reperul judecatilor de valoare, dar absolut toate actiunile lui indica o ...rapacitate evidenta care pe mine ma dezamageste, mai ales dupa celebra conferintza din 2001 care ma entuziasmase totusi p-atunci intr-o anume masura - initiativa lasata insa "in suspans" timp de 11 anisori si unde oricum SG a vorbit prea mult in raport cu invitatii. :-P Care au cam tacut de-atunci.

Acu-i insa vorba de o "amenintare" mai concreta a dr. Greer, daca luam de buna informatia ca echipa lui dispune de un ET in carne si oase, fie el mic cit un furnic :-D si mumificat cumva (o poza a fost "scapata" intentionat pe net - asta cu pixul ca scala comparativa). ET care nu seamana deloc cu micii-marii Greys (v. la doilea attachement de mai jos), ci cumva cu prichindeii din Independence Day (aia instalati in bio-drone enorme) si ar fi cica-n prezent studiat/autopsiat de experti in materie legista, inclusiv "embriologi" renumiti.

Pentru promisul si mult-asteptatul filmulet "Sirius", Steven Greer a strins deja peste 250.000 USD. Trec peste micul amanunt ca oricine-l facea cu a zecea parte din suma  8-) (v-ati baga, fiulploii sau Calator Astral, daca v-as aduce un ET pe tava? :-D) si sper doar ca rezultatul final o sa ma faca sa-mi cer scuze pentru scepticismul exagerat poate.

P.S. Ramin convins ca SG e un agent dezinformator - inteligent, nici vorba - cu imagine construita atent de catre sforarii NWO :evil: si, chiar daca o sa ne spuna una-alta amestecind mici adevaruri cu mari gogosi, totul o sa fie doar "cu permisiune de mai sus". 8-)

alx:

--- Quote from: Xanadron on  01 October 2012, 11:20:14 ---Acu-i insa vorba de o "amenintare" mai concreta a dr. Greer, daca luam de buna informatia ca echipa lui dispune de un ET in carne si oase, fie el mic cit un furnic ;D si mumificat cumva (o poza a fost "scapata" intentionat pe net - asta cu pixul ca scala comparativa). ET care nu seamana deloc cu micii-marii Greys (v. la doilea attachement de mai jos), ci cumva cu prichindeii din Independence Day (aia instalati in bio-drone enorme) si ar fi cica-n prezent studiat/autopsiat de experti in materie legista, inclusiv "embriologi" renumiti.

--- End quote ---
  Coane Xanadroane
daca o sa dai o geana aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4100.0.html o sa vezi ca ET de langa pix este UNUL SI ACELASI cu cel prezentat de multe ori de doamna Aldea,pe la diferite conferinte,in clusiv la cea din San Marino de anul asta,unde am fost impreuna cu Paul.
  deci,daca dai crezare doamnei Aldea,care sustine ca a tinut acest ET in mana,atunci exista posibilitatea ca echipa blamata de tine sa fie in posesia lui...mai alex ca Aldea spune ca acst ET mumificat a fost luat de o echipa de cercetatori...deci cumva,confirma spusele lui Greer...
 
  PS   am zis si eu,n-am dat cu parul...

Xanadron:
OK alx, n-am sustinut oricum ca presupusul micro-ET :-) n-ar exista realmente - ba chiar astept (pina si) eu :-D oarece rezultate post-autopsie/studiu ADN etc - concrete insa, nu doar aiurelile greieristice de pina acum, care au inclus si minciuni sfruntate din pacate - cum ar fi asa-zisul "briefing" pe care i l-ar fi facut prin '93 unui ex-sef CIA pe teme ET. Chestie lamurita p-un topic mai vechi (n-am insa nici timp nici chef sa-l caut acum). Exista si-o scrisoare oficiala de dezmintire... indignata a respectivului ex-director CIA, sustinuta ferm de martorii respectivei intilniri - reale, dar si... imaginare cumva.

dab270277:
Toti suntem consumatori de informatie falsa/adevarata cu voia sau fara voia noastra. Ma uitam astazi in Photo Booth, ai optiunea ca poza ta sa o poti transforma intr-o imagina deformata cu titlu Alien Face. Ghiciti cu cine seamana? Am inteles ca in pretul astronomic al acestui laptop intra si informatia ca un alien tre sa arate exact ca un "grey". Sau un om trebuie sa devina un "grey" in viitorul i-luminat al generatiilor viitoare. :)

Xanadron:
O sa fiu scurt, dar m-am gindit ca, avind norocul (sau, mai precis, ghinionul :lol:) sa vad filmul SIRIUS cit timp (f. putin) a stat “la liber” pe Youtube inainte de-a fi retras pt drepturi de copyright, ar fi pacat sa nu va semnalez citeva concluzii personale, - utile mai ales celor care ar face greseala sa dea 10 USD ca sa-l vizioneze pe situl dedicat sau – si mai rau  :-D – sa cumpere DVD-ul cu 20 de parai.

Lasind deci la o parte faptul ca rapacele Greer vrea sa scoata ALTI bani si din piatra seaca (filmul fiind deja subventionat prin donatii de peste 300.000 USD), vizionarea lui e o pierdere de timp absolut inutila. Si nu doar fiindca-i un ghiveci de colaje hipervazute si cunoscute ori abunda-n speculatii mitologice de la bun inceput (startul fiind cu Vimanele hinduse si alte “noutati siderante” :lol: de felul asta.)

Copy/paste-ul continua cu OZN-urile in arta/biserici (tema tratata la un nivel muuuult sub cel al discutiilor noastre de pe RUFOn), apoi pedaleaza la greu pe supercaliflagelistica cariera a dr. Greer (trebuia sa poarte titlul Greer filmul si nu SIRIUS – fiindca nicio aluzie la Sirius ori Canis Major nu se intrevede macar, asa cum m-asteptam nu doar eu).

Si, in fine, bomboana de pe coliva e finalul “senzational” cu scheletu’ ala de 15 cm gasit cica prin desertul Atacam-as, :-D (si chiar ma atac ca mi-am pierdut niste ore din viatza aiurea) care-ar fi fost de fapt un UMAN, nu umanoid E.T. cu genetica varza, mort pe la 6-8 ani – si nascut probabil lung de 1,5 cm. :-P

Cam atit deocamdata – o sa revin insa si pe tema eventualelor acuzatii ca l-as discredita pe marele Greier, al carui virf de “cariera” (The Disclosure Project – 2001, de la care n-a mai miscat nimic-nimic) trebuie analizat dintr-un cu totul alt unghi decit s-a facut pina acum. Fiindca om fi toti prosti, dar nu chiar tembeli…

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version