Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Dr. Saurion Greer loveste din nou (la portofele mai ales) :-)

Creat de Xanadron, 01 Octombrie 2012, 11:20:14

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

Poate ca un pietroi :-D la rinichi care ma chinuie de citeva zile e cauza iritatiei crescinde cu care aflu stiri despre ultimul proiect al Dr. Greer :

Steven Greer Presents: 'Sirius' The Documentary (18 language subtitles)
Sirius Documentary : 2nd Update
...dar, sincer vorbind, omu' asta nu mi-a inspirat vreodata un miligram de incredere.
O sa raspund in avans si reprosurilor partizanilor CSETI (inclusiv tie, compadre @biss :wink:): nu neaparat pozele alea penibile cu asa-zisul ET "ramuros" de-acum 2-3 ani ori taxele exorbitante cerute de CSETI pentru "expeditiile" lor practic lipsite de vreun rezultat trebuie sa fie reperul judecatilor de valoare, dar absolut toate actiunile lui indica o ...rapacitate evidenta care pe mine ma dezamageste, mai ales dupa celebra conferintza din 2001 care ma entuziasmase totusi p-atunci intr-o anume masura - initiativa lasata insa "in suspans" timp de 11 anisori si unde oricum SG a vorbit prea mult in raport cu invitatii. :-P Care au cam tacut de-atunci.

Acu-i insa vorba de o "amenintare" mai concreta a dr. Greer, daca luam de buna informatia ca echipa lui dispune de un ET in carne si oase, fie el mic cit un furnic :-D si mumificat cumva (o poza a fost "scapata" intentionat pe net - asta cu pixul ca scala comparativa). ET care nu seamana deloc cu micii-marii Greys (v. la doilea attachement de mai jos), ci cumva cu prichindeii din Independence Day (aia instalati in bio-drone enorme) si ar fi cica-n prezent studiat/autopsiat de experti in materie legista, inclusiv "embriologi" renumiti.

Pentru promisul si mult-asteptatul filmulet "Sirius", Steven Greer a strins deja peste 250.000 USD. Trec peste micul amanunt ca oricine-l facea cu a zecea parte din suma  8-) (v-ati baga, fiulploii sau Calator Astral, daca v-as aduce un ET pe tava? :-D) si sper doar ca rezultatul final o sa ma faca sa-mi cer scuze pentru scepticismul exagerat poate.

P.S. Ramin convins ca SG e un agent dezinformator - inteligent, nici vorba - cu imagine construita atent de catre sforarii NWO :evil: si, chiar daca o sa ne spuna una-alta amestecind mici adevaruri cu mari gogosi, totul o sa fie doar "cu permisiune de mai sus". 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

alx

Citat din: Xanadron din  01 Octombrie 2012, 11:20:14
Acu-i insa vorba de o "amenintare" mai concreta a dr. Greer, daca luam de buna informatia ca echipa lui dispune de un ET in carne si oase, fie el mic cit un furnic ;D si mumificat cumva (o poza a fost "scapata" intentionat pe net - asta cu pixul ca scala comparativa). ET care nu seamana deloc cu micii-marii Greys (v. la doilea attachement de mai jos), ci cumva cu prichindeii din Independence Day (aia instalati in bio-drone enorme) si ar fi cica-n prezent studiat/autopsiat de experti in materie legista, inclusiv "embriologi" renumiti.
Coane Xanadroane
daca o sa dai o geana aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4100.0.html o sa vezi ca ET de langa pix este UNUL SI ACELASI cu cel prezentat de multe ori de doamna Aldea,pe la diferite conferinte,in clusiv la cea din San Marino de anul asta,unde am fost impreuna cu Paul.
  deci,daca dai crezare doamnei Aldea,care sustine ca a tinut acest ET in mana,atunci exista posibilitatea ca echipa blamata de tine sa fie in posesia lui...mai alex ca Aldea spune ca acst ET mumificat a fost luat de o echipa de cercetatori...deci cumva,confirma spusele lui Greer...

  PS   am zis si eu,n-am dat cu parul...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Xanadron

OK alx, n-am sustinut oricum ca presupusul micro-ET :-) n-ar exista realmente - ba chiar astept (pina si) eu :-D oarece rezultate post-autopsie/studiu ADN etc - concrete insa, nu doar aiurelile greieristice de pina acum, care au inclus si minciuni sfruntate din pacate - cum ar fi asa-zisul "briefing" pe care i l-ar fi facut prin '93 unui ex-sef CIA pe teme ET. Chestie lamurita p-un topic mai vechi (n-am insa nici timp nici chef sa-l caut acum). Exista si-o scrisoare oficiala de dezmintire... indignata a respectivului ex-director CIA, sustinuta ferm de martorii respectivei intilniri - reale, dar si... imaginare cumva.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

dab270277

#3
Toti suntem consumatori de informatie falsa/adevarata cu voia sau fara voia noastra. Ma uitam astazi in Photo Booth, ai optiunea ca poza ta sa o poti transforma intr-o imagina deformata cu titlu Alien Face. Ghiciti cu cine seamana? Am inteles ca in pretul astronomic al acestui laptop intra si informatia ca un alien tre sa arate exact ca un "grey". Sau un om trebuie sa devina un "grey" in viitorul i-luminat al generatiilor viitoare. :)
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

Xanadron

O sa fiu scurt, dar m-am gindit ca, avind norocul (sau, mai precis, ghinionul :lol:) sa vad filmul SIRIUS cit timp (f. putin) a stat "la liber" pe Youtube inainte de-a fi retras pt drepturi de copyright, ar fi pacat sa nu va semnalez citeva concluzii personale, - utile mai ales celor care ar face greseala sa dea 10 USD ca sa-l vizioneze pe situl dedicat sau – si mai rau  :-D – sa cumpere DVD-ul cu 20 de parai.

Lasind deci la o parte faptul ca rapacele Greer vrea sa scoata ALTI bani si din piatra seaca (filmul fiind deja subventionat prin donatii de peste 300.000 USD), vizionarea lui e o pierdere de timp absolut inutila. Si nu doar fiindca-i un ghiveci de colaje hipervazute si cunoscute ori abunda-n speculatii mitologice de la bun inceput (startul fiind cu Vimanele hinduse si alte "noutati siderante" :lol: de felul asta.)

Copy/paste-ul continua cu OZN-urile in arta/biserici (tema tratata la un nivel muuuult sub cel al discutiilor noastre de pe RUFOn), apoi pedaleaza la greu pe supercaliflagelistica cariera a dr. Greer (trebuia sa poarte titlul Greer filmul si nu SIRIUS – fiindca nicio aluzie la Sirius ori Canis Major nu se intrevede macar, asa cum m-asteptam nu doar eu).

Si, in fine, bomboana de pe coliva e finalul "senzational" cu scheletu' ala de 15 cm gasit cica prin desertul Atacam-as, :-D (si chiar ma atac ca mi-am pierdut niste ore din viatza aiurea) care-ar fi fost de fapt un UMAN, nu umanoid E.T. cu genetica varza, mort pe la 6-8 ani – si nascut probabil lung de 1,5 cm. :-P

Cam atit deocamdata – o sa revin insa si pe tema eventualelor acuzatii ca l-as discredita pe marele Greier, al carui virf de "cariera" (The Disclosure Project – 2001, de la care n-a mai miscat nimic-nimic) trebuie analizat dintr-un cu totul alt unghi decit s-a facut pina acum. Fiindca om fi toti prosti, dar nu chiar tembeli...
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Un raport cu ceva pozele _ a se pune accentul pe silaba a doua  :lol: _ distribuit pe tip pe facebook la linkul urmator:
http://siriusdisclosure.com/wp-content/uploads/2013/04/SMG-report-4-22-2013-FINAL-REVISED.pdf

abyss

#6

Eu am incredere in Dr. Greer.
Adica de ce as crede mai mult in niste bosorogi C.I.A. care chipurile tot sifoneaza de la Roswell incoace toate gongariile sefe or sefite...? si au o agenda foooooarteeeee lenta.
  Mai mult, tot discreditandu-l pe SG functioneaza bine operatiunea de inabusire a mesajului sau principal. Dar sa lasam mesajul sau, ca mai bine platim de ne rupem la altele care tin de gaze, petrol ... si multa eroare de atentie.

alx

Privind in ansamblu chestia asta,eu cred ca avem de-a face cu o operatiune de tip "false flag".Numai ca,de data aceasta,insusi filmul lui Greer este operatiunea...
  De ce afirm aceasta? Simplu. In primul rand,o sa spun ca sunt 100% de acord cu afirmatile lui Xanadron,din postarile de mai sus.Si daca sunt de acord cu acestea,nu pot sa nu ma intreb care a fost motivul lansarii acestui film cu mult tam-tam,si de ce acesta ,APARENT,poate fi vazut numai daca platesti,desi el a fost finantat anterior,si ar trebui sa fie gratis? Pai e foarte simplu,si am asistat la o manevra de marketing foarte eficienta:ai un film pe care vrei sa-l vada cat mai multa lume.Filmul se va distribui gratis,pentru ca asa a fost gandit.Insa daca il dai gratis,asa pur si simplu,lumea nu se va inghesui sa-l vada.Si atunci ce faci? Pui un pret la film...nu foarte mare,dar destul de mare incat ţugulanul sa nu vrea sa-l plateasca.Dupa care creezi o bresa in sistem,si pentru foarte scurt timp lasi filmul ba pe youtube,ba pe vimeo...ai atras deja atentia asupra lui,si toata lumea se agita acum sa-l vada,mai ales ca el  fost deja sters de pe ambele canale,adica oarecum INTERZIS...deci ti-ai atins scopul.Si,in final,il lasi la liber,si toata lumea va fi ultrafericita ca il poate vedea "for free"! Si multi se vor inghesui s-o faca...si vor vorbi despre el...
   Asta e prima parte a operatiunii! Despre partea a doua..ei bine,aici lucrurile sunt un pic mai complicate.Pentru ca de abia aici asistam la manipularea DIRECTA a privitorului. Cum a facut asta? Simpu,din nou.prezentand pe un ton aparent serios informatii arhi-cunoscut,MULTE DINTRE ELE DEMONSTRATE CA FIIND FALSE,care insa prin alaturarea lor creeaza un sentiment de neincredere in cel care priveste acest film,a se vedea comentariile lui Xanadron,si nu numai,de mai sus.Adica transformi subiectul intr-o bascalie,pe romaneste,lasandu-l pe cel care priveste cu senzatia ca nimic nu este adevarat,ca toata tevatura asta cu OZN-uri si ET e doar o poveste de adormit copii. Cu alte cuvnte,MISIUNE INDEPLINITA!.
  Intrebarile care se impun sunt: CINE A DAT MISIUNEA? CINE A FINANTAT-O? SI DE CE IN ACEST MOMENT? A,si am uitat cea mai importanta intrebare: CUI FOLOSESTE? 
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

fiulploii

  O privire de ansamblu pertinenta si completa a facut-o @alx si cred ca nu mai e nimic de adaugat .
  O privire mai amanuntita si focalizata - aici trebuia sa scriu focusata ca sa fiu in trendu' anglo-saxon  :wink: - as dori sa o facem cat mai multi asupra omuletului ala .
  1. mie mi-a scapat , a zis cineva ceva despre sexul aratarii?
  2. are 9 perechi de coaste . Omul are 12 perechi - 7 adevarate adica unite direct cu sternul, 3 false si 2 ''libere '' , ma rog, aici @Xanadron ar putea veni cu detalii . Intrebare de amator : ce ar putea insemna aceasta diferenta?
  3. ADN-ul zice-se ca e mai aproape de al omului decat cel de maimuta. Asta ce vrea sa insemne? Maimuta nu este om in acceptiunea actuala cel putin  :lol: Asta nu trebuie sa ne forteze logica sa acceptam ca mogaldeata este om, zic eu.
  4. Daca ne uitam la proportiile trupului eu zic ca ala nu putea fi nascut natural desi s-ar putea sa gresesc, nu stiu, tot un specialist in domeniu ne-ar putea lamuri.
  5. Cum a reusit sa traiasca 6-8 ani?  :roll: De ce numai atat? A avut cancer? A avut ciuma? O criza hepatica ? Cum s-a ajuns la constatarea ca a trait atat?
  6. There is absolutely no doubt that the specimen is an actual organism and that it is not a hoax of any kind.
This fact has been confirmed by Dr. Nolan and Dr. Lachman at Stanford
. Pana nu vine vreo dezmintire din partea respectivilor hai sa luam de bune cele afirmate.
   Mai departe se zice :
   Importantly, Dr. Lachman has concluded that the humanoid is NOT any known
deformity, genetic defect, skeletal dysplasia or any other known human abnormality.
However, the most startling conclusion to date is that Dr. Lachman concluded the
humanoid lived to be 6- 8 years of age. (See Dr. Lachman's full report here...). This was
assessed by examining the epiphyseal plates in the knees and comparing these to
normal humans of various ages.

  Adica iar pacatuim si ne credem centrul universului comparand toate fiintele cu noi, de parca am fi creatia perfecta , fie a unui dumnezeu biblic fie a lui mister Darwin . 8-)
  Daca tipul nu are anomalii, este matur , nu are boli evident , tot comparativ cu noi atunci fortam iar logica si zicem ca are 8 ani comparativ cu dezvoltarea cartilagiilor de la genunchi. Hmmm.. o fi bine?
  Una peste alta fie miscarea asta face parte dintr-un test mai amplu fie este o operatiune de acoperire prin alunecare in derizoriu a evidentei ca avem din intamplare o fiinta '' mai altfel'' .
  Parerea mea de acum..

P.S. Cu increderea e ca si cu fecioria : numai o data o pierzi  8-)

alx

O  sa incerc sa reproduc acum informatiile oferite de D-na Aldea la conferinta din San Marino de anul trecut,legate de "micutul" ce-o fi el...
  Asadar,in primul rand signora Aldea afirma ca a tinut aratarea in mana.Apoi,ca parea a fi un adult complet dezvoltat,aparent asexuat.Si in final afirma ca a fost luat spre studiu de o echipa de cercetatori,n-as putea preciza daca greerele face sau nu parte din aceasta echipa.(Expunerea a fost in italiana,asa ca sunt anumite subtilitati care mi-au scapat,evident...).
  Partea cea mai interesanta legata de acest specimen a fost relatarea d-nei Aldea legata de obtinerea informatiilor despre el prin channeling.Se pare ca a incercat sa obtina informatii folosind 3 medium-i,din locatii diferite,in perioade de timp diferite,iar acestia nu se cunosteau intre ei.S-a completat un chestionar standard pentru toti,iar informatiile obtinute,care au fost identice la toti 3 in proportie de peste 90%,sunau aproximativ asa:
-Micutul e un extraterestru venit de pe nu mai retin ce planeta.
-A fost o misiune cu mai multi membrii.
-Vehicolul cu care au venit avea forma cilindrica,si daca imi amintesc bine,2-3 metri lungime.
-Micutul s-a imbolnavit,adica a contractat o maladie aparent contagioasa si mortala pentru specia lor,a murit,asa ca a fost lasat in urma,pe Terra,din motive evidente.
-Misiunea a fost de studiu si cercetare.
-Nu se vor mai intoarce niciodata aici.

Mai existau in expunere si detalii despre modul de organizare a acestor ET pe planeta lor de bastina,despre cum traiau si scopurile lor in viata,dar acestea nu le-am retinut foarte corect,si,in plus nu fac obiectul acestei discutii...in final,insusi modul de obtinerea a acestor informatii este atat de " neortodox" incat chiar nu cred ca merita discutate...

Acuma daca dati crezare informatiilor de mai sus sau nu...este alegerea voastra. Eu doar am reprodus informatia,asa ca nu dati cu pietre... ;D

PS  nu stiu de unde a aparut varsta asta de 6-7-8 ani...insa imi amintesc ca Aldea a spus ca la examinare,corpul parea al unui adult,bazandu-se pe gradul de intarire al oaselor,articulatiilor,al uzurii  acestora,al dintilor...deci nicidecum nu confirma la vremea aceea concluziile viitoare ale greierelui dr...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

romulus

Citat...dar, sincer vorbind, omu' asta nu mi-a inspirat vreodata un miligram de incredere.
Monser Xanadroane  :-D increderea initiala ar fi putut fi de 50/50%  si a crescut un pic prin aderenta la cea a oamenilor pe care i-a adus sa depuna marturie in 2001. A pierdut-o pe parcurs insa prin "batutul apei in piva"!
In ceea ce ma priveste eu tot mai astept de la el, nu filme documentare (Sirius gen :-D)ci rezultatele concrete privind cercetarile in domeniul free energy pe care le-a promis, precum si faptul de a pune la dispozitia omenirii acele modalitati de obtinere a energiei ieftine (ori gratis :evil:)pe care le va descoperi impreuna cu "savantii" pe care ii antrena in organizatie si pentru care a cerut si cere bani, bani, bani, multi bani!.
Mai credibil decat Greer pare a fi iranianul ala, Keshe cu fundatia lui, care cica creeaza nave cu o forma de propulsie originala si dispozitive medicale ce vindeca boli, si care, din cate am inteles io cu farama de iengleza pe care o pricep -  chiar a chemat guvernele sa le puna la dispozitie descoperiri d'ale lui, de i-a facut pe americani ca in trei zile sa scoata o lege de interzicere a inventiiilor lui pe teritoriul USA!
Am zis!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Arhanghelul

#11
Hai sa aduc si dovada palpabila la filmuletul in discutie ... din motive de ... copyright ... "comoara" este ascunsa intr-o arhiva (.rar) cu titlul schimbat ... ptr. protectia acestei arhive la index-arile motoarelor de cautare ... cine stie... cunoaste ...

http://fastupload.rol.ro/2ad2613276efd5f312d3f682dd9fa8d5.html

http://www.hotfiles.ro/download/s._movie_full_documentary_.rar/865082

Cine este interesat sa-l descarcarce  ...  in cateva zile ... pana nu va fi sters de pe torenti ...

P.S. Din pacate l-am gasit doar in format .flv ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

dab270277

Eu nu am urmarit si nu am sa urmaresc acest documentar din ratiuni ce sfideaza logica majoritatii :)
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

Arhanghelul

#13
Citat din: romulus din  16 Februarie 2010, 15:07:44
Citat din: abyss din  16 Februarie 2010, 13:39:44
   Va pot indica o pista cu ce ma ocup acum. Cumparati si cititi cartea "Adevarul ascuns-informatii interzise" de Steven M. Greer. O puteti comanda online la editura Daksa sau pe net la altii.
.

Ok. Multumesc.
Cunosc despre dr.Greer si Disclosure Project si chiar am facut multe referiri la el pe acest forum.
Totusi, ca sa fiu sincer, ceea ce relatezi cu privire la extraterestru, cred ca poate constitui o premiera mondiala: un pamantean a speriat/ingrozit un extraterestru !!! Recunosc : am ramas ca la dentist cand am citit .
Nu glumesc, e ceva pe care eu, in cei 40 de ani de cand citesc despre asemenea subiecte(OZN/UFO, ET, and so on) nu am intalnit!

Citat din: abyss din  16 Februarie 2010, 13:39:44
L.E.  Topicul acesta e foarte bun. La momentul oportun voi posta aici pentru cei interesati rezultatele cercetarilor mele deoarece pentru mine cautarea a inceput din momentul in care toate manifestarile inexplicabile de pe tot parcursul vietii mele s-au incheiat brusc odata cu aparitia unui extraterestru in camera mea, extraterestru pe care l-am speriat rau de tot si care mi-a transmis telepatic frica pe care de fapt el a resimtit-o. Acum realizez si regret cele intamplate. Iata o parte din raspunsul pe care doctorul Greer a avut amabilitatea sa mi-l trimita ca reply la ceea ce l-am rugat:

-//.....I encourage people to do meditation and contact the ETs from that higher state of consciousness; let them know that you wish to interact with them and that you are sorry for scaring them and for being afraid. Let them know what you are ready for.  No one can do it for you....//
In concluzie , te rog sa ne tii la curent cu cercetarea ta, iar cand ai finalizat spune-ne !O sa fie ceva nemaipomenit. Bafta !
Am zis !

Un coleg mi-a cerut ajutorul cu subtitrarea ... neputand s-am un raspuns ... din cautarile pe google ...a aparut ca este suficient sa citesti cartea lui Greiere .. ca sa ... ai habar de film ... fara sa-l vezi ...
P.S. Inca incerc o solutie la traducere ... dar sunt prea "prost" la capitolul engleza ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

abyss

   Cu scuzele de rigoare trebuie sa reamintesc ca ""Greer"" nu înseamnă greiere. Este o varianta relativ veche și scoțiana a romanescului GRIGORE care la origine este de fapt un nume grecesc. Apoi țin sa mai reamintesc ca este totuși sub demnitatea unui om care mai are totuși o urma de principiu, asta ca sa nu lezez pe nimeni pomenind pluralul, sa terfelești chiar și în gluma asociind munca și efortul unei persoane cu aspectul sau fizic ori cu trăsăturile sale fizionomice care sunt pana la urma rezultatul unei loterii a permutărilor genetice. Nu contează cum arăți, nu contează originile ci contează cum iți consumi existenta.
   Ma deranjează profund felul în care unii manipulează voit ori poate involuntar aspectele peste care în final ajungem sa trecem cu atâta ușurință, din cauza ca munca unei persoane și mesajul sau e mai putin interesanta spre a fi menținută în procesul conștientizării individuale, spre deosebire de precăderea cu care mintea este atrasa de lucruri minore ori derizorii cum ar fi asemănarea fizionomica a cuiva cu o anumita specie de animale.
   
PS - @Arhanghelul: subtitrarea va sosi si ea curând, am aceasta certitudine. Totuși pentru a fi on-topic măcar ar însemna sa dezbat tema portofelelor lovite. Mi se pare un titlu-subiect de un umor care nu face cinste nimanui, nici măcar in cadrul unei discuții amicale. Din punctul meu de vedere își avea locul în cel mai fericit caz la pagina comica.
       Din filmul mult dezamăgitor pentru inițiații în de-ale ufologiei palpate și palpabile dar cu target clar as zice axat pe marea de profani in d´ale ufo-transcendentalismului, am reținut următoarele "truisme" pe scurt:
- din milioanele de imagini foto ori video care circula pe net legate de subiectul UFO, 1% dacă ar fi adevărate reprezinta un prea destul argument ori impuls ca sa se prăbușească actuala paradigma și astfel sa se schimbe totul. (Inclusiv acel "te-am creat sunt deci Zeul tău, vino de îndată și pupă-mi zambilele")
- anumite structuri din ierarhia umana dețin în prezent toate cunoștințele tehnologice necesare îndeplinirii oricărei dorințe emanate vreodată de către careva. Sau măcar foarte pe aproape.
- extratereștrii sunt în jurul nostru și nu se arata decât în anumite condiții.
- tehnologiile sunt puse la păstrare pana când oamenii obișnuiți vor striga în corul unor miliarde de voci ca își doresc o alta lume, un alt mod de viata.
- civilizațiile extraterestre își vor manifesta deschis prezenta în viata noastră de zi cu zi doar dacă oamenii ii vor contacta într-un anumit mod, și vor face asta într-un număr notabil.
- dacă însă o ținem tot asa cu nimicurile luptelor politice, cu atenția făcută țăndări de către factorii de distragere a atenției, programul creat de către sforarii lumii noastre, program ce are o derulare cumva lenta ne va conduce către anul 2100 ca fiind momentul în care devenim o civilizație de tipul I, acum fiind una de tipul 0 deoarece ardem cărbuni și petrol pentru a obține energie.
- micul umanoid descoperit în desertul Atacama si care a fost prezentat în film reprezinta în continuare o enigma. Are în mare măsură ADN uman însă prezintă trăsături ce nu se regăsesc la om. Studiul ADN-ului continua și datele sunt puse la liber.
- o concluzie subânțeleasă ar putea fi ca în univers ceea ce numim ADN uman poate fi un lucru destul de comun, în special dacă se tine cont ca sunt voci de specialiști care spun ca ADN-ul e mai vechi de 10 miliarde de ani.

PSS - îmi este greu sa rămân obiectiv când scriu despre Steven Greer. Dificultatea de a fi obiectiv și neutru vine și din faptul ca, în urma aplicării de către mine a protocoalelor de contact CE-5 am aflat o parte din răspunsuri și mi-am eliminat mare parte din temeri ceea ce a creat în mine o chimie speciala. De aceea dacă mai scriu câte ceva despre Steven Greer este pentru ca, privind la deceniile scurse de viata plina de sens și consecventa în anumite valori, el îmi rămâne ca un om cu spiritul viu, deschis la nou, în fapt un veritabil vizionar.