Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

De ce nu este iubita Romania?

Creat de dab270277, 12 August 2012, 13:28:54

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

padme

#45
Daniel Roxin - Razboiul parapsihologic, despre societatea actuala si manipulare ...

Razboiul parapsihologic - Dezvaluiri uimitoare (documentar RO)

Razboiul Parapsihologic (2) - Protectia psihica - Documentar RO

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

Romanica ... nu este iubita ... ci teritoriul pe care se afla ... il vor/doresc saturnieni ... ne-au pus demult pe harta lor sionisto-comunista ...




http://www.transgasdevelopment.com/global/


http://www.transgasdevelopment.com/about/

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

pici

Romania este iubita dar de cei care simt!

Doar parerea mea:
Suntem atacati in mod constant dar nu atat de hard-core cum sugereaza unii, prin unde magnetice sau alte nebunii pentru ca ar afecta si pe oamenii lor, trimisi sa dezbine si sa cucereasca.

-Este cel mai simplu, controlezi puterile in stat- pui in varf oameni care nu pot conduce ci sunt doar niste intermediari, armata o tii ocupata cu diverse proiecte in care nu ar trebui sa ne implicam(noi fiind un popor pasnic), aparent, facandu-ne datoria. Datoria catre cine??? 

-Puterile locale sunt facute doar pentru a controla populatia si a da impresia de siguranta(la ultima mini-rascoala din Bucuresti este clar cum erau infiltrati jandarmi(imbracati in civil, fiorosi sau mai mici) pentru a identifica(se umbla cu camere video pentru filmarea fetelor- da, exista software-ri de recunoastere a fetelor:-), pentru a testa si pentru a instiga, rezultatul fiind acceptul moral al celor de acasa ca jandarmeria sa foloseasca forta., ca doar, nu era sa puna bastonul pe ei fara sa se fi aruncat vre-o piatra, dar nu se poate sa fie lasati sa trezeasca cei 5% de care avem nevoie pentru a rasturna piesele de domino.

- Mass media, pe langa otravirea sistematica de dimineata de la cele mai matinale ore pana seara tarziu cu stiri negative oferite cu zambetul pe buze, si nu vorbesc de televiziunile care nu fac altceva decat sa incarce cu ura si sa indobitoceasca astfel romanul, ci la cele mai soft, nu pot da nume pentru ca poate mai exista o sansa pentru ele(desi, majoritatea sunt detinute de ''evrei''. Au reusit chiar sa ucida ce realitate obiectiva mai era(TVR INFO/CULTURAL) sa nu credeti ca era necesara oprirea lor pe baze economice... prostii

- poti sa inchizi televizorul insa nu se opreste aici. Privatizarile bagate pe gat si '' eficientizarea'', ''cresterea productivitatii'' sunt doar niste metode de a te standardiza, a te robotiza, a te goli de continut. Totul este procedura, nimic gandire(mai spunea cineva undeva ca nu mai gandim si ca doar consumam)

- tot aici pot spune ca noi deja nu ne mai alegem ce sa consumam ci suntem doar victime a influentarii. Totul este deja ales pentru noi de altii si sugerat. Am uitat foarte repede de exemplu,(un exemplu la indemana si destul de simplu) cum este laptele de vaca. Bem lapte cu continut de grasime de 1.5 % sa nu ne ingrasam. ce porcarie mik, cand te gandesti ca bei apa colorata alb cu putin unt de reciclat din margarina  :roll:

- Religia - una dintre putinele noastre adevarate crezuri si pietre de fundatie - observati cum in fiecare zi sunt denigrati cate un preot, cate un calugar/calugarita; ei nu sunt oameni si gresesc la fel ca noi. asta nu inseamna ca religia noastra este defectoasa ci ca omul ala a fost slab insa ne departeaza de Dumnezeu. Nimeni nu aduce vorba de preotul unui sat uitat de lume care nu castiga decat ce ii da biserica(2-300 lei pe luna daca sunt fericiti) si ce au in gradina, in sate unde oamenii sunt asa de saraci incat nu au bani nici de inmormantari. ei nu sunt vazuti, sunt privatizate fortat si biserici(in bucuresti am vazut) si nu de Dumnezeu, ci de oameni slabi care cer 2000ron(cazuri bune) pentru a oficializa o nunta intr-o biserica mai mare. Cum poti sa ceri bani pentru a oficializa ceva fundamental societatii noastre. da, platesti curentul, platesti lumanarile, poate si pe cei din cor(ca nu sunt acolo tot timpul) dar nu ii bagi in buzunar celui ce oficiaza sau patriarhului(bisericii).Nimeni nu aduce vorba de pustnicii care se roaga pentru pacatele noastre si traiesc viata in post(nu cum il stim noi:-),pentru ca noi sa mai putem fi

- Istoria - si eu vreau sa cred ca suntem un popor ales si, de multe ori, simt asta in inima, in sange, sau, poate cateodata vad si parti negative probabile despre noi insa nu mai exista istorie. Aceasta este scrisa de cei care sunt lasati sa o scrie.

- infrastructura/ agricultura/paduri/aur - toate sunt aici si sunt distruse, nu folosite, canale de irigatii 80% terminate dar lasate asa. Se poate, NU SE VREA!!!!! (si iar ma enervez desi nu trebuie)acestea sunt defaimate progresiv, ca si locurile din jur pentru a le scadea voaloarea si, in curand, se vor da legi care vor permite(sub UE, magnificul UE) cetatenilor straini(care au niste bani) sa cumpere legal proprietati nationale astfel instrainandu-le, si asa ajungem usurel in US and fucking A(nu ca nu au si ei oameni buni) sa luam seminte hibride, doar pentru o recolta, platind drepturi de autor, sau sa platim patentul asupra genelor plantelor/animalelor- ce prostie.

- oamenii buni- sunt multi oameni buni(in pofida distrugerii care dureaza de ceva timp<20 ani>)care pleaca din tara, fiind dezamagiti ca nu pot face nimic. suflete rebele care au ajuns la un capat al puterilor.

Sunt mult mai multe de spus si nu trebuie sa fii citit si prea scolit sa vezi asta, trebuie doar sa deschizi ochii putin!!!!!!!

SUNT TOTUSI INCREZATOR SI SPUNAND ASTA IMI VINE SA PLANG(DE FERICIRE) CACI MAI EXISTA OAMENI BUNI CARE NU VOR PLECA, CARE VOR LUPTA;IAR LEGENDA MARELUI LUP ALB(CARE SE PUPA MULT PREA BINE CU CE SE PETRECE ASTAZI) SE VA INDEPLINI. OAMENII SE VOR TREZI(CITITI TOATE STROFELE IMNULUI ROMANESC NU CEEA CE ESTE BAGAT PE GAT CI ADEVARATELE CUVINTE)

Imi cer scuze pentru toate aberatiile mele, consider doar ca fac parte dintr-un popor al carui ultim cuvant nu a fost spus, un popor maret, care, acum, fie ca vrem sau nu, este numit ROMANIA si suntem urmasi ai DACILOR, cei mai viteji dintre TRACI.
Uniti si cu ajutorul si indrumarea lui DUMNEZEU vom izbavi, nu prin lupta(doar unde este cazul:-)) ci prin spirit, prin dorinta de veacuri, prin readucerea armoniei cu natura(iarasi legenda de care spuneam mai sus), prin rabdare si aducere aminte.

Va multumesc pentru ca ati avut rabdare sa cititi tot! Imi cer scuze daca am ofensat pe cineva!

...asi fi vrut doar sa am puterea sa spun mai multe, dar momentan sper ca e sufucient...



daos

@pici (pici doar asa ca nickname, nu si ca mod de a gandi) Ma bucur ca mai exista oameni ca tine. Poate ca esti de varsta mai frageda, dar gandirea ta este de om matur, as zice un mic intelept.

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Tamerlan

Poveste....

scrisă de Neica Nimeni (pentru conformitate, Radu Cajvaneanu)


Dragii mosului, veniti lângă mine să vă mai spun o poveste.

A fost odată ca niciodată o cetate mândră si înfloritoare cu ziduri tari si flamuri înstelate. Iar la poarta cetătii, în calea tuturor trecătorilor, zăcea o sărmană copilă adusă acolo de niste geambasi tuciurii, din neam de ursari încornorati.

Dar în ce hal arăta copila! Fata îi era arsă cu vitriol si plină de răni adânci, lăsate anume la vedere. Ochii erau topiti si încercănati, iar urechile astupate. Bratele îi erau tăiate de la umeri iar în locul lor avea două proteze prinse pe la spate. În loc de mâna dreaptă avea un cârlig de fier ascutit si ruginit. Iar în loc de mâna stângă – un brat luat de la o păpusă gonflabilă de cauciuc, cu degetele vopsite în rosu aprins.

În capul copilei se vedeau niste găuri îngrozitoare pe unde, niste doctori fără suflet – se vede - îi scoseseră creierii. Aceiasi doctori îi frânseseră cu multă stiintă sira spinării, în asa fel încât să nu moară dar nici să se poată tine pe picioare. La pieptul bietei copile se vedeau niste urme de gheare, pe unde încercaseră să-i scoată si inima. Pe sărmanul trup neputincios fosgăiau fel de fel de paraziti: păduchi, plosnite si căpuse.

Vai si amar de sărmana copilă!


Geambasii o împungeau cu niste furci ascutite ca să plângă de durere. Ascunsi pe la spate trăgeau de sfori când o mână, când alta. Cu stânga ademeneau trecătorii; cu dreapta îi agătau pe unii, îi speriau pe altii si le rupeau vesmintele.

Dar iată că un domn din serviciul de asistentă socială al cetătii s-a oprit în fata copilei. A văzut starea în care se afla, a făcut un raport si a cerut niste bani să rezolve cazul în spetă. Fiindcă geambasii se declarau părintii legali ai infirmei, le-a dat lor banii si i-a rugat să aibă grijă de ea; s-o spele, să o îngrijească, să-i dea de mâncare, să o ducă la doctor si să o trateze. Dar geambasii de ursari au luat banii si i-au băgat în afaceri necurate, lăsând-o pe biata copilă aproape în starea în care se găsea.

Omul a venit din nou si a văzut că asa zisii părinti n-au făcut aproape nimic. Când i-a întrebat au început să se văicărească: medicamentele costă scump, doctorii cer mult, nu sunt locuri la spital, fata mănâncă dar nu pune nimic pe ea. Si asa mai departe.
- Dar parazitii, măcar, pe ei de ce nu i-ati stârpit? – a întrebat domnul asistent social.
- Am dat cu toate insecticidele – strigară geambasii arătând zeci de sticle si sticlute scrise în toate limbile pământului. Nu are nici un efect. Probabil parazitii au devenit rezistenti. Am auzit că si altii de prin cetatea asta au paraziti si nu scapă de ei.
- Ptiu, scăpă domnul asistent social, parcă simtind că-l mănâncă ceva pe sub cămasă. Si le mai dădu niste bani.

Dar geambasii luară banii si-i tocară din nou pe droguri si pe jocuri de noroc. Si tot asa.
- Nu stiu ce să mai cred – exclamă la un moment dat domnul asistent social, care începuse să prindă drag de biata copilă si ar fi vrut cu tot dinadinsul să o scape de soarta ei. Cu cât o cunosc mai bine pe copila aceasta, cu atât o înteleg mai putin! ....

Si gata povestea!

- Cum si gata? strigară copiii – că nu are sfârsit.
- Va spun mai departe dacă ati tălmăcit ce v-am povestit până acum. Ia spuneti voi, cine să fie sărmana copilă?
- România, tărisoara noastră iubită – spuseră copiii, care se pricepeau toti la povesti.
- Dar fata ei cea slutită?
- Chipul ei cel blând si primitor, cultura, traditiile si obiceiurile cele frumoase, pe care le-au urâtit cu fel de fel de înjurături, urlete si manele. Iar limba smulsă din gură este limba pe care ne-o stâlcesc până uităm să o mai vorbim.
- Dar mâna dreaptă si cu mâna stângă?
- E limpede, sunt partidele politice pe care ni le-au tăiat din rădăcină. În locul mâinii drepte avem o făcătură cu cârlig la masele populare, care-i sperie pe străini. Iar stânga e umflată peste măsură, perversă si neputincioasă. Amândouă mâinile sunt legate pe la spate, adică, feriti de ochii lumii, cei de la putere se înteleg foarte bine între ei si trase de la distantă, ceea ce stim noi ce va să zică.
- Bravo, copii, văd că stiti lectia. Mai departe.
- Creierii scosi din cap reprezintă intelectualitatea tării exterminată în două rânduri: prin teroarea stalinistă, după 1944 si prin teroarea dosarelor, după 1989. Coloana vertebrală este presa, mediile de informare, fiindcă fără o coloană vertebrală dreaptă, nici o natiune nu se poate tine pe picioare. Iar inima este credinta pe care au încercat si încă mai încearcă să ne-o smulgă din piept.
- Dar păduchii, plosnitele si ceilalti paraziti?
- Ei, te faci că nu stii, mosule! Asta-i coruptia pe care nu vor s-o extermine si spun că nu se poate. Fiindcă în sticlele scrise mare "Insecticid" este numai apă chioară.
- Dar banii domnului asistent social?
- Sunt fondurile PHARE care se duc si se tot duc ca într-o gaură neagră.
- Ei, nu chiar toate, ci doar o mică parte din ele, să ne întelegem.
- Asa să fie, că noi nu suntem contabili.
- Si domnul asistent social?
- Acela trebuie să fie însusi seful delegatiei europene în România, care mi se pare că a si spus chiar asa: "Cu cât cunosc mai mult România, cu atât o înteleg mai putin".
- Si acum o întrebare încuietoare: ochii aceia împăienjeniti si urechile acelea astupate, ce-or mai fi?
- ????
- Nu stiti, hai că v-am prins. Astea-s toate prostiile pe care le vedeti la televizor si toată muzica tembelă pe care o ascultati de nu mai vedeti ceea ce trebuie de văzut si nu mai ascultati ceea ce trebuie de ascultat.
- Lasă morala, mosule, că esti depăsit de evenimente. Mai bine spune sfârsitul povestii.
- Domnul asistent a chemat atunci politia comunitară si i-a însfăcat pe cei doi. S-a dovedit că nu erau părintii copilei (adică părintii natiunii, vezi bine) ci niste uzurpatori ticălosi.
- Dar cine sunt geambasii cei răi si cine sunt doctorii fără suflet?
- Au intrat în programul de protectie a ...martorilor; cine le dezvăluie adevărata identitate este rasist si xenofob.
- Am înteles, mosule, am înteles.
- S-a găsit si certificatul de nastere original al copilei în care scria că este de os domnesc. Si mai era scris că este înzestrată cu un sistem de regenerare unic si indestructibil, pe care ar vrea să pună mâna toată lumea. Si-am încălecat pe-o sa si v-am spus povestea asa!
- Dar sistemul de regenerare din ce se compune, vrem să stim!
- Chiar voi sunteti sistemul de regenerare, dragii mosului, si ar fi bine să vă puneti la treabă, că vă bate mama natură si vă trage de urechi mătusa istorie de nu vă vedeti!
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

#54

Targu Mures 1990. Romanul (Hungurul) Mihaila Cofar strivit in bataie de hunguri (romani).

"Cea mai grosolanǎ manipulare mediaticǎ s-a înregistrat în martie 1990, cu prilejul evenimentelor de la Târgu Mureş, de unde televiziunile occidentale şi nu numai au prezentat pe un ungur cǎzut la pǎmânt, care era lovit cu bestialitate de români. Comentatorii erau sufocaţi de indignare, negǎsind suficiente cuvinte pentru a-i înfiera pe români şi a condamna România în care se petreceau asemenea fapte abominabile. Dupǎ câteva zile s-a constatat cǎ cel cǎzut la pǎmânt era român, iar barbarii agresori erau unguri. Prea târziu însǎ, deoarece campania mediaticǎ îşi fǎcuse efectul, iar cele mai multe televiziuni şi ziare nu au considerat util sǎ dea o ,,eratǎ"."


http://www.art-emis.ro/analize/1179-romania-si-imaginea-ei-externa.html

De la pagina 68 ....

http://www.lohanul.slizhusi.ro/Lohanul_Nr_30.pdf

____________________________________________________________________________________________

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-18824127-kelemen-hunor-spune-maghiarii-trebuie-recupereze-pamantul-natal.htm

P.S. Instigare la violenta si alte articole de lege incalcate ... unde este Legea ? ...  :mrgreen:

"' Duceti-va acasa ... tarlaua este mare ...""

http://en.wikipedia.org/wiki/Khanty-Mansi_Autonomous_Okrug
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

Khanty-Mansiysky avtonomny okrug – Yugra
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

#58
Ioane dormi? ... Gheorghe dormi? ... Vasile dormi? ... Lupule dormi? ...

https://www.youtube.com/watch?v=wk7B17bzyms
https://www.youtube.com/watch?v=asXA9ok33nU
_____________________________________________________________________________________________

https://www.youtube.com/watch?v=BFraS5QRIqI
https://www.youtube.com/watch?v=MXQozTxQSiE
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05