Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri

Creat de Xanadron, 09 Iulie 2012, 13:24:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

horia2008

Citat din: fiulploii din  12 Iulie 2012, 01:59:14
..........Nu este primul caz de acest fel, a mai existat un asemenea tip de reflexie - parca tot aici pe forum l-am vazut - numai @Xanadron cred ma poate scoate din impas ! : omul din barca era reflectat in apa ca fiind un grey .
..............
Ca tot l-a gasit colegul Arhanghelul...
Nu fac eu pe gica contra, sau pe avocatul diavolului, da' zic si eu....
Monetaria Regala Canadiana zice ca:
The story, as told by the artist Jason Bouwman
The canoe has become as much a part of the Canadian visual lexicon as the Canada goose, the beaver and the maple leaf. This design shows a young person enjoying a recreational outing. The boy breaks from paddling to dip his hand in the water... and touches the past – the reflection reveals an early native paddler (or voyageur) in a traditional birch-bark canoe as it also appears on the early silver dollar of 1935.


Adica pe scurt băiatul se intrerupe din vaslit ca să scufunde mâna în apă ... şi atinge trecut - iar reflecţia dezvăluie un timpuriu vâslaş nativ (sau Voyageur), într-o canoe tradiţionala din coaja de mesteacan

Deci baiatul care se reflecta in apa sub chipul unui vaslas nativ pare a fi un grey dupa cum zice youtubele; acum ar trebui vazut cu simt critic daca chiar asa o fi (cum intradevar pare) dar n-am gasit o moneda sa o studiez cu ochiul si cu lupa, si nici macar o poza hd relevanta. Acum ramane dupa fiecare daca da credit sau nu la ce se prezinta in clip.... :-(
(doar up pic oftopic :oops:, in ideea de a deschide bine ochii)


rontzo

..hmm mercic Xanadron pentru completarea cu creatorul lui  "short" "I, Pet Goat II", graphic-designerul canadian Louis Lefebre...e binevenita
Dar, eu as zice asa...
Ce declara el e corect, dar clipul e mult prea a dens incarcat cu mesaje si aluzii complexe - uneori si suprapuse unele peste altele.
Asa ca mai curand ce declara el e o mica parte a adevarului, care nu poate fi negata
daca as fi fost nitzel misogin tare as fi zis:
"Da dom'le il cred -cum sa nu- ca si eu mai mint din cand in cand!"  ^^
Dixit !
PS: noroc ca nu sunt misogin :p

horia2008

#47
Citat din: Xanadron din  13 Iulie 2012, 13:19:25
Concluzie: cred ca la intrebarea "Cine-or fi oare comanditarii lucrarii?" cred ca avem deja un raspuns: aparent NIMENI.
...Ori sinteti de alta parere?! :wink:
Cred ca clipul e prea plin de detalii grafice detaliate si simboluri pentru a fi la intamplare si nu cu intentie clara din partea autorului (LE: cum acum vad ca zice si colegul rontzo)

Pe de alta parte, am gasit clipul si reversed in care vorbele lui Bush au un oarece inteles; din moment ce filmarea cu Bush la scoala in timpul atacului din 9/11, pusa reversed (ma rog, ordinea cuvintelor) are oarece sens, iar prezentul clip nu e vorbit cu exceptia scalambaielilor lui Bush, pare de luat in seama si ideea asta
Nu spun ce pare ca zice pentru a nu sugestiona....
9/11 "My Pet Goat" Crowley's Satanic Ritual
I, pet goat REVERSED bush scene.

Xanadron

Mda, oamenii extrem de inteligenti (cum e si Louis Lefebre, clar) sint deseori suspectati c-ar avea si resurse avansate de-a manipula pe altii - inclusiv prin vorbe. :roll:
Crede-ma insa ca (desi cam rar) am intilnit si exceptii notabile in (prea) lunga-mi viatza.

In plus, inca mai cred ca-i mai bine sa ma ghidez dupa principiul bunei-credinte.... pina la o eventuala proba contrarie.
Care-ar fi in cazul asta un David Rockefeller sa zicem, iesind la rampa cu cecul de milioane transmis lui Lefebre... :-D

Serios acum, cind faci ceva cu pasiune "poti darima muntii" realmente, iar nea L.L. asta - care a dus oricum greul creatiei clipului - nu pare vreun sarantoc, avind in spate suficiente realizari in domeniu ca sa-si permita subcontractarea unor colaboratori temporari.
Cheltuieli pe care cred ca deja si le-a amortizat din viitoare comenzi / contracte - fiindca nu trebuie exclusa nici ipoteza unei munci sisifice (si) cu scopul autopromovarii rapide. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#49
Citat din: Xanadron din  13 Iulie 2012, 13:19:25
In fie, un interviu credibil aici: http://www.3dworldmag.com/2012/07/06/friday-animation-fun-i-pet-goat-ii/

...unde-am gasit (dupa f. multe cautari printre tone de site-uri copy/paste) interesantele explicatii ale principalului creator al genialului  "short" "I, Pet Goat II", graphic-designerul canadian Louis Lefebre. Care mie cel putin mi se pare a fi sincer dincolo de orice indoiala.

Se pare deci ca nu intotdeauna unghiul de vedere "conspirationist" 8) e valabil, fiindca atit de comentatul videoclip n-a fost finantat de nicaieri - cu exceptia cheltuielilor... autorului insusi, care a subcontractat citiva alti artisti (nu doar animatori, ci si pictori, coregrafi si muzicieni) pentru segmentele care ori il depaseau ca experientza, ori ar fi fost facute de el intr-un ritm prea lent.
("But the truth of the matter is that it has been a mostly solitary endeavor with a few contractors hired as I needed them.")

Alte pasaje importante, zic eu:
So the film is about a journey through the landscape of my personal suffering using very universal symbols, a journey that leads to a more peaceful abiding place.
Adica: filmuletzu-i un gen de calatorie prin "peisajul" propriei mele suferintze, in care-am folosit simboluri universal valabile - calatorie ce conduce spre locuri mai pline de pace.

Throughout the process I tried to follow the story in its visual form [rather than over thinking things]. When things made sense visually and rhythmically, I went with that. In fact many times it wasn't clear to me what the images meant and I found multiple explanations. And many people have given me alternative explanations. I think it works well that way evoking different things for different people.
In cursul procesului creativ am incercat sa urmez firul pur vizual al naratiunii [in loc sa... supragindesc cumva detaliile]. Iar cind ansamblul devenea convingator din pdv vizual si ritmic, ma lasam pur si simplu dus de val. Sincer sa fiu, nici mie nu-mi era intotdeauna clara semnificatia imaginilor si gaseam explicatii multiple. Cred ca nu-i insa vreo problema - ba chiar dimpotriva - sa evoci lucruri un pic diferite pentru oameni diferiti [n.b. ...prin aceleasi simboluri].

Having said that, the story is clearly about the crumbling away of the hierarchical world based on control and the rising up of the spiritual man, awake to his divine nature, free of intermediaries.
Rezumativ, povestea-i despre destramarea actualei lumi/paradigme ierarhice bazate pe control absolut si nasterea "omului spiritual", constient de natura lui divina si liber de de intermediari [iar n.b.: ..."intre el si Creator", :star: indraznesc sa adaug].

Concluzie: cred ca la intrebarea "Cine-or fi oare comanditarii lucrarii?" cred ca avem deja un raspuns: aparent NIMENI.
...Ori sinteti de alta parere?! ;)

Simboluri universal valabile ce sa spun... (What do you get when you cross an owl with a bungee cord... MY ASS!)
Filmul e o broderie de simbolistica masonica si merita nota 10. Totusi explicatia cu finalul in locuri mai pline de pace e...

Dar fie si asa, analizand calatoria vietii lui descopar amprenta clara a unui eveniment cosmic (la inceput anuntat prin simboluri pentru ca in final sa fie prezentat vizual in desfasurare - tot uzitand insa de simboluri. Fata aceea Lily nu e o fata iar papusile din jur nu-s papusi ci planete (cratere etc.) iar sarma ghimpata poate reprezenta orbitele acesteora si "destinul" lor de prizonierat in heliosfera. Cate planete sunt? De ce 2 sunt ingemanate fapt subliniat de un X (impact in trecut dintre Pamant si alt corp?) Cine e soarele si care e a 12-a Planeta din simbol in cazul ca ar fi asa?

Hai sa mergem pe analiza unui simbol pt inceput (evenimentul cosmic) deoarece cheia de decodare e prezenta in insasi sigla Heliofant. 
"Inutil oricum sa-ti zic taman tie ca viața-i prea scurta ca s-o consumam cu orice/oricine"
- @Xanadron
End of Abyss

abyss

#50
+
"Inutil oricum sa-ti zic taman tie ca viața-i prea scurta ca s-o consumam cu orice/oricine"
- @Xanadron
End of Abyss

abyss

#51
+
Obamache si casa in flacari(aripi-cosmos-annunakus?) odata ce marul/planeta soseste la locul prezis(?) de fratia piramidei rasturnate-argintii (sunt doua piramide, cea a luminii/constiintei de culoare aurie si cea argintie rasturnata prezenta pe barbia Duhului din "sticla" sub ai carui ochi scrie ordine din haos precum si pe pantofiorul lui mister O)
PS - Sirius13:  ai avut dreptate man.
Că timpul nu este departe.
Sfârşitul tuturor ceremoniilor Hopi va veni atunci când un "Kachina" scoate masca lui în timpul unui dans in piatra înainte de copiii neiniţiaţi [publicului larg]. Pentru un timp nu se va mai fi ceremonii, nici o credinţă mai mult. Apoi Oraibi va fi întinerit cu credinţă şi ceremoniile, marcând începutul unui nou ciclu de viaţă Hopi.
[size=78%]http://secrete-mistere.blogspot.ro/2011/11/profetia-hopi.html[/size]
"Inutil oricum sa-ti zic taman tie ca viața-i prea scurta ca s-o consumam cu orice/oricine"
- @Xanadron
End of Abyss

mr

#52
Citat din: fiulploii din  13 Iulie 2012, 02:25:51
Mai intai, cand omul nu stie nimic invata tehnici si acumuleaza cunostiinte , teoretice si practice . In cazul de fatza vorbim de  simboluri, semantica , psihologie aplicata , tehnici de sugestii vizuale si acustice , explicatii si caracteristici privind simbolurile,  luate separat sau in concordanta cu altele, intarindu-se sau slabindu-se reciproc in mesajul ce se vrea transmis . Mai apare si  ambiguitatea unor elemente , rezolvabila insa prin studierea elementului respectiv in context . Uneori , aceasta ambiguitate ramane si  asta poate sa semnifice o rascruce de drumuri .
Acestea sunt tehnicile pe scurt.
Insa ele nu sunt necesare  :-D
Ce inseamna asta? Inseamna ca ele au fost necesare doar la inceput, cand nu stii nimic. La un anumit moment al acumularii tehnicizate  trebuie sa dezvolti un nou simt , o noua constientizare a tuturor simturilor  care sa permita sa reactionezi fara sa gandesti .  Nu mai trebuie sa privesti si sa iti canalizezi atentia intr-o singura directie . Mai degraba vezi si simti ce urmeaza . In acel  moment special asta e ceea ce conteaza: o reactie de iluminare care nu mai necesita observare constienta .
Pe scurt, procedura este ,, invata, uita-renunta, reactioneaza''  sau '' Nu te gandi la ce ai de facut sau la cum trebuie sa faci''
Frumos explicat! As mai adauga doar ca perceptia oamenilor asupra metafizicii, simbolisticii, in functie de vechimea spirituala  (experienta acumulata/reglajul fin al deciziilor obtinut in urma feedback-urilor/karma "arsa") se face din doua perspective: aceea de  invatare efectiva (acuratete mica, care necesita drum lung in descoperirea si cizelarea perceptiilor) - specifica spiritelor tinere si  aceea de amintire/reamintire, celor mai "experimentate". Ambele "tabere" au revelatii. Diferenta o face "baza" dupa care acestea sunt  "fixate". "Baza" care, in lumea fizica, are nevoie de repere/ancore adecvate, pe care "batraneii" le au insusite efectiv, cel putin o data. Parerea mea! 


Citat din: fiulploii din  13 Iulie 2012, 02:25:51
Ca veni vorba de androizi si clone am o intrebare : cum s-a dedus ca le lipseste legatura cu planul cauzal ?
Intradevar, nu este o certitudine acest lucru. Si nici nu este interes sa devina. Dar se poate face o comparatie intre comportamentul  unui om intreg si al unui adroid (de clona inca nu poate fi vorba, sau cine stie cate sunt printre noi :) ). Androidul, intr-o forma f  avansata, cred ca poate dezvolta o forta rationala/psihica corespondenta doar planului astral, ca vibratie (desi am mari indoieli).  Fiind un trup uman, clona, prin creierul sau, emana ganduri in planul astral.
Ambele variante, facand parte din creatia umana care nu cunoaste mecanismele dupa care vin spiritele la viata in lumea fizica, nu cred  ca se supun acelorasi reguli dupa care se naste omul intreg.
In aceasta comparatie, cred ca omul intreg ar observa clar diferentele de comportament, ca efecte. Iar diferentele pot "trada" sursa  planurilor de unde provin.   

Gata, ma opresc cu "chineza"! Cu scuzele de rigoare! :)
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

#53
Nota 1O. (dintr-un obelisc piramidonizat la virf plus un "rotund" c-un punctuletz pe orbita), elev @biss! :-D
...Dar si fiindca vaz ca nu esti atit de usor pacalibil :lol: cu ode inaltate bunei-credintze.

Serios acum, inca nu exclud de tot sinceritatea genialului LL, fiindca pina la urma si stimabilul Tayka are destule viziuni "helioclismice" (mai am si eu ce-i drept, dar nu chiar d-alea cu mega-traznete groase cit Casa Popoului).
Si pe colegul nostru nu-l putem suspecta c-ar fi in solda Illuminatilor, nu?

Ne-ar putea pune pe ginduri totusi oarece teorii recente privitoare la probabilitatea unor "pulsatii solare" si nu doar mega-CME-uri (v. coincidentza naibii cu finalul clipului 8-)), ba chiar ipoteza si mai tzacanita ca Soarele :star: ar fi "gravid" c-o planeta nou-noutza (de la John Lear, Zorgon/Ron Schmidt & Sleeper/Lou Baldin citire)... :-o

Ma opresc  insa aici deocamdata, inca nesigur de magnitudinea diferentelor dintre notiunile hierofant si heliofant :star: - cred ca-s mici totusi.
Mai mici oricum decit alea dintre elefant si sicofant. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tamerlan

În primul rând daţi-mi voi să vă felicit pentru calitatea postărilor voastre, de pe acest thread şi în general de pe acest forum. Pur şi simplu se vede că "vorbiţi aceeaşi limbă", lucru care cu greu s-ar putea spune despre alte forumuri de pe frumoasele noastre plaiuri româneşti.

Legat de acest videoclip pe care l-am urmărit şi eu cu interes, voiam să-mi aduc şi eu o modestă contribuţie la interpretarea unor simboluri. Nu voi aminti pe cele care deja au fost discutate şi cu a căror interpretrare sunt în mare parte de acord, ci mă voi opri doar asupra a trei momente care nu au fost amintite s-au care au scăpat analizei dumneavoastră.

1) Curva din Babilon. Aceasta apare închisă într-un turn sub formă falică având o cruce deasupra şi care este luminat de un reflector cu o lumină (de natură divină?). Pe mine această simbolistică mă duce cu gândul la dragostea carnală, animalică închisă în turnul ei de o religie (creştină) care i-a negat prin toate mijloacele formele de manifestare. Dar ce este cel mai interesant aici este momentul de la minutul 4:49 (durează mai puţin de o secundă şi de aceea este şi greu de remarcat) când observăm - că în ciuda vârstei înaintate a personajului - aceasta este încă fertilă  :-o :roll:, lucru semnalat de firicelul de sânge menstrual de pe chilotul respectivei babe ( :|). Asta ar putea însemna că, în ciuda restricţiilor şi rigorilor impuse de religie (cea creştină în special) această dragoste carnală, animalică încă poate fi fertilă şi creatoare.

2) Un alt moment important al filmului este (5:21-5:24) prezenţa evidentă a HĂRŢII ROMÂNIEI pe solul planetei care se află deasupra personajului care se roteşte în timp ce se înalţă. Am vizionat de multe ori şi nu poate fi o coincidenţă. Harta cuprinde şi Basarabia şi pare a fi cumva din viitor, pentru că zona deltei este prelungită cumva în mare. Oare asta ce o mai fi???  :|

3) Ultimul moment asupra căruia vreau să mă opresc este acela al ieşirii bărcii Christului din peştera aceea. A remarcat cineva statuia aceea a lui Baphomet aflată exact asupra intrării/ieşirii (5:46)? Deasupra acesteia se află biserica aceea care în final se dărâmă pe fundal. Simbolistica poate fi şi aici ceva de genul... Biserica este construită pe nişte mistere (cavalerii templieri?), dar în final, odată cu eliberarea Christului din interiorul acesteia (lipsa coroanei de sârmă ghimpată / spini) aceasta se năruie.
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

abyss

Citat din: Tamerlan din  16 Iulie 2012, 11:32:34
1) Curva din Babilon. Aceasta apare închisă într-un turn sub formă falică având o cruce deasupra şi care este luminat de un reflector cu o lumină (de natură divină?). Pe mine această simbolistică mă duce cu gândul la dragostea carnală, animalică închisă în turnul ei de o religie (creştină) care i-a negat prin toate mijloacele formele de manifestare. Dar ce este cel mai interesant aici este momentul de la minutul 4:49 (durează mai puţin de o secundă şi de aceea este şi greu de remarcat) când observăm - că în ciuda vârstei înaintate a personajului - aceasta este încă fertilă  :o ::) , lucru semnalat de firicelul de sânge menstrual de pe chilotul respectivei babe ( :| ). Asta ar putea însemna că, în ciuda restricţiilor şi rigorilor impuse de religie (cea creştină în special) această dragoste carnală, animalică încă poate fi fertilă şi creatoare.
Interesant punct de vedere, si interesant este faptul ca Mana lui Dumnezeu/Allah/.: , arata catre acea scena. Cred ca falusul in plin avant al acelui Titan cazut si uitat de timp, reprezinta trimiteri catre Patriarhatul impus al religiei crestine. Mai mult, in opinia celor care au sugerat imaginea (asa imi apare mie cel putin) falusul E institutia fizica bisericeasca cu a ei cruce-n varf iar curva batrana o reprezinta asa zisa religie care a fost abuzata de catre toti falsii preoti, silita sa-si vanda ca o prostituata dragostea. Inima ce bate precum o firma luminoasa spune multe despre ce se vinde pe taraba bisericii in aceste zile... (repet, asta imi transmite filmul)


Totusi, la aparitia Luminii mult prea venerabila religie este vindecata si cu lenjeria intima din nou alba (uraaaaa!!!) :"Inutil oricum sa-ti zic taman tie ca viața-i prea scurta ca s-o consumam cu orice/oricine"
- @Xanadron
End of Abyss

Tamerlan

Citat din: @biss din  16 Iulie 2012, 18:40:45
Interesant punct de vedere, si interesant este faptul ca Mana lui Dumnezeu/Allah/.: , arata catre acea scena. Cred ca falusul in plin avant al acelui Titan cazut si uitat de timp, reprezinta trimiteri catre Patriarhatul impus al religiei crestine. Mai mult, in opinia celor care au sugerat imaginea (asa imi apare mie cel putin) falusul E institutia fizica bisericeasca cu a ei cruce-n varf iar curva batrana o reprezinta asa zisa religie care a fost abuzata de catre toti falsii preoti, silita sa-si vanda ca o prostituata dragostea. Inima ce bate precum o firma luminoasa spune multe despre ce se vinde pe taraba bisericii in aceste zile... (repet, asta imi transmite filmul)


Totusi, la aparitia Luminii mult prea venerabila religie este vindecata si cu lenjeria intima din nou alba (uraaaaa!!!) :
Interesantă interpretare.  8-)
Totuşi, dacă respectiva "curvă bătrână" s-ar fi dorit a fi un simbol al religiei, de ce a fost reprezentată bătrână? şi de ce a fost reprezentată închisă într-un turn (falic sau nu...  :| oricum toate turnurile prin natura lor sunt falice  :wink:)? Mai degrabă turnul ar reprezenta religia (are o cruce deasupra) care închide... ceva. Nu era mai simplu să o reprezinte liberă cumva... având un simbol pe ea care să facă trimitere la religia creştină? Zic şi eu...  :?
Legat de micul intermezzo menstrual ( :-o), mi-e greu să cred că simbolizează o eventuală "murdărie" care este curăţată de lumina divină... Acest lucru mă duce mai mult cu gândul la fertilitate. A fost pus acolo, pentru că respectiva femeie este reprezentată bătrână. Dacă ar fi fost reprezentată tânără, fertilitatea ar fi fost implicită. Aşa însă...  :? Poate sugerează că în ciuda vechimii, abuzului la care a fost supusă (este practic îngrozită!) respectiva nu şi-a pierdut încă fecunditatea.
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

Tamerlan

BTW... Am uitat să vă întreb... I se mai pare cuiva că acolo se află harta României? Sau am eu vedenii...  :-D :roll:
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

Xanadron

#58
Da, spre deosebire de picioarele legendarului Timur Lenk, opiniile colegului Tamerlan nu-s deloc schioape... :lol:
Si nu-i deloc rau in definitiv sa adoptam si-o cheie pozitivista a decriptarii lui "I, Pet Goat II", care nu trebuie sa fie musai superficiala (cum e cazul simbolicului "XXX" de pe ciubotele curtezanei decrepite, care poate insemna multe alte lucruri in afara de categoria filmelor deocheate, sau eventual cea de-a XXX-a Olimpiada - asta londoneza).
Subscriu deci (si) la ideea includerii atit de reprimatei teme a sexualitatii (de catre teocratiile patriarhale, evident) in paleta Schimbarilor cu S mare proorocite cumva de controversatul videoclip.
Idee atit de plastic reprezentata si de colegul @biss.

P.S 1 Autorul clipului (sau firma de graphic-design, in fine) ramine la fel de controversat/a, fiindca, in urma unor "sapaturi" metodice pe net, n-am reusit sa urmez firul - derutant sugerat de citeva surse - al unui presupus trecut solid si credibil in industria animatiei. :roll: Nici lansarea clipului (la mijlocul lunii iunie a.c.) nu pare sa fie de fapt nici ea intimplatoare.

P.S. 2 "Planeta" de deasupra dervishului rotitor Aali inclin sa cred totusi IMHO ca nu sugereaza decit... batrina Luna :fullmoon: si nu include harta Romaniei, cu sau fara Basarabia. Chestie care implica insa ale 1001 prezumtii ale decriptarii, urmind cararea atitor foste comentarii d-aici. Zic asta deci ornind de la teoriile "Proiectului Terra" al lui TVM si terminind cu ipoteza "releelor lunare de transfer al sufletelor" :moon: sustinuta de John Lear si altii.
In ambele cazuri fiind posibila interpretarea scenei (clar "orbitala", deci extra-terestra sau extra-carnala) ca o posibila evadare din lanturile/sirma ghimpata a ciclurilor reincarnarilor "recoltatilor/abatorizatilor" care-am fost pina acum.

Si eu tin in orice caz sa felicit pe toti contributorii la topicul asta, cu pareri atit de ingenios argumentate - fie si doar speculativ.
Opinii care, zic eu, vor fi confirmate sau nu abia in lunile sau maximum anii ce urmeaza. 8-)

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

   Nu stiu cate de controversata este firma producatoare a animatiei de mai sus, dar atasez o alta lucrare mai veche  a lui Louis Lefebvre. L.L. imi ridica cam multe intrebari la fileu...

To: You, From: You

   Poate L.L. are de transmis un mesaj pozitiv, totusi...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti