Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri

Creat de Xanadron, 09 Iulie 2012, 13:24:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

#120
... c-o fi, c-o păţi ...  :evil: stie ... Compania MuncA in Zadar ...

https://www.youtube.com/watch?v=ciQnwSIXECE

Asta MI S-A paru' ... asta v-o spusEI ...  :mrgreen:
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii

Citat din: Arhanghelul din  21 Septembrie 2013, 11:12:23
... c-o fi, c-o păţi ...  :evil: stie ... Compania MuncA in Zadar ...

https://www.youtube.com/watch?v=ciQnwSIXECE

Asta MI S-A paru' ... asta v-o spusEI ...  :mrgreen:

Adica ?

Arhanghelul

#122
Citat din: Arhanghelul din  21 Septembrie 2013, 11:12:23
... c-o fi, c-o păţi ...  :evil: stie ... Compania MuncA in Zadar ...

Textul nu avea ... nici o legatura (imediata/constienta) cu faptul ca youtube a cenzurat filmuletul ... asta am aflat-o de la tine ... filmuletul a fost pus in dimineata asta ... si l-am editat direct pe "youtube" ...

Merci pentru promptitudine ... ca ... poate era si delete ... am intrat urgent pe cont si l-am salvat pe hdd ...

P.S. In timp ce scriam acest post ... am avut un "deja vu" ... c-am mai facut candva "faza" asta ... LOL   :-o ... parca tot cu fiulploii ... LOL  :-o ...

http://www.fileshare.ro/e29873819

P.S.S.2  "Compania MuncA in Zadar" ... a vrut sa fie un rebus ... si a devenit o premonitie ... LOL  :-o ...

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

mr

Poate ca prabusirea partiala a obeliscului este mai realista decat aberatia contrafacuta a prabusirii complete a turnurilor gemene. De asemanare de situatii nu cred ca poate fi vorba!

Trecand peste happy-end-ul de final, Olympus has fallen este un film destul de socant. Nu prin violenta cu care ne-a obisnuit industria de film americana, ci prin ideea cuceririi Casei Albe si a accesului la controlul armamentului. Daca tot esti mandru ca ai statutul de natiune superdezvoltata si cu influienta maxima in lume, de ce ti-ai construi o imagine in care esti  atacat, umilit,  mai ales in filmul asta direct in inima?
Iar scena cu caderea drapelului (sfasiat) SUA este arata in mai multe filme produse in ultimii 2-3 ani.
De aceea nu cred ca-i doar o moda sau o intamplare printre scenaristii americani de a se juca asa negativ cu simbolistica de superputere a SUA, mai ales ca aceasta imagine a fost construita cu grija timp de multe zeci de ani.

Ma mai gandesc ca prabusirea Zborului 93 in Pennsylvania, zbor ce avea destinatie Casa Alba, poate a fost intentionata, lasand sa fie ca o continuare... pentru urmatorul pas de pe agenda.

Clipul Heliofant are ca repere mandatele a doi presedinti: Bush Jr. si Omaba. In film, chiar daca presedintele era alb, deciziile majore au fost luate de presedintele de conjunctura, seful Congresului, de culoare. Tot respectul pentru Morgan Freeman, imi place foarte mult ca si actor, dar putea fi un alb in acest rol. :) 
Zic si eu..

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein


Xanadron

https://www.youtube.com/watch?v=H8BjhwF8uqM&feature=youtu.be

"I-PET-GOAT" Google Earth Search Takes You To CERN !"

Ma gindeam sa bag asta pe topicul CERN, da-i mai bine aici - daca tot a postat colegul Arhanghel ceva similar anul trecut (si oarecum premonitoriu).
N-am probat personal strania legatura internautica I-Pet-Goat > CERN ca-mi merge pe moment rabla de computer ca okiu' mortului, da-i posibil sa fie reala.

La fel de reala pare insa prezumtia crearii World-Wide-Web-ului cu scopul principal al conectarii volumului imens de date rezultat din experimente gen CERN (nu mai intru-n detalii fiindca am mai discutat p-aici despre englezul care a "inventat" - vorba vine, cineva trebuia adus in fatza - si net-ul si CERN-ul), da-i oricum interesant de urmat firul actiunilor A.I. / I.A. :evil: - insidioase si simultan "in plain sight".
Clar deci (pt. JE cel putzin) ca prin prisma ultimelor conexiuni "inocentza" lui musiu' Lefebvre merita din nou pusa sub lupa. 8-)

SkyNet-ul nu mai pare deci de-o vreme doar o aiureala SF, mai ales daca punem cap la coada :lol: atitea piese de puzzle ca dau dureri de cap (cui n-are inca procesoare-n devla) - cipuire, "war on cash", facial recognition, EM-influentzare etc. s.a.m.d.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

https://youtu.be/6n_xCI-peq0
Incepand cu minutul 6. Luata de pe facebook.
Parerea mea e ca se incearca o potrivire fortata.

abyss

#127
Posibil... dar tot oarecum forțat poți observa in spatele catedralei ditamai cocoșu...galic. Stilizat evident.

fiulploii

Da, nu văzusem cocoşul. Dar nu vad nici o moschee care sa fie darâmată fiindca cred ca stii , a ars si o moschee importanta in aceeasi zi.

abyss

Iisus, nici el nu cred ca a vazut/intrat in vreo moschee... dar are  timp sa recupereze la final, mai stii?

Grifon

Cocoșul din fundal poate indica Notre Dame, ca și contraforții de piatră strãmbați în stânga.
Totuși, imaginea frontală a catedralei nu seamănă cu simbolul parizian. Turlele fusiforme aduc mai degrabă cu Sagrada Familia a lui Gaudi, din Barcelona - chiar dacă acolo fațada are 4 "lumânări".

Se poate însă ca imaginea din clip să se refere la Notre Dame, dacă acceptăm (pe lângă stilizări / criptări) o imagine din partea opusă (atașament). Din "spate" se văd bine și contraforții și "fusul" învăluit de fum.

Oricum, simbolismul e puternic, și asocierile superstițioase abundă în Paris. Nefericitul incident a avut loc în Săptămâna (lor) Mare, iar ieri, înaintea Învierii, capitala franceză a fost din nou zguduită de valul revoluționar "galben", în ceea ce s-a numit " Ultimatum 2".
Evenimentele din Franța cresc în intensitate, și cred că vor fi evoluții interesante.

(mai multe despre asta voi comenta însă pe topicul "muralelor NWO", căci avem śi acolo niște " potriveli" tulburătoare cu  o mai veche avancronică "The Economist").

hoinar

Un subiect demn de redeschis, mai ales in lumina evenimentelor halucinante ce au cuprins toata lumea in ultimul an. Poate ca domnul Lefebvre a accesat intre timp si alte cunostinte din "piscina" atemporal-universala, demne de impartasit?

Citat din: Siberia din  06 August 2012, 02:40:31

..Iar creatia se bazeaza pe Regula armonica a Octavei. Deci sunt 7 realitati iar Creatorul ce poate controla aceste 7 realitati se situeaza pe nivelul exact urmator al 8-lea care este defapt primul nivel dintr-un alt sir de alte 7 realitati imediat urmatoare. Cate reflexii ale aceluiasi obiect se pot vedea intr-o oglinda ? 7! Dupa aceea, totul trece pe un alt nivel al realitatilor create.

Exemplificare: realitatea 1 are drept conducator un zeu care locuieste in realitatea 2. Realitatea 2 are drept conducator un zeu care locuieste in realitatea 3... si tot asa. Fiindca creatia a plecat de sus in jos, si nu de jos in sus. Noi putem crea realitati inferioare noastre sau cel mult egale: dar niciodata realitati superioare celei in care activam.

Adevaratii papusari ai planetei au fost si vor fi mereu papusari. Singura scapare din aceasta realitate 3D si trecerea in nivelul imediat urmator se poate face doar prin depasirea propriilor bariere, a propriei ignorante, interogarea sinelui si-a inimii si in final decizia drumului pe care vrem sa-l urmam.

Si-un ultim sfat:
Nu uitati niciodata ca nu exista lumina fara intuneric, bine fara rau, pozitiv fara negativ : + si  - trebuie sa existe impreuna pentru a pune lucrurile in miscare. Stanga va deveni dreapta, jos va deveni sus, iar moartea nu este altceva decat o schimbare. Totul curge, pentru a exista viata.
Punctul 0 este minunat, dar in acelasi timp este inert.
Voi decideti cine si unde trebuie sa fiti (iar Papusarii sunt chiar incantati sa vada ca nu dormiti).

Acest pasaj este unul dintre cele doar cateva poate din oceanul de idei Rufon ce merita salvate pentru posteoritate.
the older I get, the faster I was