Sectiune pentru limba româna > Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO)

Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri

(1/27) > >>

Xanadron:
Asta-i clipul animat cu mesaje simbolice "stranii", creat de un studio video canadian de linga Montreal si despre care multi vorbesc, fara sa poata ajunge insa la vreo concluzie clara:
I, Pet Goat II by Heliofant
Posibile interpretari pot fi gasite aici: http://www.heliofant.com/gallery.html

Se stie deja ca primul video pet goat a fost cumva premonitoriu pentru "9/11" si-acum implicit se vehiculeaza ideea unui eveniment tip "flase-flag" in replay. :roll: (v. succesiunea "papuseilor" Bush si Obama de la inceput, manevrati de aceleasi minutze NWO ascunse :evil:).
Unii sustin de pilda ca durata clipului (7 min. 27 sec. - de fapt asta-i timing-ul "sarit" la finele clipului) ar simboliza data deschiderii JO londoneze (7/27), cu semnificatii numerologice la fel de oculte ca 9/11.

Sint insa alte 1001 "poante" grafice de comentat din animatia cu o atmosfera deprimanta (dupa mine cel putin) - incepind cu "Christul Cosmic" balabanind in transa, care nu poate fi oprit de Shiva-distrugatorul si "deschide ochii" odata c-o noua era... marcata de aceleasi activitati solare :star: ce distrug piramide si pe care pedaleaza pina si unele clipuri publicitare recente (v. Perrier).

Steaua lui David plasata sub Statuia Libertatii e un alt simbol, ca si imaginea lui Saddam cu insigna CIA, pe fundalul petrolului curgind in ocean ca un fluviu de singe.
Ori fetusul nenascut inca, dar deja controlat de fortele reptiliene prin tehnologii avansate de creare a Matrixului.

In fine, efectul de sugestie vizuala mi se pare extrem de puternic, dar principala intrebare ramine, zic eu: cine oare si de ce tocmai acum a comandat "lucrarea" asta ciudata, deloc simplu de conceput si realizat? :roll:

abyss:
Mi-a placut foarte mult filmuletzu. Excelent chiar.
Imi evoca aceleasi lucruri despre care se tot vorbeste in ultima perioada:
- E prezentata Una din versiunile liniilor temporale sau a realitatiilor ce au fost "confiscate" si care sunt sugestiv prezentate sub forma acelor cutii (intr-una se afla acum capra morfinata)
- Focul launtric, acea informatie sau energie gamma (Cristul) care vine din centrul cosmosului prin intermediul tuturor singularitatilor si care va irumpe din sinele fiecaruia indiferent de religie (cladirile de cult cad iar Cristul strabate o cale simbolica ce trece prin "gatul" sau "laringele" fizic al lumii noastre venind liber in Manifestare dupa ce a fost tinut prizonier de Institutiile religioase).
- Distrugerea piramidelor pornind de la varf reprezinta distrugerea Sistemului pornind de la varf si mergand spre baza odata cu "trezirea" omului.
- Cine oare? ma gandesc ca o fi aceeasi fratie mistica care isi asteapta Constructorii Antici.
- De ce acum? Poate ca "acum" inseamna "inainte de" si e bine sa nu batem pasul pe loc. Cat timp mai este... nimeni nu stie. In orice caz nu mult (acolo indica ora 12), altfel nu incepeau deja sa se clatine "piramidele".

Siberia:
Am ramas efectiv cu gura cascata. Am mai vazut si alte lucrari de genul asta, dar asta pare a fi cea mai completa... si veridica din punctul meu de vedere.
N-am putut sa nu constat cu uimire si includerea dervisului rotitor.
Si ce m-a frapat cel mai mult a fost fetita blonda: eu una am vazut in ea fetita blonda din picturile murale de la Denver... poate ma insel.

Tot ce pot sa mai zic acum pe moment (in timp ce ma straduiesc sa-mi inchid gura care a ramas tot cascata) este ca ma bucur intr-un fel... de ce acum ? de ce asa ? nu mai conteaza.
In final, o sa fie bine  :wink:

abyss:
Pe mine m-a distrat micul "grey" cate masti isi punea facand trimitere la celelalte religii prezente si trecute, apoi Binladen cu aripi negre care e un fel "Satan", un personaj din aceasta sarada (apropo, primul personaj divin de tipul lui Satan a fost un extraterestru orfan numit ZU care plin de sictir la adresa luptelor dintre zeii sumerieni a furat niste componente cheie pentru legatura dintre Cer si Pamant si a fugit in alta tzara ascunzandu-se cu ele sus in munti ...poate ai Buzaului :) )

Mai apare o chestie asemeni trecerii unei planete pe langa soare ori pe langa noi ale carei imagini le atasez.
Totusi a nu se trece cu vederea faptul ca acea capra marcata cu 666 pe frunte are ochii albastri la fel dupa cum are si omul cu capul spart in mintea caruia dialogul interior este sustinut de catre o entitate reptiliana ce a reusit sa patrunda in oul energetic al fiintei umane prin intermediul unei tehnologii si al carei plan existential este diferit. Mainile reptiliene patate cu sange de la inceputul spectacolului hipnotic oferit caprei sunt mai mult decat sugestive. (clar ca tre´ sa citesc linkul lui Xanadron cu Arhontzeii)

Prin urmare si noua Eva ce refuza Cunoasterea prin intermediul manipularii materiei  (fapt reprezentat prin refuzul de a mai pastra marul) va avea parte de aceeasi Cunoastere reprezentata prin floarea de lotus ce iese din marul despicat, aceeasi cunoastere dar dobandita din interior prin intermediul focului launtric reprezentat aici de Crist in a carui urma apar aceleasi flori de lotus din nou simbol al cunoasterii, al perceptiei constiente. Prin urmare e un eveniment cosmic inevitabil la care omenirea ar fi ajuns oricum, cu sau fara "marul' lui Dumnezeu.


Si totusi e un spectacol, un caz, unul din multele variante posibile in care noi traim acum simultan si in care cineva ne tot testeaza si ne tot morfineaza. Erau multe cutii pe acolo...

fiulploii:
No hai sa gandim putin impreuna  :-D
Urmeaza un set de 4 postari fiindca forumul nu permite mai mult de 4 atasamente / postare cu cele mai importante cadre din primele 2 minute ale clipului .
Poate nu toata lumea a distins niste chestii .
Asadar ,
poza 0000 : in fundal, dreapta sus , un fulg se deosebeste de ceilalti prin forma mai speciala si mai ales prin umbra aruncata  pe setul de 6 reflectoare.
poza 002 :  animalul insemnat in frunte ( sic!! - trimitere la biblie ) are 3 corpuri , dupa claritatea lor distingem corpul fizic sau somatic, corpul mental - sa-i zicem asa - si corpul spiritual din materii fine . Daca la inceput toate 3 erau centrate , urmeaza o perioada de descentrare grava apoi o recentrare .
Avem apoi si troianul de zapada dungat de la baza cutiei, sub forma clara de piramida .
poza 003 : pe mana dreapta avem un inel cu simbolul dolarului american intruchipat insa de un sarpe galben . Pe mana dreapta , aici am o problema  :-D nu imi dau seama clar ce simbol este . poate vede cineva mai bine . Ca sa nu mai pun la socoteala si degetele diferite pe care se afla inelele.
poza 004 : aici devine si mai interesant  :lol: Ne este aratata tabla pe care avem cateva desene vizibile : o spanzuratoare cu cuvinte in care in mod logic , cuvantul este evolution , o casa cu simbolul rotii pe fatada , in flacari , un falus cu 3 stropi de actiune  :-D , un rechin suparat rau pe casa in flacari . Nu am stat sa verific daca imparteala administrativa a hartii de pe perete corespunde cu realitatea insa observ 4 ace implintate in harta ce ne arata 4 locatii importante . Nu am stat sa le verific , poate le stie cineva - is curios daca una din locatii corespunde cu Denver .
                              - urmeaza continuarea-

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version