Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri

Creat de Xanadron, 09 Iulie 2012, 13:24:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Asta-i clipul animat cu mesaje simbolice "stranii", creat de un studio video canadian de linga Montreal si despre care multi vorbesc, fara sa poata ajunge insa la vreo concluzie clara:
I, Pet Goat II by Heliofant
Posibile interpretari pot fi gasite aici: http://www.heliofant.com/gallery.html

Se stie deja ca primul video pet goat a fost cumva premonitoriu pentru "9/11" si-acum implicit se vehiculeaza ideea unui eveniment tip "flase-flag" in replay. :roll: (v. succesiunea "papuseilor" Bush si Obama de la inceput, manevrati de aceleasi minutze NWO ascunse :evil:).
Unii sustin de pilda ca durata clipului (7 min. 27 sec. - de fapt asta-i timing-ul "sarit" la finele clipului) ar simboliza data deschiderii JO londoneze (7/27), cu semnificatii numerologice la fel de oculte ca 9/11.

Sint insa alte 1001 "poante" grafice de comentat din animatia cu o atmosfera deprimanta (dupa mine cel putin) - incepind cu "Christul Cosmic" balabanind in transa, care nu poate fi oprit de Shiva-distrugatorul si "deschide ochii" odata c-o noua era... marcata de aceleasi activitati solare :star: ce distrug piramide si pe care pedaleaza pina si unele clipuri publicitare recente (v. Perrier).

Steaua lui David plasata sub Statuia Libertatii e un alt simbol, ca si imaginea lui Saddam cu insigna CIA, pe fundalul petrolului curgind in ocean ca un fluviu de singe.
Ori fetusul nenascut inca, dar deja controlat de fortele reptiliene prin tehnologii avansate de creare a Matrixului.

In fine, efectul de sugestie vizuala mi se pare extrem de puternic, dar principala intrebare ramine, zic eu: cine oare si de ce tocmai acum a comandat "lucrarea" asta ciudata, deloc simplu de conceput si realizat? :roll:

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Mi-a placut foarte mult filmuletzu. Excelent chiar.
Imi evoca aceleasi lucruri despre care se tot vorbeste in ultima perioada:
- E prezentata Una din versiunile liniilor temporale sau a realitatiilor ce au fost "confiscate" si care sunt sugestiv prezentate sub forma acelor cutii (intr-una se afla acum capra morfinata)
- Focul launtric, acea informatie sau energie gamma (Cristul) care vine din centrul cosmosului prin intermediul tuturor singularitatilor si care va irumpe din sinele fiecaruia indiferent de religie (cladirile de cult cad iar Cristul strabate o cale simbolica ce trece prin "gatul" sau "laringele" fizic al lumii noastre venind liber in Manifestare dupa ce a fost tinut prizonier de Institutiile religioase).
- Distrugerea piramidelor pornind de la varf reprezinta distrugerea Sistemului pornind de la varf si mergand spre baza odata cu "trezirea" omului.
- Cine oare? ma gandesc ca o fi aceeasi fratie mistica care isi asteapta Constructorii Antici.
- De ce acum? Poate ca "acum" inseamna "inainte de" si e bine sa nu batem pasul pe loc. Cat timp mai este... nimeni nu stie. In orice caz nu mult (acolo indica ora 12), altfel nu incepeau deja sa se clatine "piramidele".

Siberia

Am ramas efectiv cu gura cascata. Am mai vazut si alte lucrari de genul asta, dar asta pare a fi cea mai completa... si veridica din punctul meu de vedere.
N-am putut sa nu constat cu uimire si includerea dervisului rotitor.
Si ce m-a frapat cel mai mult a fost fetita blonda: eu una am vazut in ea fetita blonda din picturile murale de la Denver... poate ma insel.

Tot ce pot sa mai zic acum pe moment (in timp ce ma straduiesc sa-mi inchid gura care a ramas tot cascata) este ca ma bucur intr-un fel... de ce acum ? de ce asa ? nu mai conteaza.
In final, o sa fie bine  :wink:
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

abyss

#3
Pe mine m-a distrat micul "grey" cate masti isi punea facand trimitere la celelalte religii prezente si trecute, apoi Binladen cu aripi negre care e un fel "Satan", un personaj din aceasta sarada (apropo, primul personaj divin de tipul lui Satan a fost un extraterestru orfan numit ZU care plin de sictir la adresa luptelor dintre zeii sumerieni a furat niste componente cheie pentru legatura dintre Cer si Pamant si a fugit in alta tzara ascunzandu-se cu ele sus in munti ...poate ai Buzaului :) )

Mai apare o chestie asemeni trecerii unei planete pe langa soare ori pe langa noi ale carei imagini le atasez.
Totusi a nu se trece cu vederea faptul ca acea capra marcata cu 666 pe frunte are ochii albastri la fel dupa cum are si omul cu capul spart in mintea caruia dialogul interior este sustinut de catre o entitate reptiliana ce a reusit sa patrunda in oul energetic al fiintei umane prin intermediul unei tehnologii si al carei plan existential este diferit. Mainile reptiliene patate cu sange de la inceputul spectacolului hipnotic oferit caprei sunt mai mult decat sugestive. (clar ca tre´ sa citesc linkul lui Xanadron cu Arhontzeii)

Prin urmare si noua Eva ce refuza Cunoasterea prin intermediul manipularii materiei  (fapt reprezentat prin refuzul de a mai pastra marul) va avea parte de aceeasi Cunoastere reprezentata prin floarea de lotus ce iese din marul despicat, aceeasi cunoastere dar dobandita din interior prin intermediul focului launtric reprezentat aici de Crist in a carui urma apar aceleasi flori de lotus din nou simbol al cunoasterii, al perceptiei constiente. Prin urmare e un eveniment cosmic inevitabil la care omenirea ar fi ajuns oricum, cu sau fara "marul' lui Dumnezeu.


Si totusi e un spectacol, un caz, unul din multele variante posibile in care noi traim acum simultan si in care cineva ne tot testeaza si ne tot morfineaza. Erau multe cutii pe acolo...

fiulploii

No hai sa gandim putin impreuna  :-D
Urmeaza un set de 4 postari fiindca forumul nu permite mai mult de 4 atasamente / postare cu cele mai importante cadre din primele 2 minute ale clipului .
Poate nu toata lumea a distins niste chestii .
Asadar ,
poza 0000 : in fundal, dreapta sus , un fulg se deosebeste de ceilalti prin forma mai speciala si mai ales prin umbra aruncata  pe setul de 6 reflectoare.
poza 002 :  animalul insemnat in frunte ( sic!! - trimitere la biblie ) are 3 corpuri , dupa claritatea lor distingem corpul fizic sau somatic, corpul mental - sa-i zicem asa - si corpul spiritual din materii fine . Daca la inceput toate 3 erau centrate , urmeaza o perioada de descentrare grava apoi o recentrare .
Avem apoi si troianul de zapada dungat de la baza cutiei, sub forma clara de piramida .
poza 003 : pe mana dreapta avem un inel cu simbolul dolarului american intruchipat insa de un sarpe galben . Pe mana dreapta , aici am o problema  :-D nu imi dau seama clar ce simbol este . poate vede cineva mai bine . Ca sa nu mai pun la socoteala si degetele diferite pe care se afla inelele.
poza 004 : aici devine si mai interesant  :lol: Ne este aratata tabla pe care avem cateva desene vizibile : o spanzuratoare cu cuvinte in care in mod logic , cuvantul este evolution , o casa cu simbolul rotii pe fatada , in flacari , un falus cu 3 stropi de actiune  :-D , un rechin suparat rau pe casa in flacari . Nu am stat sa verific daca imparteala administrativa a hartii de pe perete corespunde cu realitatea insa observ 4 ace implintate in harta ce ne arata 4 locatii importante . Nu am stat sa le verific , poate le stie cineva - is curios daca una din locatii corespunde cu Denver .
                              - urmeaza continuarea-

fiulploii

                                   - continuare-
poza 005 : sprancenele si ochii
poza 006 : desenul de deasupra tablei reprezentand o evolutie a omului si un ceas , al doisprezecelea poate . Se observa o pauza curioasa intre ultima pozitie din evolutie si penultima , pauza cenzurata de un dreptunghi alburiu . Omul final are 9 raze in aoreola si e pe pozitia 7 .
poza 007 : directia ochilor si pozitia degetelor . De-a lungul prezentei sale , personajul face semne cu degetele iar limbajul lor imi scapa  :-D
poza008 : desenele de sub tabla . Adaugam si cele 3 inimi de pe tabla, de marimi diferite pe care le leg de cele 3 corpuri de la inceput .

fiulploii

                         - continuare 2 -
poza 009 : alt semn cu degetele
poza 010 : idem
poza 011 : idem
poza 012 : posibil o eclipsa reprezentata de pata rosu inchis de pe obraz la care adaugam o planeta ?? reprezentata de semnul maro

abyss

Dupa cum spun unii cele 4 pioneze ar reprezenta :
Oklahoma bombing
9/11 NYC
hurricane Katrina new orleans
bp disaster in the gulf
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread859022/pg1

fiulploii

                          - continuare 3 -
poza 13 : prompterul care coordoneaza actiunile omului
poza 14 : cele doua cifre de pe podeaa, una alba si una neagra , iar pata rosie de pe fundul marului aduce dupa mine cu semnul vodafone
poza 15 : graffiti color : Psalm 23 , psalm care in USA se foloseste la ceremoniile funerare .
poza 16 : steagul Americii rupt in doua , cu stelele aparent intacte si dungile injumatatite pe fundalul psalmului 23 , a turnului orologiu inghetat si inzapezit la ora 12 , cu o vijelie de ra glaciara si un mic om in biroul oval trist si gandindu-se la vremuri iremediabil apuse .

Atat deocamdata.

Xanadron

#9
Scurte comentarii: cele patru bolduri de pe harta corespund intr-adevar localizarii ultimelor 4 catastrofe suspectate a fi fost regizate pe teritoriul SUA - chestie niciodata recunoscuta oficial.

"Obiectul" singerind pe mina enorma a papusarului... SOLZOS cumva :evil: (a nu se trece cu vederea aspectul pielii verzulii) pare-a fi o inima - de soricel de-ar fi pusa "la scara" c-o mina normala. Dar nu cred sa simbolizeze o inima de soarece. :roll:

Cele 3 inimi desenate pe tabla (ca si cei 3 stropi de "actiune" :lol:) pot fi legate-n fel si chip de nenumaratele idei - religioase sau nu - ce conduc la notiunea de "trinitate".

Disocierea cognitiva provocata asupra emisferelor cerebrale despatite de-un fulger de catre dragonul din desenul de sub tabla in fatza careia G. W. Bush sta pe podeaua cu design "sahist" masonic mi se par alte simboluri deloc criptice.

Iar steagul USA sfirtecat nu poate simboliza decit un nou Razboi Civil - parerea mea doar si asta, evident.

P.S. 1: Subscriu si la restul interpretarilor @biss-ale sau siberiene. :wink:
P.S. 2: Tot nu mi-e clara sursa finantarii unei animatii de-o asemenea calitate inalta. Fiindca, daca luam ca baza de calcul costurile unui desen animat "normal" de calitate similara si impartim suma (cca. 150 milioane USD) la zece, tot rezulta un purcoi de banet... :roll: 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mariusvlad

#10
Citat din: fiulploii din  10 Iulie 2012, 00:31:59poza 004 : aici devine si mai interesant  :lol: Ne este aratata tabla pe care avem cateva desene vizibile : o spanzuratoare cu cuvinte in care in mod logic , cuvantul este evolution ...
Din acel cuvant lipsesc literele UIO. Iata un link interesant: http://www.uio.no/


Rekoil

I Pet Goat 2 Olympic's 2012 Analysis

Uitati-va la asta si cititi comentariile de la clip pe YouTube.  :|
"Try not to become a man of success but rather to become a man of value." - Albert Einstein

Serban M

#12
Fara doar si poate, acest clip reprezinta triumful spiritului asupra materiei.

Avem inca de la inceput prezentata o realitate intunecata si o lume in sclavie, totul e corupt, manipulat, pervertit. Foarte frumos clipul.

0:00 - 0:20 - Cotet bine protejat cu sarma ghimpata, temnita unde animalul de rand (omul modern sclav) isi duce viata cu codul de bare pe frunte. Avem aici o miscare hipnotica - o stare de transa in bataile inimii posibil insemnand viata dusa ca o transa cu o nota de stabilitate placuta, deci o stare placuta.

0:23 : Papusarul cu maini inumane (controlul nu este unul uman)

0:24 : Marioneta - Bush Junior, prezentat ca un nebun, perfect subordonat sforilor ce il misca, ne ofera si un dans traditional al mortii, adica joaca bine si se retrage instant pe scaunul de lucru, avem aici pentagrama intoarsa, care il aduce intr-o lumina mai clara. Podeaua este una masonica, specific unui joc masonic. Deci pentru mutari intre "bine si rau".

0:36 : Spanzuratoare cu Evolution - adica omenirea are o singura optiune, gasim cheia catre evolutie si rezolvam jocul sau s-a zis cu noi. Apare si bufnita pe perete - nu are sens sa explic ceva aici. Apare si dragonul (reptilian) care diseaca creierul in 2 deci separa emisfera dreapta de stanga cu un scop perfect - o natie de roboti.


1:09 : Intoarcerea capului il aduce pe Obama (un acelasi) erou fals cu zambet ascuns, aici apare fata cu marul, este chiar eroarea sistemului, pe langa personajele de carton din spate, aceasta fetiscana are un mar (cunoastere) pe care il scapa. Marul se deschide si doua seminte se unesc (energie feminina - masculina) care formeaza o mica floare de lotus.

Obama transpira (puterea stie ca e semn rau pentru ei). A sosit momentul. Sistemul e penetrat de iubire.

1:50 : Afara e frig, ne este reamintit trecutul pe care puterea l-a manipulat :

WTC, un comediant se sinucide, oil war, o lume nebuna in deriva.

2:09 : Din ceata apare o nava cu cap de Anubis pe care sta Christul (iubirea)

2:32 : Un fetus este bine pazit inca de la nastere de manipulatori.

2:41 : Inima si focul - iubirea si constiinta

2:47 : Vrajitorul de fapt este falsa realitate ce a pus stapanire pe bietul copil care saracul vorbeste singur (lipsa unei personalitati)

3:10 : Apar semne in toata lumea, culturile diferite recunosc si incep sa danseze dansul schimbarii.

Apoi copilasul robot african cu arma in mana, fata care incearca sa se impotriveasca sistemului dar realizeaza ca nu are sanse asa impotriva unor forte intunecate ce controleaza armata.

3:58 : Christul divin se apropie cat mai mult de inima neagra ce a pus stapanire pe tot.

3:59 : Omul de rand nu mai face fata presiunii evenimentelor de pe pamant

4:03 : Christul (iubirea) din centrul universului patrunde dimensiunile si existenta inclusiv toate planurile si sufla foc.

4:18 : Societatea incepe sa se prabuseasca

4:20 : Kali Ma - distrugatoarea de demoni si de lumi incepe dansul, focul divin arde

4:29 : Pestii (oamenii fara speranta) se arunca in barca Christului, ies din sistemul negru

4:36 : Curva babilonului batrana este atinsa de schimbare (este un bordel acolo) Cine e curva ? va las pe voi sa intelegeti

5:05 : Societatea de sclavi - roboti - moderni - materialisti este spulberata de focul divin

5:09 : Falsa realitate e in disperare, se teme - sistemul e in delir, acesta lasa omul in pace si incearca sa scape, sa fuga

5:16 : Omul scapa de control pentru prima data si are fata limpede - stie ce are de facut, merge decis catre actiune

5:22 / 5:31 : Dansul sufilor - culturile sarbatoresc dansul schimbarii - foc sacru

5:45 : Centrul intunericului se cutremura - Christul ajunge la capatul lumii si lasa flori de lotus in spate, deschide ochii caci lumea e trezita. Suferinta si controlul dispar si spinii nu mai sunt.

6:06 : Falsa realitate pozitiva (religia si biserica) pica

6:24 : Lumea scapa de dominatia intunericului, pana si piramidele (forta strict masculina) sunt distruse si incepe o noua realitate a iubirii

rontzo

Woaw ce clip tare de tot- am ametit de cata simbolistica este indesata pe milimetru patrat
De mult n-am am mai avut parte de asa ceva de "strong"
Si cred ca cea mai tare intrebare ramane cea pusa de Xanadron:
"cine oare si de ce tocmai acum a comandat "lucrarea" asta ciudata, deloc simplu de conceput si realizat?"

Siberia

#14
Citat din: fiulploii din  10 Iulie 2012, 00:31:59

Asadar ,
poza 0000 : in fundal, dreapta sus , un fulg se deosebeste de ceilalti prin forma mai speciala si mai ales prin umbra aruncata  pe setul de 6 reflectoare.
poza 002 :  animalul insemnat in frunte ( sic!! - trimitere la biblie ) are 3 corpuri , dupa claritatea lor distingem corpul fizic sau somatic, corpul mental - sa-i zicem asa - si corpul spiritual din materii fine . Daca la inceput toate 3 erau centrate , urmeaza o perioada de descentrare grava apoi o recentrare .
Avem apoi si troianul de zapada dungat de la baza cutiei, sub forma clara de piramida .
poza 003 : pe mana dreapta avem un inel cu simbolul dolarului american intruchipat insa de un sarpe galben . Pe mana dreapta , aici am o problema  :-D nu imi dau seama clar ce simbol este . poate vede cineva mai bine . Ca sa nu mai pun la socoteala si degetele diferite pe care se afla inelele.
poza 004 : aici devine si mai interesant  :lol: Ne este aratata tabla pe care avem cateva desene vizibile : o spanzuratoare cu cuvinte in care in mod logic , cuvantul este evolution , o casa cu simbolul rotii pe fatada , in flacari , un falus cu 3 stropi de actiune  :-D , un rechin suparat rau pe casa in flacari . Nu am stat sa verific daca imparteala administrativa a hartii de pe perete corespunde cu realitatea insa observ 4 ace implintate in harta ce ne arata 4 locatii importante . Nu am stat sa le verific , poate le stie cineva - is curios daca una din locatii corespunde cu Denver .
                              - urmeaza continuarea-

   Pentru inceput, fac cateva mici precizari. Capra (sau caprele - fiindca in fundal se mai vad si alte cutii) suntem noi (sau marea noastra majoritate) care traim in cutia materiala si a divertismentului (X-box, TV-box), intr-o transa care separa cele 3 corpuri care ar trebui sa fie unite si sa se autosustina.
   Cu ocazia vizionarii succesive a clipului, am realizat ca am o problema: creierul meu nu e capabil sa distinga unde naiba se ascund grey-ii cei mici in imagini :D Asa ca, din pacate n-o sa fac referire la ei... las acest capitol celor care se pricep la asa ceva.
   Acestea fiind spuse (si avand o mica pauza la munca) o sa arunc cateva pareri.

   Poza 000  - fulgi = drone (probabil de aia au o forma mai ciudata :-D)
   Poza 002 - starea de transa, betie narcotica in care suntem mentinuti de media (apropos, poza 001 unde este? :-D o punem de-o mica conspiratie ? :-D)
   Poza 003 - eu una am crezut ca este un inel papal, patat de sange. Nu stiu daca mainile fac o aluzie la reptilieni - eu una am facut o analogie cu Draconienii care de altfel apar printr-un alt simbol sub tabla
   Poza 004 - inca incerc sa inteleg ce e cu D ala de pe coiful lui Bush... In rest, cum se observa, evolutia a fost stopata (spanzurata si i s-a taiat un picior), pionezele le-au explicat colegii deja, iar asupra "Rechinului" fac mici cercetari fiindca am impresia ca face referire la o echipa/grupare anume... o sa revin

   Poza 006 - Bush indica spre partea de deasupra tablei, unde vedem panoul cu evolutia umana si ceasul care indica 12. Adica suntem in a douasprezecea ora - un sfarsit inseamna un nou inceput  :wink: Parerea mea este ca din tabloul care prezinta evolutia umana nu lipseste o pozitie si ceea ce se vede a fi un dreptunghi mai alb este de fapt un obstacol care trebuie trecut: daca va fi trecut, omul va trece in alt stadiu de evolutie (Spirituala ?) si daca nu trece, o va lua de la capat de undeva din perioada epocii de piatra (unde indica coiful lui Bush)
   Poza 008 - aici e ceva mai special: in primul rand, banuiesc ca e clar pentru toata lumea ce vrea sa insemne F=-F, deci n-are sens sa vorbim despre polaritati pozitivul care trebuie sa fie egal ca si masura cu negativul. Emisferele cerebrale despartite prin acel fulger de catre dragon imi pare a ne trimite undeva la inceputurile acestei civilizatii, la povestile Atlantidei si la rolul rasei Draco (dragonii) in prabusirea atlantilor, prin disruperea armoniei celor doua emisfere cu ajutorul "operatiunilor psy" :-D . Pe de alta parte, avem si desenul inimii alaturate creierului, ceea ce ar putea sa insemne ca ar trebui cautata armonizarea creierului din cap cu creierul inimii (nu radeti, inima are propriul ei sistem neuronal, proprii ei neuroni si cica propriul ei creier, - conform cercetarilor din ultimii ani - lucru pe care anticii il cunosteau).
   Am sarit peste pozele cu diferite gesturi ale mainii fiindca despre acelea trebuie sa ma consult mai intai cu o persoana care le intelege mai bine decat mine  :wink:

   O sa revin mai tarziu cu alte amanunte, fiindca acum nu mai am timp. Ce mai pot spune este ca tabloul inzapezit in care se petrece actiunea, dupa parerea mea face referire la Iarna Sufletelor.
   Colegul Xanadron intreba cine ar fi putut finanta acest clip: parerea mea este ca l-ar fi putut finanta aceiasi oameni care au finantat si Pietrele Indrumatoare din Georgia. Criptica imi pare venind din aceeasi directie - CRC & Co.


p.s. -  07.27 = 3. Kin 196, Yellow Magnetic Warrior Moon, Third book of the Book of the Seven Generations, 1st moon, 7 Storm year (27 July – 22 August 2012) sau mai poate fi 27.07.2013 - Day out of Time, 1008-day cycle complete, Earth Cubed, mystic era dawns. Kin 208 Moon completes four Dreamspell Castles of 52 kin each for a total of 208 kin. Kin 209 (Galactic Synchronization, 26 July 2013) is entry into the fifth castle, the Green Central Castle of Enchantment, the Age of the Center, the Era of the Noosphere - adica prima zi dintr-un nou inceput.

p.p.s. - ceremonia de deschiderea a JO London Zion sau 2012 va fi la fel de criptica ca si videoclipul oferit spre analiza :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti