Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cine si de ce zboara pe cerul patriei?

Creat de alx, 06 Iulie 2012, 00:21:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

alx

Citat din: acme din  08 Iulie 2012, 11:13:27
Ar trebui sa consideri si optiunile ca "sursele" tale nu au access la acest tip de informatii sau nu vor sa confirme ca au access. Nu trebuie uitat ca facem parte din NATO.


Sa zicem ca sursele mele AU acces la multe informatii...nu spun mai multe...

Si off-topic,o gluma: baza de rachete americane de la Deveselu nu-i la...Deveselu... >:D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Arhanghelul

Citat din: Siberia din  08 Iulie 2012, 20:46:51
   Tocmai!
   Sunt si depozite sau chiar fabrici de armament in munte cu intrarea prin tuneluri. Doar n-o sa le dam acum si locatiile astea tuturor... sau cel putin, nu acum :-D
   Fiindca cei care trebuie sa stie de ele, stiu demult :-D

Sa mai aruncam un ochi si pe la vecini ...

http://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/124144-armata-romana-secrete-tehnica-militara-ww1-ww2-etc.html
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Siberia

#47
Ok !

De la (ne)vecini rasuflate:

The Israeli Air Force Returns to Romania

Nici americanii n-au un C-130 gri denumit "Shaddow" care zboare pe la noi de zor, nu-i asa ?
Si nici muntii nostri nu seaman cu muntele Damavad din Iran... si parca nici usturoiul nu mai miroase...



Si sa nu uit... de anul trecut incoace, se pare ca cineva si-a vopsit Herculosii in "grey pallette" folosite pentru un anumit gen de misiuni. Si tot pe la cineva se practica insemnele/marcajele gri peste vopsea gri. Banuiesc ca n-ar trebui sa stiu chestiile astea...
Ma scuzati ca am scapat-o.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

alx

@Siberia
Am tot spus-o,si o mai repet o data:APARATELE VAZUTE DE MINE,AMBELE,NU AVEAU NICI UN INSEMN,NICI O STEMA,NICI UN NR.,NIMIC!
   Iar C130 a trecut la cel mult 50m de mine,respectiv lateral si deasupra,asa ca l-am vazut foarte bine...iar cel alb l-am vazut cam de la 100m,si tot alb a ramas,fara nimic pe el...
In plus,aparatele prezentate in filmul ala NU sunt cele vazute de mine....alt model,cu alte dotari... 
  Daca nici acum nu pricepeti ca aparatele alea zboara deasupra Romaniei,si nu prea stie nimeni ce-i cu ele,eu nu mai repet...imi vad de treaba si de...mai vad eu ce...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Siberia

Hai mai @alx, ce naiba, cand vreodata au pus IAF-ul sau USAF-ul, la dispozitia ochiului public, ceea ce nu trebuia sa vada ?
   Imaginile din video-clip erau filmate inainte de 2011, oricum.
   Si-n rest, din partea mea sa se plimbe 5 Departamente prin Carpati de la 000 pana la 007... e treaba lor.
   Iar despre israeliti, daca se plimba dupa oase de uriasi sau masinarii de pe vremuri demult uitate, stiu sigur ca nu au nevoie sa le si scoata din tara: pot sa cumpere tara cu totul si sa beneficieze de ele.

Asa ca, plimbare placuta tuturor: pe cer, pe sub pamant, pe unde-or putea pe caldura asta.

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Ganditorul

De plimbat se plimba, si prin Buzau, si pe Sureanu. Dar nu-i pacat sa nu avem si noi o poza amintire cu ele ? Cine stie, poate spunem nepotilor ca ciorile erau albe pe vremea noastra ...  Ciorile vazute de mine erau rosu cu alb (vazute de sus, de deasupra, de pe Sureanu ) si, daca aveai o prastie mai dotata puteai sa le atingi cu piatra, ca cu aveau mai mult de 100 m fata de sol. Patru motoare cu elice, mari cat vagoanele si transmisii radio de bruiau si telefoaanele - traiectorie - dinspre Sibiu (E, N-E) spre Craiova (probabil) - S, S-V. Din pacate nu am avut timp sa fac foto - eram cu limba scoasa dupa un traseu pieptish pana la cota de 2080 m, mai erau si ceva vipere prin zona si trebuia sa fi atent pe unde calci. Oricum am crezut ca e miting aviatic - abia apoi vazand prin comparatie dimensiunile camioanelor zburatoare, am realizat ca este exclusa ipoteza asta.
Interesanta este relatarea lui alx prin culoarea avuta de ...ciori. Albe, fara camuflaj... indica un altfel de camuflaj, electronic, unde vizibilitatea ciorii pe cer nu spune nimic. Sau poate ca "albul" vopselei indica o anumita caracteristica magnetica/vibrationala a vopselei ce o face poate mai eficienta pt aparatura din interior.
Si faptul ca nu avea insemne e ... in acest tipar. Daca tot "sare cioara gardul" de ce si-ar pune insemne ? Ca sa poti "reclama" la institutiile aviatice internationale "cioara zvapaiata"? Oricum la capitolul "detectie pe cer"... cred ca dupa atatea unitati desfiintate prin "modernizare" stam cam nashpa - unele unitati sunt azile de batrani, altele puscarii, altele au ajuns pe mana bisericilor care vor "retrocedare" - cine stie, poate vre-un club de copii amatori de radiodetectie sa mai semnaleze astfel de "violari ale spatiului aerian" - ca astia "oficialii" se uita pe cer doar in directia in care au voie si e "ordin" sa se uite.
Chestia cu DZ nu o cred pana la proba contrarie - iar daca s-ar vedea si ceva efecte benefice pentru noi poate ca ar fi plauzibil. Dar asa... oricum e bine sa ai speranta ca cineva mai lupta si pentru tine, ca de esecuri dupa esecuri suntem cam satui. Daca exista DZ - Doamne ajuta sa vedem sau sa auzim si de reusite !

Nox

#51
Cum am spus, nu văd nicio legătură cu DZ (ideea de bază a logicii mele este că NU există un astfel de DZ şi nu am niciun motiv să cred contrariul). Nu uitaţi că alimentaţi acest rahat de simulacru şi că toată povestea a pornit de la cărţile lu' Peşte Prăjit. Probabil cineva (sau mai mulţi) se amuză foarte tare când citeşte ce se scrie aici.

L.E. thx, alx :)
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

alx

Ca sa nu il supar pe amicul Nox,am separat subiectele,si acesta a fost redenumit.Nu am sters referintele la DZ,pt ca s-ar fi pierdut intelesul anumitor postari.   
   Sper sa nu fie cu suparare    alx
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Ganditorul

Nox, nu fi asa pesimist. Un "peste prajit" a scris si despre "james bond - 007' si uite ca a prins si toata lumea respecta serviciile secrete britanice, desi poate ca nu sunt cele mai tari din lume... ca sa nu mai vb de Superman, Rambo si alte productii americane care au creat imaginea de superom - desi cei care i-au avut ca si colegi in teatrul de operatiuni spun ca e vorba mai degraba de o combinatie intre "Stan si Bran" si "Jack Spintecatorul". Asa ca lasa-l si pe autorul cartilor cu DZ sa-si spuna parerea - nu vom sti niciodata cat de aproape de adevar este !  :rainbow:

tractorbeam

Cred ca lumea este lamurita. Faptul ca avionul respectiv zboara numai la anumite date are legatura si cu programarea zborurilor, probabil ca acea perioada din an le ofera cea mai buna asemanare cu un alt teatru de operatii. Baietii nostri nu zboara cu vechiturile alea asa de jos nu de alta dar la cat de vechi sunt e posibil oricand o pana de motor si oricum carburantul e scump si noi nu ne batem cu nimeni deocamdata.
De unde vine avionul? De la o baza situata in Romania si controlata de noi. Unde aterizeaza avionul? Tot acolo. De ce la noi? Pai sarbii ii cam dusmanesc de cand cu MIlosevici, bulgarii sunt prea mandri si caposi ca sa-i lase sa faca asta, cehii se ocupa numai de turism , ungurii nu au unde ca e numai stepa acolo, asa ca tot pe noi a cazut magareatza.  :martiansad:

Cat despre eventuala cautare a unor anomalii si portaluri ascunse prin zona Siriu - Sureanu eu zic ca e cacialma. Nu e suficient sa vii de 2-3 ori pe an in rasse-motte ca sa descoperi ceva de altii cauta de-o viata.     :evil:

abyss

Citat din: tractorbeam din  09 Iulie 2012, 00:48:00
Cat despre eventuala cautare a unor anomalii si portaluri ascunse prin zona Siriu - Sureanu eu zic ca e cacialma. Nu e suficient sa vii de 2-3 ori pe an in rasse-motte ca sa descoperi ceva ce altii cauta de-o viata.
Sau care mai degraba ascund de o viatza...

kandaon

Citat din: SLEAH19 din  08 Iulie 2012, 17:06:20

  În ce priveşte expunerea colegului kandaon eu vin cu o constatare/întrebare.  Până unde se poate merge în timp cu  perioada în care au fost create acele locaţii ?
  Aici pe rufon suntem degrabă cuceriţi de Egipt , Sumer etc , dar uităm de ,,Cucutenieni" care sunt o civilizaţie cu cel puţin un mileniu mai vechi decât oricare civilizaţie cunoscută şi care are vatra în arealul sud est Transilvania , nordul Munteniei , Moldova , Republica Moldova şi porţiuni din Ucraina de azi.  În cultutra Cucuteni sunt dovezi clare că oamenii foloseau chiar excesiv focul, locuinţele erau la fel de mari ca cele de astăzi iar spre deosebire de acest areal,  în restul Europei de astăzi nu sunt vestigii sau necropole din acea vreme , probail pentru că erau sub gheţuri. Deci dacă acum 6000 de ani eram vizitaţi de ,,mineri ET" există toate şansele ca o bază să fi avut locaţia în Carpaţii de curbură.


Legat de cultura Cucuteni, dar si cea sora Vinca-Turdas, ele au fost la un moment dat cele mai evoluate din lume la acea data

http://www.nytimes.com/2009/12/01/science/01arch.html?pagewanted=all

http://isaw.nyu.edu/exhibitions/oldeurope/home.html

Pe langa asezari de 2000 de locuinte si 10.000 de locuitori (asta acum peste 6000 de ani) aveau si un sistem de proto-scriere, numita azi "scrierea danubiana" sau "vechea scriere europeana", cel mai faimos exemplu fiind tablitele de la Tartaria. Dar sunt mii de artefacte din ce am citit, si care au astfel de semne inscriptionate pe ele, raspandite in Romania, (incluzand Rep. Moldova), Serbia, Bulgaria, si chiar Grecia si Ucraina.
Ei erau si centrul mondial sa zic asa, al producerii si utilizarii uneltelor de cupru/arama si mai ales de aur.

Din cate se pare caderea acestei civilizatii a fost adusa de o schimbare climaterica (daca nu cumva schimbarea polilor, de care vorbeau unii la un moment dat ca se va intampla iarasi) ce i-a fortat sa abandoneze stilul de viata cvasi-sedentar bazat in special pe practicarea agriculturii si sa adopte stilul semi-nomadic bazat in special pe pastorit si practicat mai ales in stepele de la nord de Marea Neagra.

Ce vad eu interesant aici e ca aceeasi schimbare climaterica la nivel global a modificat si zona din nordul Africii, unde se formeaza desertul Sahara. Desertificarea aia a impins triburile de acolo pe valea Nilului (ramasa "verde") unde s-a format apoi Egiptul, cu faraonii ridicandu-se la putere chiar dupa caderea civilizatiei Cucuteni.

Chiar un pic mai inainte apar si sumerienii si civilizatia lor in zona Mesopotamiei. Astfel odata cu caderea "cucutenienilor" se ridica la scurt timp doua centre de civilizatie in Sumer si apoi in Egipt.

Cam din acele vremuri pot fi datate si acele scrilejituri pe stanca unei pesteri de care vorbeste domnul Rudan, si pe care le considera reprezentari ale unor rachete venind dinspre spatiu sau lansate spre spatiu, sau legenda aceea cu tara Luanei (de care eu nu am mai auzit).

Iarasi interesant e ca cei de atunci isi ardeau casele la perioade regulate (dar le ardeau cu simt de raspundere, in sensul ca lutul folosit in constructie se vitrifica, se facea ca sticla de la caldura intensa), construind apoi altele noi peste ele sau la mica distanta.

Cineva cu o imaginatie mai bogata ar putea spune ca din cauza unor microbi etc., iar caderea civilizatiei Cucuteni a fost adusa de un atac combinat, climatologic, biologic si chiar nuclear, urmat de o lupta interna pentru resurse si schimbarea modului de viata pentru a supravietui.

Iar in locul acestei civilizatii s-au ridicat (mai mult sau mai putin "ajutate") cele din Sumer (cu sumerienii venind nu se stie exact de unde) si Egipt.

Toate marile civilizatii de la inceput s-au format de-a lungul unor fluvii, Sumerul/Mesopotamia de-a lungul Tigrului si Eufratului, Egiptul pe Nil, civilizatia indiana de-a lungul Indusului (avand apoi si Gangele ca fluviu sfant) iar cea chineza de-a lungul Fluviului Galben.
Cea din Europa s-a format evident de-a lungul Dunarii, si a fost cea mai dezvoltata, dar a si "pierit" prima ("ajutata" de natura sau poate si de altcineva sau altceva) in timp ce toate celelalte au supravietuit sau au devenit chiar influentiale in istorie, cu arta, zeii, mitologia si credintele lor, in timp ce despre cea de aici nu se stie mai nimic (si nici nu prea se inghesuie multi sa o promoveze), desi a fost cea mai evoluata.

Nu stiu daca au lasat ceva in urma, ascuns prin Carpati, sau daca au avut si alte conexiuni cu cine stie cine.

Oricum, un pic mai ontopic, si eu cred ca acele avioane (ma rog, pilotii lor) se antreneaza pentru zborul in astfel de teren, si nu cauta camere sau tuneluri ascunse in munti.
Iranul are ceva relief muntos, la fel Libanul si un pic chiar si Siria, in sud. Iar repetitia e muma invataturii cum zicea cineva, si de aia tot repeta zborul pe traseul ala (poate seamana cu ceva trasee in alti munti de pe acolo).
Poate pilotii se mai schimba la mansa in unele zile etc.

Asta nu inseamna insa ca nu ar exista chestii foarte interesante in Carpati, de la lucruri ingropate cine stie cand de-a lungul istoriei (asta in mod cert) pana chiar la puncte de trecere catre alte lumi, la "celalalt taram" din basme (asta recunosc ca e un pic cam SF, dar in acelasi timp nici noi nu cred ca stim mare lucru despre lume sau univers).


romulus

Am gasit si eu o poza facuta anul trecut (pe 6 septembrie) unei "balene" care zbura foarte jos - cred ca sub 1000 m . Directia de zbor era dinspre  Buzau spre  Bucuresti. Am si una cu zoom dar e miscata. Parca l-au mai vazut si altii in septembrie 2011, nu?
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Ganditorul

Se pare ca "cautatorii" se feresc ca  :evil: de tamaie sa zboare si prin m-tii Moldovei.
Sa fie vorba de "sindromul 1968" cand altii, maii tari ca "cautatorii" de acum, au 'scos fum' ?  :fullmoon:

SLEAH19

  Şi ,,momentul 1968" ar merita un pic dezvoltat , cel puţin până când cineva de pe forum poate confirma că are o informaţie la prima mână ( un martor ocular al evenimentelor, anonim binenţeles dar credibil ) , în ce priveşte utilizarea armei laser ,, Coandă" sau ,, Gogu Constantinescu" împotriva tancurilor ruseşti. Pentru că sunt mari şanse ca totul să fie o legendă a securităţii pentru întărirea psihică a militarilor români şi a populaţiei, iar ruşii nu ne-au atacat pentru că ştiau că Ceauşescu blufa, nu avea pe nimeni în spate şi nici reformator al comunismului cu alegeri libere şi pluripartidism nu era. Şi nici atunci când ar fi vrut ruşii să fie reformator de  glaznost şi ferestroikă ,  în 1989  nu a fost  aşa au pus mână de la mână la Malta cu americanii şi l-au împuşcat cu toate armele lui laser. Zic şi eu.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !