Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cine si de ce zboara pe cerul patriei?

Creat de alx, 06 Iulie 2012, 00:21:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

kandaon

Citat din: Xanadron din  29 Aprilie 2013, 23:25:19
Hehehe, ai pierdut palinca, draga colega kandaon (pe temele astea cel putin) fiindca deja o sa apara (pe 1 mai) o povestire SF aici:
http://revistanautilus.ro/
...in care puric un pic taman preistoria de pe teritoriul asta carpatic, unde se afla in cautarea URMELOR  - si "miracolelor" inca ascunse-n subteran - si inca foarte axati, amicii (vorba vine 8-)) de la bordul C-130-urilor.
Povestii ii zice "Citius, Altius, Subterius, Fortius". :evil:

Ah, am ratat ocazia de data asta  :-D
Oricum multumesc de anunt, abia astept sa citesc povestirea

kandaon

Citat din: daos din  29 Aprilie 2013, 23:50:25
Cucuteni-Tripolye (pentru necunoscatori Tripolye este o localitate in Ucraina de centru-vest, unde ceva mai tarziu cu cativa ani decat descoperirea civilizatiei Cucuteni in Moldova noastra la sfarsitul secolului XIX s-au descoperit artefacte similare civilizatiei Cucuteni), Vadastra, Tartaria, Gumelnita, Hamangia, plus altele (la noi, in granitele de astazi ale statului Romania), Lepenski Vir (in clisura Dunarii, in Tribalia sarbeasca, ... inca). Si multe alte locuri si culturi definite arheologic de cei de specialitate. La prima vedere culturi ale asa-zisei "comune primitive" in spatiul aproximativ al actualului stat Romania si in jurul sau. Pentru cei ce vor sa vada doar ateism pur-sange in lumea asta si privesc aceste vestigii ca si primitivism mai bine sa nu mai citeasca, caci ii voi enerva.
Pentru cei ce nu sunt neaparat religiosi, dar macar mai au un graunte de deschidere catre ceea ce unii numesc spiritualitate, sa faca bine sa caste ochii si sa gandeasca. Oare un om asa-zis primitiv ar fi fost capabil sa creeze "Ganditorul de la Hamangia"sau perechea acestuia. Daramite ceramica extraordinar de avansata din punct de vedere artistic de tip Cucuteni-Tripolye. Oare acei oameni erau la nivelul asa-zisei "comune primitive". Astazi lucrari de arta de genul ceramicii de Cucuteni s-ar vinde pe bani buni si... ar fi arta de nivel inalt. Doar noi spunem despre cei ce au creat-o ca erau primitivi. Sa-mi fie cun iertare. NU CRED. Basta.
Sa revin putintel la Science Fiction. Ati vazut marea majoritate dintre voi Stargate SG1 si, mai ales, sper, episodul despre civilizatia NOX vizitata de O'Neill si trupa lui. Incercati sa faceti o paralela. NU cer mult. Doar bun simt elementar in gandire.
Exista mai ales dincolo de Atlantic (vezi cercetarile lituaniencei, ca si nationalitate, Ghimbutas) teorii despre startul civilizatiei actuale in spatiul din jurul si chiar in bazinul Marii Negre inainte de ultima glaciatiune (pentru suspiciosi: a existat un moment geologic in istorie cand ceea ce se numeste acum stramtorile Bosfor si Dardanele nu existau efetiv, fiind doar un "baraj" intre apele sarate ale Mediteranei si depresiunea imensa in care s-a creat Marea Neagra actuala, baraj ce s-a rupt la un moment dat).
Sa facem un mic exercitiu de imaginatie. Daca in acest areal a reusit sa existe o civilizatie ce a dat ceramica de Cucuteni-Tripolye sau Ganditorul de la Hamangia (deci civilizatie cu o spiritualitate la cel mai inalt nivel), oare acea civilizatie chiar n-a fost in stare sa creeze si tehnologie? Nu ma refer la tehnologie bazata pe electronica sau mecanica newtoniana standard, de genul tehnologiei actuale a "civilizatiei" in special cea europeana, nord-americana sau din Extremul Orient. Ma refer la o civilizatie cu mult mai spiritualizata, pentru care termeni de genul telepatie sau telechinezie sa nu reprezinte stiu eu ce necunoscuta sau ceva de factura SF (ori schizofrenica :D).
Ca sa fac iarasi o paranteza, revin la Stargate. Noi acum suntem, mai ales aici pe rufon, fanii civilizatiei Asgard, omuletii mici si gri, cu capul cat banita de grau. Multa tehnologie inumana, electronicaraie cat cuprinde plus mecanica sofisticata. Dar repet, inuman totul. De cealalata parte ar fi strabunii (aia de vorbeau un idiom latin, asa cam ca vechii "daci", evident dupa teoriile unor "protocronisti" naivi), performeri in materie de tehnologie la modul cum o intelegem noi azi, aici pe Pamant, dar... mai ales performeri in materie de tehnologie pe baze pur spirituale.
Oare civilizatiile (de fapt civilizatia) din zona de vest si nord a MariiNegre actuale nu era acea civilizatie a strabunilor. Am observat un lucru in timp la filmele americanilor turnate pe la Hollywood: dincolo de operatiunea psihologica dorita standard, prezinta si crampeie de adevar oculatat de "stiinta clasica". Puteti sa ma credeti sarit de pe fix. Nu imi pasa. Am mai expus pe aici pe forum teorii ale mele, unele pot spune cu mana pe inima ca sunt verificate in proportie aproape de 100%, altele sunt insa doar ipoteze.
Ce cauta acele Hercules, destul de primitive la prima vedere ca si infatisare? Dupa umila mea opinie: partea tehnologica (nu doar in intelesul actual de tehnologie) a civilizatiei ce a existat pe acest teritoriu (al Romaniei actuale, plus Ucraina de centru-vest, plus spatiul din jurul tarii noastre, mai ales spre Balcani).

Amu, si eu cred ca exista doua feluri de universuri, intrepatrunse unul intr-altu. Unul e cel material, palpabil sa zic asa, si altul cel eteric (sau astral) de care vorbea inclusiv Tesla (contrazicandu-l cumva pe Einstein). Si nu vorbea dpdv al "paranormalului" ci dpdv stiintific, cu teorii si demonstratii despre transmiterea electricitatii si alte asemenea. 
Iar legat de cel eteric e foarte posibil sa existe alta apropiere si alte tehnologii (mai mult sau mai putin diferite, sau chiar complet diferite de cele legate de universul fizic) pentru a-l face vizibil sau a actiona acolo sau interactiona cu ce exista acolo.

Din ce am citit, cea mai noua teorie despre decaderea culturilor Cucuteni, Turdas, etc (imperiul pelasgic cum l-a numit Densusianu) e ca au decazut din cauze de modificare a climei.
Prin anii 3000 si inca ceva i.H a avut loc o modificare accentuata a climei (in urma careia s-a format in buna parte si desertul Sahara) si care i-a afectat foarte mult si pe cei din civilizatia Cucuteni, si de aia au decazut ei, nu a fost vorba de nicio invazie a indo-europenilor etc (probabil indo-europenii erau chiar cei din Cucuteni-Tripolie).
Aici iarasi putem intra la SF-uri, si fie au facut ei ceva aiurea (daca tot aveau tehnologii din alea smechere legate de universul eteric, s-au jucat cu focu cum se zice) si s-a modificat clima (s-a miscat putin axa planetei ceea ce a dus la modificari ale climei si alte modele de incalzire a unor zone date de pozitia fata de Soare) fie unii, altii, au facut ceva de genu asta ca sa-i distruga (mai eficient si chiar mai ecologic si pe tacute decat cu arme nucleare, desi Vasile Rudan vorbea de nu stiu ce desene pe peretii unei pesteri, cu rachete ce cadeau din spatiu etc).

Si tot schimbarea asta de clima care i-a cam doborat pe cucutenieni i-a facut pe cei din nordul Africii sa se mute pe valea Nilului si iaca asa a aparut si s-a ridicat Egiptul antic sub conducerea faraonilor



tractorbeam

Citat din: kandaon din  30 Aprilie 2013, 00:46:20
... desi Vasile Rudan vorbea de nu stiu ce desene pe peretii unei pesteri, cu rachete ce cadeau din spatiu etc)....
Desenele exista pe peretii pesterii numai ca interpretarea lui Rudan e gresita, este probabil vorba de meteoriti si nu de rachete, sa ne intelegem omul e fotograf de meserie nu are nici o legatura cu tehnica (in afara de tehnica fotografiei) si s-a hazardat in tot felul de explicatii abra-cadabristice.

tractorbeam

Citat din: alx din  29 Aprilie 2013, 11:47:48
....A,si sa nu uit:cum dracu de nu vede nimeni cioara asta aterizand/decoland  pe/de pe un aeroport romanesc? E destul de ciudata,si atrage usor atentia...

Depinde unde isi are salasul temporar cioara asta. Poate aterizeaza (cu transponderul oprit) undeva intr-un culoar ingust unde nici cu gandul nu te duce ca ar putea sa puna rotile ditamai hardughia. Apoi desanteaza ce are de desantat si o sterge cioreste-englezeste, dupa care porneste transponderul si iaca! cioara e iarasi vizibila.
Cra, cra, cra ! Nu-i asa ca v-a placut ?

Arhanghelul

Citat din: socrate din  28 Aprilie 2013, 22:38:56
asta...este, alx...vorba aia....daca taceam, "filozof" ramaneam...dar asa....?!,sper sa nu se fi suparat prea rau Xanadron i-am cam "sifonat" "arhonti",bietul SLEAH19,sincer....imi pare rau pt. el  :wink: s-a "deranjat"  prea mult cu "scrisul" pt. atata treaba....pe care (data fiind  conditia ta) ai reusit sa o abordezi cu "seriozitatea" necesara :-D  :wink: ....altfel spus...adevarat lucru,vinul contine mai putin alcool/litru fata de vinarsul de prune....dar "alcoolul" are in general aceleasi efecte "pacatoase/iertate" consumat in cantitati industriale....

PS.@ SLEAH19,cum vine treaba asta....beau eu si te imbeti tu?!...cum adica... propovaduiesc matriarhatul,cand in fapt aceasta propovaduire este prin definitie in fiecare fiinta, fie  ea nascuta 'au creeata.......evident,stau "prost" cu aplicarea in practica a Principiilor Dreptatii/Dreptul Natural pe care propovaduirea matriarhala le contine....si asta din lipsa de PUTERE  nu din rea vointa  :-D ....deci nu,tot ce zboara pe Terra se "mananca".... alti..beti dar nu de vin...."servesc" diferite preparate culinar/propovaduitoare... :evil: :-D...problema lor...evident....
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

alx

#140
@Arhanghelul
S-o terminat si la tine postul,asa-i? Ca vad ca te-ai cam "balbait"...he he he...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

jean

Pentu cei interesati ce avioane zboara pe cerul Romaniei si nu numai, am pus mai jos un link unde puteti monitoriza acest trafic. :-o  Eu am verificat pe avioanele care trec peste blocul meu si arata corect. Daca dati clik pe avion in partea stanga a ecranului apar date despre cursa respectiva. Tip de avion, inaltimea de zbor, ruta, etc. Harta se poate mari din partea stanga sus. Daca observatia voastra nu apare pe harta, atunci este vorba de un zbor special sau, un  :ufo:.
http://www.flightradar24.com/
Adevarul este dincolo de noi

Arhanghelul

Citat din: jean din  08 Mai 2013, 21:49:00
Pentu cei interesati ce avioane zboara pe cerul Romaniei si nu numai, am pus mai jos un link unde puteti monitoriza acest trafic. :-o  Eu am verificat pe avioanele care trec peste blocul meu si arata corect. Daca dati clik pe avion in partea stanga a ecranului apar date despre cursa respectiva. Tip de avion, inaltimea de zbor, ruta, etc. Harta se poate mari din partea stanga sus. Daca observatia voastra nu apare pe harta, atunci este vorba de un zbor special sau, un  :ufo:.
http://www.flightradar24.com/

Atentie !
Acest simulator "in timp real"...  nu este chiar exact ... nu reprezinta avioanele militare cu misiune speciala ... verificati la mitinguri aviatice si defilari de 1 Dec. sau altcandva ... programat sau neprogramat ( verificati daca vedeti : drone, deltaplane, avioane mici de grement si/sau antrenament ,etc. orice fara transponder "civil")...

P.S. Ce-am spus mai sus este verificat deja .. dar fiecare cu verificarea lui ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

alx

Confirm si eu spusele de mai sus...nu vede nici macar TOATE avioanele aparent de pasageri...verificat de mine...asa ca nu va mai incredeti intr-un soft...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

jean

Cu cateva ore in urma un prieten urmarea un avion ridicat de pe aeroport la adresa indicata de mine mai sus. El mi-a atras atentia ca avionul se invarte in jurul aeroportului si ca ceva pare a fi in neregula, lucru obsevat si de mine pe ecran. Cu cateva minute in urma am citit stirea urmatoare.
Vezi aici: http://www.realitatea.net/avion-intors-pe-aeroportul-otopeni_1176777.html
Citat din: Arhanghelul din  08 Mai 2013, 21:57:13

Atentie !
Acest simulator "in timp real"...  nu este chiar exact ...
Am specificat mai sus ca nu se vede chiar tot cu el.
Adevarul este dincolo de noi

alx

Stirea urmatoare isi are locul perfect in topicul asta:
http://www.realitatea.net/ozn-urile-ministrului-dusa-bombardiere-rusesti_1239113.html

Cu alte cuvinte,unii știe ca pe aici pe la noi pisica nu-i acasa,iară șoareci-s pe masa...
  Ce mai pot spune? Eventual sa dea dl. ministru o geana si in topicul asta,poate ne lamureste ce e si cu ciorile astea cu nume de erou mitologic...sau poate habar nu are de ele?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Arhanghelul

#146
Citat din: alx din  01 August 2013, 20:59:36
Stirea urmatoare isi are locul perfect in topicul asta:
http://www.realitatea.net/ozn-urile-ministrului-dusa-bombardiere-rusesti_1239113.html

Cu alte cuvinte,unii știe ca pe aici pe la noi pisica nu-i acasa,iară șoareci-s pe masa...
  Ce mai pot spune? Eventual sa dea dl. ministru o geana si in topicul asta,poate ne lamureste ce e si cu ciorile astea cu nume de erou mitologic...sau poate habar nu are de ele?

No comment ...

"Noaptea trecuta aparate neidentificate au intrat in spatiul nostru aerian"

http://www.resboiu.ro/noaptea-trecuta-aparate-neidentificate-au-intrat-in-spatiul-nostru-aerian/

" Articolul de Seara: Altii mult mai prosti ca noi. Dusa dixit: "Suntem invadati si violati!"

http://www.rumaniamilitary.ro/articolul-de-seara-altii-mult-mai-prosti-ca-noi-dusa-dixit-suntem-invadati-si-violati

Concluzie:
Malaiuiul sa circule ... ca de bruiat ... ne "f..." toti ... vezi 1989 "razboiul RufOn" ...

Citat din: Arhanghelul din  26 Iunie 2013, 13:10:32
Citat:

",,Era in seara de 24 decembrie 1989. Reusisem sa evitam atacul electromagnetic (bruiaje care fac radarele inutile), cand in curtea unitatii un sergent incepe sa strige: Parasutistii! Parasutistii! Pe radar nu se inregistrase nimic, asa ca eram nedumeriti de unde si cum fusesera lansati! Am iesit afara si-am vazut ca cerul era intr-adevar intesat de parasute albe...Am pornit imediat instalatiile M-4 (mitraliere antiaeriene cu patru tevi), cu care am tras intens, fara insa a dobori ceva. Masa de parasute a disparut rapid, iar noi am fost socati de faptul ca nu intelegeam cum s-a putut intampla asta!" Declaratie data Comisiei de ancheta..."

Sursa:
http://www.rumaniamilitary.ro/enigmele-romaniei-decembrie89-misterul-de-pe-cerul-patriei

Resurse:
http://jurnalul.ro/vechiul-site/acum-20-de-ani/aviatia-militara-agonie-si-extaz-pe-cerul-patriei-560783.html
http://jurnalul.ro/special-jurnalul/decembrie-1989-teroarea-a-venit-pe-ecranele-radar-563241.html
http://adevarul.ro/news/societate/a-doua-crima-militarucaderea-elicopterului-nuta-mihalea-1_50ad41bb7c42d5a66391aff9/index.html
http://www.antena3.ro/romania/misterul-avionului-de-pasageri-prabusit-in-decembrie-1989-dezlegat-in-premiera-cu-carmen-avram-212609.html

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4316.0.html




P.S. Xanadron ... cum mai este cu publicistica ... bagam si RufOn de la "spital" ... 1989 ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

andrei

   ,,-dusa-dixit-suntem-invadati-si-violati."

  Sunt oarecum bulversat si dezorientat :-D :?
  Aceasta declaratie ma pune pe ganduri,mai ales ca am avut tot timpul foarte mare grija sa nu patesc asa ceva.Cumva domnul ministru expune o concluzie personala sau un punct de vedere al partidului...altfel nu-mi inchipui... :? :-D :-D
 

Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

romulus

Citat,,-dusa-dixit-suntem-invadati-si-violati."
Trecand peste glumitele de tot soiul iscate pe comentariile lui Dusa, trebuie sa recunoastem si rahatul in care a ajuns si se zbate  RAF (nu Royal ci Romanian Air Force:-D) din cauza ca nu mai avem oameni politici ci doar oameni de paie, profitori si tradatori ajunsi in functii cheie in stat!
Cel mai bun exemplu: marele nostru presedinte "si-a luat tainul" si a facut pe dracu'n patru  fortand guvernele lui Boc si apoi Ungureanu sa achieseze la  cumpararea unor jafuri de F16 scoase de la gunoi (F-16 auzi la el!!americanii au acus F-35) din Portocalia si SUA. Il intreaba cineva de "sanatate", zic ?! Indoi-m-as si n-am cui...Dimpotriva propaganda lui ne face sa juisam de fericire ca vom avea  - in sfarsit - gunoaie si din America pen'ca uite, alea de la Ivan, si-au expiratara resursele ...
Avem (inca) scoli bune de aviatie; piloti cu potential excelent care zboara insa cu niste troace de toata jalea!Cred ca acesti piloti ar merita o medalie dupa fiecare zbor doar pentru faptul ca reusesc sa revina "la Vatra" pe aerodrom!
Iar chestia cu "inamicii rusi" care ne "calca" teritoriul aerian e cat se poate de reala insa nu vizieaza direct  (doar)Romania ci trebuie cetita in cheie NATO !Pentru cine stie si ...cunoaste...
Am zis.
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

kefren

Astazi trei avioane cargo,unul bimotor si doua C 130 au dansat intr-o zona la nord de Cluj-Napoca,inspre Baia-Mare!
Nu le-am vazut niciodata pana acum in zona asta!......Ciudat!