Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Fenomenul OZN, cea mai mare minciuna creata vreodata

Creat de classic, 16 Iunie 2012, 20:09:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ganditorul

CitatTăierea unei simple crengi de copac va fi pedepsită cu ani grei de închisoare, fapta fiind considerată un fel de blasmefie. Cei care se vor opune măsurilor ecofasciste vor putea fi declarați bolnavi psihici. Un adevărat sistem fascist.

Cred ca cei care au scos aceasta teorie la lumina nu au fost si in Romania - unde taierea copacilor este un sport national (si etnic).
Sau e mai bine sa credem ca noi, romanii, ne opunem acestei "globalizari verzi" prin transformarea Romaniei intr-un desert plin de cioate si rumegush ? Oricum, in ziua cand aceasta "directiva abuziva a ecofascismului" se va aplica si in Romania ...miscarea va avea multi adepti, foarte multi adepti. Parerea mea . :evil:

Despre "alinierea" romanilor la desertificarea pamantului prin exploatarea gazelor de sist sau a aurului prin folosirea cianurilor nu mai are sens sa vorbim. E deja un fapt implinit.

tractorbeam

Nu mai rupeti flori copii,
ca si ele este vii.

panta_rh_ei

Citatrezervații naturale în care oamenii nu vor avea voie să intre

Să nu fie cumva invers: rezervații din care oamenii nu vor avea voie să iasă.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

alx

Citat din: panta_rh_ei din  03 Februarie 2014, 22:24:20
Să nu fie cumva invers: rezervații din care oamenii nu vor avea voie să iasă.
Pai asta deja se intampla...he he he...rezervatia Terra...he he he...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

classic

Cu materialul clientului - o mostra care demonstreaza cateva legaturi despre care vorbeam in postarile anterioare.
Cometa Ison. Evenimentul. Adevarul despre ele (Comet Ison. The Event. The Truth About It)
:-) :martiansmile: :evil:
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

panta_rh_ei

Și-un amar hi hi hi pentru tripla (cel puțin) încarcerare: în corpul fizic și în rezervația din rezervația Terra.  :cry:
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

classic

We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

Xanadron

Hai să mai bag o postare TLTBR (too long to be read), :lol: timpul sporovăielilor fiind se pare pe sfîrşite. Şi faza acţiunilor p-aproape, clar.

Nu fără motive solide am modificat şi titlul o ţîră - fiindcă, deşi am fost evident bombardaţi (în ultimii 50 de ani mai ales) cu atîtea clişee aberante - holiudiene, iutiubiste, cartooniste, new-age-iste etc -, fenomenu-n sine nu-i deloc o minciună (părerea mea, din nou adaug).

Majoritatea inducerilor astea (subtile sau nu) de mici/mari derapaje mintale are ca prim scop adîncirea obsesiei unora de-a privi lumea printr-o prismă binară - tip "fapt sau ficţiune".
Aşa se sugerează implicit demonetizarea prin derîdere a oricăror construcţii logice serioase/veridice pe tema observaţiilor şi/sau interacţiunilor apropiate cu OZN/ET - am mai discutat noi asta de fapt: "Care Stargates, bre? Vorbeşti de aiurelile alea din serial?" :lol:

Altă direcţie nu tocmai secundară ar fi "vînzarea de frică" prin arătarea ET :-( mai ales sub forma unor dihănii setoase de sînge omenesc, chiar dacă... de-a-n pixu', cam fără motivaţii credibile. Targetu' logic ar fi pregătirea "psy"-NLP a Turmei pentru viitoare operaţiuni false-flag gen Blue Beam, în care mobilizarea la lupta contra "invadatorilor" trebuie pritocită din timp.
Nu mai disec însă direcţia asta pînă la ultima foaie de ceapă, că-i cam groasă. Şi oricum conexiunile-s prea multe cu varza tocată de milenii de propaganda Sforarilor :evil: din noţiuni fundamentale grav distorsionate (bun/rău, adevăr/minciună, autoritate/libertate, prietenie/duşmănie etc.)

Scopul principal al minciunilor ăstora parţiale (sau gogonate de-a dreptu') e însă mascarea complexităţii existenţei noastre, a noimei vieţuirii  în interfaţă fizică în definitiv.
Vieţuire care nu (de)curge însă chiar aşa de capu' nostru - şi nici măcar după cum vrea muşchiu' "curelelor de transmisie" spre şefii din ceruri, care-s politrucii vizibili.

Gîndiţi-vă doar cam ce semnificaţie ar avea noţiunea "călătorie" pentru Ăi de ne-au creat - şi-acu' vorbesc despre eşalonul superior executanţilor de toate culorile (geneticieni grizulii cu devla bombată, "vibraţionişti" insectoizi cu antene active, nutriţionişti verzulii cu scheme semincere enorme-n baze de date cristaline etc etc).
Fiindcă ăştia CHIAR circulă... cu farfuria :ufo: - asta o ştiu sigur, deşi n-am încă informaţii dacă le e decontată benzina. :lol:

Viaţa-n sine - în sensul ei... hai să-i zicem spiritual, deloc vizibil şi mai profund ca sursă decît helixul ADN, o "simplă" reflexie şi el ("proiect arhetipal astral" :star: ar fi mai nimerit ca definiţie poate) nu prea... circulă însă la modul strict fizic.
Dar parcurge chiar şi mega-parseci surprinzător de simplu - prin naştere, moarte şi tot aşa, cu relocări prin multiple renaşteri, în la fel de multiple forme.

Mă opresc însă aici deocamdată fiindcă teoria asta-i simplă, dar deloc simplistă - şi-n plus cred că v-am făcut deja să sforăiţi profund. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

O revenire strict ontopic, c-un articol amplu si bine documentat:

http://www.veteranstoday.com/2012/06/28/ufos-are-ifos/

...care da (partial) dreptate afirmatiei din titlul topicului - mai clar: UNELE OZN-uri :ufo: sint intr-adevar... OZI-uri. 8-)
Poate chiar majoritatea (80-90%), dar in orice caz NU toate (e poate doar parerea mea si asta).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

terraflorin

Extratereștrii, dovezi pro și contra – documentar 2015 subtitrat

John Todd a avertizat încă din 1970 despre Illuminati şi conspiraţia lor satanică de a împărţi lumea. A anunţat despre planul acestora de a falimenta America, prin aceasta falimentând piețele financiare ale celorlalte ţări, în încercarea de a distruge economia lumii. Todd a spus că Illuminati vor face mutări pentru a controla cât mai mult petrol, pentru a-l distruge şi a creşte preţurile petrolului (11 septembrie şi Irak – plus conflictul din Ucraina acum şi ISIS). A fost cunoscut ca vorbind în special despre OZN-uri şi legătura acestora cu Illuminati.

Toni

          De ce credeti ca guvernele  au incercat ascunderea fenomenului OZN...?