Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Fenomenul OZN, cea mai mare minciuna creata vreodata

Creat de classic, 16 Iunie 2012, 20:09:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

classic

Desi titlul ales sta sub semnul paradoxului, OZN-urile sunt o realitate. Lumini si activitati energetice ciudate, aparitii ce sfideaza legile cunoscute ale fizicii precum si  inregistrari audio si video ce tind sa adanceasca un mister si asa destul de controversat, fac  dovada incontestabila ca suntem martorii unui adevarat spectacol de lumina si culoare. Atat noi, cei mai mult sau mai putin creduli dar si scepticii deopotriva, ne erijam, cu sau fara voia noastra in spectatori, dar mai ales interpreti ai unui scenariu, un proces global cu serioase consecinte sociale, culturale si religioase. In haul prezentului, rezultat al unui complex de factori si fenomene, precum acela al  ciocnirii civilizatiilor (cu toate consecintele si rezultatele globalizarii in ansablul sau) dar si al unei transformari la nivelul constiintei rasei umane, acest fenomen isi are un rol bine determinat si constituie, dupa parerea mea, fundamentul unor stratageme "politice" dar si "religioase" bine stabilite.
Atent observator de pe margine al acestui fenomen, despre care pot spune ca m-a fascinat inca de mic copil, si cu care am intrat in contact multumita creativitatii sceanaristilor de la Hollywood , dar si in urma lecturilor mele,  constatat o serie de coincidente semnificative puternic ancorate atat in cazuistica acestui fenomen aparent extra-terestrial (fenomen a carui amploare este direct proportionala cu dezvoltarea tehnologica, informationala dar si rezultat al transformarii culturale, religioase) cat si in intreaga fenomenologie paranormala, oculta in general. Este mai mult decat evidenta in acest sen legatura dintre fenomenul OZN si manifestarile din sfera spiritismului, factorul comun al acestor aparitii, fie ca este vorba despre ozn-uri si rapiri de extraterestrii, comunicari spiritiste, astrale, aparitii ale diferitelor entitati determinate de credinte si cultura, experiente in proximitatea mortii, ramamand caracterul imaterial (spiritual) al acestora (vezi materializarile si dematerializarile ozn-urilor, legatura pe care am deprins-o din cartea lui F. Ghoerghita, "OZN eterice"). In ajutorul acestei idei vine Valle care afirma in "Confrontations", urmatoarele: "nu mai cred deloc ca OZN-urile sunt pur si simplu niste nave spatiale ale vreunei rase de vizitatori extraterestri. Ideea este prea simplista ca sa explice infatisarea lor, frecventa manifestarilor lor in toata istoria cunoscuta si forma informatiei schimbate cu ei in timpul contactului." (pg. 89)

Regretabil este faptul ca cei mai multi cercetatori OZN continua sa treaca cu vederea adevarata natura a acestui fenomen, precum si problemele pe care acesta le ridica. Aduc, in incheierea scurtei mele cuvantari o alta dovada  care demonstreaza fara tagada caracterul ocult al fenomenului ozn si anume similitudinea in transformarile comportamentale si de credinta ale "victimelor" implicate in astfel de accidente: rapiri de "extraterestri", supravietuitorii mortilor clinice cu experiente ale lumii "de dincolo"etc, motiv pentru care, personal, tind sa includ acest fenomen in categoria New Age.

Nota: am exclus aparitiile de natura terestra (confuziile si experimentele secrete, arme psihotronice etc). De altfel, nu exclud posibilitatea existentei unor farame de viata in alte ecosisteme, dupa ecuatia lui Drake, cel putin din respect pentru matematica  cu care nu m-am inteles niciodata dar si pentru logica (desi aceste fenomene nu au nicio legatura cu aceasta), cum nu  pot omite nici teze mai putin conventionale, precum aceea a geocentrismului.

Nu ai precizat sursa citatului,nu vad aici opinia personala vizavi de acest citat si de fenomenul descris,per total e o postare fara inceput si fara sfarsit.Asa ca locul ei este la cos.    alx
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

abyss

Nu vreau sa pun sub indoiala sub nici o forma decizia colegului si moderatorului @alx, insa vin cu rugamintea de a-i lasa totusi o sansa noului coleg @classic de a-si termina ideile ce urma sa le prezinte. In privinta sursei eu am impresia  si poate gresesc ca totusi @classic a precizat ceva si citez:
Citat din: classic din  16 Iunie 2012, 20:09:08
In ajutorul acestei idei vine Valle care afirma in "Confrontations", urmatoarele: "nu mai cred deloc ca OZN-urile sunt pur si simplu niste nave spatiale ale vreunei rase de vizitatori extraterestri. Ideea este prea simplista ca sa explice infatisarea lor, frecventa manifestarilor lor in toata istoria cunoscuta si forma informatiei schimbate cu ei in timpul contactului." (pg. 89)

Desi noul coleg are o exprimare poate mai apropiata firii unui poet, sunt de parere sa-i mai acordam o sansa. Textul de mai sus poate o fi el inspirat, insa nu e plagiat.
There is the milky way, the big dipper, and the north star. They are all still there Dad, shining brightly throughout the night. You may be gone but you will never be forgotten. Shine bright Father, shine bright...

classic

#2
In sfarsit o decizie salutara si de bun simt care vine sa repare o imensa gafa de moderare. Trecand la ceea ce am inceput mai devreme, pot spune cu certitudine ca cercetarile in domeniul fenomenului ozn indica legatura fara echivoc dintre aceste manifestari aparent de origine extraterestra si numeroasele fenomene stranii cu care omul a intrat in contact inca din cele mai vechi timpuri , subiect asupra caruia am sa revin cu o proxima ocazie. Ca o pledoarie la cele mentionate de mine, va invit sa urmariti o emisiune inregistrata, avandu-l ca invitat pe cunoscutul ufolog roman, inginerul Florin Gheorghita (link accesibil aici: http://youtu.be/27KKnRqpCZ8). Acesta prezinta la fel ca si in cartile sale, imagini provenind din diferite surse (de la fotografii de familie la controversatele ozn-uri surprinse de telescoapele NASA), care fixate pe hartia fotografica dezvaluie activitati energetice neobisnuite,  asemanatoare unor entitati radiante globulare ori de alte dimeniuni geometrice, invizibile ochiului liber, de cele mai multe ori in grupuri, manifestari ce ar puta explica majoritatea aparitiilor ozn. De precizat este asemanarea  dintre natura energetica si forma inteligenta de exteriorizare a acestor aparitii, fie ele in invizibil sau in spectrul observabil cu modul cum apar si dispar ozn-urile si ma refer aici la materializare si dematerializare. Voi reveni.
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

elena78

majoritatea  Ozn-urilor care se vad   si  va asigur ca sunt din ce in ce mai multe  nu sunt chiar adevarate ei bine  ele sunt facute  pe Pamant  in  unele zone precum Area 51   si sunt  sunt conduse evident  de umani ,cica vor sa planifice   o intanire intre umani si extraterestrii dar cum ,bineinteles facand din ce in ce mai multe masinarii ozn ca sa ne spuna ca suntem  invadati de extraterestrii si sa acceptam o noua religie si o noua ordine mondiala  acesta este planul lor ,sa va mai spun  ceva oameni buni adevaratele OZN-urile  aterizeaza foarte foarte  rar pe Pamant  pentru ca legatura  lor cu Pamantul le pericliteaza  ,le poate modifica o polaritate  ingreunandu-le  sansa sa se intoarca  la starea lor eterica care este bineinteles mai usoara decat aerul.....

Xanadron

#4
De acord cu re-fixarea unor minime puncte de start a discutiei, colega classic!
Si cu bunul simt al deciziei "dezgroparii" unui topic ce poate deveni interesant, dar mai putin cu adjectivul "imensa" atribui gafei de moderare - care putea fi, zic eu, rezolvata amiabil cu alx prin PM (nimeni nu-i perfect, dar nici imens de imperfect... :-D).

Ontopic acum: fara sa minimalizez cumva contributiile lui Florin Gheorghita, cred ca Jacques Vallee ramine totusi pionierul orientarii asteia "spiritualiste" in UFOlogie, in ciuda unor excese-n directia fostelor lui interpretari "dracesti" :evil: a fenomenologiei ET / IT / UT tangenta aparitiilor OZN :ufo: (IT / UT desemnindu-i pe presupusii intra- si ultra-terestri). :martiansad: Un clip relativ recent poate ajuta la informarea celor care nu-s inca prea familiarizati cu ideile lui:

TEDxBrussels - Jacques Vallée - A Theory of Everything (else)...

Si transcrierea unui interviu poate fi la fel de utila:
http://www.ufoevidence.org/documents/doc839.htm

Cu riscul de-a parea poate arogant, :lol: las deci deocamdata altora placerea descoperirii laturii "nevazutelor" OZN-istice, preocupat pe moment de alte chestii deloc "normale" fie si-n cercurile celor mai nonconformisti cercetatori in domeniu.
Cum ar fi de pilda unele informatii "transpirate" despre studiile nazistilor in vederea utilizarii energiei... mortilor :-o (da-da, energia cadavrelor, nu-i eroare de tipar) pentru propulsii total neconventionale ale unor OZN-uri generic banuite si numite "organice", ce pot fi si ele circumscrise "minciunii" OZN-urilor "made of nuts and bolts".

O intreprindere dificila si f. laborioasa, din simplul motiv al implicarii unor nume mai mult decit sensibile (Dr. Mengele :evil: e doar unul) si implicit a lipsei aproape totale a surselor - care totusi exista, ingropate insa adinc si exclusiv in zvonistica Internetului de limba germana. 8-) Coroborabile insa si cu unele informatii din alte surse, relativ directe.

P.S. Lucrurile de genul asta - dar si altele deloc atacate-n tonele de "carti scrise din carti" cel mai adesea - am decis, in fine, sa le adun totusi intr-o cartzulie, in loc de-a le mai risipi doar pe efemerul net.
Evident ca doar daca oi/om mai avea timp si de asta.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

StarDust

Citat din: elena78 din  29 Iunie 2012, 20:30:32
majoritatea  Ozn-urilor care se vad   si  va asigur ca sunt din ce in ce mai multe ...

Imi pare rau ca te contrazic, dar afirmatia asta e eronata. Si spun asta din postura de observator activ al cerului(nocturn) in domeniul vizual. Nici o activitate suspecta la orizont. Asta doar daca cumva OZN-urile nu au stabilit o zona de "no flight" pe o raza de aprox. 100Km in jurul locatiei mele...   :roll:

Poate ca ipoteza cu zone de interdictie e reala,  :lol: atunci s-ar putea sa gresesc.

OZN-urile reale(adica cele ET), cred ca nu pre se arata ele decat daca vor sa fie vazute. In rest... exista alte multe explicatii...  :evil:
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16.
http://themillenniumreport.com/2016/03/the-flat-earthers-

Siberia

   Poate ar trebui cercetat putin "timing-ul" in care au inflorit povestile despre extraterestri, farfurii zburatoare, grey sau alte rase si "boom"-ul literaturii SF care abordeaza aceasta directie - pe scurt, perioada de inflorire a Teoriei OZN si a Extraterestrilor.
   Totodata, ar trebui cercetat si "timing-ul" dezvoltarii armelor nucleare, atomice sau a diferitelor noi metode de propulsie aeriana sau spatiala.
   Si mai pe scurt: compararea perioadei de aparitie a Teoriei OZN si a Extraterestrilor cu perioada de dezvoltare a departamentului militar american Research & Development.
   Cine stie, probabil ca undeva intr-o sala a hotelului La Fonda din Santa Fe, in apropierea bazei de la Los Alamos, intr-una din zilele anilor '45-'47, inalti demnitari, spioni de diferite culori si contraspioni in culori complementare, si-au dat mana peste studiile oamenilor de stiinta si-au decis ca cea mai buna psihoza ce poate fi aruncata publicului pentru a se putea ascunde cercetarile avansate in stiintele eaxcte sau cele de frontiera, este Teoria OZN si a Extraterestrilor. Poate atunci s-a convenit ca unii extraterestri sa se plimbe cu cosmosfere, altii cu haunebu, altii cu vril, altii cu vimane, s.a.m.d.
   Si in toata aceasta Teorie care a inceput timid, ajutata de un accident, dar care s-a dezvoltat extrem de bine, alimentata din toate directiile, cateva temerare si adevarate fiinte extra-intra sau astradimensionale au incercat sa contacteze indivizi de pe Pamant sub diverse alte forme sau metode. Au ales metode normale, folosite de-a lungul mileniilor, utilizand probabil portaluri ascunse de privirile altora. Dealtfel, cat de idioti ar fi putut parea - ca rasa galactica dezvoltata - daca ar fi avut nevoie sa defileze zilnic pentru o perioada de zeci de ani - cu cel putin o nava interstelara - pentru a studia Pamantul, sau daca ar fi avut nevoie sa rapeasca zilnic oameni si vite ca sa le studieze ???

Este doar o parere personala.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

fiulploii

Alte informatii , posibil adevarate :
- ozn eterice - de la fiinte magice , interdimensionale - si aici poate fi inclusa si categoria ingerilor si demonilor descrisi in Biblie- ca sa iau numai cea mai recenta recenzie a lor , si pana la aparate tehnologice eterice - ce tin de o anume fizica eterica .
    Aici ar mai trebui mentionat faptul ca demonii sau ingerii , arata asa cum sunt reprezentati cu aripi , etc. datorita faptului ca sunt fiinte inter sau multidimensionale si asta este proiectia lor reala in planul nostru 3D - dupa unele pareri . Exista si parerea cum ca tot ce e reprezentat cu aripi sau are mai multe capete reprezinta o fiinta multidimensionala sau un aparat de zbor , organic sau nu - si aici intra si calul lui Fat-Frumos , busteanul ielelor, Arhanghelul Mihail , pajura, zmeii basmelor romane .
-  ozn organice , adica ozn facute din materie organica , capabila sa integreze in ele tehnologie anorganica si alte fiinte organice , iar creierul sau calculatorul central al unui astfel de ozn este un  suflet-spirit-mental clona , crescut special pentru asa ceva. Aceste tipuri de ozn ar include si control gravitational astfel incat din afara lui , el pare de dimensiunea unei masini- de exemplu , insa daca intri in el , este mult mai mare .
  Peste toate se suprapun politicile de camuflare ale diversilor terestri cu aparatele lor zburatoare , copiate sau nu prin inginerie inversa.

Poate ar fi interesant de studiat niste arhetipuri intalnite la aproape toate populatiile ce s-au perindat pe globul terestru , populatii cunoscute de noi pana acum . Un astfel de arhetip este fiinta energetico-informational- multidimensionala <  :-D ce denumire am gasit > reprezentata cu ochi rosii plini de vapaie , coarne , aripi , solzi , de culoare inchisa . DACA aceasta reprezentare ascunde unul din secretele umanistatii ? si anume acestia ar fi ghilda transporatorilor interdimensionali ?
Mai sunt si alte arhetipuri insa nu e aici locul lor .  :lol:
Evident , parerile mele.

classic

#8
Salutare din nou.   
Spre supliciul unora dar mai ales pt deliciul celor interesati de tema propusa, revin cu o serie de filme documentar (scurte), subiect ce trateaza cateva cazuri interesante si legatura dintre acestea. Ii rog si pe aceia  care mai cred ca exista niste cenusii mititei si dragalasi ca biocenoza a unor ecosisteme extra-terestre, depozitarii unei ultra-tehnologii ce face posibila deplasarea pe distante superluminice si care gasesc in noi, locuitorii primitivi ai unei planete neinsemnate, placerea jocului de-a laborantul si porcusorul de guineea, altii mergand chiar mai departe cu imaginatia lor ca au ajuns sa creada intr-o posibila  invazie ori un contact planetar de proportii), sa urmareasca si  sa compare urmatoare cazuri ce inregistreaza diferite manifestari (inclusiv un caz de rapire de extraterestrii) care, suprinzator pentru unii, ofera foarte multe indicii comune . Acesta trebuie sa fie un studiu  de corelatie iar nu un exercitiu de senzatie. Nu va pierdeti in amanunte. Vizionare placuta.
1: Alien abduction (amanunt este si implantul. vom vb si despre asta)
Alien abduction 2
2: Sleep Paralysis Part 1 of 10 (partea 1 din 10)
             Sleep Paralysis 1/5 Ghost Visions (partea 1 din 5)
3: Out of body experience
4: Near Death Experiences


Sugerez ca fiecare punct de vedere asupra acestui subiect sa fie sustinut cu exemple din  cazuistica existenta si asa destul de bogata. Altmiteri, putem imbina creativitatea si imaginatia  pt a broda o intreaga teza metafizica pe marginea subiectului. Utopie si sf-uri, la etajul II, va rog.
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

alx

OFF-TOPIC!

@classic
   Am si eu o intrebare,doua, la tine:faci cumva un studiu psihologic pe aici? sau iti dai cumva doctoratul,si ai gasit aici mediul ideal pt a-ti testa teoriile?  Nu de alta,dar in loc sa-ti expui parerile/ideile proprii,faci "exercitii" pe pielea userilor...ca sa nu mai vb de faptul ca postarile tale seamana foarte mult cu postarile altui user,de acum vreo 2,3 ani,care cerea aceleasi lucruri la final:sa isi sustina fiecare ideile cu exemple,sa vb numai la obiect,pt ca altfel va suporta "rigorile legii",etc. Adica sa-ti aduca pe tava si informatia,si argumentatia.
    Cum am spus si cu alte ocazii,nu imi plac cei care fac "teste" pe forumul asta,sau cei care manipuleaza,subtil sau nu,discutiile in anumite directii de ei dorite,si cu tot respectul,parerea mea este ca tu faci parte din aceasta clasa...deocamdata,ti-am aprobat mesajul/mesajele,insa am asa o senzatie ca vei avea parte de moderare...forever.Din cauze care se pot deduce din ce am scris mai sus,bineinteles...

PS   cat despre "imensa" gafa de moderare facuta de mine,ei bine,nu cred ca e chiar asa...imensa. ;D
   Si cum,de obicei,ma insel foarte rar asupra caracterului unei persoane,chiar daca sta ascunsa in mediul virtual,o sa stept sa vad cum "evoluezi" aci,pe forum,si voi reactiona in consecinta!   Si asta nu este o amenintare,ci o promisiune!
    alx
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

mariusvlad

Citat din: classic din  04 Iulie 2012, 21:48:35Ii rog si pe aceia  care mai cred ca exista niste cenusii mititei si dragalasi...
Pana sa citesc acest post eram sigur ca nu mai exista nimeni care sa nu fi coborat cu picioarele pe pamant si sa nu vada realitatea care ne inconjoara. Pana si cei incastrati in dogmele bisericii incep sa o dea cotita. Sau acum esti cool daca mergi pe vechile principii?

classic

#11
Salut alex,
Desi sesizez o doza de subiectivism in modul tau de a modera lucrurile, te asigur ca subiectul postat de mine se reduce la o simpla, banala sueta. Pentru mine e doar un mod placut de a-mi petrece o dupa amiaza ploioasa de vara. Desigur nu am pretentia sa ma fac agreat de toata lumea, vorbim totusi de cateva  mari si distincte trasaturi dispozitionale ale personalitatii la fiecare dintre noi. Mentionez de altfel ca tot ceea ce am scris, reprezinta parerea mea. Cat despre nota de la finalul ultimului comentariu, tin sa reamintesc ca are o simpla valoare de sugestie, nimic mai mult. Incerc totusi sa ma pastrez echidistant si sunt mereu atent asupra regulamentului, desi uneori am impresia ca poate am omis ceva. Multumesc pentru exercitiul de sinceritate. 
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

Xanadron

Un pic offtopic intai: si pe mine m-ar zgaria un pic pe retina :-o atributul "imensa" alaturat asa-zisei "gafe de moderare" (care-a fost doar o simpla decizie pur subiectiva, bazata pe niste premise justificate "la prima vedere" si care, repet, ar fi putut fi clarificate lejer si fara frictiuni).
Inclin sa cred insa ca intrebarile lui alx n-au substratul asta, din simplul motiv ca oamenii f. inteligenti nu-s de obicei ranchiunosi.
Poate ca micul mal-entendu se datoreaza si firii mai "de poet" :lol: a colegului classic, exprimarea lui uneori hiperbolica (si cu fraze prea lungi - observatie amicala, chiar daca si eu sufar de-acelasi pacat al digresiunii citeodata :-D) lasind loc celor mai diverse interpretari. Inclusiv celor alx-iene.
Cu care-s de acord la capitolul asteptarii evolutiei colegului classic- chiar daca eu l-as lasa sa bata cimpii :lol: cit si cum vrea el mai multa vreme, fiindca si-n (improbabila) varianta ca ne-ar testa cumva unilateral, subiectii eventualelor teste ar avea si ei de cistigat, cu conditia cunoasterii strategiei intervievatului care afla mai multe din intrebarile intervievatorului decit ultimul din raspunsurile primului. 8-)

Ontopic acum: fiecare cu parerile lui apropo de includerea (partiala sau chiar totala) a fenomenologiei UFO/ET cu tot tacimul anex (rapiri, manipulari genetice, parazitari psihice etc) in categoria epifenomenelor neurologice sau chiar... psihiatrice de genul alora manifestate-n cursul NDE (Near-Death Experiences), "paraliziei somnului vigil" si tot asa.
Eu nu le-as include insa decit intr-un procent destul de mic - real, dar mic.

La fel de relativa mi se pare subsumarea acelorasi fenomene exclusiv "noilor pseudoreligii" de tip New-Age, :evil: din simplul motiv ca toate-s de fapt vechi de cind lumea si pamintu'. N-are rost deci repetarea discutiilor pe marginea dovezilor istorice in sprijinul existentzei intilnirilor de toate gradele :-) inca din antichitate.
OK, bla-bla-ul New Age le suceste si-nvirteste in asa fel incit "guvizii de tip nou" sa le digere-n sensul asta, insiropate-n basme despre ascensiuni vibrationale lejere si alte bazaconii despre modelarea si chiar crearea f. simpla a altei Realitatii doar prin puterea gindurilor. Povesti insidioase pentru neofiti mai usor de prins asa in plasa subjugarii vointzei diversilor "guru" moderni care - zic eu - paraziteaza cu spor, fiind si ei la fel de pasivizant-parazitati "mai de sus". :fullmoon:

Asta-i insa o cu totul alta discutie, care ar merita un topic separat, new-ageristic. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Aliosa

Fenomenul OZN nu este o minciuna, asocierea lui cu nave care sunt conduse de fiinte care nu provin din lumea asta, pare a fi o minciuna . Motivul am impresia , este , furnizarea unui tzap ispasitor in cazul in care mintile luminate ale acestei planete, o sa ne reduca numarul, nu de alta dar tot se lauda cum ne unim noi in cazul unui atac din partea unui inamic extern .
Extraterestri in adevaratul sens al cuvantului exista(dupa parerea mea) dar nu i-am vazut inca, noi oamenii, nu de alta dar daca-i consider atata de avansati incat sa ajunga aici, nu-i pot considera atat de batuti in cap incat sa aiba nevoie de rapiri timp de cateva mii de ani si sa nu ajunga la nici o concluzie pana in prezent legat de ce studiaza ei acolo, din asta rezulta pentru mine cel putin, ca majoritatea povestilor legate de intalniri de gradul 2 3 4 sunt tendinte precum cele pe care le vezi la acces dinrect (:D) , unde fiecare vrea sa fie remarcat prin nush ce traznaie , REPET , majoritatea , nu toate .

In rest pot spune ca am dubii legate de realitatea asta in care traim, ca ar fi generata de natura si pe zi ce trece am impresia ca ideea de matrix autoindus, este de fapt adevaratul constient . Cu alte cuvinte exista ce vrem noi si tot asa nu exista ce vrem noi , deci sistemul adevar/minciuna pica din start .

alx

Pentru ca postul meu anterior a fost putin putin complet off-topic ;D ,de aceasta data voi incerca sa fiu on-topic.
Asadar,din punctul meu de vedere,fenomenul OZN NU ESTE O MINCIUNA! De ce spun asta? Simplu.Pentru a fi O MINCIUNA,ar trebui sa stabilim prima data cand a aparut minciuna,si din ce cauza.Pentru ca in ultimii 400-500 de ani,minciuna a fost prezenta CONSTANT in societatea umana,si in interactiunile dintre oameni.Si probabil ca si in anul I minciuna exista si era folosita,nu la aceeasi scara bineinteles. DAR,ma intreb eu,pe vremea lu nenea CAVEMAN ce rost avea minciuna? Cum se justifica ea? Pentru ca nenea asta a desenat OZN-uri pe peretii pesterilor,a desenat oameni in costume spatiale,pe scurt,a desenat lucruri VAZUTE de el sau altii...sau sa inteleg ca a mintit? Ca a fost atat de machiavelic Caveman asta incat ne-a tras o pacaleala dupa mii si jdemii de ani?
   Sigur,nu doresc sa discut in ce circumstante au aparut in istorie OZN-urile...partizanii teoriei paleo-astronautice va pot lamuri cu usurinta...insa aceste OZN-uri au fost VAZUTE,in acele vremuri,si ocupantii lor au fost vazuti si ei...
Nu doresc nici sa discut posibilitatea CA O PARTE dintre aceste obiecte sunt de origine terestra.Nu face subiectul acestui topic,si de aceea nu voi atinge aceasta ipoteza.De asemenea,va spun ca din punctul meu de vedere,IPOTEZA pamantului gol pe dinauntru nu face nici cat o ceapa degerata,si nu este credibila pentru mine.
    Nu pot nici sa cred ca suntem singuri in imensitatea asta mare denumita generic UNIVERS,si ca nicaieri altundeva nu s-au intalnit conditii prielnice dezvoltarii vietii...ca om fi doar noi "speciali"...
  Nu exclud insa posibilitatea SI a unor actiuni de tip "false flag"...sau a altor actiuni de manipulare a maselor,cu scopuri mai mult sau mai putin "ortodoxe",daca mi se permite sa folosesc acest termen,cu ghilimelele de rigoare...e in firea umana sa se foloseasca de orice ocazie pentru a prelua controlul,iar unele "persoane" au un simt exacerbat al proprietatii la scara mare... ;D
   De asemenea,nu prea cred in ipoteza OZN-urilor de natura ezoterica.Cred ca exista manifestari ale anumitor forte,a caror intelegere ne depaseste MOMENTAN...cred ca exista situatii in care materia poate lua forme diferite de agregare,neobisnuite pentru noi...am motive sa cred ca spiritul uman(sau ceva asemanator) poate sa ramana O PERIOADA in lumea noastra,fara a mai avea un suport fizic...insa nu cred ca interactiunea acestor "manifestari" poate fi confundata cu o intalnire de gradul III...sau cu o observatie OZN inregistrata atat vizual cat si pe radar.
   Se amintea mai sus de marturii pe hartie fotografica,pe pelicula sau chiar pe suport digital...insa stiti cat de usor pot sa apara sfere,pete,puncte,umbre si alte asemenea atunci cand faci o fotografie? Foarte usor,va spun eu...de aceea,acest tip de "marturii" sunt usor de "demontat",spre disperarea unora... :D
   Si in ultimul rand,sa nu uitam de cei care cu buna stiinta TRUCHEAZA adevarul,pentru cateva secunde de faima...e plin netul cu asa ceva,de la falsuri grosolane pana la CGI-uri foarte bine realizate...insa daca acestia exista,daca OZN-uri facute de oameni exista,daca manipularea e in floare,daca si ORB-urile sunt considerate manifestari plasmatice,ASTA NU INSEAMNA CA FENOMENUL OZN ESTE O MINCIUNA! SI NU INSEAMNA CA FIINTE NON-TERESTRE,CARE CONDUC ACESTE MASINARII,NU AU PUS PICIORUL PE PLANETA ASTA.DIMPOTRIVA...

la final,ca e la moda,dau si eu un link spre cateva filmulete: http://www.history.com/topics/history-of-ufos
   
   a...si sa nu uit: buna-rea,asta e PAREREA MEA!    alx


"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."