Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN deasupra capitalei, 14.06.2012

Creat de WeRNotAlone, 15 Iunie 2012, 14:38:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

WeRNotAlone

Dupa cum ați văzut nu am făcut presupuneri subiective asupra a ceea ce am văzut, cum ar fi: sunt sau nu de natura extraterestra, toate sunt la fel toate, nu poate fi altceva decât ceea ce zic eu ca sunt, etc. Ba chiar mai mult, am dat și exemple normale, raționale, însa nu sunt avioane sau elicoptere căci nu se încadrează în tiparul acestor tipuri de aeronave. Cel mai aproape de ceea ce am văzut eu sunt dronele.
O sa fac o descriere amănunțita a ceea ce am văzut, mai ales ca vad ca fenomenul s-a diminuat simțitor si nu am mai văzut același număr de obiecte.
Am descris fugitiv, cu un număr zic eu, îndeajuns, de detalii, în speranța ca, în cele 8 zile cât a durat fenomenul, sa mai vadă și altcineva ce am văzut eu, sa filmeze sau sa fotografieze.
Pozele făcute și filmarea fac dovada faptului ca a fost ceva cel putin intrigant în ceea ce am văzut eu.
Sper ca în curând sa vin cu o detaliere a fenomenelor și sper ca fenomenul, dacă se repeta, sa mai fie capturat și de alți utilizatori, care sa ne relateze evenimentele.