Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN deasupra capitalei, 14.06.2012

Creat de WeRNotAlone, 15 Iunie 2012, 14:38:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

WeRNotAlone

Va salut. Mi-am facut cont pe acest forum datorita faptului ca aseara, pe data de 14.06.2012 am observat un numar de OZN-uri pe cerul capitalei, intre orele 22:20 si 02:00.
As fi foarte recunoscatoru daca ar mai exista persoane care in aceeasi data au mai vazut acest fenomen si ar relata aici ceea ce au vazut.
Eram aseara, data de 14.06.2012 acasa, impreuna cu prietena mea. Mancaseram ceva, caci ne era foame. Era in jurul orei de 22:20, caci la televizor era meciul Spania - Irlanda, era in jurul minutului 50 si era scorul 2-0. Discutam la masa diverse si dupa ce am terminat de mancat am aprins o tigara. Eram in bucatarie. Geamul era larg deschis caci era cald si senin afara, nu adia vantul deloc. Prietena mea s-a apucat sa stranga masa, continuand discutiile noastre iar eu m-am dus la geam, uitandu-ma pe afara. Stau la et.7.
:star: In timp ce fumam, am vazut pe cer, printre blocurile din fata, dar deasupra altui bloc aflat mai in spate, in parcare, o lumina destul de puternica pentru a fi stea. Era de cateva ori mai puternica decat se vede Venus in zilele bune. Avea culorile galben si rosu si alternau intr-un mod placut. Am chemat-o pe prietena mea sa vada si ea. Si am inceput sa ne dam cu parerea: "face cinev un foc pe bloc", "e in varful vreunei antene o lumina electronica amplasata", "e vrun balon cu aer cald si se vede de fapt flacara ce il inalta", etc. Comportament ciudat, pentru ca nu se misca. Dupa scurt timp a inceput sa se miste rectiliniu si uniform spre dreapta, si teoriile au inceput sa cada. In scurt timp (10s), nu l-am mai vazut. Ce sa fie? Dupa inca 20s, apare o alta lumina in locul ei, in acelasi loc, dar mai putin intensa si monocroma, alba. Omg! Ce sa fie?
:star: Dupa ceva timp, cam 2 min, ce-a de-a doua luminita urmeaza acelasi traseu ca si prima. Eram nedumeriti. Ce a fost? Mai mult, dupa inca 5 minute, de deasupra blocurilor din fata mea, in spatele carora disparusera cele doua lumini, apare o lumina monocroma, alba care travesreaza cerul, disparand in spatele blocului meu. Uluiala. Asta ce o mai fi fost? Era de dimensiuni mai mari, cam de marimea unui cerc de dimensiune, sa zic 4 mm, luminat complet, monocrom, alb, dar nu lumina ca o lanterna, ci mai degraba semana cu luna. Aceeasi miscare uniforma, lenta. Dupa alte cateva minute, alta lumina asemanatoare, mai mica, si care nu apuca, desi urma acelasi traseu, sa traverseze cerul deasupra blocurilor noastre, caci lumina se stinge. Parea destul de aproape, la aproximativ 200 m deasupra.
A urmat alte cateva lumini, sa zic 5 la numar. Am filmat una dintre lumini, care se vedea mai bine si care avea si culori galbene si rosii. Era interesant. Aceste lumini se tot perindau pe cer, deasupra capitalei, aproape toate plecau din acelasi punct de unde am vazut-o si pe prima. Se deplasau cu viteza constanta si erau lente.
:rocket: Cand, piesa de rezistenta. Stateam la geam, sa vedem ce sa va mai intampla. Ne sarise orice urma de somn. Cand, prietena mea, ma face atent, ca din spatele blocului, pe cer, trece un obiect zburator neidentificat. Ea statea pe scaun si se uita in sus, deaceea ea l-a observat prima. De deasupra blocului nostru, la o distanta de 50 m de unde stateam, estimez eu, un obiect zburator, luminat puternic, cu multe luminite, se deplasa lent, pe diagonala, spre Ghencea. Trecusem de stadiul de luminita, caci acesta era un obiect, clar vizibil, a carui forma nu era deslusibila, dar parea rectangulara si compacta. Pe "burta" navei, erau lumini ce erau aprinse continuu, de culoare galben pal, in forma de +, iar in fiecare colt avea cate o lumina intermitenta, doua de culoare galbena si doua rosii. Era foarte clar vizibila si eu il vedeam ca un obiect de dimensiuni 4cmx4cm. Am ramas "masca".  Nu vazusem niciodata ceva similar. Luminite ciudate multi vazusem si ne dadeam cu parerea, dar asta era o nava zburatoare. Nu se auzea nici un zgomot si, vorba aia, era noapte. Nu lasa in spate nici un fum, nimic.
:ufo: Uimiti de ce vazusem, am tot urmarit spectacolul ciudat oferit de aceste lumini care tranzitau capitala. Numarasem vreo 11, dar nu stiu cate se repetau, stiu sigur ca erau destule. Si cum incepea sa devina banalitate luminitele, am inceput sa mai luam pauze din a ne uita pe cer si dezbateam aprig obiectul care ne-a survolat. Ce era? Cum de nu era receptat de autoritati. Era totusi, destul de evident. Daca noi l-am vazut atat de clar...  Si, iesind din cand in cand, sa vedem daca mai apare ceva, ce vedem, o alta nava, de data asta era de forma rotunda, se putea distinge cu greu forma exacta. Avea 2 beculete, unul rosu si unul albastru, aprinse permanent, iar pe "burta" navei aveo vreo 5-6 beculete care era intermitente. Din nou, uluitii...era un obiect zburator si nu o luminita. Acesta era insa rotund si semana doar ca dimensiuni cu primul, in rest, forma si luminile total diferite. Aceeasi treaba....nu sunet, nu fum. Era la o distanta de vreo 100-150 m.
:ufo: Am vazut ulterior si o a 3-a nava, care era identica cu ce-a de-a doua, dar mai departe si mai in stanga.
Tin sa va spun, ca, in noaptea dinainte, a fost o furtuna cu tunete si fulgere...ca am eu impresia ca le plac astfel de furtuni.

Urban

Confirm, am urmarit si eu evenimentele intre 00.00 si 03.00.

fiulploii

Si pozele  cand apar?
@Urban , sunt convins ca ai putea sa dai o descriere profesionista a evenimentului la care ai asistat si promit sa nu intreb la cate evenimente ai asistat si nu ai zis nimic  :lol:

spooky

In total, cate lumini/obiecte ai filmat? Doar una? Se poate sa pui inregistrarea undeva online?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Tayka

#4
Citat din: WeRNotAlone din  15 Iunie 2012, 14:38:19
Va salut. Mi-am facut cont pe acest forum datorita faptului ca aseara, pe data de 14.06.2012 am observat un numar de OZN-uri pe cerul capitalei, intre orele 22:20 si 02:00.
Într-adevăr în noaptea de 14/15(aşa cum am mai confirmat încă înainte de a citii  această pagină) puţin după orele 2,00 am observat şi eu un obiect cu lumină albă pal,de formă ovală,şi care se deplasa cu viteză din dir. NV spre SE urmat foarte aproape de o altă lumină intermitentă ce se vedea clar că sânt luminile de poziţie ale unui avion.După înălţimea de zbor,şi viteza f. mare,bănuiesc că ultimul ar putea fi un avion militar.Observaţia am făcut-o din jud.Timiş,iar prin faptul că data şi ora corespund cu observaţiile de-la Bucureşti,e posibil să fi observat segvenţe ale aceluiaşi fenomen.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

WeRNotAlone

V-am atasat fisierul video la ce am filmat in prima seara.

WeRNotAlone

Pazea...incepe vanatoare....sa vedem de ce fenomene mai avem parte in seara asta.
Mi-am luat si un binoclu ca sa pot observa mai bine. Acum o sa fiu si mai precis in privinta lucrurilor vazute.

WeRNotAlone

In momentul in care va scriu este un obiect luminos stationar, estimez ca in zona LEU, in capitala. Este cineva care poate sa verifice? Cineva pe la caminele studentesti poate?

Aliosa

Citat din: WeRNotAlone din  17 Iunie 2012, 22:04:51
In momentul in care va scriu este un obiect luminos stationar, estimez ca in zona LEU, in capitala. Este cineva care poate sa verifice? Cineva pe la caminele studentesti poate?
Aseara 17.06.2012 ora aprox 22:30 sa zic, zona Lujerului la o inaltime de circa 100-150 m deasupra blocurilor o chestie gen bila/sfera cu lumina(in interior, parea un invelis peste partea luminoasa) intermitenta rosie se deplasa spre Vest(Autogara Militari) , miscarea era destul de rapida(sa zic 50-60km/h) si parca in cadere, nici un sunet.
In timp ce ma uitam aiurea pe cer dupa ce a iesit din campul vizual, o lumina alba maricica la inaltime mare de data asta, fara lumini de semnalizare, a traversat cerul exact in directie opusa,  nu a scazut sau crescut in intensitate, nu a stationat sau marit viteza .

WeRNotAlone

Bv Aliosa. Continua sa observi cerul. Eu tocmai am vazut cateva, doua obiecte mari, sub forma de disc. Mentionez ca se indreptau spre vest, spre locul unde apune soarele, unde cerul inca e luminat chiar daca in rest se innopteaza. Erau sub forma de disc, de culoare neagra sau gri inchis cu 2 lumini laterale albe constante si o lumina rosie intermitenta. Am numarat vreo 6 pana acum. Si de-abia de acum incepe show-ul.
E incredibil cate sunt si cum apar constant de la 22:00, noaptea. Imposibil sa nu mai vada lume. Daca aveti aparate performante, DSLR, etc...va rog incercati o captura.
Astept pareri de la fiecare.
Am facut o diagonala spre locul de unde "apar". Petre-Ispirescu -> Ghence -> Drumul Taberei -> Plaza -> Intre statiile de metrou Lujerului - Gorujului -> Apusului...etc.
Succes si astept pareri, impresii, filmari, fotografii, orice....

WeRNotAlone

v-am atașat niște poze cu trei dintre luminile suspecte din seara asta . din păcate aparatul meu nu este foarte performant .

Xanadron

#11
Mi se pare doar mie oare ca niciodata n-a mai fost o asemenea avalansa de observatii OZN credibile si nu de simple lampioane - deasupra Bucurestilor cel putin? :roll:

Ca pot fi si... intraterestre ca origini obiectele astea e o ipoteza la fel de plauzibila ca si-n alte cazuri.
Cu 1001 explicatii conjuncturale posibile, incluzind o eventuala pregatire a declansarii rezbelului cu Iranul.
Argumentul partizanilor ideii asteia "IT" si nu ET ar fi vizibilitatea numitelor OZN-uri. :ufo:

Chestie care poate servi insa la fel de bine ideile celor convinsi in declansarea preparativelor operatiunii false-flag Blue Beam. :star:
Sau a celor convinsi de-o iminenta Big Disclosure... pe bune. :-)
Ori o incepere a parasirii Terrei cumva "pe fatza" de catre alesii Omenirii 2.0?! :roll:
Sau... sau... etc s.a.m.d.

...Alte idei aveti (si mai originale poate)?
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tileanu

mie poza doi mi se pare ca e de fapt lumina pilonului de pe bloc (se vede bine daca puneti poza pe negativ). apoi ce sa zic? avand in vedere descrierea cu lux de amanunte (kind of close encounter) m-asteptam la poze ceva mai edificatoare....
nu stiu cum naiba se face ca tot timpul ozn-urile astea se arata celor cu aparate foto neperformante. mie, ca umblu cu 24 x -ul dupa mine nu mi se arata nimic  :evil:
2 + 2 = 5

fiulploii

Citat din: Xanadron din  19 Iunie 2012, 21:12:26

...Alte idei aveti (si mai originale poate)?
Meteori/stele cazatoare poate .
In 14 noaptea am observat o lumina puternica si stralucitoare strabatand bolta cereasca de la est-nord-est spre vest-sud-vest  pe o distanta aparenta de 10cm timp de o fractiune de secunda  :-D
Azi, acum o jumatate de ora aproximativ , pe aceea directie , o noua lumina cu luminozitate mai mica , distanta parcursa aparenta de cca 5cm si intr-un timp obraznic de mic    :lol:
Parerea mea.. care nu exclude toate observatiile de mai sus.

WeRNotAlone

#14
Nu e nici o lumina pe nici un pilon. Blocul se termina unde se termina..ca sa folosim truisme. M-am uitat ziua ca doar nu ma agitam dc aveam indoieli.
In ceea ce priveste camera...asta e...dupa buget. Uita-te si tu si incearca sa fotografiezi sau...mai bine....sa filmezi.
Dintre cei carora le-am relatat ce am vazut, putini au crezut, multi mi-au dat explicatii gen pilon cu lumini, putea fi orice, drone de cartografiere, stol de pasari luminoase care fac panarama (glumesc). Ma rog, eu nu zic ca sunt neaparat extraterestre. Dar ar fi interesant sa vedem daca sunt, iar daca sunt pamantene, ce sunt.
Rational gandind, luminile fixe si intermitente par pamantene. Dintr-una, dar una singura din cate am vazut, iesea fum, dar nu in directia in care mergea. Ea cobora, paralel cu solul, iar fumul era oblic, descriind traiectoria descendenta a obiectului, spre pamant.
Avand in vedere tehnologia avansata, se poate sa fie niste aparate zburatoare neconventionale.
Am auzit ca s-au lansat drone de cartografiere de catre companii ce isi intocmesc harti. Foarte frumos, dar daca aveti informatii despre asa ceva, relatati-ne si noua, ca sa stim. Repet, eu nu am vazut doar luminite, ci si aparate de zbor, majoritatea plate, fara nici o "cocoasa", care sa semene cu o cabina, silentioase si luminoase.
O sa incerc niste poze cu DSLR.