Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ceva foarte ciudat

Creat de gratian, 11 Iunie 2012, 21:43:45

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Postarea precedenta valabila cu o conditie: sa nu fie adevarata Legenda :
  Pe vremea cand s-a luat sistemul de loterie erau mai multi romani in viata  :-D . Si s-a livrat cu 2 seturi de bile , fiecare bila fiind cipata . Sistemul de extragere cu senzorii lui specifici trebuie programa care din seturi este de serviciu . Rezulta ca bilele celuilalt sistem nu sunt lasate sa treaca .
Concluzia . Cum se face ca poturile mari se aduna si se distribuie cam atunci cand trebuie?  :roll: de la aceasta intrebare a pornit legenda romaneasca.
Chiar ca e ceva foarte ciudat ..

imperrio88

referitor la ce am citi pe aici....nu emit pretentii de clarvazator insa nu odata ma uitam la unele meciuri de fotbal cu amicii si pur si simplu ,,stiam" ce o sa se intample  de ex la un corner..ori la o centrare....ori o faza de joc......am sa zic unele flashuri in care vad in avans ce o sa se intample...de multe ori amicii mei au ramas cu gura cascata ca rezultatul a fost cel spus de mine......dar nu..sa nu credeti ca sunt un clarvazator ori ca am simturi extrasenzoriale..nuuuuuuu...eu cred ca este pur si simplu doar noroc
prostia si domnia se platesc....intotdeauna