Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

9/11 Reloaded - noi informatii credibile

Creat de Xanadron, 08 Iunie 2012, 15:44:23

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Cred ca merita initiat un nou topic cu date ceva mai complete si... concrete pe tema 9/11, fiindca celelalte din sectiunea asta a forumului mi se par incomplete, cumva dezlinate si focusate pe aspecte minore dupa mine (cum ar fi pareidolia diverselor analize fanteziste ale norilor de fum din unele imagini asa-zis "dracesti" :lol: post-9/11).

O sa incep cu un interviu recent si extrem de interesant al... unicului azilant politic american cunoscut 8-) (actualmente "ascuns" in Argentina) - Kurt Sonnenfeld, fost cameraman FEMA si unul din putinii oameni ce-au avut permisiunea de-a filma in zona "Ground Zero" imediat dupa dezastrul clar regizat din 11.09.2001 (parerea mea, dar nu numai eu sustin asta fara echivoc).

http://world911truth.org/911-fema-videographer-at-ground-zero-goes-public/

Cea mai aiuritoare informatie din interviu mi se pare aia ca FEMA a fost mobilizata in zona respectiva inca de pe 10 septembrie :-o (cu o zi inainte de asa-zisele coliziuni ale asa-ziselor avioane in Turnurile Gemene), dar mai sint si multe altele.
Fie si doar chestia asta - dac-ar fi probata, evident - ar trebui sa aiba consecintze majore, inclusiv penale, asupra intregii istorii a tragicului eveniment din toamna lui 2001.
...Ii vedeti insa vreodata pe G.W. Bush &Co. la racoare? :roll: Eu nu.

Concluzia logica ce se poate trage inclin sa cred ca-i una singura, daca se combina toate datele "sifonate" pina in prezent:

- evacuarea preventiva a Cladirii 6 (inclusiv seiful ei subteran de 15/15 m)
- caderea aberanta, inexplicabila a Cladirii 7 (sediu "discret" al CIA si nu numai), care s-a dovedit a fi fost in plus anuntata (din greseala)... in avans pe un cunoscut post TV
- speculatiile financiare evident premeditate cu doar citeva zile inainte de 11.09.2001, ale unora care stiau clar ce se va petrece
- lipsa la fel de suspecta a sefilor de prin birourile WTC, la data si ora stiuta
- unicul motor cu reactie gasit acolo, deloc potrivit tipului de avioane ce-ar fi penetrat The Twin Towers - si, logic, azvirlit in graba prin zona
- "prajirea" stranie a mii de masini din parcari, prin efecte colaterale termice la fel de stranii ale probabilelor arme scalare utilizate in la fel de probabila "demolare controlata" a Turnurilor Gemene
- ...concluzie dedusa in urma analizei microparticulelor rezultate in urma dezintegrarii aproape moleculare a cladirilor
- ...dar si a faptului ca sub ruine au persistat temperaturi de cca 1000 grade Celsius, timp de 3 saptamini de la tragicul eveniment
- negasirea niciuneia din cele 4 cutii negre, desi s-au "gasit" (sanchi) pe linga numitul turboreactor si scaune, roti intacte de avion etc
- imposibilitatea zborului asa-ziselor avioane cu 560 mph la altitudinea respectiva (nu pot depasi 360 mph sub nicio forma, fiindca sisteme automate au grija de asta; in plus, s-ar dezintegra in aer la 560 mph)
- inertia inexplicabila a USAF de a interveni fie si macar la a doua coliziune
- lasind viteza aberanta deoparte, imposibilitatea (demonstrata efectiv pe simulatoare de zbor) de a "nimeri" cladirile, fie si de catre piloti cu vasta experientza, nu de presupusii piloti amatori araboi
- gogosile cu avioanele niciodata cazute pe Pentagon sau in Shanksville PA - pozele vorbesc de la sine, ca sa nu mai zic ca inregistrarile camerelor video de la Pentagon n-au fost niciodata facute publice
...plus alte 1001 afirmatii oficiale de un ridicol ofensator de-a dreptul, :x a caror analiza in detaliu ar necesita insa mii de pagini.

Am revenit deci cu orice risc la tema asta atit de putin discutata in ultimii ani fiindca am caposenia :-D sa cred ca niciodata nu trebuie uitate manipularile grosolane la care sintem supusi pentru a fi... supusi la propriu de sforarii NWO. :evil:
Sforari abjecti, care o sa fiti poate tentati sa spuneti ca ne jignesc inteligentza.

Eu zic insa un pic altfel: "omul de tip nou" deja obtinut in urma perverselor modelari NWO continua sa si-o jigneasca singur, acceptind cu indiferentza inacceptabilul.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#1
Lipsa totala de reactii la topicul asta timp de doua saptamini, mai ales p-un forum de genul RUFOn, imi intareste convingerea ca "sforarii" NWO :evil: ne pot prosti in continuare ca pe prosti cum vrea muschiu' lor, iar eventuale reluari ale unor scenarii de tipul 9/11 e mai mult decit probabila. 8-)

Afirmatie care coincide cu una a personajului deloc... banal ce merita adus in lumina reflectoarelor aici: Bob Bowman (biografie pe scurt: Dr. Robert M. Bowman, Lt. Col., USAF, ret. flew 101 combat missions in Vietnam. He is the recipient of the Eisenhower Medal, the George F. Kennan Peace Prize, the President's Medal of Veterans for Peace, the Society of Military Engineers Gold Medal (twice), six Air Medals, and dozens of other awards and honors. His Ph.D. is in Aeronautics and Nuclear Engineering from Caltech. He chaired 8 major international conferences, and is one of the country's foremost experts on National Security) - sau, si mai pe scurt, primul oficial american care-a adus pe tapet termenul "Star Wars" :star: in 1977.
Program pe care l-a si coordonat o vreme, dar din care - atentie! - s-a retras in momentul cind s-a convins c-o sa fie utilizat exclusiv in scopuri ofensive.

Merita deci urmarit si filmul asta:
Bob Bowman: Star Wars Secrets & Lies
...dar si linkul asta:  http://shiftfrequency.com/laura-tyco-former-head-of-star-wars-program-says-cheney-main-911-suspect/#more-11302

... in care se arata cum Bowman il desemneaza pe Dick Cheney ca principal "suspect" in organizarea tragicei inscenari din 9 sept. 2011 - zi in dimineatza careia nu trebuie sa uitam - dar s-a uitat demult si asta, evident :| - ca erau programate "manevre" oficiale ce simulau masurile ce-ar trebui luate exact in cazul unui eveniment terorist similar celui petrecut in realitate-n aceeasi zi. :-o
"Coincidentza" ce-a favorizat confuzia sefilor USAF, FAA si NORAD, taman cind erau urgent necesare masuri de impiedicare a producerii evenimentului.

Alte citeva detalii: "Bowman slammed the Patriot Act as having, "Done more to destroy the rights of Americans than all of our enemies combined."
Adica: "Patriot Act a distrus drepturile americanilor mai mult decit toti dusmanii nostri la un loc."

Sau: "The 9/11 Commission omitted anything that might be the least bit suspicious or embarrassing or in any way detract from the official conspiracy so it was a total whitewash. Contrary opinions stated by Physics Professors, former White House advisors and CIA analysts, the father of Reaganomics, German Defense Ministers and Bush's former Secretary of the Treasury have been uniformly ignored by the majority of the establishment press."

Adica: "Comisia oficiala 9/11 a omis absolut tot ce-ar fi putut parea suspicios ori deranjant pentru versiunea oficiala a atentatului, fiind doar o parodie. Opinii contrare emise de fizicieni eminenti, fosti consilieri ai Casei Albe, analisti CIA, tatal Reaganomics-ului, ministri ai apararii germani ori ex-secretarul trezoreriei de pe vremea lui Bush au fost in mod constant ignorate de mass-media mainstream."
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

O alta gogoasa otravita, lansata... retrospectiv zic eu de regizorii lui 9/11, sub aparentza unor "viziuni angelice": :evil:

http://ro.stiri.yahoo.com/am-vazut-o-legiune-ingeri-care-vegheau-o-071600097.html

Lasind la o parte inexistentza totala a vreunei dovezi cit de cit credibile in sprijinul asa-zisei prabusiri a "zborului 93" la Shanksville, continuarea minciunii cu inflorituri cre(s)tinoide :-D n-ar trebui de fapt sa ne mai mire.

Si pe unii (putini inca, ce-i drept) nici nu-i mai mira - v. un comentariu sugestiv, la care subscriu pe de-a-ntregul:

"doamna nu are vedenii, ea este un simplu pion prin care omenirea este manipulata sa creada ca america este o tara sfanta si care este indreptatita sa poarte razboi impotriva islamistilor necredinciosi.... informatia este dezvaluita pentru a se justifica pt. posibilul atac asupra siriei si iranului...
nimic nou sub soare... prostii omenesti despre maretia crestinismului si rautatea islamismului..."

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

MALEFICE

9/11 Conspiracy Documentary - Alternative Perspective

Uite si aici un documentar care contine o multime de marturii si informatii care sustin ideea ca nu a fost ceea ce oficialii americani sustin si acum.
The demon`s name is surveillance!

acme

#4
Pentru postari pe Facebook de genul de mai jos a fost saltat Brandon Rubb (veteran US Marine) de FBI:
http://www.youtube.com/watch?v=SNLa93Q_rvM#
We're born alone, we live alone, we die alone.

Cautatorul

Citat din: MALEFICE din  13 August 2012, 03:22:23
Uite si aici un documentar care contine o multime de marturii si informatii care sustin ideea ca nu a fost ceea ce oficialii americani sustin si acum.

"Acest videoclip a fost eliminat de utilizator"
Adica nu mai merge.

acme

O noua serie produsa de Architects and Engineers for 9/11 truth - http://www.ae911truth.org/ despre 9/11 de data asta la PBS (o retea destul de importanta in SUA):
9/11: Explosive Evidence – Experts Speak Out http://video.pbs.org/video/2270078138
We're born alone, we live alone, we die alone.

Xanadron

#7
...Si-un nou film, artistic de asta data, cu "o altfel de poveste" decit mizeria minciunilor sfruntate oficiale despre 9/11 si-n plus - culmea! - produs la Hollywood, :-o despre care o sa aflam ceva mai multe saptamina viitoare:

http://ro.stiri.yahoo.com/film--mai-adev%C4%83rat--despre-9-11--rolul-lui-bush-%C3%AEn-pr%C4%83bu%C5%9Firea-turnurilor-gemene.html

"September Morn" ii zice si, macar fiindca joaca-n el Charlie Martin Sheen si Woody Harrelson, e de vazut 100% zic eu.

Hmm, par sa aiba ceva curaj baietii baietii implicati, desi ma-ntreb daca nu cumva lansarea unei asemenea "bombe mediatice" n-a primit unda verde de Foarte Sus... :-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#8
Stire oarecum surprinzatoare, fiindca indica "trezirea" relativa a publicului american la 12 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001.
Mai precis, 48% din public pare sa se fi trezit din "transa" pacalelii incredibil de eficace in raport cu subtirimea argumentelor anchetei oficiale - o colectie de minciuni sfruntate care-ar fi jignit inteligentza oricui inca din 2001 - numai p-a turmei 'meriganilor NU: :-D

http://www.veteranstoday.com/2013/09/09/911poll/

Alt articol interesant pe tema 9/11:
http://www.veteranstoday.com/2013/04/15/100-critical-points-about-911/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

O fi o intamplare ca a aparut acest email pe un post de stiri cu ceva audienta, taman azi? Chiar daca mailul e fake, mesajul care se vrea a fi transmis nu pare a fi intamplator. De fapt nici nu mai stii in ce categorie sa-l incadrezi. Si totusi....

From: "Rockefeller Global Communications" <admin@rockefeller.com.au>
To: <stewwebb@*****.net>
Date: Thu, 21 Mar 2002 20:27:55 +1000
Subject: The Countdown to Armageddon (Numerotarea inversă până la Armagedon)

Pentru marea umanitate,

Timpul sfârşitului se apropie. Că vă place sau nu, toţi trebuie să ne înfruntăm destinul. Pe 11 septembrie 2001, lumea a fost martora începutului sfârşitului. Ceea ce am văzut şi am experimentat nu va fi nimic faţă de dezastrul care urmează să vină.
(...)Noul Sistem se apropie. Singura întrebare e următoarea: veţi alege să fiţi acolo sau veţi continua pe calea distrugerii? Depinde doar de voi. Agenda este inevitabilă şi va trebui să înduraţi pentru a ajunge acolo. Aşa că gândiţi-vă profund.

E viitorul vostru. Şi poate veţi face bine cu toţii.

Fratele vostru,
A.I.Rockefeller

Rockefeller Global Communications
www.rockefeller.com.au

http://www.antena3.ro/life-show/bizar/e-mailul-trimis-de-unul-din-cei-mai-puternici-oameni-din-sua-imediat-dupa-atentate-sfarsitul-se-apropie-asistam-la-noua-ordine-mondiala-227366.html
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

fiulploii

Citat din: mr din  11 Septembrie 2013, 12:13:03
O fi o intamplare ca a aparut acest email pe un post de stiri cu ceva audienta, taman azi? Chiar daca mailul e fake, mesajul care se vrea a fi transmis nu pare a fi intamplator. De fapt nici nu mai stii in ce categorie sa-l incadrezi. Si totusi....


:lol:  Acel post de stiri nu e prima data cand copiaza ''noutatile'' lui Lovendal .
Initial stirea a aparut aici
http://www.lovendal.ro/wp52/un-email-din-2001-de-la-rockefeller-ne-arata-intentiile-elitei-criminale-luciferice-de-la-conducerea-lumii-ei-vor-sa-fie-zei-nemuritori-pe-acest-pamant-iar-noi-oamenii-obisnuiti-sa-murim-cu-miliar/

  Ca si stirea cu ozeneul filmat de pe terenul de baseball sau multe altele.. Mainstream ....

Xanadron

Interesanta mi se pare absentza cvasitotala a oricaror ceremonii oficiale de amploare cu ocazia comemorarii tragediei 9/11.

Mincatorii inconstienti de kk - predigerat la nivele inalte :evil: - din media mainstream "comenteaza" savant ca asta ar fi un "semn al revenirii la normalitate-n SUA".
...Ete draci baltzati! La care "normalitate"? Aia a controlului orwellian? :|

Pentru oricine cu mintea la purtator asta-mi pare doar o tentativa de evitare a (re)expunerii la ridicol - doar nu credeti ca scenaristii NWO :evil: n-ar avea habar de sondaje?!
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

panta_rh_ei

Nu cred să fie o întâmplare. În momentul în care vezi că tronul pe care te-ai instalat e amenințat de instabilitate, pui mai mult detergent pentru spălări grele în mașina de spălat creiere, crești temperatura și viteza de spălare. E necesar să umblăm și noi la rezistența căștii de protecție   :-)
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

hanzo

conform cu RT russia today vin cca 2 milioane de motociclisti catre washington pentru... comemorare?

http://georgevalah.wordpress.com/ aici articolul.

si tot aici spun ca au gasit o bucata dinmeteoritul cazut in smolesk parca lungime 60- 100 cm si greutate 600 kg..



Xanadron

Fara prea multe comentarii - alte "sifonari" credibile... ba chiar si demonstrabile:

http://www.veteranstoday.com/2013/11/04/skyscrapers-pre-wired-to-come-down/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/