Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

9/11 Reloaded - noi informatii credibile

Creat de Xanadron, 08 Iunie 2012, 15:44:23

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

#15
Cine mai are dubii ca 9/11 a fost un false-flag-op, :evil: ar trebui sa vada si filmuletzul asta recent - 9/11 False Flag Conspiracy - Finally Solved (Names, Connections, Motives)

9/11 False Flag Conspiracy - Finally Solved (Names, Connections, Motives)

Interesant e si faptul ca zadarirea ukrainiana a Ursului Rus (c-o nuielusa strimba :-D) scoate la iveala dezvaluiri semioficiale si pe tema asta, venite dinspre Est de asta data (prezumtiile expertului rus Khalezov fiind reluate nu doar de Gordon Duff, ci si de RT):

http://www.veteranstoday.com/2014/05/20/too-classified-to-publish-bush-nuclear-piracy-exposed/
http://www.veteranstoday.com/2014/05/20/nuke-cancer-from-911-revealed/

P.S. Stiu ca (si) :lol: postarile astea-s doar pierdere de timp in care-as putea face altceva profitabil - si fara sa ma auto-expun atentiei unor anumite cercuri... viciate -, da' nu ma opresc aici cu orice risc, din simplul motiv ca-s convins de nevoia acuta a iesirii din cercul minciunii.
Pe care inca nu-s lamurit cum de-l poate accepta aproape everybadea - si inca de milenii. :x
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Alte detalii explicative - tot de veteranstoday, cel mai activ site in ultima vreme pe tema 9/11, chiar daca aparent fara consecintze palpabile:

http://www.veteranstoday.com/2014/07/08/vt-nuclear-education-fission-based-thermobaric-weapons/

Atasata, imaginea unui "nor piroclastic" clasic - produs, evident, pe 9 sept. 2001, la o zi dupa ce ministrul apararii SUA raporta "evaporarea" a 2.3 triloane $ :-o din vistieria Pentagonului - problema "minora" din moment ce n-a mai fost vreodata pusa pe tapet de-atunci. :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

panta_rh_ei

Poate este bine de citit si asta.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

hoinar

Ok. E clar, false flag attack, nuclear weapons, musamalizare. Dar de ce? Desigur ca a avea la indemana o distracție (in sensul de a distrage atentia) de la main event-ul pe care il vrei departe de ochii publicului si al presei, pare o practica buna.
Cu doar o zi înaintea evenimentului, publicul era informat de dispariția unei sume incomensurabile din bugetul american, 2.3 trilioane de dolari. Asta sa fi fost motivul devierii atentiei publice? Ma indoiesc profund. Regizarea scenetei de teatru 911 cere timp, nu o poti prezenta publicului cat ai bate din palme. Care au fost adevaratele motive? Ma pot gandi la cateva:

1. Inlesnirea crearii unor legi aberante, cum ar fi actul patriotic, sub egida caruia oricine poate fi targetat si eliminat.
2. Crearea unui curent de simpatie din partea populatiei in cazul invadarii unor tari din middle east, targetul real fiind petrolul.
3. Eliminarea unor secrete aflate in acele cladiri, secrete ce nu puteau fi mutate sau disposed of in alt fel.
4. Inducerea fricii la nivel mondial si necesitatea controlului absolut al individului.
5. Dizlocarea unor fonduri alocate special in cazuri de forta majora.

Mai sunt 32 de ani pana la o posibila desecretizare a celor intamplate in 2001. Timp suficient pentru ca nimanui sa nu ii mai pese de lucruri dincolo de nevoile iminente.
the older I get, the faster I was

Grifon

Scopurile enumerate de d-ta, dle.@hoinar, sunt pertinente, dar subsidiare.
Scopul primar, motivația esențială, a fost crearea unui dușman - mare, rău, cât mai omniprezent și pluri-potent, pentru a lua locul așa-zisului "rău Roșu" (comunismul).
Asta e și ideea de "false flag", derivată din tendința gregară a populației, numită de sociologii americani "rally around the flag". Tendința presupune coalizarea maselor în jurul conducerii, căreia i se uită abuzurile prin grația "dușmanului extern".
Sau, pe românește, câinii nu se mai bat când apare lupul...

Restul, fonduri jumulite, legi abuzive, propagandă nesimțită...sunt derivate, după necesități sau..."pohte".

Citat din: hoinar din  06 Octombrie 2019, 08:42:37
Mai sunt 32 de ani pana la o posibila desecretizare a celor intamplate in 2001. Timp suficient pentru ca nimanui sa nu ii mai pese de lucruri dincolo de nevoile iminente.
Cât despre asta...să fim serioși. Speranța în "arhive" indică onestitate (deci, astăzi, naivitate).
Păi, ca să se găsească ceva în arhive, e obligatoriu ca, înainte, cineva chiar să fi pus acolo ceva. Ori asemenea blaturi crunte nu se consemnează, nu se dau "în scris", și sigur nu se lasă pe mâna...urmașilor.
Cum mai scriam altădată, crede cineva că ăia de plănuiră asasinarea lui Kennedy au făcut...proces verbal ? S-au trecut cu CNP în terfeloage, explicând...procedural (hahaha!) cum îl vor găuri pe irlandez ?

Arhivarea, în instituții, este o obligație ptr. micii executanți, cale de a fi controlați, post-factum, de...stăpâni. Cei mari nu sunt obligați la asta, iar dacă trec ceva la arhivat, o fac cu mii de precauții.
Termene de 50....100 de ani...hahaha...sunt doar ptr.ca blaturile să nu afecteze "excelențele".  Să nu poată fi disecate critic de contemporanii care se mai pricep.
Apoi devin istorie. Istoria "învingătorilor", ca de fiecare dată.

hoinar

Ma simt atat de idiot cateodata, crezand in sinea mea ca sunt unul dintre cei care totusi se uita la cer si recunosc anormalul in dâre, se intreaba care este sensul unor cuvinte ca "active" cand se discuta public despre shooteri iar evenimente ca aselenizarile sau nouasuteunsprezece sunt semnale de alarma imediate. Ma inspaimanta lipsa mea de analiza si profunzime atunci cand citesc un raspuns ca cel de mai sus. Ma simt insa mandru ca vorbim aceeasi limba.
the older I get, the faster I was

Grifon

Americanii nu sunt nici măcar prea originali.
În seara de 27 februarie 1933, întreg Berlinul a fost zguduit (la propriu și la figurat) de flăcările ce devorau, în centrul "cetății", Reichstag-ul (clădirea Parlamentului). Vai, ce oripilare ! Vai, ce indignare ! Ticăloșii de comuniști ! Nemernicii, moarte lor ....s.a.m.d.
Drăguț truc, pus în scenă de trupele S.A. Drept urmare, nu doar că nimeni nu s-a opus ca proaspătul cancelar (abia ales, cu legitimitate îndoielnică dată de o coaliție) să devină...fuhrer, ba i s-a dat...totul !
Iar ăia au sacrificat o clădire de epocă, veritabil simbol național.(atașamente) Ăștialalți, niște paralelipipede penibile, care nici nu produceau (prin chirie) banii scontați, ba se zvonise și că nu erau prea sigure (ca infrastructură).

Rămâne totuși o ultimă mirare. Îmi vine greu să cred că toate cadavrele găsite la Ground 0 erau a priori plasate de..."instalatori". Asta înseamnă că Bush & Co (știți, Bush ăl de se uita prin binoclu fără a scoate capacele) nu i-au depășit pe naziști în imaginație, ci doar în sadism.