Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Despre 2012

Creat de zana@M, 21 Mai 2012, 14:34:35

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mr

#15
Mi-as dori sa pot impartasi doar interesul comercial, ce-i drept promovat cam ciudat prin acest clip, al chinezilor care si-au dezvoltat foarte mult piata fotbalului. Dar nu pot in totalitate, mai ales ca acest interes este unul real.
China, oricat am vrea sa credem, nu este de capul ei. Asa cum nici o natiune de pe pamantul asta nu mai este de capul ei. Fie doar urmarind globalizarea economica...

Arta manipularii vizuale (si nu numai) este dusa la extrem astazi si, din pacate, tot ce tine de piata se bazeaza foarte mult pe acest lucru. Reclamele au ajuns sa fie acceptate ca fiind ceva normal, iar comportamentele maselor sa fie foarte usor cuantificate in functie de continutul lor. Continut care, pe langa obiectul principal poate ingloba extrem de multa informatie, inclusiv din domenii de care multi dintre noi nu avem cunostinta. Si asa ne trezim ca avem pareri, ganduri...

E bine ...cu binele. Insa doar atunci cand il cunosti. Ca sa-l cunosti, la modul cel mai real, trebuie sa iei contact cu raul. Alta cale nu e. La nivel rational, mental aceste notiuni par relative. La nivel de senzatie, ptr cine a avut-o efectiv, dispare relativitatea si apare polaritatea. Si apoi pozitionarea concreta...

Lumea asta in care traim astazi se pare ca vrea sa-si atraga cu orice pret experienta reala a raului. Si ma repet iar, priviti in jurul vostru cata separare este si cat egoism ne ghideaza existentele, sub masca unui aparent bine. In acest context, tinand cont ca unii au prevestit de multa timp aceste vremuri, tendinta de distrugere ma astept sa acapareze si mai mult mentalul colectiv, pana si in cele mai "albe" si banale segmente ale sale. Fotbalul "profesionist"este un joc agresiv, cu mult consum de energie mentala consumata mai ales in afara terenului, o adevarata gaura neagra a sufletelor. Acum cred ca si-a capatat un clip de promovare pe masura... :)

Nu cred ca ne ajuta cu nimic clasificarea psihico-medicala severa a sforarilor. Ei dicteaza directiile indiferent de exterior. O fac neperturbati. Si nu cred ca mai tine de ratiune....ci de soarta (mai exact de un interes/plan superior ratiunii) ce se intampla cu lumea.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

fiulploii

Spiritul competitiv este sustinut de ideea apartenentei la o tabara sau alta din competitie si trebuie mentinut permanent treaz acest spirit , altfel se moleseste . Competitia este vazuta tot mai des ca o confruntare de forte , pe toate planurile . Revenind la fotbal , confruntarea asta se traduce si prin : care galerie e mai tare ceea ce poate duce la vanzari enorme de vuvuzele - de exemplu  :lol: , adica fiecare sa isi ia cate 2 si nu una . Pregatirea pentru o lupta - de concurs - se face prin inducerea sentimentului ca celalalt iti este adversar de moarte fiindca cica castiga infruntarea mentala - infruntare ce se petrece inainte de orice meci , in clipele de dinaintea inceputului - acela va castiga si in teren.
  Cum era o lozinca din vremurile tulburi de razboi : Totul pentru front , totul pentru victorie !
Ca aceasta motivare mentala poate sa actioneze si in afara jocului sportiv nu poate fi decat un lucru bun - pentru unii - in contextul actual .
   Cum spunea si colegul @mr , motive de ordin superior ratiunii umane neinformate ne conduc cu forta - din punctul nostru de vedere - catre un bine pe care nu suntem in stare sa-l vedem sau sa-l percepem , si asta din cauza lipsei de informatii veridice globale.
   Si poate ca nici Aia-de-sus nu sunt omogeni in gandire si actiune . Trendul asta de violenta ce aduce bani multi unora este o incercare de abatere a cursului normal - care oricum vine.
   Ca sa construiesti ceva nou in acelasi loc trebuie intai sa darami- sa distrugi .
   Poate .
   Doar o parere.
 

Xanadron

#17
Subscriu la opinia colegului mr ("Fotbalul "profesionist"este un joc agresiv, cu mult consum de energie mentala consumata mai ales in afara terenului, o adevarata gaura neagra a sufletelor. Acum cred ca si-a capatat un clip de promovare pe masura...")

Sportul asta atit de obsesiv promovat - care nu mai e demult un simplu joc si nici macar o simpla afacere - reprezinta clar una din tentaculele strategiei "paine si circ", unii sustinind c-ar fi si o modalitate de deturnare a energiilor "tribaliste" ale microbistilor pe carari nonviolente (n.b. Care nonviolentza pe stadioane? Pina si-n fatza TV-ului rabufnesc instincte...)
In timp ce aia de la butoane :evil: si-ar vedea bine-mersi de globalizarea incluzind nivelarea... in jos a "turmei" atit de usor manipulabile-n directii derizorii, fotbalul ar ramine deci un gen de surogat nationalist

Analistii astia, chiar daca ceva mai clarvoyanti decit aia de toaca doar marunt transferurile, amantele, averile fotbalistilor etc., mi par insa cam optimisti. :-D Fie si doar fiindca uita de "loosh"-ul produs (si probabil recoltat unde trebuie) in cantitati enorme SI din zona asta cu aura gri-inchis a fotbalului. Chiar daca lipseste acum singele gladiatorilor.

Revenind insa strict ontopic, pot spune doar ca evolutia chinezilor - ca sistem deloc separat de scenariul global actual, zic eu - ma surprinde continuu in ultima vreme.
Nu doar ca experiment socialist-corporatist straniu, cu nuantze fasciste (ce 'reaku :evil: comunism mai e ala cu miliardari clonati pe banda rulanta, inclusiv din tagma politicului?) :roll:

Mai clar: nici eu nu cred in asperitati reale intre China si SUA de pilda, nici macar intre tarile BRIC si restu' sforarilor "WASP", in ciuda dezinformarilor pe diverse canale (de la Benjy Fulford & David Wilcock, care vad in chineji "baietii buni" ce-or sa ne dea Free Energy si alte alea, pina la intoxicatorii cu presupuse strategii tip "Anglo-Saxon Mission").

Si mai clar: de-o fi sa "treaca" de votul celor 300, 33 sau 13 decizia depopularii Terrei (WW-III etc), inclin sa cred ca toate guvernele lumii asa-zis civilizate or sa joace-n filmul asta. :| Egal daca-i vorba de-o coproductie cu unii ET :-( sau nu prea.
Iar semnele premonitorii imi par totusi - din pacate - evidente.

P.S. D'accord si cu fiulploii deci pe o anume latura, hai sa-i zicem darwinist-luciferica. Cu observatia ca "binele" pe care ni l-ar dori Arhontii e tare relativ... 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

Chestia cu "promovatul" unui sport, care oricum aduce mai multe castiguri decat oricare altul, prin "bomba atomica si mitraliera" nu tine. E ca si cum ai face apologia infractiunii invitand suporterii sa vina "blindati" cu tot ce pot face rost din vechile cazarmi dezafectate din Europa. Ca suporter m-as tine dracului cat de departe de un stadion in care se promoveaza ca atitudine "sportiva" apelarea la bomba atomica si mitraliera ... asa ca or sa fie castiguri cam "jumatatea lui 5" - daca stiti simbolul asta "electoral".
Ramane doar varianta dementei unora de la "butoane" care-si folosesc deja armatele de suporteri pe post de armata privata. Un incident cat de mic la o manifestare sportiva de acest nivel poate declansa evenimente de anvergura, de tip "lovim terorismul" oriunde ar fi el, in orice tara. Asa ca "viziunile" comerciale din aceste 2 clipuri nu au nici o legatura cu sportul - fie sunt rezultatul unui stadiu final al unei demente "la nivel inalt", fie sunt preludiul unui dezastru anuntat.
Noi oricum ne-am aliniat acestei tendinte cu ajutorul "fratilor" englezi - toti infractorii din Londra "olimpica" au fost declarati oficial romani - iar un cutit sau poate un pistol or avea si ei in dotare ca sa se inscrie in "tabloul olimpic apocaliptic general" (cat de romani sunt cu adevarat nu o sa aflam niciodata - ca nu le tine nimeni evidenta ... doar ii deporteaza in viitoarea Gypsy Land)

"..."Le dăm bilete (infractorilor n.a.) ca să se întoarcă în România, dar revin mereu aici. E ca o ușă turnantă", a afirmat și Nickie Aiken, membru al Cabinetului Consiliului Westminster pentru protecţia comunităţii

http://www.evz.ro/detalii/stiri/presa-romanii-duc-hoti-de-buzunare-cersetori-si-prostituate-pentruolimpiada-de-la-londra-9781.html

Pana la urma intrebarea cea mai importanta cred ca este - Cele doua clipuri sunt un avertisment sau un preludiu cu privire la un viitor posibil ?

StarDust

Citat din: Nicipreaprea din  22 Mai 2012, 01:45:22
Mie clipul imi sugereaza altceva, destul de banal.
Competitia intre popoare trebuie sa existe numai in arenele sportive. Altfel ne ducem dracului... toti ...

Si mie clipul mi-a creat aceeasi impresie! Si anume, ca doar in domeniul sportiv ar trebui sa existe competitii intre natiuni, altfel... ne cam paste ceea ce se vede in fundalurile din clip. Poate, in fond si la urma urmei se vrea un mesaj pacifist, expunand ororile unui posibil viitor razboi.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

SLEAH19

Citat din: StarDust din  22 Mai 2012, 15:38:34
.... Si anume, ca doar in domeniul sportiv ar trebui sa existe competitii intre natiuni, altfel... ne cam paste ceea ce se vede in fundalurile din clip. Poate, in fond si la urma urmei se vrea un mesaj pacifist, expunand ororile unui posibil viitor razboi.

   In societatile unde  esti strans de coe..rcitive ca sa nu incalci legile , stadioanele raman printre putinele ,,supape" ale societatii unde poti merge sa injuri sa urlii si sa te refulezi de stresul acumulat in cotidian, apoi pana pe joi, nu mai ai nevroze. Nu degeaba unele firme vestice au inventat camere in care expun in marime naturala replici ale sefilor din cauciuc si la pauze se face coada , care mai de care doreste sa-i care ,,sefului de cauciuc'' cateva scatoalce in mufa , apoi merge din nou la locul de munca si este mult mai eficient.

  Tot asa si la nivel de orase, regiuni sau tari , confruntaterea prin sport poate regla pentru moment orgoliile . Imi aduc aminte de partida de fotbal dintre SUA si Anglia de la CM 2010 din Sud Africa cand scorul a fost de 1-1, cata ironie a fost de ambele maluri ale Atlanticului , sa vorbit de partida castigata de SUA impotriva Angliei cu 1-0 in 1950 la CM Brasil si de acolo s-a ajuns cu retorica  la Razboiul de Independenta.
  Sau in 2006 la CM Corea /Japonia  cand Iranul a invins SUA cu 2-1,  tot Iranul a iesit in strada si a sarbatorit ca si cum au invins diavolul american  in razboi armat. Doar pe stadioane o natiune mica poate sa invinga una mare.
De aceea se hranesc iluziile popularizand fotbalul la nivel mondial fara granite , religii, nivel economic etc.

Vad ca filmuletul nu mai poate fi accesat din cauza de drepturi de autor. Poate nu le-au placut lu Baidu recenziile de pe forum .
Avem mai jos varianta domestica a promo-ului de 30 sec.
Eu totusi ma intreb.. ce 'reak cauta calul apocaliptic in clip , ca doar nu e simbol european.

    2012歐洲國家盃100日倒數大典

PS. Topicul asta ar trebui alipit la cel cu zvonerii si raspandacii despre 2012, a lu Xanadron
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Siberia

#21
   SLEAH, daca vei da o cautare in iutub sub forma chinese euro 2012 vei observa ca mai exista doua clipuri ramase pe net. Unul dintre ele are la descriere si traducerea aproximativa (realizata cu un robot) a versurilor cantecului si.... da... totul este doar despre sport... adica, asa cred  :? :-D
   Daca vremea care se schimba rapid si cutremurul fac parte din strategia sportiva, sau tancurile si parasutistii din cantec sunt defapt descrieri simbolice ale jucatorilor de pe teren, inseamna ca e doar o reclama nevinovata  :-D


   Pe de alta parte, in urma cu 20 de ani tin minte ca niste suporteri ai sportului rege erau inarmati pana-n dinti prin Serbia... Asa ca nu ma mai mira nimic. C-o fi stadionul din Gdansk ala din animatie sau nu, deja m-am obisnuit cu toate scenariile astea "vesele". Astept sa treaca Venus prin fata Soarelui inainte de Euro 2012 ca sa ma delectez cu ce-o fi sa vina dupa aia !
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

SLEAH19

Erata:

CM din Corea/Japonia a avut loc in 2002.

2006 a fost de fapt anul in care Germania a rămas fără bere. Acolo s-a jucat meciul Iran vs. SUA  2-1.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

abyss

In legatura cu olimpiada de la Londra era parca si o carte (de joc) Iluminati... cu Big Ben cazand etc etc si personaje in culorile cercurilor olimpice. Sau ma inseala memoria foto :) ?

Siberia

#24
Citat din: @biss din  22 Mai 2012, 22:12:53
In legatura cu olimpiada de la Londra era parca si o carte (de joc) Iluminati... cu Big Ben cazand etc etc si personaje in culorile cercurilor olimpice. Sau ma inseala memoria foto :) ?

Nu te inseli.
   S-au dat pareri ca aceeasi carte ar fi fost folosita si pentru cutremurul din Japonia - existand o asemanare cu un turn din Tokyo; din pacate turnul din Tokyo avea 4 ceasuri :-D)
   Apropos de asta: ati observat ca in videoclipul chinezilor, ceasul arata cam aceeasi ora (ceva in jur de 10 si 6 minute) pana in momentul in care explodeaza ? Inainte de explozie arata cu totul alta ora: credeti ca e doar o scapare de-a lor ?
   Revin un minut la chestia cu "promovarea" acestor sporturi prin reclame de genul acesta: cum promovezi sportul rege printr-o reclama care circula intr-un cerc restrans ? Chinezaria productie Hong Kong este postata pe pagina de FB a lui Hacken Lee ( http://www.facebook.com/LeeHackenForum ), a producatorului Zoo Music si in 2-3 variante ramase pe Youtube.
   Videoclipurile pentru promovare efectiva - numite mai sus "domestice" -sunt pline de sclipici pe tricoul si pe incaltarile sport ale lui Hacken si nici urma de razboi. Deci despre ce promovare vorbim ?


In fine ...

Atasez cardul pentru dezastre combinate... cu toate ca daca ati privi tot setul de carti Illuminati NWO din 1995 sunt cateva carti despre care nu vorbeste nimeni... si care sunt jucate foarte des...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

abyss

#25
Citat din: Siberia din  22 Mai 2012, 08:29:51
   O fi vreun trend mondial pe care unii dintre noi nu-l inteleg, acesta cu sportul asociat unor imagini distructive, din moment ce si BBC dintr-un spirit la fel de competitiv comercial, a lansat un videoclip de promovare a olimpiadei de la Londra, care incepe cu niste copii cantand: Londra arde ! (London is burning, fetch the engines...) - imaginile prezentand incendiul din 1666 si din al doilea razboi mondial urmate de altele ale unor vremurile innoitoare de (re)constructie (a stadionului olimpic, alea alea) ?
1666- londra reconstruita de masoni... a fi Noul Ierushalaim adica Zion adica priviti ce cuvant reiese din logoul jocurilor olimpice:






alte detalii raspandite in engleza aici =>[size=78%]http://www.thetruthbehindthescenes.org/2012/05/22/london-olympics-2012-games-rumors-false-flag-operation/[/size]




In legatura cu chinezaria de futbol - sport la care eu nu ader, in fine, si videoclipul aferent, pot spune ca-mi evoca prin acel "now" repetat la infinit adica in traducere "acum""acum""acum""acum""acum""acum" si tot asa ca acum e momentul final scris si pe "balon" cu indicativul T(ango)12 - T12, si ca eroul-jucator(leul) redesteptat prin forta interioara invinge clonele-far´de suflet(himera). Cu alte cuvinte "noi cei cu spirit", acum, vom invinge armatele si toate armele din lume inclusiv Himera din spatele trupurilor ce nu au suflete.
Mai sunt si alte simboluri dar nu le mai discut, le-ati sesizat deja prea bine.

Totusi mesajul printesei japoneze postat de catre Zana@m mi se pare de 1milion de ori mai cool, ala mesaj tare de tot... Si iata si conferinta la care face referire:  http://www.pythagorasconferenceglobal.com/


si un clip de la link-ul de mai sus (anunaki&Co):
Michael Tellinger Featured Guest Speaker at the Pythagoras Conference 2012


Pentru @Zamotrak:
Romanik nu e cu "raza" dar e cu o harta cam ciudata prezentata:

zana@M

Citat din: fiulploii din  21 Mai 2012, 19:32:26
Intrebarea mea este: cat de intoxicata cu informatii false e printesa ? :roll:
Pentru ca prin discursul asta nu face decat sa amplifice zvonurile catastrofice . Deci, e adevarat ca va fi o catastrofa insa ei nu se vor salva .
Voua ce va spune intuitia, incercand sa depasiti catastrofismul sau dorinta de ascensiune spirituala pe moca - adica gratis, fara efort individual  :-D
Parerea mea..

Un raspuns pentru fiulploii -la cat de intoxicata e printesa japoneza cu informatii false
Apocalipsa au trait-o toate generatiile (de la Noe si pana azi).Nu se poate spune, ,APOCALIPSA  vine intr-o secunda si distruge Pamantul cu ttot ce are Nu suntem intoxicati ci,  sunt realitati , schimbarile sunt vizibile . :roll:
Uite aici un link foarte interesant pe aceasta tema...
http://www.prieteni.ro/tentatii/articole/articol-Anul_2012_si_schimbarile_majore_prin_care_trecem-0-194.html

Calendarul Mayas este cel mai precis de pe Terra.Ce spune el??
''Cea de-a 5-a Lume se sfarseste in 1987. A Sasea Lume incepe in 2012. Deci, acum suntem intre doua Lumi. Acest timp este numit '' Apocalipsa'' sau Revelatia si inseamna ca Adevarul ne va fi revelat, si NU '' Sfarsitul Lumii'' , asa cum multi considera in mod eronat. Mai inseamna si faptul ca exclusiv de NOI depinde cum vom construi aceasta Noua Lume si Civilizatie care va veni.''

''Ceea ce se afla dincolo de 2012 este ascuns perceptiei noastre la ora actuala, desi nivelul constiintei umane se eleveaza pe masura ce ne apropiem de acel prag de trecere in a 4-a Dimensiune, adica o vibratie mult superioara. Acest lucru va revela tuturor fiintelor faptul ca nu suntem cu nimic separati de Creator.''
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

fiulploii

Citat din: zana@M din  24 Mai 2012, 12:28:23
Un raspuns pentru fiulploii -la cat de intoxicata e printesa japoneza cu informatii false
Apocalipsa au trait-o toate generatiile (de la Noe si pana azi).Nu se poate spune, ,APOCALIPSA  vine intr-o secunda si distruge Pamantul cu ttot ce are Nu suntem intoxicati ci,  sunt realitati , schimbarile sunt vizibile . :roll:
Uite aici un link foarte interesant pe aceasta tema...
http://www.prieteni.ro/tentatii/articole/articol-Anul_2012_si_schimbarile_majore_prin_care_trecem-0-194.html

Nu te supara , nu ai dat un raspuns ci ai facut doar o declaratie  :-D , inclusiv articolul din link se incadreaza la capitolul declaratii ..anonime . Si declaratia nu e sustinuta de vreo dovada din al meu punct de vedere.
Articolul acela il consider varza fara nici o suparare . Reteta este urmatoarea : luam niste elemente disparate , pornind de la stiinta , preferabil fizica, chimie si preferabil neverificabile de catre oricine - si ajungand la pure speculatii - preferabil situate in trend- le amestecam si creem o falsa legatura intre ele care ne sustine ideea .
Evident, parerea mea.
Cum tot parerea mea e ca si casa regala japoneza nu e de sine-statatoare , adeca independenta .   

SLEAH19

  Dacă există ,,beneficiari" există şi întreprinzători.

-Vrei un apartament la bunker cu piscină şi grădină , pentru caz  de apocalipsă, care o fi ea ?

-Ia de la băieţii!

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2127759/Apocalypse-Doomsday-shelter-built-Kansas-prairie.html
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

jean

Incepand de azi 12.06.2012, mai sunt exact sase luni pana vine sfarsitul lumii. V-ati pregatit?...
Rezonanţa Schumann, centura fotonica, planeta mortii Nibiru, vulcani, asteroizi Unde sunt?...
Nimic din toate astea nu sa intamplat. Cum spuneam mai de mult, sunt virusi ai mintii lansati de unii cu un scop sau nu. Nu uitati de versetul biblic cu profetii mincinosi. In rest sa auzim de bine.
Adevarul este dincolo de noi