Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Despre 2012

Creat de zana@M, 21 Mai 2012, 14:34:35

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

zana@M

Un discurs interesant al printesei Japoniei despre 2012 ,OZN-uri ,Pamantul interior si Ascensiune.
Interesant ce spune despre guvernul (mondial) secret , gandesc ca se vor salva . Cu toate buncarele lor ,ei NU se vor salva.
Citit articolul...http://adevarul2012.blogspot.com/2012/01/printesa-japoniei-despre-2012-ozn-uri.html
Citat ''-In esenţă, noi, fiinţele umane, suntem Lumină şi Iubire, pentru că în inima noastră se află o parte din Creator, şi aceasta se reîncarnează... părăsind trupul fizic aici pe Pământ, spiritul merge mai departe, îşi continuă existenţă.''

Daca nu trebuie postat aici ,rog moderatorii sa-l mute... :-o
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

fiulploii

Intrebarea mea este: cat de intoxicata cu informatii false e printesa ? :roll:
Pentru ca prin discursul asta nu face decat sa amplifice zvonurile catastrofice . Deci, e adevarat ca va fi o catastrofa insa ei nu se vor salva .
Voua ce va spune intuitia, incercand sa depasiti catastrofismul sau dorinta de ascensiune spirituala pe moca - adica gratis, fara efort individual  :-D
Parerea mea..

SLEAH19

  Televiziunea din China care va transmite Campionatul European de Fotbal 2012 din Polonia/Ucraina are un promo de prezentare a evenimentului mai mult decât interesant .
Pe langă durata neobişnuită de 3 minute şi 36 secunde , enorm pentru un promo, vedeţi şi voi ce imagini ciudate asociază evenimentului!
http://www.youtube.com/watch?v=YswPr7SdEBI&feature=player_embedded#!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

fiulploii

Interesant clipul !
Ce mi se pare mie curios e faptul ca sfarsitul lumii vine doar pentru rasa alba - sau ariana .
Chiar daca vorbim de mayasi , pentru ca zeii lor civilizatori au fost albi . Restul , la nivel mondial e doar un joc la nivel f inalt.
Parerea mea ..

zamotrak

Ciudat acest promo.
La minutul  2.48  o lumina puternica se inalta la cer din ....Romanica!!?
Asa pare!

mr

#5
Foarte interesant si cred ca deloc intamplator!
La momentul 0:08 apare o scena cu un mesaj clar, dupa parerea mea, comparabil pe undeva cu mesajele frescelor din Denver Airport.
Ia priviti tabloul! Ce avem? In primul rand in stanga jos, calul vanat al apocalipsei care simbolizeaza tot ce tinde sa piara in ghearele raului.... Apoi tabloul este completat cu simbolurile Europei avariate: turnul Big Ben, Poarta Brandenburg, catedrale gotice, Colosseum, turnul Eiffel. Si acest lucru cand? Cupa Euro 2012 ne plaseaza in luna iunie 2012...iar mingea de fotbal din dreapta jos intareste acest lucru. Tancurile din scena arata si cum se va produce "avarierea" la inceput...intrucat senilatele de la 1:53 par sa introduca o altfel de tehnologie a distrugerii. Posibil scenariu!?

Interesanta aparitia acelei echipe cu fetze sterse si foarte expresive negativ, ale caror ochi se inrosesc la un moment dat. Apoi animalele care se ridica din flacarile galbene si rosii... cred ca simbolizeaza ceva....gen ridicarea unor natiuni.
Pare ciudata, in calmul asta aparent care ne inconjoara, perspectiva unui razboi violent... dar cine stie ce planuiesc "mesterii"? Asa, din senin, a venit si 9/11...

Subliminal, se sugereaza ceva...
Asta la prima vedere....
Imi cenzurez imaginatia si iau ceva de scenarita...pe moment!  :-P
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Nox

Dacă ar fi să pun un titlu la prezentarea respectivă cred că ar fi: Welcome to the Brave New World...
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

SLEAH19

#7
 Să remarcăm şi faptul că tricoul lui Hacken Lee (un chinez!!??) ,din vestiar are nr.10 , dar la prima aliniere echipa e formată din 6 jucători , iar pe şorturile lor numerele sunt de la 1 la 6 , după ce mai pică bombe, ,,în teren" apar numărul 10 şi nr 8 , iar figurile de asiatici din teren se înmulţesc.

    Pe de altă parte tensiuni cu privire la participare au existat până acum o săptămână:
Mai mulți demnitari ai Europei printre care Jose Manuel Barroso, Angela Merkel, dar și  oficiali din delegația Belgiei au declarat că nu vor participa la turneul final al Campionatului în cazul în care Ucraina nu va rezolva în scurt timp situația Iuliei Timosenko.
  Uniunea Europeană a decis astăzi să nu ceară un boicot al meciurilor ce urmează să se desfăşoare în Ucraina în cadrul campionatului european de fotbal, organizat împreună cu Polonia, dar miniştrii de externe din cele 27 de ţări comunitare au decis să îngheţe orice convorbiri cu Kievul legate de acordul de asociere sau de o integrare mai mare economică. Uniunea Europeană critică modul în care autorităţile de la Kiev se comportă cu fostul premier, doamna Iulia Timoşenko. Liderii Uniunii Europene consideră cazul fostului premier drept unul motivat politic.
http://www.europalibera.org/archive/news/20120514/445/445.html?id=24580785
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Siberia

Interesant clip de promovare. Nu se poate spune ca nu e bine realizat  :wink:
   Ce mi s-a parut la fel de interesant ca si imaginile prezentate a fost muzica aleasa : Ridica-te Rusie si aparati credinta ! Poate ati recunoscut Prosanie slavianki aka Farewell of Slavianka. Un ramas-bun rusesc cantat si inaintea bataliei de la Moscova...
   Nu stiu ce canta ala in chineza, dar ar fi interesant de aflat  :-D

Oricum, se pare ca unii sunt pregatiti pentru orice fel de scenariu... China nu doarme...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

kandaon

#9
Nu vreau sa par ca tai din avantul conspirationist, e posibil sa fie si ceva mai mult decat un simbolism simplu si fiecare poate sa creada ce vrea.

Parerea mea insa e ca acel clip de promovare vrea pur si simplu sa atraga un public cat mai numeros din China, care cu toata marimea ei nu prea e o putere in fotbal, chiar din contra.
Fiind vorba de campionatul European si stiindu-se pasiunile starnite de fotbal (a fost chiar un razboi adevarat inceput de la un meci de fotbal, daca nu ma insel intre Honduras si Salvador sau oricum ceva prin America Latina) ei au prezentat totul in nota unui razboi.

Stiind si ce macel a fost in Europa in al doilea razboi mondial, or fi crezut ca e un simbolism potrivit, si cu asta atrag si atentia unui numar mai mare de telespectatori chinezi.

Imi amintesc ca am citit odata undeva intamplator despre manifestatiile de strada din Japonia (unele chiar destul de mari sau violente) indreptate impotriva prezentarii de telenovele coreene la televiziunile de acolo, ca sa nu mai spun de alte ciudatenii de prin Japonia, din domeniul asta al "artei" si care la noi ar fi cam socante sau stranii.

Eu nu cred ca e ceva ascuns in clipul ala, l-au facut asa doar ca sa atraga atentia si interesul

Nicipreaprea

Mie clipul imi sugereaza altceva, destul de banal.
Competitia intre popoare trebuie sa existe numai in arenele sportive. Altfel ne ducem dracului... toti ...
________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

fiulploii

#11
Ideea ar fi urmatoarea dupa ce am vorbit cu un cunoscator in domeniul manga style
http://en.wikipedia.org/wiki/Manga
China fiind o tara care a pierdut razboiul - totusi - in anime-urile promovate de ea este cel putin un  personaj care distruge cladiri, orase sau planete . Ar fi vorba de o echilibrare   in arta vizuala a acestui popor si nu numai , mai ales ca filosofia si conceptiile lor de viata sunt diferite de ale occidentului .
La cat de mult interogheaza Baidu pe aici si pe alte site-uri , nu ar fi exclus sa fi cules ceva informatii care puse in promo, se intorc la noi spre a ne face sa ne invartim in cerc . Si uite asa ne e mintea ocupata cu conspiratii false in timp ce realitatea curge pe langa noi, insa cu noi  :lol:
Parerea mea..

P.S. Chinezii sunt buni comercianti , daca piata e avida dupa conspiratii catastrofale atunci se vine in intampinarea si satisfacerea acestei nevoi . Combinat cu ce zicea mai devreme colegul @kandaon

Ganditorul

Indiferent de explicatiile mai culte sau mai putin culte privind acest clip asocierea dintre sport si razboi/distrugere este complet idioata, cretina, oligofrenica.
Cred ca sub bunul obicei chinezesc de a copia totul ... probabil ca pe undeva in imensitatea Chinei au si o copie a Hollywood - lui, cu tot cu mentalitatile lui "artistice" apocaliptice.

Siberia

#13
   O fi vreun trend mondial pe care unii dintre noi nu-l inteleg, acesta cu sportul asociat unor imagini distructive, din moment ce si BBC dintr-un spirit la fel de competitiv comercial, a lansat un videoclip de promovare a olimpiadei de la Londra, care incepe cu niste copii cantand: Londra arde ! (London is burning, fetch the engines...) - imaginile prezentand incendiul din 1666 si din al doilea razboi mondial urmate de altele ale unor vremurile innoitoare de (re)constructie (a stadionului olimpic, alea alea) ?
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Ganditorul

#14
Nu este un "trend" ci rezultatul clar al faptului ca la "butoanele lumii" sunt niste indivizi cu bubitza la cap.
Pentru ca inainte de a exista cel care a avut "inspiratia" sa faca aceste clipuri a fost cineva care a comandat, finantat si mai apoi a fost multumit de "produsul" pe care a dat banii.
Prin comparatie acum cateva zile era interzis prin Turcia un clip care infatisa un tip tuns scurt si cu mustacioara care urla ceva pe ecran ... pentru ca reintruchipa "raul suprem" - adica pe pe Hitler. Era socotit un clip "malefic" ce trebuie interzis.
In schimb aceste clipuri care promoveaza razboiul atomic, distrugerea, crima sunt "benefice" si au avut OK-ul de a iesi pe piata !!
Pai credeti ca-s sanatosi la cap cei care au facut si finantat aceasta "comanda"  ? Sa vrei distrugerea Europei (ca de asta e vorba in "propozitie") si s-o manifesti cu asemenea ura viscerala in contextul unor manifestari sportive este ceva de factura medicala - "deviatie psihiatrica extrem de periculosa" si ar trebui sa stea dupa gratii cu dusuri reci ...nu la "butoanele lumii".