Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Martori la facerea lumii!

Creat de zana@M, 25 Aprilie 2012, 14:11:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

zana@M

Ne plangem de viata pe care o traim ,dar ne-am gandit vreodata ca pe Planeta Albastra exista o mana de oameni care sunt  cu adevarat  martori la facerea lumii??/
Este vorba de o bucata de pamant în extremitatea de est a Africi  ,pare să fi fost împrumutată de pe o altă planetă, într-atât de extraterestru pare peisajul dominat de cruste de săruri, vapori de acid sulfuric, câmpii de piatră şi lacuri de lavă:Deşertul Danakil:
Citat
''O mână de oameni - afarii - trăiesc în aceste locuri, parcă în afara timpului, un neam de făpturi umane cu firi aprige, înăspriţi de greaua viaţă în mijlocul pustiului sărat. Aproape singurul lucru care poate fi "cules" de aici e sarea, lăsată în urmă de apele Mării Roşii, care au inundat acest ţinut în urmă cu 200, 120 şi 80 de ani în urmă.
Afarii o extrag cu metode primitive - o toporişcă şi un băţ de lemn - o încarcă pe cămile, dupa o calatorie de sase zile vor intalni oameni care cumpara sarea in schimbul altor produse trebuincioase  ,un mic castig al lor.
http://www.descopera.ro/natura/9514378-martori-la-facerea-lumii
Daca nu-i bine plasat aici rog moderatorii sa-l mute.
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,