Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

O intrebare veche dar niciodata uitata sau lasata deoparte

Creat de avramescub, 03 Mai 2006, 22:37:04

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Credeti ca statele sau conducatori lor ascund adevarul despre extraterestri?

Da
Nu
Ma abtin

xennon_2000

Vb de majoritatea omenirii nu de noi romanii!...ca noi....

CHIP

Cu siguranta se ascund multe lucruri si se dau in schimb niste explicatii derutante gen baloane meteo,manechine ,sateliti sau orice altceva numai despre adevar nu.cred ca va veni vremea cind vor fi facute publice aceste date publicului larg sau se va merge la infinit cu sintagma ca omenirea nu este pregatita pentru asa ceva?

lylyt_ice

Omenirea este pregatita la orice chiar este dornica de ceva nou si senzational (asta sta in natura omului).Capii religiilor nu sint pregatiti,sa-si ia poalele rociilor in miini si sa fuga unde or vedea cu ochii...si mai ales:cum sa remunte ei la tot ce au agonisit de la bravii credinciosi de pina acum?Nu-i de uitat, ca prin minciuna au pus unii miinile pe capastrul omenirii...Cit au sa ne mai duca de nas cu parola asta ieftina """"OMENIREA NU ESTE PREGSTITA SA AFLE ADEVARUL"""""Asta inseamna ca recunosc ,ca ce stim noi este o minciuna??? CINE ARE OCHI SA CITEASCA!!!...............!!!.....................!!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?