Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

"Artefactul mayas", Nassim si UFO´s

Creat de Xanadron, 23 Martie 2012, 01:02:10

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Citat din: kefren din  21 Martie 2012, 21:48:34
  Au dreptate,.........n-au dreptate,o sa vedem maine.
http://beforeitsnews.com/story/1908/925/Warning_March_22,_2012_Press_Release_Warning.html
Se pare ca n-au avut (sau cel putin ca predictiile exacte nu merg).
Citat din: Gabri001 din  15 Martie 2012, 10:00:23
[...] acum ceva vreme am vazut si filmuletul:
DISCLOSURE!!! NEW Ancient Mayan artifacts found! - MUST SEE!!!
cine stie? poate chiar exista o conexiune...mai asteptam sa vedem ce  mai apare in viitor.
Hmmm... mie cel putin imi da de gindit la modul cel mai serios asemanarea dintre "artefactul mayas" atasat mai jos si prezent in clipul de mai sus (pastrez ghilimelele fiindca lipsesc totusi date concrete despre conjunctura prezumtivelor descoperiri recente din Mexic) si la fel de presupusa "Stargate" triunghiulara observata recent in Soare. :star:

Initial tindeam sa cred ca numitul artefact e doar o alta gogoasa prefabricata, :-D dar simpla confruntare a datelor (toamna lui 2011 - filmul lui Haramein si martie 2012 - imagini NASA) demonteaza banuielile de contrafacere.

Inca-i ceva distantza pina la afirmatii transante despre o eventuala deschidere iminenta a unei "porti temporale stelare" aducatoare de nave-mama pe ruta Soare-Terra, :roll: dar coincidentzele par uluitoare - cel putin la prima vedere.

Alte detalii - aici: http://www.in5d.com/stargate-artifacts-maya-2012.html

P.S. Grafica artefactului mayas (repet: presupus artefact) cuprinde oricum trei aparente OZN-uri (o nava-mama, una - tata plus o nepoata probabil :lol:) si doua planete.
Puteti gasi oarece indicii in ajutorul identificarii lor? - ca eu n-am gasit inca.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Gabri001

am intors fotografia ca sa se "potriveasca" triunghiul din mijloc si am incercat sa pastrez pozitia "navei" din acel film controversat.

Arhanghelul

Citat din: Xanadron din  23 Martie 2012, 01:02:10

P.S. Grafica artefactului mayas (repet: presupus artefact) cuprinde oricum trei aparente OZN-uri (o nava-mama, una - tata plus o nepoata probabil :lol:) si doua planete.
Puteti gasi oarece indicii in ajutorul identificarii lor? - ca eu n-am gasit inca.

Sa fie vorba de apropierea asta stralucitoare ... foarte "atragatoare" inainte de apusul soarelui (19:00-20:00 Vest) ...

Citat:
"În timp ce căutați pe Mercur, ochii vă vor fi furați de Venus și Jupiter, cei doi aștri extrem de strălucitor care se văd deja de o lună pe cerul de seară. În această lună se vor apropia unul de altul, distanța aparentă minimă fiind atinsă pe 12 și 13 martie, când practic planetele vor fi una lângă alta (Jupiter la stânga, Venus la dreapta). Apropierea aparentă dintre doi (sau mai mulți) aștri se numește ,,conjuncție". Veți fi martorii unei conjuncții Venus-Jupiter, un fenomen destul de spectaculos. Pentru a vedea cele două planete nu trebuie decât să așteptați să se însereze și să priviți înspre vest.

Între 1 și 11 martie Venus se va afla mai jos de Jupiter (la sud), între 12-14 martie se va afla chiar lângă Jupiter și în restul zilelor mai sus. Luna va trece prin zonă pe 25 și 26 martie. Pe 25 se va afla lângă Jupiter, iar pe 26 lângă Venus. Dacă veți urmări planetele și în aprilie, veți vedea cum Venus se îndepărtează de Jupiter care se va apropia din ce în ce mai mult de Soare."

http://www.astro-urseanu.ro/calendar_martie.html

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Ganditorul

Extraordinara asocierea celor 2 imagini. Mai are cineva vesti despre evolutia acelei pete solare ?

Xanadron

#4
Citat din: Ganditorul din  23 Martie 2012, 13:52:32
Extraordinara asocierea celor 2 imagini. Mai are cineva vesti despre evolutia acelei pete solare ?

Soarele-i  "cu portile inchise" pe moment, dar n-avem cum verifica eventualele treceri deja petrecute prin presupusa Stargate solara :star: a... oricui capabil sa profite de presupusa tehnologie de salt non-liniar.  :martiansad:

Nu mai cred oricum demult in coincidentze, colega Ganditor - un ultim exemplu, total necunoscut si asta (si evident "sarit" de mass-media aservita stim noi cui :evil:) ar fi suprapunerea perfecta a datei (20 martie) unui "exercitiu de simulare a consecintelor unui cutremur cu magnitudinea de 7,9 in Mexic" cu data producerii seismul propriu-zis. :-o

Hmmm... chiar daca lasam deoparte coincidentza datelor, de ce nu s-a afisat simularea unui seism "cu cifre rotunde"? :lol: De magnitudine 7 sau 8 sa zicem... :roll:

http://www.sott.net/articles/show/243242-Massive-drill-in-Mexico-coincides-with-real-earthquake

...Cum sa nu deduc d-aici ca si cutremurul "de-adevaratelea" a fost de fapt si el  o simulare perfect controlata? :wink:
Evident ca se poate lua in calcul si o (improbabila) precizie de 100% a predictiilor stiintifice - ascunse publicului din diverse motive -, dar personal inclin sa nu cred asta.
...HAARPonu' sa traiasca! :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

#5
Se pare ca cineva stie sa citeasca destul de bine viitorul...
Revenind la cele 2 imagini - crezi ca e prea intraznet sa le asociem si un concept deja cunoscut - "Soarele Negru" ?
Daca traducerile si izvoarele care au stat la baza teoriei "soarelui negru" se refera de fapt nu la o "dublura" a Soarelui ci la un anumit moment ciclic evolutiv/calitativ - la momentul cand "Soarele va deveni negru" ? Mergand pe aceasta ipoteza apar o suma de intrebari : suntem acolo unde trebuia sa fim din pdv al dezvoltarii societatii umane ? Puteam sau trebuia sa facem altceva decat ce am facut pana acum ? Este acesta momentul in care pasim spre contactul/acceptarea in familia civilizatiilor care au depasit un anumit prag critic al dezvoltarii lor ?

Xanadron

#6
Citat din: Ganditorul din  23 Martie 2012, 15:31:18
Revenind la cele 2 imagini - crezi ca e prea intraznet sa le asociem si un concept deja cunoscut - "Soarele Negru" ?

Nu-s (inca) date certe pentru a putea fi sigur de vreo directie anume a evolutiei Soarelui - spre un Schwartze Sonne ori Blue Kachina de pilda. :roll:

Cit despre restul intrebarilor tale (nu atit de multe cit de ...imposibil de incercat macar a fi clarificate fie si partial intr-o carte, pe care nu mai am oricum de gind s-o scriu vreodata :-D), zic doar atit: din pdv. evolutiv cred ca sintem - in toate sensurile, adica inclusiv in alea terifiant de negative - exact in punctu-n care-ar trebui sa fim aici si-acum. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#7
Ancient Stargate Artifacts and  Maya 2012 Correlation | in5d.com



Din punct de vedere stilistic "triunghiul" e o banala zgarietura accidentala. "Coincidenta" cu pata solara e interesanta insa descoperirea artefactului e destul de veche se pare.


Totusi mai sunt si alte imagini interesante din videoclip din care o atasez pe ultima. Pacat ca nu avem mai multe informatii.
UFO's, Wormholes & Ancient Stargate Artifacts - OH MY! *HD*s



Iata si alte "artefacte":
NEW Ancient UFO-DISCLOSURE Artifacts Revealed!!!

Xanadron

#8
Citat din: @biss din  23 Martie 2012, 19:43:08
[...]Din punct de vedere stilistic "triunghiul" e o banala zgarietura accidentala. "Coincidenta" cu pata solara e interesanta insa descoperirea artefactului e destul de veche se pare.
Adevar graiesti... doar aparent insa-n umila mea parere, compadre @biss, fiindca:

1. Pur statistic vorbind, sansa ca "zgirietura accidentala" sa se nimereasca iegzact in rotundu' :-D pe drept presupus a fi Soarele :star: (fiindca-s "flares" clar desenate p-acolo) e de circa 1:100 - raportat doar la proportiile suprafetelor, fiindca de-om lua in calcul si "centrarea" triunghiului in Soarele gravat pe ligheanu' asta mayas sau ce-o fi el, sansa scade si mai abitir.
Booon... hai sa multiplicam insa sansa asta cu alta - cea a probabilitatii ca "zgirietura" sa fie triunghiulara si nu ovala, rotunda, patrata, rombica, trapezoidala, in stea, neregulata etc etc etc (de 3 ori "etc" zic, :lol: fiindca-s nenumarate variante de luat in calcul - hai sa zicem doar 100).
Rezulta, in la fel de umila mea parere, o sansa de circa 1 la 10.000 ca zgirietura chiar sa fie... zgiriata intimplator.
Sorry, dar nu cred nici in coincidentze mult mai realizabile din pdv teoretic. 8-)

2. Pai taman descoperirea mai veche a artefactelor (in orice caz inainte de martie 2012) e un argument in plus care demonteaza ipoteza coincidentzelor pur accidentale.

P.S. O alta ipoteza, la fel de teoretica: "zgirietura" - care-i de fapt o spartura prin obiectul mayas - ar putea sublinia venirea si trecerea "dintr-un Dincolo" :roll: a diverselor OZN-uri prin Soare.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#9
Citat din: Xanadron din  23 Martie 2012, 21:16:08
Adevar graiesti... doar aparent insa-n umila mea parere, compadre @biss, fiindca:

1. Pur statistic vorbind, sansa ca "zgirietura accidentala" sa se nimereasca iegzact in rotundu' ;D pe drept presupus a fi Soarele :star: (fiindca-s "flares" clar desenate p-acolo) e de circa 1:100 - raportat doar la proportiile suprafetelor, fiindca de-om lua in calcul si "centrarea" triunghiului in Soarele gravat pe ligheanu' asta mayas sau ce-o fi el, sansa scade si mai abitir.
Booon... hai sa multiplicam insa sansa asta cu alta - cea a probabilitatii ca "zgirietura" sa fie triunghiulara si nu ovala, rotunda, patrata, rombica, trapezoidala, in stea, neregulata etc etc etc (de 3 ori "etc" zic, :D fiindca-s nenumarate variante de luat in calcul - hai sa zicem doar 100).
Rezulta, in la fel de umila mea parere, o sansa de circa 1 la 10.000 ca zgirietura chiar sa fie... zgiriata intimplator.
Sorry, dar nu cred nici in coincidentze mult mai realizabile din pdv teoretic. 8)

2. Pai taman descoperirea mai veche a artefactelor (in orice caz inainte de martie 2012) e un argument in plus care demonteaza ipoteza coincidentzelor pur accidentale.

P.S. O alta ipoteza, la fel de teoretica: "zgirietura" - care-i de fapt o spartura prin obiectul mayas - ar putea sublinia venirea si trecerea "dintr-un Dincolo" ::) a diverselor OZN-uri prin Soare.


Eu te inteleg si rezonez cumva cu statistica expusa de catre tine.
Totusi ca si ozenaut precaut, daca prin intamplare mi-ai cere parerea oarecum profesionala ti-as raspunde vizavi de artefactul prezentat de Nassim, cel in care apare presupusul triunghi, ca reprezentarea in sine luata ca un tot, modul in care autorul a folosit un anumit limbaj plastic pentru a reda toate cele si chiar cu multe detalii as putea spune, ma trimite catre concluzia ca presupusul triunghi a aparut accidental sau a fost adaugat ulterior de catre altcineva. Zgarietura oarecum triunghiulara si spun oarecum deoarece are o "coditza" pe latura cea mica, daca reprezinta o "poarta" atunci de ce nu s-au folosit si pentru ea aceleasi elemente decorative sau grafice aratandu-i importanta cuvenita?


De ce e triunghiulara "poarta stelelor"?? de ce nu rotunda? Nassim spunea ca poarta in sine e mai mica de un milion de ori decat un atom (sau poate am retinut gresit).


Pentru a sustine ideea unei porti triunghiulare prezente in soare trebuie sa venim cu mai mult de o simpla pana la urma zgarietura si aici ma refer la prezenta ei pe alte artefacte. O poarta in soare merita din punctul meu de vedere mai multa atentie si importanta in procesul redarii ei imagistice dupa cum s-a considerat (comic as putea adauga) sa se creeze un balon explicativ pentru acel astronaut din farfuria zburatoare. Si ca tot veni vorba, artefactul in sine seamana ca forma cu acele masinarii zburatoare in al carei dom se oglindesc imaginile mai mult decat descriptive.
Poate am cantarit superficial situatia, nu am intentia de a te contrazice by default insa mie asa imi transmite imaginea respectiva. Daca privesti atent la filmul cu celelalte artefacte vei observa ca toate au ciobituri si zgarieturi iar pe un vas sau masca ce o fi, personajul are una chiar intre ochi... acum nu cred ca aceea facea referire la "äl 3-lea ochi"...


As dori totusi sa aud si parerea @fiuluiploii referitoare la modul in care s-a reprezentat asa zisa poarta pe soarele din micul desen embosat.

SLEAH19

#10
 Fraza de mai sus cu ,,micimea" portilor stelare mia adus aminte de teoria unui profesor de mate, care încerca să facă nişte loaze, să înţeleagă  matematica în tot ce ne înconjoară:

- Matematica este limbajul pe care l-a lăsat creatorul,  pentru al descoperi,

Dacă 1 , adică dacă îl împarţi pe 1 la infinit, rezultă de fapt dematerializarea şi trecerea într-o altă
        ∞
dimensiune şi iată cum infinitul stă la baza finitului, creind porţi dimensionale
.


Pa băncile şcolii prea puţin realizăm că limbajul matematic poate fi filozofic, metafizic , chiar ontologic.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Urban

#11
Citat din: Xanadron din  23 Martie 2012, 01:02:10
Puteti gasi oarece indicii in ajutorul identificarii lor? - ca eu n-am gasit inca.

Parca seamana cu Discovery

Siberia

#12
   Precum ziceam intr-un raspuns pe o alta tema, daca vine Nassim Haramein sa va zica despre porti stelare, totul este perfect !
   Si la fel cum ii spuneam unui coleg acum cateva luni, ceea ce prezinta Haramein ar fi minunat daca artefactele "mayase" ar fi originale... dar pe moment nu se stie nici daca sunt originale si probabil nici daca sunt mayase.
   Din punctul meu de vedere n-au mare lucru in comun cu arta mayasa, deci daca ar fi originale, ar putea avea o origine mult mai veche (probabil Atlanta - si puteti rade de mama focului acum) sau una mult mai apropiata de zilele noastre.
   Daca din curiozitate o sapati suficient pe net dupa informatii, o sa observati ca artefactele in discutie fac parte din colectia parintelui Carlo Crespi, o colectie controversata. Se presupune ca mare parte din acele artefacte sunt falsuri realizate de tarani din America de Sud - Ecuador, sau obiecte cu o origine foarte veche care au fost redecorate ulterior.
   Dar daca ar fi sa presupunem pentru un minut ca obiectele in cauza ar fi originale, interpretarea scenei (care dupa parerea mea umila reprezinta doar o parte dintr-o poveste mai lunga) ar putea fi dusa si-n alta directie.
   In primul rand, nu inteleg de ce toti va ganditi la un triunghi (in cazul in care excludem faptul ca e de fapt o ciobitura) si nu o piramida. Doar din cauza coincidentei unui triunghi aparut in imaginile din ultima vreme a Soarelui ? Un triunghi 3D tot o piramida ramane. Piramida + Soare poate sa faca referire la Piramida Soarelui sau la o legatura intre piramida si soare, legatura care deschide o Poarta Stelara. La fel de bine, prin acea poarta pot pleca nave de pe Pamant - folosind Piramida Soarelui - spre alte planete (ceea ce noi credem a fi o explozie solara ar putea fi doar reprezentarea unui fascicul care propulseaza nava din poarta stelara spre alte planete) sau invers, dinspre Soare spre Pamant.
   Ar mai fi multe de spus, dar n-am timp acum.
   Cert este ca n-ai nevoie de un triunghi ca sa deschizi o poarta stelara - interdimensionala - ci de un punct :-D
Dupa parerea mea, porti interdimensionale perfecte ar fi gaurile negre. Dar e doar parerea mea, asa ca puteti trece peste ea :-D la fel cum ati putea trece peste ideea ca acel artefact este mayas: nu este !
   
   Succes la gasirea de noi legaturi intre desene si "realitate" !
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

abyss

Referitor la povestea parintelui Crespi, e drept nu am avut timp sa sap pana acolo. Dar in legatura cu indigenii si posibilitatea ca artefactele care ii erau aduse parintelui sub forma de cadouri sa fie falsuri sunt de parere ca este un mare neadevar. Intamplarea face sa am drept cumnat un indian Quechua si cunosc de la "sursa" modul in care acesti oameni gandesc. In primul rand povestea lor trista continua si in prezent. Catolicii impreuna cu spaniolii i-au terorizat secole de-a randul si nici in ziua de astazi nu s-a schimbat mare lucru decat poate faptul ca nu mai sunt crestinati cu funia in jurul gatului ci cu forta legii prin intermediul scolilor. Acesti indieni cum inca mai sunt numiti in mod peiorativ de catre propriile autoritati, acesti oameni deosebiti traiesc inca cu teama sa nu fie din nou persecutati din cauza convingerilor lor spirituale si nu se deschid sa-si marturiseasca crezul in fata oricui si mai ales in fata unui preot catolic! Au muzee in cadrul bisericilor unde oasele celor care nu au dorit sa renunte la vechiile invataturi antice sunt expuse sub forma de stive. Sunt oase asezate ordonat pe categorii: copii, femei, barbati. Sunt dusi sa le vada in cadrul excursiilor scolare unde li se spune ca asta e istoria lor si sa fie mandri de ea... Modul in care au fost traumatizati acesti oameni imi aminteste de comportamentul celor care s-au intors din lagarele siberiene. Asa ca nu cred ca erau nebuni sa inventeze obiecte in care sa apara fiinte extraterestre ce si in ziua de astazi sunt anatemizate de catre crestinii fundamentalisti ca fiind demoni. Cum sa spuna ca ancestorii lor erau creati de catre ceea ce numeste Bisericacatolica demoni? mai ales ca saracii indigeni mai sunt si micuti la inaltime si negriciosi? Exclud aceasta posibilitate. Mai mult ca sigur il iubeau pe acel preot si il venerau ca pe insusi Viracocha, daruindu-i ofrande pe care ei le considerau sacre.

Artefactele parintelui Crespi au disparut si doar imaginile filmate au mai ramas. Ce detine guvernul mexican insa, poate fi acea biblioteca subterana de care se vorbeste in miturile legate de parintele Crespi si indienii sai, biblioteca si artefacte apartinand zeilor sau primilor oameni ce au fost in contact cu zeii.

fiulploii

#14
Parerea mea :
   - fotografiile sunt facute de un amator in ce priveste calitatea imaginilor
   - fotografiile sunt facute de un amator in ce priveste dimensionarea obiectelor . Eu as fi pus alaturi de fiecare un obiect de dimensiune cunoscuta daca nu o rigla , pentru comparatie .
   - marimea obiectelor e importanta pentru a analiza daca ciobiturile-zgarieturile-marcajele sunt accidentale sau nu , voite sau nu , facute mai tarziu sau in acelasi timp cu restul desenelor de pe fiecare obiect .
   - in lipsa altor detalii, presupun ca artefactele sunt din lut ars in cuptor 
   - din cele patruzeci si ceva de obiecte , la 3 din ele observ o posibila marcare  cu o adancitura triunghiulara care nu poate fi pusa pe seama vreunei zgarieturi .Posibil sa existe o legatura intre povestea celor trei . 
   - la obiectul cu pricina putem presupune ca toate inciziile sunt plane- dat fiind adancimea mica de marcare - cu exceptia acelui triunghi tridimensional care in nici un caz nu trece prin obiect . Eu observ o muchie in adancitura ceea ce ma duce cu gandul la o figura cu o dimensiune in plus fata de restul desenului incizat .
    - poate fi realizat cu ajutorul unei unelte specializate pentru marcaje de acest fel , ceva in genul in care aveau scribii pentru scrierea cuneiforma
    - tot marcajul se face inainte de arderea in cuptor altfel , apare ca si ciobitura imperfecta .
    - aparitia artefactelor din zona asta este haotica datorita vanatorilor de comori  :-D
    - obiectele sunt presupuse maya si de fapt, eu zic ca nu conteaza asta ci informatiile de pe ele - daca mai pot fi descifrate .
Aici se pot vedea obiectele , mai jos de filmulete :
http://www.in5d.com/newly-discovered-artifacts-prove-mayans-had-alien-contact.html
Exista ceva conexiuni intre desene - reprezentari maya si cercurile din lanuri  :-D .
In atasament , unele sunt prelucrate pentru comparatie .

P.S. Apropo de ideea colegului @Ganditorul   cu soarele negru . Prin anii '985 aparuse o stire ca niste cercetatori cehi- parca - desfaceau un laser in vederea unor operatii de rutina cand , unul din ei , din neatentie l-a pornit si in loc de un fascicol de lumina rosie a aparut un fascicol de lumina neagra. S-a reluat procesul si raza neagra aparea intr-un caz din zece incercari . Acum, raza neagra nu era de culoare neagra ci in spatiul prin care trecea raza de fotoni pompati, nu se stie ce se petrecea insa lumina era impinsa afara - asta fiind explicatia stiintifica . Alte noutati nu mai stiu, poate altcineva?
       Pata din Soare nu mi se pare triunghiulara , daca marim imaginea se observa ca se intinde si pe sub stratul de nori - impropriu spus ''nori'' .
       Nassim e si el om , poate gresi si in mod sigur nu detine adevarul suprem . Oricum, parca el insusi vorbeste despre ipoteze si nu certitudini .