Sectiune pentru limba româna > Romanian UFOnetwork

Simpozion Mondial despre OZN-uri si Fenomene Conexe

(1/3) > >>

alx:
Impreuna cu Spooky (Paul Dorneanu) am fost invitati sa participam la a 20-a editie a Simpozionului Mondial despre OZN-uri si Fenomene Conexe,din San Marino.Simpozionul se desfasoara in 2 zile,respectiv 17 si 18 martie 2012,si are ca organizator pe Roberto Pinotti.
Tema simpozionului este: UFO e alieni: quali interlocutori sulla Terra?  ( OZN si extraterestri: ca si interlocutori pe Terra? )-google translate

 Deocamdata o sa pun cateva fotografii din prima zi a simpozionului,si din San Marino,urmand ca in zilele urmatoare,dupa ce vom ajunge acasa sa postam mai multe imagini,mai multe informatii despre subiectele prezentate la simpozion si o sa-i prezentam si pe cei care au participat.
   
   

alx:
inca cateva fotografii din oras...

Nox:
Felicitări pentru participare. Aştept cu interes mai multe detalii.

romulus:

--- Quote ---,urmand ca in zilele urmatoare,dupa ce vom ajunge acasa sa postam mai multe imagini,mai multe informatii despre subiectele prezentate la simpozion si o sa-i prezentam si pe cei care au participat.
--- End quote ---
Alx daca se poate aduceti si ceva material filmat, cu ce vi se pare f. interesant si apoi poate ne reunim si noi pe undeva sa le vizionam/discutam/analizam/dezbatem , ca uite, viscolul a trecut, drumurile sunt aproape  practicabile :evil:... !
 Vom avea astfel si ceva concret de discutat, in afara placutei ocazii de a ne reantalni  :-D, pupa piata indepedentii, bea bere la tereasa, an so on   :-D!
Am zis !

uforever:
Exceptional, felicitari sincere, astept cu mare interes detalii, asta sigur o sa fie un <refresh> pentru site. 8-)
Pentru romulus: buna idee asta cu intalnitul, poate te tii de ea :-D, eu sunt cam newcomer, deci nu-mi permit.Mi-ar face placere sa va cunosc, deci poate ma includeti si pe mine.

O seara excelenta!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version