Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Simpozion Mondial despre OZN-uri si Fenomene Conexe

Creat de alx, 18 Martie 2012, 02:25:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

alx

Impreuna cu Spooky (Paul Dorneanu) am fost invitati sa participam la a 20-a editie a Simpozionului Mondial despre OZN-uri si Fenomene Conexe,din San Marino.Simpozionul se desfasoara in 2 zile,respectiv 17 si 18 martie 2012,si are ca organizator pe Roberto Pinotti.
Tema simpozionului este: UFO e alieni: quali interlocutori sulla Terra?  ( OZN si extraterestri: ca si interlocutori pe Terra? )-google translate

Deocamdata o sa pun cateva fotografii din prima zi a simpozionului,si din San Marino,urmand ca in zilele urmatoare,dupa ce vom ajunge acasa sa postam mai multe imagini,mai multe informatii despre subiectele prezentate la simpozion si o sa-i prezentam si pe cei care au participat.
   
   
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alx

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Nox

Felicitări pentru participare. Aştept cu interes mai multe detalii.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

romulus

Citat,urmand ca in zilele urmatoare,dupa ce vom ajunge acasa sa postam mai multe imagini,mai multe informatii despre subiectele prezentate la simpozion si o sa-i prezentam si pe cei care au participat.
Alx daca se poate aduceti si ceva material filmat, cu ce vi se pare f. interesant si apoi poate ne reunim si noi pe undeva sa le vizionam/discutam/analizam/dezbatem , ca uite, viscolul a trecut, drumurile sunt aproape  practicabile :evil:... !
Vom avea astfel si ceva concret de discutat, in afara placutei ocazii de a ne reantalni  :-D, pupa piata indepedentii, bea bere la tereasa, an so on   :-D!
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

uforever

Exceptional, felicitari sincere, astept cu mare interes detalii, asta sigur o sa fie un <refresh> pentru site. 8-)
Pentru romulus: buna idee asta cu intalnitul, poate te tii de ea :-D, eu sunt cam newcomer, deci nu-mi permit.Mi-ar face placere sa va cunosc, deci poate ma includeti si pe mine.

O seara excelenta!

alx

Inca patru fotografii,de astazi,din timpul prezentarii pe care am facut-o,si la urma cu Roberto Pinotti,Cristina Aldea,si alti invitati.
Restul de informatii,de poimaine incolo,probabil...acum pornim inapoi spre casa... ;D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

abyss

Intr-o fotografie am vazut o imagine cu unul din nasturii metalici marca Signor Urzica. Care au fost parerile "oficiale"? :)

abyss

Citat din: @biss din  19 Martie 2012, 10:57:24
Intr-o fotografie am vazut o imagine cu unul din nasturii metalici marca Signor Urzica. Care au fost parerile "oficiale"?
Astept cu nerabdare un semn, aici ori pe "chat" :)

fiulploii

Citat din: alx din  18 Martie 2012, 02:25:33
....,dupa ce vom ajunge acasa sa postam mai multe imagini,mai multe informatii despre subiectele prezentate la simpozion si o sa-i prezentam si pe cei care au participat.   

Presupun ca inca nu ati ajuns acasa  :lol:
Poate ca va opriti in septembrie prin UK la evenimentul de mai jos :
http://www.bufora.org.uk/content/
Sau poate ca nu  :wink:
No offence.

uforever

Citat din: fiulploii din  08 Mai 2012, 23:33:00
Presupun ca inca nu ati ajuns acasa  :lol:
Poate ca va opriti in septembrie prin UK la evenimentul de mai jos :
http://www.bufora.org.uk/content/
Sau poate ca nu  :wink:
No offence.

"Blanosul Alb" are drepate, ce-i cu voi bre', v-ati pierdut prin vreo "buc(l)a temporara"?

fiulploii

Amu serios no, ori o fost chierdere de vreme la simpozion ori informatiile de acolo tre' sa circuleze doar in cadru restrans si trebe gandit ce sa spunem si ce nu . :-D
Presupun ca nu e vorba de lehamite , ca altfel nu pot sa imi explic tacerea participantilor romani .
Parerea mea..

abyss

#11
To late... pe mine nu ma mai intereseaza sa aflu raspunsul la intrebarea mea cu nasturii lui Urzica. unii sunt prea ocupati in ultima vreme... Asa ca ma intorc la locul pe unde beau eu apa  ;D

uforever

Citat din: @biss din  11 Mai 2012, 14:19:29
To late... pe mine nu ma mai intereseaza sa aflu raspunsul la intrebarea mea cu nasturii lui Urzica. unii sunt prea ocupati in ultima vreme... Asa ca ma intorc la locul pe unde beau eu apa  ;D

Dar de ce bre apa? n-ai auzit c-au otravit astia "fantanile"? mai bine o bere, face bine la rinichi. Cum a dat un pic caldura, cum s-a golit forumul, da-i Doamne ploii si vijelii, sa vezi atunci "furtuni de informatie" :lol:  Eu cred ca simpozionul a fost "sabotat" de valurile de caldura din ultimul timp, probabil ca au fost atacate terasele din parcuri, ha? :wink:

alx

Am ramas dator cu niste raspunsuri...desi am un program aproape inuman  ;D in perioada asta,o sa incerc sa dau detalii despre ce si cum a fost in San Marino.
  In primul rand,am fost extrem de uimit sa constat ca acest simpozion se tine cu usile larg deschise,si ca prezenta a fost foarte mare...prezenta celor interesati,altii decat ufologii "consacrati". Consecinta directa a acestui fapt? Un nivel "scazut" al prezentarilor,mare parte din acestea fiind facute "pe intelesul tuturor"...sa va spun cati ufologi au prezentat grafice si statistici demult uitate pe forumul asta? V-as plictisi,va asigur. Nu zic ca ca nu au fost prezentate si lucruri interesante,insa in procente,acestea nu au depasit 15-20%,restul fiind...istorie.
   Am uitat sa mentinez si faptul ca toate prezentarile au fost facute in limba italiana,sau traduse in aceasta...prin urmare,neavand un traducator italiano-roman dedicat,am "pierdut" cam 5-10% din explicatii,din motive evidente.Sigur,au fost si prezentari in limba engleza (Multumiri lui Doamne-Doamne pentru acestea),prezentari care ne-au desfatat auzul... :D
   Au fost prezentate,de exemplu,fotografii si analize ale unui gel alb-albastrui mat,cu proprietati extraordinare,aparent non-terestre,gel descoperit de colegii italieni undeva in natura...se pare ca acesta rezista cu brio la temperaturi foarte mari,de sute de grade,fara sa-si schimbe proprietatile,plus alte caracteristici care nu se prea intalnesc pe planeta noastra...
Sarind peste filele de istorie ozenautica,o sa trec la Signor Urzica.Ei bine,a dat domnul si au fost prezentate multe fotografii,si filmari,toate apartinand acestui "onorabil" domn...pe bune,m-a cam pufnit rasul(cam pe infundate,bineinteles),insa se pare ca cel care a facut expunerea chiar le lua de bune...ma rog,treaba lui.Din pacate,fiind un simpozion "de prezentare",nu am putut pune intrabari "in direct",ci a trebuit sa lasam prezentarea sa-si urmeze cursul,fara a a putea interveni...
    Am vazut si alte filmari si fotografii,asemenatoare cu ale lui urzica,tot prin Italia intamplate,insa nimic nu m-a impresionat...chiar ma gandeam cate dintre ele ar fi dezmembrate in 2 timpi si 3 miscari aci pe forum...si cand am inceput sa le numar,am decoperit ca multe...
    O expunere intresanta a avut doamna Aldea,cu si despre al ei faimos extraterestru de 14 centimetri (pun o poza in atasament,luata de pe net) despre care afirma ca l-a avut in mana.Cele mai interesante momente din expunere au fost cele in care a prezentat raspunsurile a trei persoane diferite (toate cu calitati extrasenzoriale) la intebari legate de locul de unde venea acest...specimen,la modul lui de viata si ce cauta pe Terra.Este greu acum pentru mine sa reproduc cele aprox 100 de intrebari( sau mai multe) la care doamna Aldea a primit raspunsuri de la aceste 3 persoane,insa aceasta a promis ca atunci cand va avea avea timp,va transcrie in romana toate aceste intrebari si raspunsuri,si ni le va trimite..sa speram ca nu uita de aceasta promisiune,pt ca erau multe chestii interesante ... Doua raspunsuri o sa le postez acum,si anume cel la intrebarea: De cate ori ati fost pe Tera?  raspuns :O singura data! si a doua intrebare:O sa va mai intoarceti pe Terra? raspuns:      NU!
    Nu vreau sa intelegeti ca nu merita sa participi la un astfel de eveniment...din contra...insa eu am fost putin dezamagit,pt ca imi inchipuiam un cu totul alt nivel al discutiilor si prezentarilor...i fine.
      Interesante au fost si discutiile purtate in afara simpozionului,in genaral noaptea...in jurul unii traditional pahar de...palincuta.Insa acestea s-au axat de multe ori pe discutii despre Romania,avand surpriza sa descopar acolo italieni care cunoasteau foarte bine tara noastra,si care traisera perioade mai lungi sau mai scurte in Romania.
      Nu doresc sa uit nici de de gazda noastra,domnul Pinotti.O persoana foarte placuta,joviala si dedicata fenomenului OZN pana la ultima suflare.In fapt,atat simpozionul in sine,cat si prezenta noastra acolo se datoreaza acestui om.
   Am pus si scanarea pliantului-program,unde gasiti atata invitatii care au participat,cat si programul simpozionului.


PS  Sa-mi fie iertata relatarea succinta,demna de un stirist de la TV...dar chiar am un program foarte incarcat,si nu prea am chef sa tastez raspunsuri kilometrice acum...partea buna e ca Paul are cateva filmari de la acest simpozion,si cred ca acestea pot fi vazute,cu ocazia unei intalniri...tot acolo,detaliile picante ale simpozionului pot fi dezbatute "cum se cuvine"!

PS2  Raspund cu placere la orice intrebari,insa cu intarziere... ;D

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."