Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Despre astronauti .

Creat de elena78, 15 Martie 2012, 00:58:11

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

elena78

De cativa ani urmaresc cu atentie anumite interviuri  lasate la Project Camelot  de catre anumiti  oameni  precum Bob Dean .Ei bine  toate interviurile lui sunt uluitor de interesante ,cel mai mult m-a atras  interviul  lasat referitor la astronautii planetei noastre .Ce se intampla cu astronautii nostri??'Ce se intampla  Clark Mcclelland????Ce se intampla cu Buzz Aldrin???.. cu  Edgar Mitchell???? Sunt ei oare influientati  hipnotic  ca sa nu-si aminteasca  de vizitele lor in spatiu???Se pare ca cei din guvernul umbra  nu au reusit sa-l manipuleze ,sa-l influienteze pe    Neil Amstrong,oare de ce?? Din cauza faptului ca a fost  numit,, icoana  umana ,, a primului om care a fost pe luna noastra ???sau   nu au reusit sa-l manipuleze din cauza faptului ca nu a dezvaluit prea multe lucxruri referitor la calatoriile lui  in spatiu???Se pare ca nu au reusit sa-l influienteze hipnotic nici pe GORDON COPER...Dar restul??? ce sfarsit au  avut  ceilalti ??? spre exemplu EDGAR MITCHELL???? a fost si el pe luna dar nu-si aminteste prea mare lucru  ...chiar nu reusea sa-si aminteasca  totul,oare de ce??????
BUZZ ALDRIN  ..spun amicii ca  de fiecare data cand luau in discutii tematica lunii  ma rog luau in discutii spatiul ,universul ,Aldrin   incepea sa planga ,chiar avea  simptome de vomitare ,oare de ce???Nu cumva se vorbeste despre  sugestii  hipnotice??? Unii astronauti au fost  conditionati hinotic  ca sa nu-si aminteasca  si sa nu vorbeasca despre calatoriile lor  in spatiu .Se spune ca  Buzz Aldrin suferea de alcoolism????chiar credeti??? el a fost  in manicomiu timp de  6 saptamani ,chiar este adevarat ca suferea de alcoolism???Numai minciuni ,minciuni ,l-au inchis in manicomiu  fara nici un motiv..De ce un om de calibrul lui Buzz Aldrin  incepea sa planga  si sa vomite cand incepea sa discute despre  calatoriile in spatiu?????
SE vorbeste despre  STRESS POST -HIPNOTIC ....de care au suferit unii  astronauti ai planetei nostre ...


va las cu magnificul interviu a lui  Bob Dean ,urmariti-l cu atentie va rog..

Bob Dean & Nibiru 5/7_sub ita