Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

S-a descoperit energia libera!

Creat de melanogaster36, 21 Februarie 2012, 14:55:10

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

melanogaster36

    Desi mi-am promis sa nu mai postez pe acest forum din motive poate unele subiective, am hotarat sa -mi calc promisiunea.Probabil acesasta este cea mai importanta inventie-sau reinventie, de la roata incoace. Va dati seama ce lupta se va naste.Cei multi, dornici sa nu mai munceasca jumatate din viata pentru a plati energia ce o consuma si pe cealalta parte cei care au banii si armatele de partea lor.Sa fie asta apocalipsa...?Sa nu uitam ca APOCALIPSO in greaca inseamna descoperire, dezvaluire, de fapt si apocalipsa dupa Ioan mai este numita si revelatiilelui Ioan.Sa urmeze Armaggedon-ul?

The Truth Behind The Energy Lie (Supression Of Technological Evolution, The Evidence) full movie

liviu86

Noi astazi redescoperim ceea ce am pierdut. In genele noastre exista inca aceste amintiri si, mai degraba sau mai tarziu o sa fie cum a fost. Numai ca nu va fi prea simplu, nu cred ca marile corporatii vor fi de acord. Unde sunt bani este si putere, deci...

angellla29

Deci se poate...Nimic nu este imposibil cand iti doresti ceva  :lol:

tractorbeam

THRIVE.ORG  acolo e raspunsul, ma rog, o versiune.

Cautatorul

#4
Citat din: melanogaster36 din  21 Februarie 2012, 14:55:10
    Desi mi-am promis sa nu mai postez pe acest forum din motive poate unele subiective, am hotarat sa -mi calc promisiunea.

Desi mi-am promis sa nu mai critic utilizatorii acestui forum pe motiv de regulament, nu pot sa nu-mi exprim frustrarea ca la categoria  limba romana se prezinta un filmulet total in engleza de o ora si ceva, despre care se spune doar ca s-a descoperit energia libera. Fara explicatii fizice/tehnice, nimic. Nici macar intr-o fraza pe scurt mai ales ca n-am timp sa stau o ora si ceva cu dictionarele englez-roman tehnic, frazeologic, de cuvinte, etc. ca sa inteleg despre ce fel de energie libera este vorba. Daca filmul era in rusa n-aveam foarte mari probleme...

Cat despre libertatea energiei... sa nu uitam ca cei care fac peste 50kg de tuica trebuie sa plateasca accize la stat pentru ce depaseste aceasta cantitate chiar daca tuica e pentru consum propriu.  Nu m-ar mira sa se introduca acciza la curent produs de un aparat care sa capteze aceasta energie libera. Si daca te prind cu un aparat de produs energie electrica din energie libera nefiscalizat sa fii ars pe rug... 

Sa nu uitam ca toate solutiile care au parut la inceput rezolvarea energetica sau macar sa ai costuri mai mici pentru transport s-au fasait in timp.
E GPL-ul mai ieftin atunci il scumpim. E motorina mai ieftina, atunci scumpim masinile pe motorina si facem motorina la pret de benzina.'
Soarele e sursa gratuita de energie? Atunci scumpim panourile solare (pentru apa calda sau energie electrica). Sunt unele medicamente prea ieftine? Atunci farmaciile nu-l mai aduc pentru ca nu sunt rentabile. Aduc pe cele scumpe care fac absolut acelasi lucru. Si asa mai departe.

Energie libera = magazin cu autoservire dar la casa platesti produsele puse in cos. 
Pana si energia apelor curgatoare e libera. Dar ca sa o captezi trebuie sa faci ditamai barajul si turbine etc. etc. plus costuri de distributie.
Si becurile cu filament durau peste 2500 ore la inceputuri dar s-a hotarat sa nu mearga mai mult de 1000 ore.

Asa ca sunt foarte pesimist despre subiectul acesta. Singura speranta pentru omenire este fuziunea termonucleara (H2+H2-> He) pentru care nu se depun suficiente eforturi pentru a fi controlata cat pentru armate. SUA cheltuie 700 miliarde dolari anual pe armata. Cate instalatii experimentale s-ar fi putut face in fiecare an sau cate directii de cercetare ar fi putut fi sustinute cu aceasta suma?

De fapt cred ca interesul este ca oamenii sa fie cat mai dependenti de banci, de angajatori, de facturi, de orice dar sa nu fie liberi cu adevarat. Nici macar teren nu poti sa-ti cumperi si sa traiesti cu ce cultivi pe el pentru ca statul iti ia impozit pe teren in bani. Iar bani nu poti produce fara sa vinzi ceva. Deci nu poti exista liber si independent de sistem.

Eu daca as descoperi vreo metoda de a produce energie ieftina si fiecare acasa la el as face publica ideea si as interzice ca cineva sa breveteze acea idee.

In concluzie va rog sa-mi faceti si mie un rezumat despre ce e vorba in film, dar sincer cred ca e o alta alarma falsa.


PS: Imi aduce aminte de un banc: Unul se duce la OSIM si zice ca vrea sa breveteze masina zburatoare. Ok zic aia. Dar cum faci o masina sa zboare? Omul zice: Pai asta e problema inginerilor nu e a mea...  mie mi-a venit ideea....

terraflorin

Citat din: melanogaster36 din  21 Februarie 2012, 14:55:10
Sa urmeze Armaggedon-ul?
Urmează Armaggedonul, cu peron pe dreapta.  Coordonate: 32°35′4.64″N 35°11′0.58″E http://toolserver.org/~geohack/geohack.php?pagename=Armaghedon&params=32_35_4.64_N_35_11_0.58_E_&language=ro

S-a descoperit energia libera!? Nu, energia liberă există şi fără ca să fie ea descoperită de oameni! Vrei să spui că s-a descoperit o presupusă metodă de folosire a energiei libere.

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

alx

Dati o cautare pe  goagal dupa : "Pila lui Karpen" si o sa aveti o oaresce surpriza...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

rontzo

hmm
sunt de parerea ca cel mai corect titlu ar fi:
"S-a(r fi)  facut publica metoda X de utilizare a energiei libere"
in mod sigur solutiile exista de mult dar sunt ingropate metodic de smecherii care ne conduc
si sigur se o vor amana pana gasesc ei o metoda sa ne vanda si asta- asta e curat golanie sa dai pe degeaba la prostime resurse
pana una alta au reusit sa ne faca sa cumparam apa la sticla- asta e u real progres pentru ei dar mai au de lucrat pana gasesc ei calea sa ne vanda energia libera.. pana atunci insa ..NU- ca le scapam din ghiare..
Punct

hoinar

Linkul nu mai exista, contul fiind sters. Avem vreo sursa alternativa?
the older I get, the faster I was

abyss


O fi acesta? eu nu l-am vizionat atunci. Poate confirma cineva care l-a urmarit.
https://www.youtube.com/watch?v=0K2wm8tn088