Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Energii libere , gratuite si simple.

Creat de LIL DEBUL, 06 Septembrie 2009, 19:41:39

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

endinion

Sunt adept al teoriei conspiratiei dar intr-o maniera moderata, adică nu la modul absolut.

Am observat ca aceste dispozitive Keshe extrag curent din campul electromagnetic terestru, de fapt incearca sa prezinte cel putin teoretic in haine noi tehnologia Tesla.

Teoretic se poate extrage curent electric din campul electromagnetic terestru, insa practic nu stim cat de departe a ajuns Tesla sau altii de mai tarziu inclusiv SUA cu agentiile sale de explorare si inovare.

OPEC-ul a sters date chiar si despre anumite tehnologii energetice mature din perioada interbelica, cum ar fi autoturismele, camioanele, tancurile, samd pe SYNGAZ, apoi despre cele pe ulei.

In acea perioada toate functionau pe lemne-syngaz, inclusiv taxiurile din New York.

Mai inainte existau generatoarele electrice-eoliene din perioada cowboy-lor, acele moristi pe schele metalice sau de lemn inaltate.

Se stie chiar si astazi ca aerul sub presiune este cea mai buna baterie de stocare a energiei cu randamentul cel mai bun, este sigura, simpla, ... , au existat chiar si vehicole pe aer comprimat.

O alta tehnologie pusa la pastrare tine tot de aerul comprimat /lichefiat insa se bazeaza pe aer ca si combustibil si oxidant in aceeasi masura, adica se refera la disocierea azotului din aer (cca. 75%) din volumul total de aer altfel neutilizat in combustia clasica, si oxigen, adica ceva similar combustiei rachetelor, doar ca aici se are in vedere activarea azotului printr-un motor-angrenaje specifice.

Alte tehnologii privesc conversia solara a aerului in glucoza, amidon sau doar condensarea lui in apa potabila, ultimele brevete au fost luate in urma cu cativa ani in urma si au existat si niste aparate tip arac-solar care produc apa condensata ...