Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

Autor Subiect: - Sweet 16 -  (Citit de 31940 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline fiulploii

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 3,708
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 2620
 • Likes Given: 5422
Re: - Sweet 16 - nimic clarificat
« Răspuns #45 : 15 Mai 2016, 03:38:27 »
Ce mai zice lumea :
- ca a lăsat încifrat in castelul sau de coral descoperirea care i-a permis construcția lui . Astfel se întâlnesc trei simboluri: Steaua in 6 Colțuri , Luna si fazele ei , numărul 16.
- ca in Sweet Sixteen este un cod - așa cum zicea si @abyss - despre modalitatea prin care a accesat energia care i-a permis sa mute 1100 tone de coral
- prima grădina de piatra , First Coral Castle era făcută din 200 de tone de coral . Apoi s-a mutat la Homestead unde a făcut versiunea finala a castelului de coral adăugând înca 900 de tone de piese din coral.
- așa cum se arata in cymatica - vezi google - unde frecventele diferite "desenează" forme geometrice diferite , lumea se întreaba de ce nu ar fi posibil si invers : modele geometrice realizate fizic - material sa inducă frecventele corespunzătoare? Si se da ca potențiale dovezi - fiindca se pare ca nu a inventat nimeni un dispozitiv pe măsura - feng-shui care este o metoda antica chineza de a plasa sau aranja spațiul astfel încât sa inducă armonie in mediu sau in spiritul uman . La fel, in unele spitale se pictează pe pereți sau pe Podele mandale sau labirinturi pt s induce un efect de " calm estetic" ce nu este vizibil dar este simțit de corp. Ce au toate in comun? Phi = 1,618 sau proporțiile 0,1,1,2,3,5,8,....
- Ray N Stoner , autorul cărții " The Enigma of the Coral Castle" sustine ca Ed  :wink: a accesat energia pamântului sau " energia eterică" din apa subterana .
    Iar aici nu pot sa nu remarc ca acelasi flux de apa subterana sau freatica exista si la marea piramida si la amplasamentului turnului lui Tesla si sub Stonehenge sau Teotihuacan - chiar o fi ceva la mijloc mai ales ca se sustine ipoteza ca apa subterana este in strânsă legătura cu liniile Ley de care discutam noi pe alt subiect .
- Steaua in 6 Colțuri sau hexagonul reprezintă PHI si este calea către energia pamântului . Apa reprezintă sursa energiei iar ciclurile lunii nu sunt altceva decât perioadele cand aceasta energie e disponibilă .
- Ed a folosit simbolul stelei in 6 Colțuri in legătura cu apa , pe obiecte care au legătura cu apa .
- ce legătura este intre RSheldrake cu ale lui câmpuri morfogenetice, CJung cu psihanaliza lui si Plato(n) cu a lui teorie a formelor ? Toți trei susțin ca universul are la baza un set de arhetipuri . Dupa Sheldrake, un câmp morfic poate fi creat făcând anumite acțiuni cu anumite sentimente sau intenții , in mod repetitiv . Acest câmp poate fi accesat de altii prind astfel cunoștințele înmagazinate in el - câmpul morfic. Pt a accesa un anumit câmp morfic creat , trebuie sa simți frecvența - ceea ce sună f complicat  :lol: - sau sa ai " senzația " acelui câmp , iar aici ne întâlnim cu cercetările si conceptul de intenție a lui Gregg Braden pe care il recomand ca lectura . Un exemplu ce mi-a ramas in minte este cum provoacă ploaia indienii americani - noțiune generală de alb neinstruit  :lol: fiindca au fost multe triburi si națiuni amerindiene . Tipul care trebuia sa facă dansul ploii  :wink: trebuia înainte sa simtă ploaia , cum il ploua pe față, cum corpul este lovit de picăturile de ploaie , cum bate vântul si-i lovesc fața picăturile de ploaie, etc. Creând acest sentiment al ploii , aceasta trăire a ploii ,de fapt accesezi câmpul morfic al manifestării ploii si energia pamântului are mecanismul prin care sa manifeste fizic intenția . Astfel ar fi accesat Ed cunoștințele constructorilor piramidelor . Un lucru mai putin cunoscut despre Ed in sensul nu ca este ascuns ci este nespecificat nefiind important - pt unii - e ca Ed ar fi avut un fel de experiența in apropierea morții - moment in care a accesat din întâmplare sau nu, acest câmp specific al constructorilor  , a fost bolnav de tuberculoza dar s-a vindecat .
   Aceasta experiența in apropierea morții ar fi survenit pe cand locuia in Florida City si a fost găsit inconștient de familia Moser - vecini, cunoștințe , habar n-am . Faptul ca in apropiere se afla o structura megalitică numita Miami Circle construită de vechii amerindieni , s-ar explica astfel existența câmpului morfic al constructorilor .
- apropo, vestita roata de pe axul cu came despre care s-a vorbit in postările de inceput ale subiectului, este incompleta si face parte dintr-un dispozitiv de tip perpetuum mobile dar nu stiu ce speță , cu care ar fi accesat energia pamântului fără a fi nevoie de intenția sau de mintea umană ci doar învârtind roata de câteva ori pt 'amorsarea' dispozitivului . Ed a scris si un pamflet pe tema asta , " Perpetual Motion Holder" .
- exista convingerea ca Ed a folosit doua câmpuri rotative de sens contrar , lucru întâlnit si in Explicațiile vestitului "The Bell" , in Explicațiile funcționarii anumitor tipuri de OZN si in Explicațiile funcționarii câmpului mer-ka-ba uman , cel alcătuit din doua tetraedre staționare sau rotitoare - asta e alt subiect dar care se lovește de fizica hiperdimensionala a lui Richard Hoagland  :roll:
Pt doritori , puteți citi despre David Sereda, John Hutchinson , Eugene Podkletnov.
Pt sincronizarea emisferelor cerebrale , despre Robert Monroe de la institutul cu acelasi nume.

Cu alte cuvinte, doar ipoteze, unele chiar interesante iar enigma persista . 
   
« Ultima Modificare: 15 Mai 2016, 03:53:29 de fiulploii »

Offline abyss

 • Moderator Global
 • MARE MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 3,036
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 2420
 • Likes Given: 5644
Re: - Sweet 16 -
« Răspuns #46 : 15 Mai 2016, 11:49:09 »
Și cu ce ar ajuta sa dezlegam enigma? La ce bun?

Offline fiulploii

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 3,708
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 2620
 • Likes Given: 5422
Re: - Sweet 16 -
« Răspuns #47 : 15 Mai 2016, 21:47:24 »
Și cu ce ar ajuta sa dezlegam enigma? La ce bun?

Because "The individual is ephemeral, races and nations come and pass away, but man remains. "

Sau pe românește, la ce ajută un nou născut?

LE. Ce schimbare de optica ciudata ...cine întreabă ?
« Ultima Modificare: 15 Mai 2016, 22:04:56 de fiulploii »

Offline abyss

 • Moderator Global
 • MARE MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 3,036
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 2420
 • Likes Given: 5644
Re: - Sweet 16 -
« Răspuns #48 : 16 Mai 2016, 00:05:04 »
O maimuță întreabă.

Întrebarea mea este/era serioasă. Ce e așa ciudat? Ce schimbare?  Nici o schimbare.
    Mă gândeam cui îi folosește astăzi sa înțeleagă cum tăia piatra și își făcea magneți leedskalnin, ce vizuina avea el despre lume etc. Cui i-ar folosi? și de ce? Ție cum ti-ar folosi și la ce. Ce ai face de mâine dacă ai înțelege tot în legătură cu sweet 16 etc etc ? Vreau să aud din motive simple , umane , câteva răspunsuri. Nu e nimic aiurea. Ce naibii. ...

Offline fiulploii

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 3,708
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 2620
 • Likes Given: 5422
Re: - Sweet 16 -
« Răspuns #49 : 16 Mai 2016, 16:43:27 »
Adica omul ăla s-a chinuit să lase un mesaj si sa nu se obosească nimeni sa-l descifreze?  :lol:
Frumos îi? Acum daca ma mai intreb si de ce Edy nu a lăsat mesajul in clar treaba devine si mai si , nu? O fi fost el un tip zeflemitor si pamfletar insa circula ideea ca a murit de cancer cauzat de mașinăria aia ce emitea sau folosea câmp electromagnetic intens .
   Orice colecționar - de idei, de șervețele , de monezi , etc - chiar daca e mai avar așa cu arătatul colecției către altii , tot simte nevoia sa lase indicii pt a descoperi altii cât de meseriaș a fost el , preferabil cat este in viata .
   In cazul prezent cred insa ca nu a lăsat suficiente indicii si mai ales ma intreb cine a descompletat dispozitivul ăla deși cred ca Ed in persoana . Părțile lipsa sunt pe undeva prin atelierul lui răspândite si desfăcute fiindca altul din exterior nu ar fi lăsat vreo urma . Spuneam in alta postare ca ar fi transmis vibrații in piatra cu ajutorul cutiei negre enigmatice ce zic unii ca era un aparat de radio . Știi de ce zic asta? Pentru ca in atelierul lui Ed sunt câteva aparate de radio iar la un moment dat poliția a venit in control fiindca a primit plângeri ca se întâmpla cevaciudat pe domeniul lui Ed , oamenii observând ca omu' întinsese câteva fire de cupru la înălțime . Raportul poliției - ziceau niste tipi - specifica ca erau antene pt aparatul de radio - cel putin asta a fost explicația data de Ed .
   Mai trebuie si alte motive? Nu mai am  :lol:

Forum RUFOn

Re: - Sweet 16 -
« Răspuns #49 : 16 Mai 2016, 16:43:27 »

Offline Ganditorul

 • Consacrat
 • *****
 • Mesaje postate: 1,713
 • Liked: 1416
 • Likes Given: 4072
Re: - Sweet 16 -
« Răspuns #50 : 16 Mai 2016, 17:19:57 »
Ca in orice incifrare doar unii pot sa "citeasca" mesajul... ceilalti fiind dusi pe cai gresite. Adica, tradus, mesajul era si este pentru cei care inteleg vechea stiinta a vibratiilor, vechea stiinta a armoniei si rezonantei cu Pamantul, ca parte din Univers. Ceilalti, care nu inteleg mesajul, fie il ignora, fie - dac vb de cei care au cunoastere, alta cunoastere - il distrug, pentru ca le-ar aduce pe viitor un disconfort al vietii lor, chiar daca vorbim fie si doar de "trezirea maselor". Pentru ca intre cei doi poli de putere exista o mare masa de oameni ale caror simpatii oscileaza de la un pol al puterii la celalalt. Asa a fost de la distrugerea Bibliotecii din Alexandria si pana la vestigiile antice de la Palmira. Asa au fost urmariti, marginalizati, distrusi cei care aveau vechea cunoastere de la vremea Inchizitiei - Giordano Bruno, Galilei si pana la Tesla, Moray, Leedskalnin, Reich si multi alti cautatori ai free energy.
De ce cautam aceste raspunsuri ? Depinde de care parte a baricadei suntem ...daca suntem simpatizantii "unora" sau "celorlaltora". Parerea mea.
« Ultima Modificare: 16 Mai 2016, 17:27:13 de Ganditorul »

Offline Grifon

 • Adaequatio rei et intellectus
 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,398
 • Gen: Bărbat
 • Adaequatio rei et intellectus
 • Liked: 3137
 • Likes Given: 2207
Re: - Sweet 16 -
« Răspuns #51 : 17 Mai 2016, 05:20:23 »
Sa nu ne pierdem in "lanul de secară" uitãnd tocmai "primele trepte "!. Ceea ce pare doar un zambet al dimineții ascunde multe, iar noi vom purcede iar inspre graba care mai rău incurca poteca elefantului, decât o lumineaza ! Sã privim ușor lumea si prin ochi recunoscători - nu doar cu măsura unor hiper-critici ! O boare de intuiție face cât un șovoi de silogisme !
Și atenție ! Asta o zic eu, un pozitivist mai acerb decât August Comte...…
Igitur cogito

Offline Xanadron

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 4,726
 • Gen: Bărbat
 • Ozenaut precaut
  • Povestoteca SF
 • Liked: 3844
 • Likes Given: 12296
Re: - Sweet 16 - raspuns maimutzarit :)
« Răspuns #52 : 17 Mai 2016, 12:00:22 »
O maimuță întreabă.

Întrebarea mea este/era serioasă. Ce e așa ciudat? Ce schimbare?  Nici o schimbare.
    Mă gândeam cui îi folosește astăzi sa înțeleagă cum tăia piatra și își făcea magneți leedskalnin, ce vizuina avea el despre lume etc. Cui i-ar folosi? și de ce? Ție cum ti-ar folosi și la ce. Ce ai face de mâine dacă ai înțelege tot în legătură cu sweet 16 etc etc ? Vreau să aud din motive simple , umane , câteva răspunsuri. Nu e nimic aiurea. Ce naibii. ...
Un alt maimutzoi [decit @fiulploii] incearca sa-ti raspunda "simplutz, umanoid": :-) ar folosi de ex. la taierea/transportul lejer al chetroaielor natural izolante (= poroase) pentru construirea de case accesibile lu' everybadea, desi maretze.

...Dar stai, :lol: nu s-ar strica oaresce echilibristici oculte prin rasarirea abrupta a milioane de casoaie cu efect nu doar de "masconi" (mass-concentration-units), ci si-n alte directii subtile?! - fiindca ar fi inevitabila si materializarea fara efort a nenumarate geometrii energo-modelatoare feng-shu-ice, obeliscoide, stupareze s.a.m.d.
(Parerea mea scurtissima desi tot NWO-conspiro-, ca-s alte 1001 efecte colateral disecabile.)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Offline abyss

 • Moderator Global
 • MARE MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 3,036
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 2420
 • Likes Given: 5644
Re: - Sweet 16 -
« Răspuns #53 : 17 Mai 2016, 15:34:18 »
Un alt maimutzoi [decit @fiulploii] incearca sa-ti raspunda "simplutz, umanoid": :-)
Nu l-am numit maimutzoi pe briliantul coleg @fiulploii. Atentie la atentie, maestre...

Eu am pus o intrebare oarecum simpla:
Și cu ce ar ajuta sa dezlegam enigma? La ce bun?

fata de care fiulploii a manifestat suspiciuni crezand ca nu imi apartine si a finalizat cu "cine intreaba?" eu raspunzandu-i cu o "maimuta". Adica un nestiutor, adicatelea persoana mea si nu altcineva. Deci acea intrebare era pusa de catre mine, eu fiind mai-mu/t/za.

Si o reiau:
.....cui îi folosește astăzi sa înțeleagă cum tăia piatra și își făcea magneți leedskalnin, ce viziune avea el despre lume etc. Cui i-ar folosi? și de ce? Ție (sau vouă) cum ti-ar folosi și la ce. Ce ai face de mâine dacă ai înțelege tot în legătură cu sweet 16 etc etc ?

Nu am cerut truisme ci păreri personale. Ce ar face fiecare cu cu informația, cum i-ar/ar folosi-o, ce impact are ea etc.

 
« Ultima Modificare: 17 Mai 2016, 15:38:22 de abyss »

Offline Grifon

 • Adaequatio rei et intellectus
 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,398
 • Gen: Bărbat
 • Adaequatio rei et intellectus
 • Liked: 3137
 • Likes Given: 2207
Re: - Sweet 16 -
« Răspuns #54 : 17 Mai 2016, 15:39:51 »
Eu iți voi raspunde sincer, d-le @abyss. Tentatia de-a folosi in interes personal aceste secrete sunt sigur că m-ar covărși...
Igitur cogito

Offline Xanadron

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 4,726
 • Gen: Bărbat
 • Ozenaut precaut
  • Povestoteca SF
 • Liked: 3844
 • Likes Given: 12296
Re: - Sweet 16 - Picnic la marginea gropii de 2 metri
« Răspuns #55 : 17 Mai 2016, 16:06:17 »
Eu iți voi raspunde sincer, d-le @abyss. Tentatia de-a folosi in interes personal aceste secrete sunt sigur că m-ar covărși...
Ba, la mine tentatia de-a muri de moarte buna ar fi covarsitoare. :lol:
Mai clar: fara sa am habar de secrete doar aparent usor aplicabile, ca-n romanul fratilor Strugatzki (citat din memorie: "Hai sa fie fericire si-ndestulare pentru toata lumea si nimeni sa nu plece suparat!")

P.S.@abyss: Hai mey ca @fiulploii stie de gluma. Iar raspunsul meu (din alte jdemii posibile) am zis doar ca-i simplutz, deci truisticoid. Exact cum il vrusesi adica.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Offline Aseneth

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 433
 • Liked: 689
 • Likes Given: 2556
Re: - Sweet 16 -
« Răspuns #56 : 02 August 2016, 23:35:47 »
S-au intors cei doi neuroni pe care i-am trimis in misiune secreta de cercetare pentru a sparge codul Sweet 16. Mi-au spus ca poate fi vorba de muzica clasica. Adica, SUITE 16. Cele mai cunoscute sunt Weiss si Hendel, dar nu sunt singurele. Ca cica muzica misca pietre (citat Orfeu-neuronilor mei le place sa se dea intelectuali cateodata   :roll:  ). Am incercat sa ii intreb mai multe, dar au zis ca au obosit prea tare, si sa preiau eu de aici. Ceea ce nu am de gand sa fac, ii las sa se odihneasca si maine ii trimit din nou la treaba.

Forum RUFOn

Re: - Sweet 16 -
« Răspuns #56 : 02 August 2016, 23:35:47 »
Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

 

Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...