Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cristian Negureanu - Seria Lumi Paralele - o teorie despre Univers si D-zeu

Creat de MIS, 04 Februarie 2012, 22:02:35

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mr

MIS, nu am de ce sa fiu rautacios. Orice om, pe masura ce-si traieste viata si capata experienta, ajunge in anumite puncte sa-si reevalueze opiniile. Este inevitabil. La fel si domnul Negureanu si-a creeat aceasta posibilitate. Asa gandea atunci, a dat niste verdicte care nu s-au adeverit, dar nu cred ca trebuie hulit ptr asta. De aceea zic ca daca ar mai scrie acum o carte ar trebui sa reflecte acesta "invatatura de minte". La vremea respectiva, si noi cititorii sai de atunci, am invatat odata cu el, iar el ne-a creeat aceasta posibilitate.
Problema negatiei reincarnarii nu cred ca apartine doar domnului Negureanu (versiunea anii 90'), ci este o problema generala dezbatuta la randul ei in topicurile acestui forum. Dealtfel, iti recomand sa citesti topicurile acestui forum pentru ca vei gasi in ele multe informatii despre ceea ce te intereseaza, despre felul cum gandesc/posteaza userii, despre ce s-a mai discutat si ce ar mai fi de discutat.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Ganditorul

Despre ce sa comentam ?
despre :
Citat...ce spuneti de greseala facuta la interpretarea anilor, atunci cand e vorba de predictii pt. al treilea razboi mondial si revenirea lui Mesia Iisus, pe slava si norii cerului (adica intr-o armata de ozn-uri)?

sau despre :
CitatCe spuneti despre faptul ca autorul nu e de acord cu teroria reancarnarii, sustinuta intr-o oarecare masura si de Toni Victor Moldovan

De ce nu... sa comentam azi, doar e miercuri, si e zi de vizita la spitalul de nebuni... :-D

Asta e subiect de comenatat - obsesiile "celui de-al lll-lea razboi mondial " ? Ne deranjaza ca inca nu s-a produs (la momentul predictat de "autor(i)") ? Asta ne dorim ? Ne pare rau ca nu se "implineste profetia" ?

Fac aceasta subliniere apropo de "regulament" - care face trimitere strict pe subiecte OZN ? (a bagat MIS o fraza cu Isus calare pe OZN-uri ... si gata, nu mai vedem esenta propagandei negative)
- Dar o initiativa pentru interzicerea propagandei negre ce vizeaza moartea, apocalipsa, dezastrul, catastrofa si alte forme de prozelitizm religios negativ - cand va apare in regulament ?
Sunt oare singurul care e deranjat de "propaganda mortii si dezastrului" facuta cu multa truda de unii forumisti ? Sunt singurul deranjat de obsesii bolnave cu reptilieni, draci, si alte reminiscente ale unei copilarii bulversate de Bau-Bau ? Sunt singurul deranjat de obsedanta "frica si groaza" promovata cu avant, inclusiv pe teme OZN si ET (ne fura sufletele... etc etc) ?
Dar despre viata si inflorirea umanitatii cand mai vorbim ? De pace, dezvoltare stiintifica, creatoare nu va place sa discutam ? Despre un salt calitativ al stiintei si vietii sociale la contactul cu o civilizatie extraterestra si renuntarea la "reperele" dogmatic religioase ale apocalipsei "mult-asteptate" - pe baza "predictiilor" diversilor ... vizionari -- nu vrem sa discutam ?.
Numai de "ne-venitul""asteptatul" "doritul" razboi mondial ? Brrr... Ce gusturi morbide au unii !
Oricum, reluarea propagandei negre prin redeschiderea si redeschiderea sub alta forma, si rediscutarea unor "subiecte" care "au luat-o peste bot" la timpul potrivit (Horia, multam pt expresie ...)  este evidenta.
Sau mi se pare doar mie ...?  :-D

P.S. MIS, am sa caut si am sa recitesc cartile dl Negureanu (chiar daca nu-mi face placere ...) chiar si numai pt a demonstra ca respectabilul autor a scris si altceva in cartile sale, si ca e folosit aici doar ca motiv pentru ...propaganda negativa (ww3, apocalipse si alte subiecte din acelasi "sirop").

abyss

Am citit până aici şi m-a apucat sila. Oi fi gravid? Poate, citind aici îmi simt creierul penetrat şi însămantat de veşnicele discuţii sterile.   
Nu am citit cărţile domnului Neg. şi nici nu am să o mai fac de acum înainte. Mulţumesc tuturor.  Cred că trebuie să-mi şterg din memorie urgent, prea multă subcultură ufo te îmbolnăveşte.