Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati

Creat de Xanadron, 02 Februarie 2012, 22:41:52

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Numaratoarea inversa continua - mai sint doar 41 de zile... :wink:
Iar zvonacii si raspindaco-getii de frica isi iau treptat viteza, inclusiv pe canale media "normale" in cautare de senzational (nu mai repet stirile vechi "reincalzite" recent, ca aia cu calugaru' - dupa unele canale TV zen-budist, dupa altele isihast etc - si zilele de intuneric garantat proorocite).

Dar pina la eventuala revenire a Mesiei la bratz cu Mahdi ca sa inlocuiasca becurile arse de CME-2012 (Craciunul Mayas Electro-cutat cu FGE=Fierul de Calcat Galactic :-D), eu prefer plimbarile prin lumi virtuale post-apocaliptice bascalioase, desi high-tech - ca asta, realizata de niste nemti deloc hollywoodieni, dar cel putin la fel de talentati:

Evolution of Technology - HQ (Saturn Commercial)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mm

  Chiar astazi am urmarit la TV un motz care isi construise un buncar bine betonat pe dinauntru, undeva in Apuseni. Provizii, sursa de aer (filtrat, surse de curent, hrana, etc. ) Metodic, consateanul meu! Un alt caz, o familie din Franta; au renuntat la Paris pentru sudul Frantei (mai sigur), buncar, provizii, etc.

  Motivele acestor constructori (posesori de mijloace financiare suficiente) sunt puternic alimentate de temerea ca va cadea curentul electric si deci toata civilizatia revine la lămpaşe, ceea ce va produce panica, atacuri ale oamenilor unii contra altora. Deci frica de semeni ii face pe acesti prevazatori si metodici oameni sa cheltuiasca asa de mult timp, manopera, resurse, bani...

  Desigur, daca Soarele cu furtunile lui eterice va parli instalatiile noastre electrice (conf. previziunilor NASA), nu vor functiona pompele de apa si oamenii vor trebui sa care cu apa galetile (de la fantani /care?/). Fabricile - stop! Etc., etc.
  Nu se gandeste nimeni ca un motor electric ars se rebobineaza de catre meseriasii respectivi "in doi timpi si trei miscari", ca pompele pot fi repornite, energie electrica se mai obtine si din caderile de apa chiar si pe intuneric(!), ca oamenii la primejdie uita de prostiile lor si-si dau mana pentru a forma grupuri, obstii, alegandu-si sefi naturali, capabili, utili grupurilor lor (si nu politicieni), . De unul singur, chiar posesor de buncar, parca nu e chiar asa de interesant.
  De ce nu-si cheltuieste nimeni timpul si eforturile pentru a-si forma "echipa" in vederea acestei presupuse catastrofe? Sa nu uitam ca pe vremea bunicilor nostri toata lumea se lumina cu lămpaşul, cu lumanarea, beau apa din fantana, nu aveau curent electric, nu aveau fabrici de nici un fel si le mergea mai sanatos de cat ne merge noua. In plus, se ajutau intre ei mult mai mult decat o fac in prezent.

  Nu o catastrofa naturala ne ameninta pe cat de tare ne ameninta radiatia atomica, si cei ce si-au planuit s-o produca (cu exceptia amatorilor pasionati) isi fac buncare tocmai pentru aceasta posibilitate.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

fiulploii

http://www.2012tehnicidesalvare.ro/2012/1-noutati/77-razboiul-2013-2014-razboi-psihotronic-cu-puls-electromagnetic-si-nuclear

In prezent se acorda atentie dezvoltarii intense a tehnologiilor armelor cu puls electromagnetic(EMP), Silent Sound Spread (SSSS , poreclit, de asemenea, S-quad sau "Squad", în jargonul militar), dispozitive acustice lungi Range (LRADs) utilizate pentru controlul mulțimii si nu in ultimul rand celebra tehnologie HAARP.GWEN lucrează împreună cu transmițătorul HAARP și Woodpecker Rusesc, care este similar cu HAARP.  Rușii comercializeaza în mod deschis o versiune mică a lor, de  schimbare
  a vremii , sistem numit Elate, care poate fi un-tun meteorologice pe o zonă de 200 mile  și face același lucruri cu unitatea Gwen. "O companie rusă numită" Elate Intelligent Technologies, Inc, "vinde echipament meteo de control utilizând sloganul publicitar," Vremea făcute la comandă ". Acest motto este chiar pe cardurile lor de afaceri! Directorul comercial al Elate, Igor Pirogoff, a declarat că "Elate este capabil sa modifice starea meteorologica pe o zonă de 200 mile pătrate pentru 200$ US pe zi".


Si altele de acest gen pe linkul de mai sus.
Interesant de stiut

tractorbeam

Toate masurile astea vor fi bune peste 7-8 ani atunci cand va izbucni prapadul. 2012 nu reprezinta mai nimic, mai vorbim peste 7 ani.

mariusvlad

Nu-i corect. Eu m-am pregatit (sufleteste) pentru apocalipsa si iarasi se amana. Tipic romanesc. Cred ca imi expira si pateurile dosite in camara pana atunci.

Cautatorul

Citat din: mm din  11 Noiembrie 2012, 01:00:23
  De ce nu-si cheltuieste nimeni timpul si eforturile pentru a-si forma "echipa" in vederea acestei presupuse catastrofe?
...
In plus, se ajutau intre ei mult mai mult decat o fac in prezent.

Pai e simplu. De aia isi fac buncare doar pentru ei. Vor sa supravietuiasca doar ei iar restul parjol...
Pana se restabilesc toate si incep sa vina ajutoarele si se reinstaureaza ordinea sa supravietuiasca ei.
Ca in bancul ala: Doi tipi merg printr-o padure. Hop apare leul. Unul in loc sa fuga se descalta si-si pune incaltamintea sport. Celalalt se mira si-l intreaba: De ce-ti pui incaltamintea sport? Crezi ca vei intrece leul? Si ala raspunde: Nu pe leu vreau eu sa intrec ci pe tine....  :-D
 
Pe de alta parte nu inteleg de ce se dau la tv. Ca sa afle toata lumea unde e rost de mancarica?:-D
Sau poate omul atrage oamenii ca mustele. In caz de calamitate are carnita de gratar proaspata. Fara multa grasime, muschiulet fraged... :evil:

Unii au spirit de pradator si sunt pe forumurile de supravietuire doar pentru a afla unde sa atace in caz real de calamitate.  Isi fac si ei o fortareata armata se inarmeaza pana-n dinti si apoi isi fac o lista cu cei care au provizii..  :-D

Problema cu echipele este ca la un moment dat intr-un caz de viata si de moarte oamenii isi baga picioarele in echipa si se gandesc doar la ei.  Esti echipa cu cineva pana mai ramane  o paine in camara ori doar o sticla de apa. Dupa aia care omoara primul pe celalalt sa-i ia apa si painea.  Iti spun eu sigur ca e asa cu peste 90% din oameni. Si am vazut asta pentru lucruri mai putin importante decat viata. Si uneori isi fac asta chiar sotii intrei ei care au trait zeci de ani impreuna. Nu poti cunoaste pe cineva decat in situatii extreme ori exceptionale. Razboiul si situatiile grele arata cu adevarat caracterul unui om.

Cum sa mergi la lupta si sa-ti pui viata in mana unui camarad care cand te intorci la unitatea militara tocmai ti-a furat salteaua ta mai buna si ti-a pus-o pe a lui mai rea? Crezi ca acestui om ii pasa de tine in caz de pericol si va ramane alaturi de tine la greu? Va fugi primul si te va lasa singur intr-o situatie grea.

Ca sa nu mai spun de cei din sistemul militar care la o adica isi fac o echipa de praduit. Stiu unde sunt armele unde sunt depozitele de munitie masinile blindate, etc... Astia da isi fac echipe dar fii sigur ca in caz de ceva se vor manca intre ei. Ca piratii.

Cam asta e treaba cu echipele. Merg cat viata e usoara si au succes. Cand da de greu fiecare vrea sa iasa cat mai bine din prabuselnita chiar cu riscul de a calca pe cadavre.

Chiar si eu despre mine zic ca n-as face asa ceva. Dar sper sa nu ajung in situatia de a afla lucruri noi despre mine...
Cum era unul care fusese pus intr-o functie publica spunandu-se despre el ca e moral ca nu e coruptibil... dupa ceva timp a cerut sa fie schimbat din functie pe motivul ca: "Mita a ajuns la un nivel de nerefuzat". Asa ca orice om  isi are un pret. Iar viata pentru multi e pretul suprem pentru care merita sa calci pe morala si cadavre. 

liviu86

Cata dreptate poti sa ai @Cautatorul, nici nu iti dai seama. Stiu persoane cu ak-ul sub saltea, crezi ca alora o sa le pese cand va fi flamanzi insetati? Nu!
De asta este bine sa fi pregatit mereu. Un motor enduro si benzina la discretie, macar o bereta si o arpaleta, ceva banuti si haine rezistente la intemperii.
Si sa stai cu speranta ca nu va veni acel moment niciodata.
Degeaba iti faci buncare si alte minuni, daca soarele ne va face o surpriza, este in zadar.
Ar pentru restul, ceea ce am spus eu este de ajuns, intr-o prima faza.

Sper sa nu fie nevoie niciodata de asa ceva.
Iar ca o gluma, sorbatorile astea "sper sa va bucurati de brad" si sa nu fie nici o belea.
Doamne ajuta!

BaDa

Cred ca viteza cu care vor evolua lucrurile nu este prea mare - in timp omenesc - se va intinde pe o perioada de zeci, poate sute de ani.
Doresc sa citez din Rudolf Steiner - Prabusirea spiritelor intunericului, conferinta tinuta la Dornach, 6 octombrie 1917.
Acest lucru cred ca ajuta la intelegerea vremurilor actuale.
"Am vorbit in consideratiile precedente despre domeniul de granita invecinat, anume despre acea lume spirituala ce se invecineaza cu direct cu lumea noastra fizic-senzoriala. Aceasta lume spirituala este in principal lumea despre care omenirea trebuie sa dobandeasca cunostinte in rastimpul cel mai apropiat. De indata ce pasim pe taramul unei lumi spirituale lucrurile se prezinta altfel decat aici, in lumea fizic senzoriala. Facem cunostinta cu anumite entitati, in primul rand cu entitati a caror vedere este sustrasa acestei omeniri slabe - si ma gandesc si la acea privire care este intermediata prin cunostinte, prin concepte. Dar de ce a fost abatuta privirea omului de la aceasta lume in perioada postatlanteana de pana acum? In acest tinut invecinat noua, dincolo de care se afla alte lumi spirituale, superioare, se gasesc entitati cu care omul poate face cunostinta numai in anumite conditii, entitati care au o sarcina in Univers, anume tocmai in evolutia omului.
As vrea sa vorbesc astazi despre o anumita clasa de astfel de entitati si anume despre aceea care isi are sarcinile sale la nasterea si moartea oamenilor. Nu trebuie sa credeti ca nasterea si moartea sunt ceea ce se arata observatiei  senzoriale exterioare. Atunci cand omul paseste din lumea spirituala in cea fizica, sau cand paseste di nou din lumea fizica in cea spirituala, la aceste procese participa entitati spirituale. Sa le numim astazi ca sa avem un nume pentru ele, spirite elementale ale nasterii si mortii. Pana acum a fost intradevar asa ca acele personalitati care au fost consacrate in misterii au considerat ca fiind cea mai stricta sarcina a lor de a nu vorbi in cercurile largi oamenilor despre spiritele elementale ale nasterii si mortii. Daca se vorbeste despre ele, despre intregul mod si fel in care vietuiesc aceste spirite elementale ale nasterii si mortii, atunci se vorbeste despre un domeniu care apare omului ca taciunii aprinsi, asa cum s-a dezvoltat el sufletesc-spiritual pana acum, in aceasta epoca posatlanteana. S-ar putea alege si o alta comparatie. Daca omul invata sa cunoasca mai exact si in deplina constienta fiinta acestor spirite elementale ale nasterii si mortii, el invata sa cunoasca forte din aceste fiinte care sunt, de fapt ostile vietii de aici, de pe planul fizic. Deja acesta trebuie sa fie pentru un suflet ce resimte intrucatva normal, un adevar zguduitor, anume faptul ca entitatile spiritual-divine care conduc destinele Universului, trebuie sa se serveasca pentru a infaptui nasterea si moartea oamenilor in lumea fizica, de asemenea spirite elementale, care de fapt sunt ostile fata de tot ceea ce resimte omul aici pe Pamant, drept sentiment de bine al sau, si dupa care tanjeste. Daca s-ar produce numai ceea ce vrea omul cu drag: ca lui sa-i mearga aici pe planul fizic totul cat mai comod, sa fie sanatos in stare de veghe si sa doarma bine, sa-si poata indeplini activitatea sa. Daca ar exista numai astfel de fiinte care sa administreze acest parcurs comod al vietii, atunci nasterea si moartea nu ar putea avea loc. Zeii au nevoie, pentru a infaptui nasterea si moartea, de astfel de entitati, care de fapt au prin intreaga lor natura, dispozitie si conceptie despre lume, tendinta de a distruge, de a pustii ceea ce produce bunastarea omului aici, pe planul fizic.
Trebuie deja sa ne familiarizam cu ideea ca lumea nu este organizata asa cum si-ar dori-o cu drag oamenii, ci in lume exista ceea ce misteriile egiptene au numit necesitate neclintita.   ....
Daca s-ar fi facut cunoscut pana acum oamenilor din cercurile largi, din afara misteriilor, faptul ca exista asemenea entitati, altfel s-ar fi desfasurat faptele. Daca acei oameni care nu se descurca deloc cu impulsurile si pasiunile, ar fi stiut ca in jurul nostru se afla necontenit entitati distructive, s-ar fi folosit de fortele acestor entitati in cadrul vietii fizice, nu asa cum se folosesc zeii la nastere si la moarte. Daca oamenii ar fi avut chef sa actioneze distructiv intr-un domeniu sau intr-altul, li s-ar fi oferit suficiente ocazii sa-si ia aceste entitati drept slujitori.
Aceste entitati pot fi folosite cu usurinta drept slujitori. Si pentru ca viata obisnuita sa fie crutata de fiintele distructive ale spiritelor elementale ale vietii si ale mortii, s-a pastrat tacere in privinta acestei intelepciuni.
Acum se pune intrebarea: si nu ar trebui pastrata in continuare tacerea?
Asta nu se poate din anumite motive. Unul dintre motive este legat de o importanta lege cosmica. ...
Dezvoltarea culturii omenesti - chiar daca oamenii nu stiu nimic in acest sens - se petrece si ea cu participarea spiritelor elementale. Si nu este asa cum isi imagineaza omenirea materialista moderna, anume ca numai cele emanate de creierul sau au condus la construirea telefonului si telegrafului si a masinilor cu aburi cu care se deplaseaza pe suprafata Pamantului sau a ogorului, ci tot ceea ce realizeaza omul in acest mod se afla sub influenta spiritelor elementale. Acestea actioneaza impreuna cu omul si il ajuta peste tot. In acest domeniu omul nu conduce, ci este condus. In laboratoare, in ateliere, peste tot unde domneste spiritul inventiv, inspiratoare sunt anumite entitati spirituale elementale.
Iar aceste spirite elementale care dau culturii noastre impulsurile incepand din secolul XVIII sunt de acelasi tip cu cele de care zeii se servesc zeii pentru a produce nasterea si moartea. Aceasta este una dintre tainele cu care trebuie sa se familiarizeze omenirea prezentului.
...
Si asa cum ceea ce v-am indicat a dus la decaderea perioadei atlanteene, pentru ca o noua omenire sa poata veni, tot asa, ceea ce se inaugureaza acum drept cultura comerciala, industriala, tehnica, contine elementele care conduc la decaderea celei de a cincea etape Pamantesti."

jean

Am facut efortul sa citesc textul de mai sus. Foarte interesant.......O singura idee am inteles din el ca, suntem controlati de niste spirite si nu tebuie sa stim mai mult. Un rezumat era mult mai bun pt. a nu mai pierde timpul sa citim atat.
De fapt, textul se incadreaza foarte bune in denumirea topicului ,,profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati". Nu vreau sa supar pe nimeni cu atat mai putin pe BaDa dar.....Nimic interesant din punctul meu de vedere.
Cu textul de mai sus aproape sigur mi-am facut un dusman, desi nu doresc acest lucru, dar nu m-am putut abtine. Nu vreau sa-mi pierd timpul citind diferite tampenii.
O zi buna va doresc.
Adevarul este dincolo de noi

Xanadron

Pe jumatate ai totusi dreptate, colega Jean - cum nu exista insa jumatati de Like, iti dadui unul intreg. :lol:
Serios acum: celebrul Rudolf Steiner si alti teozofi ocultisti ca Blavatski&Co s-au limitat si ei, in umila mea opinie, la a spune jumatati sau chiar sferturi de adevar (poate si fiindca nu atinsesera restul de trei sferturi?)
"Elementalii" astia - asimilati cumva de Steiner cu arhontii :evil: gnosticilor de fapt - nu trebuie deci luati de-a valma ca entitati negative. Si oricum nu chiar toti traitorii sintem "parazitati" de ei, cum gresit - zic eu - se sustine.

Revin oricum la tema asta cind oi avea mai mult timp - pina atunci recomand noului nostru coleg BaDa (bun venit pe RUFOn in orice caz!) citate mai scurte sau macar... comentarii mai lungi la citate asemenea. :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Alo prieteni, nimic nou la orizont? :roll: (grabiti-va, doar mai avem numai o luna de postat, nu?) :lol:
Youtubu' sta sa ia foc de predictii care mai de care mai nastrusnice...
http://www.youtube.com/watch?v=5LHrHSORJqg&feature=player_embedded#!
...iar Papa de la Roma (o fi considerat rrom si asta? :-D) contrazice opiniile referitoare la o posibila "a doua venire a lui Christos" in ultimul sau discurs (18 nov.), declansind alte si alte ciorovaieli dogmatice pe tema eucharistica a clamatei (de catre romano-catolici) impliniri a profetiilor christice, numitul personaj biblic fiind cumva revenit deja zice-se, dar numai in interiorul bisericii LUI. :wink:

Si ajutat, evident, de "Vicarul lui Iisus" care - ei da, ati ghicit - e chiar mega-zvonacul Papa! 8-)

http://ivarfjeld.wordpress.com/2012/11/20/the-pope-deny-the-second-coming-of-jesus/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

Citat din: Xanadron din  21 Noiembrie 2012, 15:07:51
...iar Papa de la Roma (o fi considerat rrom si asta? :-D) contrazice opiniile referitoare la o posibila "a doua venire a lui Christos" in ultimul sau discurs (18 nov.), declansind alte si alte ciorovaieli dogmatice pe tema eucharistica a clamatei (de catre romano-catolici) impliniri a profetiilor christice, numitul personaj biblic fiind cumva revenit deja zice-se, dar numai in interiorul bisericii LUI. :wink:

Si ajutat, evident, de "Vicarul lui Iisus" care - ei da, ati ghicit - e chiar mega-zvonacul Papa! 8-)

Pana la urma adevarul va iesi cumva la suprafata, sper sa fiu si eu martora :))))
Se asteapta venirea lui Isus inca din sec. 1 en si lumea inca mai asteapta, nu degeaba rabdarea este una dintre  virtuti! :)))))))))))))

AdarM

Citat din: Xanadron din  21 Noiembrie 2012, 15:07:51
Alo prieteni, nimic nou la orizont?
Mon vieux, nu inteleg o treaba:
- De ce-i cauti pe ciudatii astia tocmai prin strainataturi, cand plaiul mioritic e doldora de ei?
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

Xanadron

Citat din: AdarM din  21 Noiembrie 2012, 21:18:57
Mon vieux, nu inteleg o treaba:
- De ce-i cauti pe ciudatii astia tocmai prin strainataturi, cand plaiul mioritic e doldora de ei?
Fiindca majoritatea "ciudatilor mioritici" nu se pot concentra nici macar p-o catastrofa respectabila :lol: si-s preocupati de alte alea - ex: intrebind deunazi un amic:
"Cum crezi ca se termina comedia asta cu 21.12.2012?",
mi-a raspuns:
"Nu cred sa se sfirseasca cu bine..." :oops:
Iar cind i-am cerut detalii am aflat ca nici nu fusese atent la intrebare, el fiind ingrijorat de fapt ca sotzu' amantei a aflat de relatia lor. :-D
Asa ca nu 21.12.2012 o sa se termine nashpa, ci ASTA:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Poate ar fi instructiv si interesant de aflat/discutat pareri pe tema : De ce nu se realizeaza/implinesc profetiile?
Nu inainte de a trece in revista cele mai importante teme de profetizat - exista oare cuvantul asta?  :-D
  - profetia / amagirea / mitul reintoarcerii unui erou pozitiv : aici ar fi una realizata si anume distrugerea Imperiului Inca la reintoarcerea zeului lor ..spaniol   :-D
  - profetia / amagirea / mitul catastrofic bazat pe fenomene reale , de larga amploare , la distante mari in timp insa ...invatate zilnic pt mentinerea vigilentei la cote inalte  :lol:
  - profetia / amagirea / mitul creatiei imaculate
La ora asta nu mai stiu altele , poate altcineva , daca vrea sa completeze .. e binevenit .

Parerea mea...

P.S. prin anumite medii sociale cica puncte-puncte .... inseamna o virgula mai lunga  :-D   :lol: