Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cazul Travis Walton.

Creat de uforever, 28 Ianuarie 2012, 18:54:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

uforever

Salutare, ma mir ca pana acum nu a postat nimeni nimic despre cazul Travis Walton, eu nu am gasit nimic pe aici, daca am omis ceva imi cer scuze de pe acum. Informatii despre caz gasiti o gramada pe net, exista si un film foarte bun FIRE IN THE SKY despre cazul lui Travis, filmul amplifica putin starea de panica traita de el, este usor exagerat(spune si Travis Walton), pana la urma este vorba de marketing. Senzatia traita de Walton este foarte bine pusa in scena, cazul sau le-a permis cumva ca filmul sa aiba o forma comerciala.Se pot gasi interviuri cu el pe youtube, marturii cu lux de amanunte, o sa trageti singuri concluziile, nu are rost sa intru in detalii.
Ce mi sa parut dubios in acest caz, in primul rand faptul ca Travis a avut acces la camera de comanda a navei, a putut chiar face mici manevre pe termen scurt, cum de ocupantii navei au permis asa ceva?  Faptul ca testele cu detectorul de minciuni au iesit negative ma face sa cred ca acest caz este real, dar cine poate stii exact ce sa intamplat acolo? 

The Abduction of Travis Walton. Part 1
UFO ALIEN Abductee Travis Walton interview NEW FEB 2011
Travis Walton - UFOAZ Interview - Part 1

Salut!

uforever

Desi vad ca nu prea intereseaza pe nimeni acest caz, eu imi fac datoria de a informa asupra cazului.Iata cateva secvente din filmul FIRE IN THE SKY, dupa cazul lui Travis Walton.Fire In The Sky Alien Abduction Scene
Filmul e facut in 1993, deci nu va imaginati ca e Independence day, oricum e bine sa-l vedeti, probabill ca sunt niste adevaruri pe acolo, totusi martorii au fost supusi poligrafului, rezultatele au fost bune, a innebuni putin lumea in perioada aia.
Pentru cei care nu au rabdare sa vada filmul, povestea pe scurt ar fii cam asa:

Travis Walton si colegii lui taietori de lemne, dupa o zi de munca, se urca in masina si merg spre casa.La un moment dat o parte a padurii parea ca e in flacarii, cu gandul ca e vreun incendiu pe acolo, pornesc spre locul acela ce emana lumina puternica (ca focul).Ajunsi acolo in loc de incendiu observa un OZN ce plutea in fata lor si care emana lumina aceea puternica.Travis Walton isi lasa colegii si se apropie de OZN, colegii lui priveau din masiina speriati.La un momen dat Travis este trantit la pamant de o raza provenita din OZN, dupa care este ridicat spre nava, colegii lui fug cu masina speriati fara sa se mai uite inapoi.Soferul  opreste masina dupa ceva timp, ii lasa pe restul acolo si se intoarce la locul faptei, cum era de asteptat nu mai gaseste nimic.Martorii se duc la politie, sunt interogati, bineinteles politia credea ca l-au omorat pe Travis si acum spun povesti, sunt supusi detectorului de minciuni, martorii se pare ca nu minteau.Politia cauta 3 saptamani toata padurea, nu gasesc nimic, orasul se umple de detectivi, de ziaristi, de fani Ufo...etc. Dupa 3 saptamani unul dintre martori este sunat de Travis de la un telefon public, se duc acolo si-l gasesc pe acesta dezbracat si in stare de soc.Bineinteles este interogat si el si supus poligrafului, rezultatele fiin aceleasi, negativ.Travis povesteste cum sa trezit in acel OZN, 3 fapturi mici de statura se holbau la el, devine agresiv din cauza socului, fapturile pleaca si il lasa singur.Se plimba prin nava si la un moment dat, apar 3 oameni de data asta, blonzi si foarte inalti si bine facuti, o femeie si 2 barbati.Este adormit supus unor teste, dupa care se trezeste in strada dezbracat.Povestea nu stiu cat e de reala dar in perioada aia a innebunit putin America.....end of story...varianta fast story.
Astept ceva pareri dupa ce urmariti filmul si documentarele, se gasesc cu nemiluita pe net.

Vizionare Placuta! :-) :ufo: :-(

alx

Salutare.
O sa fiu bland cu tine,si o sa-ti spun ca exista cateva cazuri in lume,pe care daca nu le cunosti,se cheama ca nu esti pasionat de fenomenele OZN,adica e ca si cum ai fi barbier in Italia si nu ai putea fredona MACAR cateva acorduri din celebra arie Barbierul din Sevilla!  :-D
Printre aceste cazuri este si cel mentionat de tine mai sus.Insa acesta nu e singurul.Si daca excludem cazul Roosvelt,de care chiar a auzit toata lumea,unul dintre cele mai interesante cazuri pentru mine este cel al familiei Sutton. Mai multe informatii gasesti,in limba engleza ce-i drept,aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Kelly%E2%80%93Hopkinsville_encounter  sau la o cautare pe net cu amicul goagăl...asta daca nu ai in biblioteca J. Allen Hynek  :-D.
Desi cazul e controversat,si unii avanseaza explicatii care nu au legatura cu ET,mie imi pare ciudata asemanarea acestui caz cu cel de la Balea Lac...ma rog,fiecare cu pasarica lui.
Cat despre filmul pus de tine...ce poti zice.E un film,ca atare nu e obligatoriu sa respecte adevarul istoric...ci e obligatoriu sa se vanda,asa ca trebuie privit cu anumite rezerve,zic eu...

Despre faptul ca testele cu poligraful nu au relevat nici o minciuna...asta din nou este irelevant.Pentru ca s-a demonstrat ca o persoana poate pacali acest instrument...ca sa nu mai vorbim ca s-au facut teste pe persoane carora li s-a sugerat in timpul unei sedinte de hipnoza anumite lucruri,iar poligraful s-a dovedit neputiincios la momentul examinarii acestora.

Una peste alta,cazul Travis W. este unul interesant...insa daca atunci,cand urmele,amintirile si trairile erau vii,nu s-a obtinut nimic concludent,ce te face sa crezi ca se va obtine mai mult acum,in urma unor discutii pe un forum?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Irwin


alx

#4
Citat din: Irwin din  09 Februarie 2012, 20:33:40
Roswell?! :-D

Yap,m-ai prins...de Roswell era vorba...mea culpa...in timp ce scriam ma gandeam la o cestiune draguta vizavi de Roosevelt si angajarea SUA in WWI,respectiv inceputul sfarsitului pentru nazi si moartea lui Roosevelt chiar la terminarea razboiului...da nu zic mai mult... 8-)
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

uforever

Salut alx, se explica cumva lipsa de interes pentru cazul Travis Walton, acum am inteles, totusi ma mir ca nu a vorbit nimeni nimic despre asta pe forum. De ce am postat asta? ma gandeam ca poate are cineva mai multe informatii despre cazul asta.Sincer, nu rezultatul testului cu poligraful ma atras, ci faptul ca Travis sustine ca a vazut acei e.t. inalti, blonzi, cu ochii albastri, de o frumusete rar intalnita, despre care se vorbeste atat de mult.Sunt foarte multi martori care sustin ca au intalnit genul asta si au fost tratati cu blandete, asta fata de restul de e.t., cei ai lui <Calator Astral de ex.>, <demonii cenusii> care fac experimente sadice si apartin lui Satan :lol: :lol: :lol:(scuze, dar Calatorul exagereaza). Acest gen de e.t. frumosi se spune ca s-ar numii <arieni>, e mai putin important cum se numesc, sunt multe pareri si e pacat sa deviem de la subiect, o sa deschid altul despre asta.Ce mi sa parut dubios la cazul Travis Walton, a fost faptul ca sustine ca a manevrat pe termen scurt nava in care se afla, suna a SENZATIONAL nu prea e bine.


Parerea mea este ca peste 90% din literatura de specialitate, materialele video/audio la care noi avem acces sunt S.F./FAKE, asa ca nu cred ca am gresit cand am deschis acest subiect, nu spun ca noi(membrii Rufon) chiar ne pierdem timpul aici, spun doar ca intodeauna <adevarul este undeva la mijloc>. Pana la urma alx, peste 85% din cei care posteaza aici, nu prea cred ca se urca in tren sau in masina personala  daca afla ca in cutare sat din Romania sa observat un OZN, nu spun ca eu in toate cazurile as fii  vreun detectiv Mulder.Este foarte nasol ca nu exista un control (al implicari, seriozitatii membrilor...etc.), (a nu se confunda cu dictatura) al membrilor acestui site, oricine primeste <rangul> de senior, doar asa ca a postat mult, nu e vina nimanui. Sunt de parere ca ar trebui creat un buget,  platit de membrii Rufon, cine e pregatit si e in stare sa investigheze fenomenul sa  primeasca  mijloacele necesare pe bune.Nu cred ca saracim nici unul la cat de multi suntem aici, dar macar stim ca cel desemnat sa faca asta,  nu intampina probleme financiare in studiul, investigarea, rapoartele sale. Acum!.....na!.... normal ca cel desemnat trebuie sa aiba si niste raspunderi pe umerii sai, doar primeste mijloacele necesare, e pacat sa nu facem asta, tu nu te-ai plictisit sa moderezi fiecare aberatie/altercatie de pe acest forum?(imi par juste interventile). Nu ma injurati, vreau doar sa devina ceva mai serioasa treaba, cine stie poate devenim ceva mai responsabili in implicarea noastra fata de fenomenul OZN, nu cred ca e vanare de vant.Daca rezonezi cu propunerea mea, putem dezvolta ceva interesant, daca nu(stiu ca-s nou pe aici), probabil sa mai incercat.

REAL, NU SENZATIONAL!
Uforever.