Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Iranul va fi atacat de Israel in 2012

Creat de tractorbeam, 27 Ianuarie 2012, 23:29:55

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

#45
Talibani ... din romanica (r de la ratzusca) ...de cate ori mah uit la videoclipul asta nu vad diferenta ...

Phoenix - Andrii Popa

P.S. Pardon vad o diferenta ... au un fizic mai meserias ... deh ... metisasharea ... dar spirutul nu piere ...

AU ... Au ... AU ...

Spartans, What is your Profession?

Mama ...( lor de lupi ) ...mama lor deh ... era  lupoaica ... 

http://www.trilulilu.ro/video-animale/wolves-howl-lupi-urland-la-luna

____________________________________________________________________
Sangele apa nu se face ...
Lupul (cainele cel credincios ) individual este cateodata ... mai ales timid si "slab"... in grup(haita) isi arata valentele si aptitudinile ... UNDEs MULTI ... puterea creste ...

http://www.ngo.ro/site_item_full.shtml?x=1601
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Ganditorul

#46
Faina melodia cu Phoenix. Faine si celelalte materiale ... inclusiv metafora cu lupii.
Dar nu cred ca vorbele noastre se duc in vant precum "urletul lupilor la luna". Pana la urma oamenii, indiferent de natie - fie ca-s americani, arabi, europeni, evrei, chinezi, rusi, patagonezi sau orice alta natie - sunt realmente pasnici, lipsiti de dorinta de a-si da cu "bombardeaua" unii in capul altora.
Nu cred ca o natie, un popor sa aiba in componenta mai mult de 1% indivizi care vor cu adevarat conflict deschis. Tocmai de aceea se cauta "motivatii" care sa adune in jurul acestui nucleu de 1% ... o cat mai mare majoritate a populatiei (sa aiba "sustinerea maselor"...).  Fara aceasta "sustinere a maselor" orice gest de beligeranta nu ar avea sens, si-ar pierde "valoarea sociala".
Sa nu credeti ca acesti 1% inseamna putin. La o populatie de 100 milioane ...inseamna 1 milion de indivizi. Iar daca acesti 1 milion sunt in pozitii cheie ( politic, media, forte militare ) valoarea lor este imensa. Pentru o "sustinere a maselor" e de ajuns sa scoti in strada 3- 5 % din populatie (uneori si mai putin...), pe un motiv oarecare - situatia invatamantului, a sanatatii sau a apei de canalizare. O manipulare mediatica de cateva zile in care "vinovati" pentru neajunsul celor din strada se "dovedesc" a fi patagonezii ...poate creea o stare de beligeranta cu Patagonia. Frica, groaza, panica pot de asemenea sa fie o buna motivatie pentru a obtine "sustinerea maselor".
- Totusi  imi place sa cred ca cei 99% dintre oamenii planetei - indiferent de natie - doresc o confruntare in lumea ideilor, a stiintei, a eficientei socio-economice, dorec o viata fara violente si razboaie (indiferent cat de grea poate fi la un moment dat acea viata...), doresc  sa caute solutii contructive, de cooperare si inter-relationare umana.
Si mai cred "solutia beligerantei" nu-si va gasi "sustinerea maselor" indiferent de motivatia reala sau aparenta.

Pentru ca am comunicat atat de bine pana acum prin muzica si poezie va rog sa ascultati acest cantec... citind rand cu rand versurile ce-l compun....
Focul Viu - Aduceri aminte...

Focul Viu - Aduceri aminte

Bunicul spunea că pe raze
Putem sa urcăm pân' la cer
Tu mori într-o mască de gaze
Eu mor într-un vechi submarin

Şi când ne rugam să mai ningă
De sănii făceam mereu rost
Tu mori sub beton de-adăpost
Eu mor într-o strâmbă carlingă

Refren:
În numele cui ne urâm?
În numele cui ne-omorâm?
Eu vreau pace, tu vrei pace,
El vrea pace, Ea vrea pace,
Noi vrem pace, voi vreţi pace
Însă pacea nu se face...
Nu se face cu război...
Ci cu oamenii din noi..

Ţin minte aveam şi-o bunică
Ziua torcea în pridvor
Tu tremuri pe-o mină de frică
Eu tremur şi vreau să te-omor

Iubeai nebuneşte o fată
Ceva mă rugai să-i compun
Tu mori într-un lagăr nebun
Eu mor pe o sarmă ghimpată

Refren...

Ţin minte plecarea din zori
În urmă lăsasem cătunul
Tu tragi dinspre mare cu tunul
Eu trag nuclear dintre nori...

Acum c-am visat rând pe rând
Destul cu aduceri aminte
Tu eşti o cenuşă fierbinte
Eu sunt o cenuşă zburând...

Refren...


andrei

   Superbe versuri!Pline de ...real.Prea triste si prea...adevarate...din pacate.
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

tractorbeam

A venit vremea ca regula 'For with wise advice thou shalt make thy war' sa fie adoptata.

tractorbeam

Presedintele egiptean Mohamed Morsi (sustinut de Fratia Mususlmana) s-a descotorosit de sefii Consiliului Militar Suprem (pro-Americani)  care conduceau Egiptul de la debarcarea lui Mubarak.
Pe 12 August, acesta i-a demis pe Ministrul Apararii - Maresalul Mohamed Tantawi, pe Seful Statului Major - Gen. Hafez Sami Annan si pe inca 3 generali, respectiv
seful Fortelor Aeriene - Gen. Rezza Abd al-Megid, seful Marinei - Amiral Mahab Muhamed Mamish si seful apararii aeriene - Gen. Abd Al-Aziz Muhamed Seif.
Toti au fost inlocuiti cu oameni fideli Fratiilor Musulmane.
In acelasi timp Morsi a ordonat trimiterea unor unitati de tancuri la frontiera cu Israelul.
Usor, usor oala sta sa dea in clocot.


Xanadron

Uff... n-ar fi pacat de distrugerea (posibil atomica) a unor peisaje mirifice ca asta atasat mai jos? :|
Ca sa nu mai vorbim de foarte probabila escaladare a macelului intr-un WW-III (in caz contrar, e clar ca nu doar SUA, ci si China plus Rusia-s trase de sfori tot de la Tel Aviv).

Celebra deja poza a lui Barack Hussein Saddam (pardon, Soetero; na c-o incurcai din nou: :-D Obama) vorbind la telefon c-o bita de baseball in mina cu premierul turc e insa, din pacate, doar unul din semnalele simbolice ingrijoratoare transmise prin media mainstream.

(n.b. In ciuda unor pareri contrarii, antrenamentele aviatiei israeliene-n Carpati pot avea justificarea unor asemanari topografice cu muntii persanilor).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Cautatorul

"Israelul anunţă că este pregătit de BLITZKRIEG

"Nu există niciun motiv să fim isterici. Niciodată până acum frontul intern nu a fost pregătit mai bine", a declarat Vilnai pentru ziarul Maariv. "Pot oferi asigurări că de data aceasta fiecare va şti exact ce trebuie să facă", a spus Vilnai, precizând că "Israelul s-a pregătit pentru scenariul unui conflict de 30 de zile, pe mai multe fronturi", care s-ar putea solda cu până la 500 de morţi."

http://www.realitatea.net/israelul-anunta-ca-este-pregatit-de-blitz-krieg_988583.html




"Israelul pregăteşte atacuri coordonate împotriva sistemului energetic iranian, sistemelor de telecomunicaţii şi instalaţiilor nucleare, conform unui plan de război al Guvernului de la Ierusalim obţinut şi dezvăluit de un blogger americano-israelian, scrie Corriere della Sera.

"Va fi o operaţiune coordonată care va începe printr-un atac cibernetic fără precedent pentru blocarea în câteva minute a reţelei informatice, a telefoanelor, comunicaţiilor prin satelit. Obiectivul este ca regimul de la Teheran să nu mai poată comunica şi să nu ştie ce se întâmplă", se arată într-un document al Guvernului israelian obţinut şi publicat de bloggerul americano-israelian Richard Silverstein, supranumit "WikiLeaks al Israelului". Silverstein a publicat o parte a documentului confidenţial pe site-ul propriu - "Tikun Olam".

Conform documentului guvernamental, comandanţii militari israelieni intenţionează să atace infrastructura strategică a Iranului şi bazele de rachete de la Khorramabad şi Isfahan. Ulterior, vor fi paralizate centralele electrice, folosindu-se muniţie cu fibră de carbon.

În a doua fază a conflictului, zeci de rachete balistice, cu raza de 300 de kilometri, vor fi lansate spre teritoriul iranian de pe submarine israeliene poziţionate în apropierea Golfului Persic. Conform documentului, rachetele vor avea focoase neconvenţionale, pentru a putea distruge instalaţiile nucleare subterane.

În a treia fază a conflictului, Israelul va lansa rachete de croazieră care au rolul de a distruge sistemele de comandă şi control şi centrele de cercetare în domeniul activităţilor de îmbogăţire a uraniului, o componentă centrală a programului nuclear iranian.

Ministrul israelian al Protecţiei civile, Matan Vilnai, a anunţat miercuri că statul evreu este pregătit pentru conflict pe mai multe fronturi, care ar dura 30 de zile. La începutul lunii august, Ministerul israelian al Apărării anunţase că analiza scenariul unui conflict militar cu Iranul şi mişcarea Hezbollah, activă în sudul Libanului, existând şi ipoteza implicării Siriei în acest război. Experţi din cadrul Ministerului israelian al Apărării, citaţi de ziarul Haaretz, au estimat că aproximativ 200 de civili israelieni ar muri în cazul unui conflict cu Iranul şi mişcarea şiită Hezbollah, activă în sudul Libanului şi susţinută de regimurile de la Teheran şi Damasc. Conform experţilor israelieni, numărul victimelor civile israeliene ar ajunge la 300 dacă Siria va fi implicată în acest conflict."


http://www.realitatea.net/planul-de-razboi-al-israelului-dezvaluit-cum-va-fi-atacat-iranul_988683.html


Ce fel de focoase neconventionale? Nucleare?
Oricum treaba se impute...


Si americanii se pregatesc de razboi:

"O delegaţie oficială americană, condusă de generalul William M. Fraser, comandantul Comandamentului Transporturilor al SUA (USTRANSCOM), a venit în România pentru evaluarea facilităţilor puse la dispoziţia părţii americane din zona Constanţa şi Mihail Kogălniceanu, informează MApN."

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/un-general-sua-a-venit-in-romania-care-este-motivul_988666.html

tractorbeam

Leon Panetta si gral.Dempsey la ultima conferinta de presa au afirmat ca 1 octombrie este data la care Iranul ar putea fabrica primul focos nuclear avand destul material fisionabil.
Cred ca vor ataca din mai multe motive:
- doctrina lui Menachem Begin este inca in vigoare
- toti, dar toti expertii lor au cazut de acord ca atacul daca este sa fie, se va face cu sprijin informational si logistic din partea SUA
- un Iran nuclear ar declansa spirala cursei inarmarii nucleare in Middle East si nici Israelul nu va putea face fata la mai multe amenintari neconventionale simultan aparute
-  cum zicea si fostul presedinte iranian Mohamed Khatami Israelul este o tinta disproportionat de mica fata de Iran (de fapt Israelul este "o bomba atomica la Tel Aviv si gata cu smecheria" deci nu-si pot permite nici o greseala
- atacul le va oferi probabil un delay de 5 ani in care se se opinteasca sa-i darame pe ayatollahi de la putere si sa instaleze un regim mai putin ostil fata de Vest si SUA in general si Israel in particular

Am zis!

fiulploii

Doar jocuri de razbel , nimic altceva .
Dupa unele zvonuri exista tehnologia de anihilare a unui dispozitiv atomic de la distanta, curat si fara ca pifanu'  sa faca excursie acolo. Insa ...
doar parerea mea..

elena78

Citat din: Cautatorul din  22 Februarie 2012, 21:17:56


GATA DE RĂZBOI. IRANUL anunţă că ar putea ataca primul



Nu cred ca Iranul va ataca primul ,el va ataca doar daca va fi atacat , asa s-a intamplat si cu Irak,a fost devastat total , totul a fost organizat  in secret  ca sa puna mana pe petroliu  ,  ca sa distruga   muzeele  irakiene ,  au fost furate manuscrise  de inestimabile valoare ,ma intreb si eu  aceste manuscrise care  explicau cu lux de amanunte  toata istoria  civilizatiei mesopotamice oare unde au ajuns ???se pare  ca guvernul secret   are originile in Irak si Iran.... mai mult  ...,, au pornit in cautarea lor,, ....

Arhanghelul

Citat din: elena78 din  17 August 2012, 12:54:45
Nu cred ca Iranul va ataca primul ,el va ataca doar daca va fi atacat , asa s-a intamplat si cu Irak,a fost devastat total , totul a fost organizat  in secret  ca sa puna mana pe petroliu  ,  ca sa distruga   muzeele  irakiene ,  au fost furate manuscrise  de inestimabile valoare ,ma intreb si eu  aceste manuscrise care  explicau cu lux de amanunte  toata istoria  civilizatiei mesopotamice oare unde au ajuns ???se pare  ca guvernul secret   are originile in Irak si Iran.... mai mult  ...,, au pornit in cautarea lor,, ....



Sursa:


http://www.lovendal.net/wp52/de-ce-iranul-e-considerat-de-occident-stat-periculos-cand-nu-a-atacat-pe-nimeni-niciodata-pe-cand-sua-a-distrus-zeci-de-tari/

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

elena78

#56
sa fiu sincer   ceea ce am afirmat in mesajul precedent nu este din  sursa lovendal ,sursele mele sunt complotistii  care personal  sunt in armonie cu ei......