Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Misterul sarcofagului de la Palenque

Creat de Skywalker, 11 Decembrie 2005, 18:42:31

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ce reprezinta pentru voi desenul?

Nu pot sa-mi dau seama
2 (16.7%)
Pare a fi intr-adevar o racheta
8 (66.7%)
E doar un om care sta pe ceva
2 (16.7%)

Numărul total de membrii care au votat: 2

Votare închisă: 11 Decembrie 2005, 18:42:31

Skywalker

Istoria popoarelor Americii precolumbiene este pe cat de fascinanta, pe atat si plina de mistere. Ceea ce va prezint in continuare este un basorelief de pe placa unui sarcofag mayas. A fost descoperit intr-o piramida din Palenque. Dupa ce s-a luat placa cu desenul aferent, in cavou era un schelet care nu semana deloc cu un schelet de amerindian. Insa parea sa fie mai degraba un schelet de european. De aici s-a pornit o ipoteza, cum ca aceea persoana ar fi fost un fenician.  
 Eu ma opresc aici cu comentariile(deocamdata) si las imaginile sa curga:



Analizand bine imaginea de pe sarcofag, aceasta pare sa fie o racheta cu motoarele pornite si cu un pilot inauntru, care umbla la comenzi. Aceasta e interpretarea unor cercetatori:


Intradevar, daca ne uitam la baza figurii, ceea ce vedem am putea interpreta-o ca pe un motor cu reactie, care emite jeturi.

Skywalker

Nu voi da acum cu parerea daca acel schelet este de fenician sau mayas, sau altceva. Vreau sa va prezint in continuare asemanarile dintre alfabetul mayas si alte alfabete. Concluziile le veti trage voi.



Skywalker

Iata imaginea sarcofagului din profil si a scheletului cu origine controversata:



si unde ar putea duce interpretarea desenului de pe sarcofag.

Skywalker


annuki

imaginea de pe sarcofag e destul de aglomerata in amanunte de aceea inclin sa cred ca nu e reprezentat vun altar de sacrificiu (lucru intalnit cel putin spre sfarsitul civilizatiei maya) sau ceva asemanator, ci mai degraba acea imagine ne duce cu gandul la vechile "vimanas" descrise in vede, de altfel forma "rachetei" seamana perfect as zice

uite cateva poze pt comparatie:






ryn


Skywalker

Mersi Ryn pentru imaginea color!
Annuki, am si eu in colectie prima imagine din cele trei. E un "avion" antic indian pe care il voi descrie detaliat dupa ce mai strang ceva date.
Pana atunci, UN 2006 FERICIT TUTUROR! :D

wlady

Pare a fi intr-adevar o racheta, asta am votat si cred ca asa este!

draculasblood

pare a fi si o racheta...si pare a apartine populatiei mayase ... se pare ca pe timpul acestei populatii pretenii nostrii de vin in zilele noastre cu FZ atunci foloseaua rachete...care la randul nostru le folosim si noi azi... :)

wlady

Citat din: draculasbloodpare a fi si o racheta...si pare a apartine populatiei mayase ... se pare ca pe timpul acestei populatii pretenii nostrii de vin in zilele noastre cu FZ atunci foloseaua rachete...care la randul nostru le folosim si noi azi... :)

Da .. cine stie peste 2 , 3 ani poate o sa ne plimbam cu oznuri

draculasblood


baaron

Referitor la subiect...Placa lui Votan sau Vutan prezentata mai sus pare intradevar a fi o ''racheta'' sau  ''ceva zburator'' insa este impropriu sa facem afirmatii in necunostiinta de cauza si din lipsa dovezilor solide.

Eu nu contest faptul ca acel ''dispozitiv'' pare prea avansat pentru acea perioada din punctul nostru de vedere  insa in acelasi timp ar fi putut sa fie un dispozitiv de teleportare si in acest caz nu mai putem cataloga drept racheta sau nava acel lucru....ci pur si simplu...dispozitiv.
Vreau sa se inteleaga ca aceasta este doar opinia mea si atat....dar bineinteles sunt receptiv si astept observatiile voastre.

Pe curand.....................

draculasblood

dar putem gandi si simplu... e doar o Cruce...sau un obiect d'ala la care se rugau ei...si pe margine curge apa...  :roll:

baaron

Depinde.....nimic nu este simplu ...asa cum nimic nu este complicat.

draculasblood

nu e de exclus si varianta : COENCIDENTA ! :lol:  :lol:  :lol: