Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum ne protejam? (de entitati non-umane)

Creat de calator astral, 12 Decembrie 2011, 17:56:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

angellla29

Citat din: Ganditorul din  24 Decembrie 2011, 12:48:45
Calatorule, nu mi-as fi permis niciodata sa contrazic pe cineva care a avut o experienta de acest fel daca nu as fi avut experiente ...similare.

Daca nu cer prea mult....ne poti povesti macar putin...din acele experiente....nu e un interogatoriu,ci doar curiozitate feminina....bat-o vina!!!! Sper sa nu te superi ca te-am rugat asta, draga colega....Dar eu nu am citit...poate tu ai postat...daca da....lasa un link te rog :rainbow: daca vrei bineinteles :-)

mistic

Citat din: calator astral din  22 Decembrie 2011, 01:29:30
  hai ma? pe bune.

            in genunchi.
                  instantaneu.

      coplesit,paralizat in fata lor.

paralizat devii daca nu ai o minte puternica, eu tocmai asta spun , frica porneste din minte.

Citat din: angellla29 din  22 Decembrie 2011, 12:47:57
Adevarat colega....daca au aceeasi "incarcatura negativa" la fel ca si "aratarea" pe care  a vazut-o colega mea....atunci nu ai scapare....doar daca acel spirit doreste sa te "elibereze" ai scapat....Daca nu..Dumnezeu cu mila...Cei ca mine care nu au avut (inca) parte de fenomene de genul acesta....nu inteleg cum sta treaba...dar eu pe tine, pe colega mea cat  si pe toti care au avut parte de asemenea experiente negative...eu ii cred...pentru ca este exact cum spui tu...asa i s-a intamplat si  colegei mele... a fost pur si simplu paralizata fizic....nu psihic....Ca sa nu mai vorbin de teama care i-a ramas intiparita in minte si acum dupa cativa ani....Teama de intuneric...
Nu cred ca exista ceva anume sa ne protejam impotriva lor...doar credinta...amulete, descantece, vrajitorii, tampenii ieftine, nici atat... :wink:
o entitate care doreste sa iti faca rau este tocmai asta O ENTITATE , nu uita ca si tu ejti O ENTITATE. O entiate poate fi mai puternica decat alta. E simplu. Totul porneste de la tine, tu esti singurul tau dusman, adevaratii demoni sunt cei interiori

arckadii

#92
Citatnu uita ca si tu ejti O ENTITATE. O entiate poate fi mai puternica decat alta.

Apropo de entitate...ia uite ce entitate este omul pana la urma. Citat din Biblie, Facerea:

"26.   Şi a zis Dumnezeu: "Să facem om după chipul şi după asemănarea Noastră, ca să stăpânească peştii mării, păsările cerului, animalele domestice, toate vietăţile ce se târăsc pe pământ şi tot pământul!"
27.   Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie.
28.   Şi Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: "Creşteţi şi vă înmulţiţi şi umpleţi pământul şi-l supuneţi; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului, peste toate animalele, peste toate vietăţile ce se mişcă pe pământ şi peste tot pământul!"

Acum, daca omul este facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, care entitate in afara de El este mai puternica?
Ne invartim intr-un cerc al fricii din cauza lipsei de cunoastere de sine si de Dumnezeu.
Este foarte adevarat ca o entitate malefica va incerca sa te supuna insa doar prin frica va reusi. Hai sa ne amintim cine suntem si cine are grija de fapt de noi. Abia apoi veti vedea ca restul sunt doar filmulete horror insignifiante.

La multi ani si toate cele bune - s-a nascut Mantuitorul nostru Iisus Hristos (nu uitati ce e de fapt Craciunul),

Ark

mistic

nu sunt pro biblie, nici contra totusi, insa ce a gasit ark in biblie exprima ce cred eu, si anume suntem fiinte cu potential infinit, limita este data de noi insine.
Law of Attraction EMPOWERMENT Visualization

Ganditorul

#94
Nu te supara arckadii dar biblia este traditia scrisa a unui cult religios ... nu e adevarul suprem si absolut. Or sa se supere multi pentru fraza asta dar ... sunt totusi peste 3 miliarde de oameni care nu cred in acest cult, la care se adauga imensitatea Universului care inca nu se inchina cultului crestin.
Daca ai sa citesti atent biblia, cu creionul in mana, o sa vezi o suma mare de contradictii. Chiar tu ai scris una mai sus -  "Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie" -.Parca facuse intai barbatul cu o coasta in plus...si din coasta in plus a facut femeia. Din citatul tau reiese ca i-a facut pe amandoi deodata - dupa chipul si asemanarea lui.
Chestia cu "dominarea Pamantului" e mai mult o frustrare, o dorinta ascunsa a omului de a domina ceva, de a se simti stapan. O relicva arhaica. In realitate nu dominam nimic. Relationam si inter-relationam cu natura, cu mediul inconjurator, cu Universul. Ni se pare ca dominam totul, ca suntem cei mai inteligenti de pe Pamant si din Univers, ca totul se invarte in jurul nostru (asa cum sustine teoria religioasa egocentrista si geocentrismul - viziunea religioasa asupra Universului). Posibil. Deocamdata inca bajbaim si nu stim care este rolul nostru pe scara existentei, incercam sa (re)aranjam totul dupa necesitatile noastre, mergand pana la conflict deschis, crima, distrugere, pentru atingerea acestor scopuri - si asta ni se pare ca este natural si normal.
Sa nu confundam interpretarile, adaugirile si optica prin care in fiecare secol umanitatea a mai adaugat ceva mitului biblic - in functie de cutuma si dezvoltarea sociala a momentuluii - cu un adevar imbatabil. Cunoasterea religioasa - fie ea crestina, islamica, budista sau mai stiu eu care - este limitata. Tu esti cel care alegi sa ramai in spatele acestei bariere a cunoasterii sau pasesti mai departe tranzitand spre alte sfere de cunoastere. Nici nu aprob dar nici nu resping mitul biblic - e alegerea fiecaruia. Fiecare isi poate construii stalpii de rezistenta pe care-si sprijina existenta. Dar cred ca nu e bine sa ne cantonam in spatele unor bariere conventionale - asa cum e dogmatismul religios. Exista destule dovezi ale unor mistificari ale "adevarurilor biblice". Cred totusi ca nu e cazul sa facem aici "analiza mitului biblic" si nici a altui cult religios. Spunea cineva mai sus de 25 decembrie - "nasterea Domnului". Posibil sa fie asa... posibil sa fie si altfel. Depinde care este stalpul de rezistenta pe care-ti construiesti existenta. E alegerea fiecaruia...
Prefer sa vad totul unitar, ca pe o normalitate - nu ca pe episoade separate, ca pe subiecte total diferite ale existentei. Suntem undeva pe o scala a evolutiei. Sub noi sunt entitati de vibratie joasa cu care interferam ocazional. Deasupra sunt entitati cu vibratie inalta cu care interferam ocazional. Faptul ca le vedem pe unele sau pe altele o interpretez ca un barometru al pozitiei noastre pe scara valorilor - suntem la limita de jos sau la limita de sus a cunoasterii si in acest caz interferam cu unul sau altul din grupul de entitati amintite. Ele sunt acolo - cu sau fara voia noastra - se manifesta intr-un Univers pe care nu-l percepem decat ocazional (vise, viziuni, perceptii, fotografii, intalniri directe), nu putem lupta (in sensul de pumni, ciomege, bastoane...) nu putem schimba aceasta realitate. Putem cel mult sa ne ridicam vibratia proprie pentru a iesi din "zona de bariera joasa" (pt ca locul nostru pe scara evolutiei nu este acolo...), si putem spera ca vom fi primiti dincolo de "bariera de sus". 
Dar pentru asta e nevoie de vointa, puterea si scanteia cunoasterii si autocunoasterii.

mistic


Tayka

#96
Citat din: mistic din  11 Ianuarie 2012, 00:10:16
abatere de la subiect :-D

Fabulă:...,,Şi văzând vulpea că nu poate ajunge la struguri strigă tare să audă toţi;;sânt acrii !
...E bine să nu uităm că uneori ignoranţa întunecă raţiunea ! chiar dacă ea (raţiunea) este învăluită în negura dogmei. :x :wink:

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

fiulploii

Cea mai simpla si eficienta metoda , risul . Daca nu aveti motive de ris va sfatuiesc sa rideti fortat la inceput apoi totul va decurge firesc .
rowan atkinson jesus

calator astral

Citat din: calator astral din  17 Decembrie 2011, 20:35:00

Nu materializati absolut nimic mai oamenilor,intelegeti odata pentru totdeauna. Montauk Project este o mare diversiune.

Vreti sa stiti Realitatea si cum sa va protejati in cazul unor atacuri?  Ascultati-l pe David Icke, vi se zbirleste paru-n cap :

David Icke discută cu Jordan Maxwell (RO)

Renunt sa mai postez pe anumite topicuri care au degenerat in atac la persoana, inteleg ca sunt intrebari logice care asteapta raspunsuri, dar cred ca nu e elegant sa ataci un om care nu doreste sau nu se poate apara.

Revin deci, cu voia moderatorilor, cert, la unele subiecte extrem de importante, tratate prea superficial, dialoguri pe care din pacate le-am neglijat sau am fost in imposibilitatea de a le dezvolta, din cauza moderarii.

Am propus pe acest interesant topic un dialog superb intre Icke et Maxwell, tradus in limba româna, nush de ce nu a fost tratat cu atentia cuvenita,redau aleatoriu citeva idei interesante care apar in interviul simultan al celor doi cercetatori, traduse si redate de Project Avalon pentru ca stiu din experienta ca deseori nu sintem suficienti de receptivi la anumite informatii/opinii/idei prezentate in format video, lectura placuta :



-------------------------------------------------------------------------------------

Acest sistem de comandă şi control este – ca tot ce există – bazat pe un proiect informaţional vibraţional.
Asta e temelia sistemului, iar când acea temelie se destramă, acel sistem de control trebuie să cadă.
Şi există oameni care au venit în această realitate, – sau cel puţin examinează această realitate, care au un rol anume, interconectat, contribuind la destrămarea acelui proiect.

Şi se destramă. Se destramă! E predestinat să se dărâme, e scris indiferent cum am vrea s-o luăm. Se destramă, se va dărâma dramatic de rapid îndată ce va atinge un anumit punct de destabilizare. Şi nu va fi dărâmat prin proteste de stradă – deşi e bine să protestăm prin toate mijloacele paşnice – şi sigur nu va fi dărâmat prin lucruri care se întâmplă în această realitate – deşi asta ar putea contribui. Va fi dărâmat prin destrămarea acestui lacăt vibraţional, acestui desen vibraţional prin care această realitate a fost acaparată, răpită, suprimată şi controlată, entităţile din spatele sistemului de control precum şi intermediarii lor hibrizi se proţăpesc, plini de încredere în sine.
La baza sistemului stă o schemă vibraţională care e condamnată la pieire şi e pe cale de a fi destrămată, chiar în momentul de faţă, de către această schimbare vibraţională care are loc acum.

Cu cât mai mulţi oameni se deschid acestei schimbări vibraţionale, cu cât mai mulţi oameni devin generatori şi transmiţători ai acestei schimbări, cu atât curba exponenţială creşte. Ştiţi, ne aflăm într-un moment fantastic, de schimbare a erelor, când era de densitate – a ceea ce oamenii numesc întuneric, de reprimare, de dorinţă de a controla... şi ne mutăm, suntem la această cotitură.

Intrăm într-o Eră a fluidităţii, a expansiunii conştiinţei, a armoniei, a trezirii, a neînfricării. Lipsa fricii înseamnă lipsa insecurităţii, înseamnă lipsa dorinţei sau a nevoii de control.

,,De fapt, nu există nicio speranţă." Pentru că oamenii, masele largi, specia umană nu e capabilă să se protejeze singură, nu-şi poate stabili nicio apărare proprie.

Exact cum discutam dimineaţă, eu privesc la oamenii de pe Pământ ca la animalele de pe câmpia Serengeti din Africa: sunt acolo cu miile, făcând ceea ce fac de obicei, stau toată ziua la soare cu puii lor, încercând să-şi câştige existenţa, încercând să supravieţuiască, în timp ce leii se apropie tiptil.

Oamenii buni nu văd niciun motiv să se organizeze, numai infractoriise organizează. Iar genul de oameni care sunt la putere, sunt la putere pentru că ei vor acea putere. Şi şi-au vândut sufletele ca să ajungă în acea poziţie.

există un fel de matrice spirituală, din altă lume, în funcţiune. Şi chiar asta sper, că avem companie cosmică în ceea ce facem, că se mai întâmplă şi altceva, după cum spuneau Cavalerii Templieri: ,,Precum Deasupra, aşa şi Dedesubt"

Specia umană a fost dominată de inteligenţe superioare nouă, sau... ne-umane, altele decât umane – aş spune inteligenţe din altă lume.

Până când nu se va face ceva în privinţa acestei prezenţe nepământene care a construit această lume pentru noi şi ne-a menţinut proşti, până când nu vom face ceva cu Ei, care crezi că vor fi rezultatele?
Pentru că, până când aceşti reptilieni sau inteligenţe din altă lume, cine or fi ei – şi sunt total convins că suntem manipulaţi, ca specie, de inteligenţe din altă lume, şi dacă e adevărat, atunci, indiferent cât de mult ne trezim noi şi evoluăm spiritual, trebuie făcut ceva în privinţa lor.
Această schimbare vibraţională, această extindere a conştiinţei, aceste Vibraţii ale Adevărului, această nouă eră, această nouă yuga a experienţei umane este o accelerare vibraţională.

Acum, această accelerare vibraţională portă un nivel nou de cunoaştere, conştienţă, înţelegere. De-aia oamenii care se acordează cu ea, brusc uuaaa!, se văd pe ei şi lumea într-un mod diferit. Dar asta nu afectează doar oamenii. Afectează realitatea însăşi. Iar aceste entităţi ne-omeneşti, reptiliene dar şi altele, – există şi nişte entităţi benevolente implicate – sunt şi ele afectate de această schimbare vibraţională.
Iar ,,terenul lor propriu" vibraţional este Era cea veche, clădit pe vechea energie. Şi ei au construit acest sistem de control pe fundamentul vechiului tipar energetic. O parte din el a fost... – faptul că omenirea s-a conectat în mod conştient la acel tipar energetic – a fost într-o stare de reprimare permanentă

Până când această putere din altă lume nu e demascată, noi ca oameni nu vom fi în stare să scăpăm din această tragedie.
Noi, ştiţi, lumea trebuie să înţeleagă că noi nu suntem conduşi de oameni. Noi suntem conduşi de nişte forme de viaţă din afara planetei, în lipsa unui cuvânt mai potrivit, forme de viaţă străine, cărora nu le pasă deloc de noi, ca şi oameni. Nu se sinchisesc,avem de-a face cu un fel de război cosmic între inteligenţa superioare, unele bune şi altele rele, pe deasupra noastră, de care noi nu ştim. Cei buni fac ceva cu specia umană, pe când cei răi fac altceva cu noi. Prin urmare, noi suntem nişte bieţi pioni într-un joc mai mare şi mai serios... care se dispută ca să protejeze, sau să asigure protecţia speciei umane.

Ne aflăm în cursul unor operaţiuni militare, cu alte forme de viaţă, care ne sunt superioare, pe care nu le vedem, aşa cum am mai spus şi tu şi eu, extratereştrii reptilieni... Există pe Pământ chiar acum forţe întunecate, care provin din altă parte, şi mai sunt forţe bune aici, care provin din altă parte, şi ele se luptă într-un fel de război.

Ce-aş sugera tuturor oamenilor, tuturor celor care îmi aud vocea şi mă privesc acum, să facă este să găsească, fără zarvă, un loc unde să poată fi singuri, şi să se adreseze, în linişte, Spiritului. Dar vorbiţi cu voce tare, auzibilă, Marelui Spirit, pe care oamenii l-au numit Dumnezeu. Nu contează cum îl numiţi, dar să fie Divinul, prezenţa lui D-zeu.

Există o prezenţă foarte puternică, care ne veghează şi ne protejează, deci sugerez să vorbiţi cu Marele Spirit şi să-i cereţi să vă protejeze, să vă îndrume şi să vă ajute să întâlniţi pe cine trebuie să întâlniţi, ca să vă îndepliniţi destinul, dacă are unul rezervat pentru voi. Deci asta recomand eu celor tineri: începeţi cu asta. Doar să vorbiţi cu Dumnezeu, ca să zic aşa. Vorbiţi cu Spiritul şi cereţi-i să vă protejeze şi să vă îndrume, să vă arate ce aveţi de făcut, ce-ar trebui să învăţaţi.


------------------------------------------------------------------


                                                                :rocket:
                                                                 calator


jean

CitatNoi suntem conduşi de nişte forme de viaţă din afara planetei, forme de viaţă străine, cărora nu le pasă deloc de noi, ca şi oameni.
CitatCei buni fac ceva cu specia umană, pe când cei răi fac altceva cu noi.
Pai daca asa stau lucrurile, ca in citatele de mai sus, nu putem fi in razboi cu acele forte. Noi nu insemnam nimic pt. ele.
CitatExistă o prezenţă foarte puternică, care ne veghează şi ne protejează
Ei da....Asa se schimba lucrurile. Nu mai trebuie sa luptam noi cu acele forte. Creatorul nostu nu va permite distrugerea sau modificarea creatiei sale. Atunci de ce ne facem probleme?......De, suntem si noi oameni, ne este frica. De ce?....Foarte greu de spus. O fi instinctul de aparare?
Cum ma protejej eu? Simplu, nu ma gandesc la astfel de lucruri daca nu simt o amenintare reala. Instinctul imi spune sa fiu linistit, am alte probleme curente de rezolvat. Si daca nu ma protejej si se intampla sa mor ce? Nu scapa nimeni de moarte.
Pamantul si tot ce exista aici au o protectie non-umna nu-si pot face de cap reptiloizi sau alte entitati pe aici.
Adevarul este dincolo de noi

Ganditorul

#100
Putem sta linistiti, legati inconfundabil de micile noastre probleme cotidiene. Va fi OK.
Dar daca cineva a ridicat subiectul discutiei atat de sus incat sa privim imaginea de ansamblu putem la fel de bine sa ne oprim un pic din activitatea cotidiana si sa raspundem - nu se stie de unde si de la cine va veni solutia.
Sunt de acord in mare parte cu ce a scris "calatorul astral" - mai putin cu imaginea data "adversarilor reptilieni". Adevarul este ca nu stim cum arata "adversarii" si faptul ca ii numim "reptilieni" e ... un joc de copii in care spunem raului ca e Bau-bau.
Asa cum Calatorul a adus in discutie o fraza rostita de templieri si eu as putea sa aduc in discutie o fraza cu care se incheia o legenda de demult :
"Pamantul este condus de o femeie - dar acea femeie nu este de pe acest Pamant" - cu tot ceea ce implica deductiile si conexiunile ce deriva din aceasta fraza. Dar in lipsa dovezilor cat de cat palpabile ( chiar daca s-a scris destul de mult si pe acest forum, mai mult sau mai putin tangential, despre acest subiect) suntem doar in faza in care ne punem intrebari pentru a afla raspunsuri de mult uitate.

calator astral

Nu, nu cred ca ar fi un simplu "joc de copii" in care intervine un "bau-bau" inofensiv.
Poate nu intelegi pe deplin expresia utilizata pe un alt topic, referitor la misterele Carpatilor : "serpii de la Orastie".

Zeita/entitatea/extraterestra stranie si omnipotenta care dupa unii ar conduce in realitate Pamintul ar putea fi misterioasa Sofia, dar ar putea la fel de bine sa fie vorba de mitica Lilith, poate colegul xanadron ar putea face putina lumina in privinta ei, miturile gnostice sau biblice e specialitatea lui.
Am mai auzit teoria asta la care faci aluzie :"Exista o Forta Malefica, de gen feminin, teribila, esti de partea ei atunci ai de toate, de esti contra ei in cazul asta asteapta-te la repercursiuni serioase."

Ma gindesc de ce oare in credinta populara crestina Raul absolut are un nume feminin: Satana.
M-ai pus oricum pe ginduri, ginditorule...



horia2008

Citat din: calator astral din  08 Noiembrie 2012, 18:25:30
Ma gindesc de ce oare in credinta populara crestina Raul absolut are un nume feminin: Satana.

...sau masculin :  Satan :|



fiulploii

#103
Cum ne protejam  ? ( de entitati non-umane) este o intrebare foarte pertinenta .
Raspunsurile insa pot sa fie foarte diferite  :-D
Daca e vorba de entitati fizice palpabile non-umane atunci :
          - roci, minerale, avem diverse reactii chimice sau buldozerele
          - flori ( fara fete, filme sau baieti  :lol: ) copaci si altele asemenea lor care nu se deplaseaza avem insecticide sau exfoliante
          - insecte si ganganii avem Raid
          - patrupede de toate felurile avem jugul, biciul, pusca sau carabina de vanatoare
          - octopode si alte vietuitoare acvatice avem navodul , explozibilele si alte dispozitive conexe
          - alte entitati fizice palpabile nu cunosc
Daca e vorba de entitati fizice nepalpabile non-umane :
          - rog sa completeze cei cu experienta in domeniu ca sa invat si eu lucruri noi .
Daca e vorba de entitati nefizice nepalpabile non-umane problema ma depaseste total si solicit si aici un sfat de la cei indreptatiti.
Problema cu adevarat spinoasa , dupa mine e cum ne aparam de entitatile fizice umane , de prostia si ignoranta furibunda , de judecata fara judecata  :roll:

   Si peste toate , nedumerirea mea vizavi de antropocentrismul egoist : de ce pornim de la premisa ca e musai sa ne aparam? de ce nu putem convietui ?
   Parerea mea, doar..

P.S. daca se considera util, rog a se muta postarea la rubrica vesela, adica comica  :star:

calator astral

E usor sa fii ironic. Pentru a restabili adevarul, precizez @fiulploii ca nu eu am dat acest titlu topicului ci moderatorul-admin @alx.

Dar poate aceste personaje stranii, David Icke si Jordan Maxwell, oameni calmi, batrini cu parul alb, de zeci de ani pasionati de paranormal-ufologie-exobiologie, care au discutat cu SUTE de initiati in domeniu, or avea si ei motivele lor cind fac asemenea afirmatii, nu crezi?

Sigur putem convietui cu acele entitati, dovada e ca sint bine-mersi, printre noi.

Care e reptila din anturajul nostru imediat? That is the question.