Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum ne protejam? (de entitati non-umane)

Creat de calator astral, 12 Decembrie 2011, 17:56:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

angellla29

#45
Citat din: Ganditorul din  14 Decembrie 2011, 16:49:29
DAOSNu domnule, nu starnesti oprobiu ci ...doar zambete. Adica sa-l rog pe dl. "entitate malefica" sa astepte pana ma duc sa ma spovedesc la un preot pt ca apoi sa-i dau "lovitura finala" cu rugaciunea inimii ? Oare nu s-a inteles ca aceste manifestari apar spontan, pe nepregatite ? Sa facem spovedania zilnic, ca sa fim pregatiti ? OK. Ma fac preot ... mielutzele mele va astept la spovedanie (si inchei un parteneriat "strategic" cu detectivii de pe forum).  :-D
...................
Revenind pe subiect. La fel ca si in cazuistica OZN observatiile sunt subiective si la o analiza mai atenta - putine s-ar putea incadra la "intalnire de gradul 3"... si as include aici observatiile/intamplarile colective sau cele ce pot fi verificate prin inregistrari video cum a subliniat fiulploii mai sus.
- Vorbind de zona "sub uniforma" apar unele particularitati - aici avem de a face frecvent cu substante sau stimuli specifici zonei militarizate ( inclusiv sistemele de bruiaj) 99% din subiecti au un comportament care ignora in manifestare efectele secundare.
Exista acel 1% care este afectat de substantele puse in mancare sau de sistemele electronice din preajma. Intrarea in rezonanta, de ex., si scaderea batailor inimii urmate de micsorarea capacitatii de respiratie pot duce la asemenea manifestari la nivelul creierului. Cine nu crede sa se aseze in pat relaxat si sa-si tina respiratie 2 min. Dupa primul minut apar primele anomalii de culuoare... apoi fiecare dezvolta imagini in functiile de fobiile/educatia lui. De preferat sa fie cineva alaturi sa va dea 2 palme daca intrati in lesin  :evil:
Miscarile membrelor pot fi in concordanta cu cele vazute in viziune - miscari de aparare, ghemuire, deplasare ...etc
- Spunea Calatorul ca poate fi o rezultanta a unor substante avute in bautura... dar dupa cativa ani e greu de crezut ca mai au efect pt ca toxinele s-au eliminat. Toxinele DA, reflexul corpului NU. Adica daca primeai bromura in cola si aveai o anumita reactie a corpului, s-a format un reflex pavlovian si ai acelasi reflex si cand bei cola normala, fara nimic. Poate fi o explicatie si numai autocunoastere si autocontrolul te poate ajuta sa dezlegi misterul.
- Hohotul de ras de care vb Siberia nu e un hohot ca "proasta-n targ"... e o stare de spirit, o amintire, o imagine care iti aduce veselia si imaginea  unor momente placute in memorie. Te poti gandi la o imagine de munte care ti-a placut, un apus/rasarit de soare la mare, la o campie plina de flori sau la o padure luminoasa care ti-a placut. Efectul este acelasi ca lunga rugaciune de care ai amintit dar ...instant, deci mai eficient.
Si inca ceva de "rugaciunea inimii". Este o mantra, o ritmare a respiratiei in functie de ritmul versului rugaciunii recitat in gand, executat corect (cum spune popa) este o forma de exercitiu de ritmare a respiratiei si nimic altceva. Incifrarea in spectrul religios este doar o forma de pastrare/transmitere a procedurii. La fel si in Yoga, Aikido, karate - nimic mistic/nociv in practica, mult mistic in forma de pastrare/prezentare. Parerea mea.
............
Revenind la ce spunea Angela - casa la tara, deci foc in soba - dioxid de carbon - lipsa de oxigen - efect halucinogen.
Subconstientul este "o maimuta" care face cele mai trasnite chestii ca sa ne scape viata. A pus accent pe sentimentul matern al femeii (care va reactiona ori de cate ori va fi cineva in suferinta ..."gemete" ) si a scos-o din camera unde s-ar fi sufocat altfel. A lasat in miscarea somnambula usa deschisa (salvandu-si si sotul) si a lesinat pe scari, afara. Subconstientul copiaza lucruri din viata reala si le transpune in somn pentru a ne salva ... ochii rosii sunt probabil jarul din soba tradus ca ceva rau etc etc.
Saptamana ce a urmat socrul nu a amai avut acelasi noroc de un subconstient care sa-l salveze. Dar sincer, as verifica soba aia din casa colegei ca anu' asta nu se stie daca va avea tot atat noroc. Tot parerea mea ! :evil:
De abia dupa ce suntem convinsi ca facem observatii non-subiective putem dezvolta subiecte de acest gen cautand alte cauze - inclusiv ipoteze privind "intalniri de gradul 3" sau emisii parazite de la "colegi soldati" mult mai antrenati pe acest domeniu.


A fost un gest automat...fara sa realizeze ce face....practic nu a mai avut control asupra miscarilor....gandurilor...

fiulploii

Citat din: calator astral din  14 Decembrie 2011, 16:31:17
.. nu sint camere video in interiorul biroului de control video-monitorizare.
:lol: esti sigur? Cum ai verificat ? :roll:
Citat
Nimeni din colegii mei nu ar fi de acord cu asa-ceva.
:lol: Unde te crezi , in parlament ? de ce crezi ca ati fi intrebati ?
Citat
..noi, simpli soldati clasici, din comandouri cit se poate de normale, de ce am fi cobaii unor experimente similare?! Eu eram "combatant zero-zero", adica specializat in lupta in localitate. Exclus deci sa faca d-astea cu noi.
Tocmai ce ai enuntat un motiv in plus ca sa fiti tinte  :-D
Vezi istoria experientelor de tot felul pe proprii soldati la aproape orice armata din lume .

Citat
Bun. Aveai perfecta dreptate,sint urme. Inclusiv pe tavan, la o inaltime de patru metri. Una singura, dar foarte stranie,are vreo 30cm.
Am fotografiat-o acum pe loc,postez fotografia.
Pare clar o urma de bocanc de militar,astept opinia ta.
De unde sti ca nu exista dinainte acea urma ? din moment ce nici macar nu te-ai gandit sa verifici daca episodul respectiv a lasat ceva urme materiale .

Si apoi , nu stiu cat de impenetrabila e acea locatie de care vorbesti din moment ce faci poze inauntru si postezi mesaje pe net  :roll:
Oricum , parerea mea e ca esti una din tintele favorite ale celui/celor ce se joaca sau testeaza . Ar fi interesant de stiut daca si camarazii tai impreuna cu care ai trait aventura de captivitate au si ei experiente similare .

StarDust

calator astral, e evident vorba de o urma de frecare a "ceva" pe tavan. Acum, ce sa zic... Doar tu poti trage o concluzie, oricum, merci pt. postarea pozelor.
Ganditorul, mie mi-a relatat o cunostinta o relatare asemanatoare cu o forma umanoida neagra, mai neagra decat intunecimea din jurul ei (intamplarea s-a petrecut tot noaptea), si care statea in picioare pe un... gard. Cand a azvarlit cu o piatra spre ea, piatra s-a intors (nu a vazut cum) si i-a cazut la picioare. Persoana care mi-a relatat asta era printre ultimele care sa fi fost pasionata de paranormal sau chestii de genul(deci ii acord multa credibilitate), si dupa asta a fugit infricosat in casa. A urmat o intreaga poveste de-a dreptul incredibila, pe care cred ca am descris-o pe aici pe forum.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Ganditorul

Corect. Asta face diferenta dintre o  observatie subiectiva si una cat de cat obiectiva.

fiulploii

Citat din: StarDust din  15 Decembrie 2011, 14:30:07
...o relatare asemanatoare ...
, pe care cred ca am descris-o pe aici pe forum.
poti sa dai un link , pls . Ca nu am reusit sa gasesc in arhiva . Am cautat dupa cuvintele''forma intunecata'' .
Merci .

StarDust

Citat din: fiulploii din  15 Decembrie 2011, 20:30:03
poti sa dai un link , pls . Ca nu am reusit sa gasesc in arhiva . Am cautat dupa cuvintele''forma intunecata'' .
Merci .

Nu gasesc nici eu. E posibil sa fi pomenit doar in treacat intamplarea, sau pe fragmente. Am sa o descriu in amanunt cam asa cum ne-a fost relatata de cel ce a trait-o. Acum e prea mult de scris si sunt obosit.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Nicipreaprea

"Cunoaste-te pe tine insuti"

Sunt multe feluri de protectie, care mai de care, ritualuri oculte, unguente miraculoase, cristale virtuale, samd ... Parerea mea e ca nimic din toate acestea nu te protejeaza de tine insuti, iar cand ajungi sa te cunosti vei realiza ca tu esti cauza si efectul tuturor relelor din viata ta. Realizarea acestui adevar iti schimba perceptia despre lume, iar acel hohot de ras venit din strafundurile fiintei tale de care pomenea @Siberia, e de fapt raspunsul tau la falsele credinte carora te-ai considerat captiv si lipsit de protectie. Cam asta este... pupitrul de comanda al vietii se afla undeva in subconstient, iar questul real poate ca e cum sa revenim de unde am plecat. Restul, luminite si culori...

Un articol neconventional despre viata.  :wink:
http://firestar24.blogspot.com/2010/08/despre-viatza-ca-un-imens-mmorpg-cosmic.html

________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

StarDust

Am sa va relatez intamplarea povestita de catre un coleg de armata, un tip dintr-un sat de prin Vrancea, solid, si obisnuit cu munca la padure. Ceea ce l-a facut sa ne relateze patania, a fost  discutie anterioara pe tema, "mie nu mi-e frica de nimic". Ei, omul ne-a zis ca el nu mai face afirmatia ca "nu-i e frica de nimic" dupa patania ce urma sa ne-o povesteasca. Cadrul in care povestea, era dormitorul scufundat in intuneric, aproximativ 15-16 soldati, unii pe masura ce ascultau relatarea refuzau sa mai asculte cu capul sub perina, altii il acuzau pe povestitor ca isi bate joc de noi, acuzatii la care povestitorul se jura pe toate cele ca a trait intocmai ceea ce ne povestea. Si in sfarsit altii (si subsemnatul) cu parul maciuca, dar curiosi si cerand detalii in cursul povestirii  :lol:.

Deci, cel care ne povestea ne-a spus ca intr-o seara se intorcea spre casa, calare pe cal. S-a hotarat sa o ia pe o scurtatura, desi trebuia sa treaca pe langa un loc (nu mai imi amintesc cum i se spunea) in care legendele de prin sat spuneau ca e bine sa-l ocolesti. Dar, el nu avea asemenea probleme. Totusi apropiindu-se de acea zona a inceput sa auda o "muzica" stranie, si inaintand a zarit undeva in dreapta niste chestii (nu mai imi amintesc cum le-a descris) luminoase ce se miscau. Vazand asta a grabit putin calul ca sa treaca cat mai repede de acea zona, si dupa ce a trecut, a aruncat o privire inapoi, moment in care a zis ca a zarit, in zona pe unde trecuse o creatura pe care nu a reusit sa o descrie exact, isi aminteste doar ca era mica de statura si cu capul mare. In acel moment, l-a cuprins frica si a indemnat calul la galop (desi ne-a explicat ca nu era bine ce facea, si intotdeuna a evitat sa faca asta coborand o panta, caci calul putea sa cada sau sa pateasca ceva la picioare). Intr-un final a ajuns acasa, contrariat de cele vazute, si s-a pus sa isi faca ceva de mancare (era singur acasa, si dimineata il astepta pe fratele lui sa soseasca).
Ceva l-a facut sa iese afara din casa (nu mai imi amintesc din ce motiv) afara se intunecase, si a zarit o forma umanoida intunecata la coltul casei. A stigat "cine e ?" si nu a primit nici un raspuns, ba mai mult, forma s-a miscat si a trecut dupa coltul casei. Convins ca e cineva acolo, s-a dus sa vada cine e dupa colt, sau daca mai e acolo, iar can a ajuns acolo, a avut surpriza sa vada "forma" (descrisa ca o umbra intunecata) exact pe gard, in picioare.
Vazand asta, a cam intrat la banuieli ca ceva nu era chiar in ordine, dar a avut curajul sa ridice o piatra si sa o arunce in directia umbrei. Spre surprinderea lui, in momentul in care se astepta ca piatra sa loveasca ceva, a cazut la picioarele lui, si in acel moment l-a cuprins frica, si a fugit si s-a inchis in casa.
Din nefericire, povestea nu s-a incheiat aici, din cate retin (aici nu mai imi amintesc chiar exact detaliile partii finale, doar in mare), nu a mai mancat nimic, si o vreme s-a tot itit afara dar nu a mai vazut nimic suspect, si a incercat sa se doarma. La un moment dat, s-a trezit intr-o stare de paralizie, era constient, cu fata in sus si... plutea deasupra patului(doar atat retin, nu l-am intrebat la ce inaltime aprox. plutea). Omul era deja terorizat, dupa o perioada in care s-a tot chinuit sa isi revina, a cazut in pat, si si-a revenit complet, dar, in podul casei au inceput niste zgomote suspecte de izbituri, bufnituri, iar in final parea ca pur si simplu cineva alearga in toiul noptii in pod. Zgomotele erau atat de puternice incat omul terorizat de frica, a iesit afara din casa si s-a asezat in curte, loc, unde l-a gasit fratele lui dimineata cand a sosit.
Din acel moment, colegul ne-a spus ca evita cu desavarsire sa se mai apropie pe inserat sau noaptea de locul prin care trecuse, si ca evita sa mai spuna ca nu-i e frica de nimic.
Din cate retin, nu a incercat in nici un fel sa se protejeze prin rugaciuni cruci sa ceva de acest gen. El s-a jurat ca a trait aceasta intamplare asa cum ne-a relatat-o.

M-am achitat de promisiune fiulploii. V-am relatat istorisirea la fel cum ne-a fost relatata si celor ce am fost de fata.  Concluziile le trageti voi... :)
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

fiulploii

Multumesc StarDust .
Am si eu o intamplare care se incadreaza cam in aceleeasi coordonate . Faza cu piatra aruncata care se intoarce inapoi m-a determinat sa te rog sa expui povestea . O sa revin cu intamplarea povestita mie de cineva de incredere , intamplare traita.

Siberia

#54
Nu toate aceste "entitati" sunt demoni.
Unele dintre ele sunt "suflete chinuite", neimpacate, furioase. Si nu vorbesc acum din "filme"; dar nu  vreau sa umplu  o pagina cu intamplari...
Cu multe dintre aceste "suflete chinuite" se poate "cadea la pace" daca intelegi cu ce te confrunti. Trebuie sa le intelegi, eventual sa le ierti (daca au o legatura cu tine) si sa fii autoritar.
Inca un lucru pe care-l stiu este ca aceste "entitati" se hranesc cu teama, panica, deprimarea pe care o provoaca. Cu cat panica este mai mare, cu atat puterea lor creste, ajungand pana la punctul in care se pot "materializa". Materializarea se produce din cauza ca frica, teroarea iti coboara "vibratia" pana la pragul in care reusesti sa vezi crampeie din lumea de "joasa frecventa" in care "traiesc" aceste "entitati", si nu invers.
Etc...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Ganditorul

#55
Frumoasa si interesanta povestea. Pacat ca nu stim exact locul pt ca ar fi interesant sa ma duc sa vad locul cu ochii mei.
Iar Siberia are dreptate - daca nu ma insel exact pe acest complex de materializare a sentimentelor negative (frica, teama etc) se baza experimentul Montauk

calator astral

Citat din: Siberia din  17 Decembrie 2011, 13:39:30
Nu toate aceste "entitati" sunt demoni.
Unele dintre ele sunt "suflete chinuite", neimpacate, furioase. Si nu vorbesc acum din "filme"; dar nu  vreau sa umplu  o pagina cu intamplari...
Cu multe dintre aceste "suflete chinuite" se poate "cadea la pace" daca intelegi cu ce te confrunti. Trebuie sa le intelegi, eventual sa le ierti (daca au o legatura cu tine) si sa fii autoritar.
Inca un lucru pe care-l stiu este ca aceste "entitati" se hranesc cu teama, panica, deprimarea pe care o provoaca. Cu cat panica este mai mare, cu atat puterea lor creste, ajungand pana la punctul in care se pot "materializa". Materializarea se produce din cauza ca frica, teroarea iti coboara "vibratia" pana la pragul in care reusesti sa vezi crampeie din lumea de "joasa frecventa" in care "traiesc" aceste "entitati", si nu invers.
Etc...


Citat din: Ganditorul din  17 Decembrie 2011, 14:20:25
Frumoasa si interesanta povestea. Pacat ca nu stim exact locul pt ca ar fi interesant sa ma duc sa vad locul cu ochii mei.
Iar Siberia are dreptate - daca nu ma insel exact pe acest complex de materializare a sentimentelor negative (frica, teama etc) se baza experimentul Montauk

Nu materializati absolut nimic mai oamenilor,intelegeti odata pentru totdeauna. Montauk Project este o mare diversiune.

Vreti sa stiti Realitatea si cum sa va protejati in cazul unor atacuri?  Ascultati-l pe David Icke, vi se zbirleste paru-n cap :

David Icke discută cu Jordan Maxwell (RO)

fiulploii

citat :

Diavolul a replicat: " Adame ce imi spui tu mie ? Din pricina ta am fost aruncat din acel loc.

Cand tu ai fost format, eu am fost aruncat din prezenta lui Dumnezeu si izgonit din compania ingerilor. Cand Dumnezeu a suflat in tine suflare de viata si chipul si asemanarea ta au fost facute conform imaginii lui Dumnezeu, Mihail de asemenea te-a adus si ne-a facut sa ne inchinam tie in apropierea lui Dumnezeu, si Domnul Dumnezeu a zis: Iata-l pe Adam. Te am facut dupa chipul si asemanarea noastra".

Si Mihail s-a dus si a chemat toti ingerii spunand : " Inchinati-va imaginii lui Dumnezeu dupa cum Domnul Dumnezeu a poruncit ". Si Mihail insusi s-a inchinat primul apoi m-a chemat si a spus : " Inchina-te imaginii Domnului Dumnezeu ". Si eu am raspuns : " Nu am (nevoie ) sa ma inchin lui Adam". Si de vreme ce Mihail continua sa ma sileasca sa ma inchin, i-am spus :" De ce trebuie sa ma silesti ? Nu ma voi inchina unei fiinte inferioare si mai tinere (decat mine). Sunt mai in varsta fata de el in Creatie, am fost facut inainte sa fie el facut. Este datoria lui sa se inchine mie".


Deci , omul este imaginea lui Dumnezeu si lui i se inchina de fapt, toate cate sunt vazute si nevazute , de jos si de sus !  :-)

Ganditorul

Mai trebuie sa aducem si un popa ca sa fie tacamul complet. :mrgreen:
CitatVreti sa stiti Realitatea si cum sa va protejati in cazul unor atacuri?  Ascultati-l pe David Icke, vi se zbirleste paru-n cap :


Asta are parul zburlit deja...cu tot cu creier. Din definitia topicului pornim cu stangul " Cum ne protejam de entitati non-umane"-era mai practic "cum ne protejam de prostie".
ET nu cumva e tot "entitate non-umana"?
Pornim din start pe ideea ca ne sunt potrivnici si ca e nevoie de aparare ? Si cu ce-i alungam pe cei care au strabatut mii de ani lumina pana la noi ? Cu aghiasma ? :evil:

angellla29

#59
Citat din: fiulploii din  21 Decembrie 2011, 14:02:12
citat :

Diavolul a replicat: " Adame ce imi spui tu mie ? Din pricina ta am fost aruncat din acel loc.

Cand tu ai fost format, eu am fost aruncat din prezenta lui Dumnezeu si izgonit din compania ingerilor. Cand Dumnezeu a suflat in tine suflare de viata si chipul si asemanarea ta au fost facute conform imaginii lui Dumnezeu, Mihail de asemenea te-a adus si ne-a facut sa ne inchinam tie in apropierea lui Dumnezeu, si Domnul Dumnezeu a zis: Iata-l pe Adam. Te am facut dupa chipul si asemanarea noastra".

Si Mihail s-a dus si a chemat toti ingerii spunand : " Inchinati-va imaginii lui Dumnezeu dupa cum Domnul Dumnezeu a poruncit ". Si Mihail insusi s-a inchinat primul apoi m-a chemat si a spus : " Inchina-te imaginii Domnului Dumnezeu ". Si eu am raspuns : " Nu am (nevoie ) sa ma inchin lui Adam". Si de vreme ce Mihail continua sa ma sileasca sa ma inchin, i-am spus :" De ce trebuie sa ma silesti ? Nu ma voi inchina unei fiinte inferioare si mai tinere (decat mine). Sunt mai in varsta fata de el in Creatie, am fost facut inainte sa fie el facut. Este datoria lui sa se inchine mie".


Deci , omul este imaginea lui Dumnezeu si lui i se inchina de fapt, toate cate sunt vazute si nevazute , de jos si de sus !  :-)

Daca e sa o luam asa  cum este scris in Biblie...e clar ca Omul este facut dupa chipul si asemanarea NOASTRA....oare de ce o vorbi Dumnezeu la plural?...dar ma rog asta e alt subiect....
Si ca sa par putin "SF" cred ca lupta aceasta ancestrala dintre Bine si Rau...eu cred..parerea mea doar, exista  2 civilizatii extraterestre  sau poate mai multe"cuplate" in federatii;imperii etc....cea(cele) care ne-au creat pe noi....si dusmanii nostri...Probabil ca acest razboi ancestral sa fie prezent si in dimensiunea noastra....dar si in alte dimensiuni/planuri....
Ma gandesc ca acei demoni sa nu fie chiar ceea ce credem noi in prezent ca sunt....Cat despre fiintele intunericului....exemple vampirii si oameniii-lup...eu cred ca sunt de fapt o civlizatie paralela cu a noastra....Or fi considerate legende...dar orice legenda are un sambure de adevar.....Eu cred ca aceste fiinte ale intunericului sunt.....experimente "nereusite" care sa impuna oamenilor frica si teama....Probabil ca nu degeaba oamenii traiesc la lumina Soarelui....iar ei la lumina Lunii...Intr-un fel, sa zicem, timpul a fost "impartit" ca sa poata sa supravietuiasca ambele civilizatii sa le zicem asa...a noastra si a lor...Eu cred ca ar trebui sa dezbatem separat aceasta tematica....a fiintelor intunericului...cine sunt? de unde vin? si mai ales care este ROLUL lor? Dar nu acela de babau....ca nu tine...