Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Criza economica si Razboiul

Creat de mm, 06 Decembrie 2011, 20:41:32

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

angellla29

#15
Situatia este mult mai grava decat ne putem inchipui....Priviti cu atentie la figura sa....parca e un sarpe....nu prea pare uman....



Von Rompuy, presedintele UE, isi arata coltii: COMISIA EUROPEANA SA IMPUNA AUSTERITATEA DIRECT, IN LOCUL GUVERNELOR!

" Propuneri radicale ale lui Van Rompuy: Comisia Europeana sa impuna masuri de austeritate in tarile cu plan de salvare, in locul guvernelor/ Grecia, Portugalia si Irlanda sa isi piarda dreptul de vot in UE, daca nu se conformeaza
Comisia Europeana ar putea sa beneficieze de autoritatea de a impune masuri de austeritate in tarile din zona euro care au beneficiat de un plan de salvare – Grecia, Irlanda sau Portugalia, in locul guvernelor nationale. Mai mult, aceste state ar putea pierde drepturile de vot in UE, potrivit unor propuneri radicale discutate la Bruxelles inaintea summitului UE de saptamana aceasta si obtinute de cotidianul The Guardian.

Un document confidential care circula intre liderii europeni marti, semnat de Herman Van Rompuy - presedintele Consiliului European care va prezida summitul de joi si vineri – si obtinut de publicatia britanica sustine ca eurobond-urile sau punerea la comun a datoriei din zona euro ar putea fi unelte puternice de combatere a crizei, in ciuda rezistentei exprimate de Germania. Documentul face apel la "mai mult control intruziv asupra politicilor nationale bugetare de catre UE" si propune mai multe optiune de a impune disciplina fiscala peste nivelul national.

Lucrarea de doua pagini va fi discutata miercuri de catre oficiali, in incercarea de a ajunge la un consens inaintea summitului. Insa ar putea duce la o rebeliune din partea tarilor din zona euro la care se refera Van Rompuy, care practic subliniaza nevoia pentru un regim punitiv supravegheat de institutiile europene cu noi puteri de interventie, noteaza The Guardian. Daca propunerile sunt adoptate, ar insemna un prejudiciu adus caracterului suveran al statelor membre in ceea ce priveste politicile bugetare, fiscale, economice. Iar in cazul in care acestea nu se conformeaza, se pot impune "sanctiuni politice precum suspendarea temporara a drepturilor de vot in consiliile europene".

Insa el vorbeste si de "premierea" celor care au un comportament fiscal model, folosindu-se astfel de bugetul UE, mai scrie The Guardian. Totodata, referitor la "uniunea fiscala" in zona euro propusa de Germania, Van Rompuy se refera la potentialul pentru armonizarea reformelor in domeniile pensiilor, securitate sociala, piata muncii. In ceea ce priveste cele doua cele mai importante reguli care guverneaza moneda euro – defici bugetar de maxim 3% din PIB si plafonul de indatorarede pana la 60% din PIB, Vam Rompuy solicita "reguli mai stricte" si "capacitate extinsa a institutiilor europene de a le pune in aplicare".

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2011/12/06/von-rompuy-presedintele-ue-isi-arata-coltii-comisia-europeana-sa-impuna-austeritatea-in-locul-guvernelor/

PE FATA SI OFICIAL: Primul presedintele UE este membru al clubului BILDERBERG, are o agenda explicit ANTI-NATIUNI si declara ca este un pas inainte catre GUVERNUL UNIC MONDIAL!

Apărută de ceva vreme doar cu titlu de zvon, identitatea acestui ,,candidat comun" a fost confirmată public joi: premierul belgian Herman Van Rompuy. În vârstă de 62 de ani, Van Rompuy, un politician creştin-democrat (de dreapta), este premier de numai 11 luni. El este un mare iubitor de poezie, dar altfel are unele vederi care i-au atras simpatia extremiştilor de dreapta, cea mai edificatoare în acest sens fiind opoziţia vehementă faţă de aderarea Turciei la UE.

De asemenea, Van Rompuy este favorabil creării unui imn ,,naţional" al Uniunii Europene, precum şi înlăturării unor simboluri naţionale, precum stemele de pe euro, cele de pe plăcuţele de înmatriculare, dar şi pe cele din cărţile de identitate sau paşapoarte.

Într-un manifest ,,federalist", politicianul flamand mai cerea ,,creşterea masivă a prezenţei UE" pe teritoriile statelor membre, cum ar fi arborarea drapelelor Uniunii în toate şcolile, liceele, facultăţile şi stadioanele din spaţiul european.

De asemenea, Van Rompuy vrea să finanţeze UE printr-o pleiadă de taxe impuse la nivel naţional, între care una pe combustibil şi una pe călătoriile cu avionul.

Van Rompuy a devenit recent membru al exclusivistului grup Bilderberg, alcătuit din oameni de afaceri, aristocraţi şi politicieni suspectaţi şi acuzaţi că ,,trag sforile" din umbră. Din acest motiv, Van Rompuy a fost ridiculizat pe Internet drept ,,preşedintele Bilderberg", în sensul că el ar fi fost impus de grup la preşedinţia UE."

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2009/11/20/pe-fata-si-oficial-primul-presedintele-al-ue-este-un-membru-al-clubului-bilderberg-are-agenda-explicit-anti-natiuni-si-declara-ca-este-un-pas-inainte-catre-guvernul-unic-mondial/


Presedintele Chinei cere marinei sa fie GATA DE LUPTA


Hotnews: Presedintele Chinei, Hu Jintao, cere Marinei sa fie gata de lupta
Presedintele Chinei, Hu Jintao, a cerut marti Marinei sa fie gata de lupta si sa continue modernizarea pentru a salvgarda securitatea nationala a tarii, anunta agentia de stat China Noua, citata de AFP. Presedintele Hu a cerut Marinei sa-si "accelereze modernizarea" si sa "conduca preparative intense pentru lupta militara" cu scopul de a "salvgarda securitatea nationala si pacea mondiala", scrie agentia oficiala, in contextul ambitiilor maritime ale Chinei, care provoaca ingrijorarea vecinilor sai si a Statelor Unite.

Hu Jintao a facut aceste declaratii in fata membrilor puternicei Comisii militare centrale, pe care o si conduce, si in prezenta celui care este cotat drept succesorul sau in fruntea tarii, vicepresedintele Xi Jinping, devenit numarul doi in aceasta comisie. Armata chineza a anuntat ca va efectua manevre navale in "vestul oceanului Pacific", pe fondul tensiunilor in crestere legate de aceste teritorii, disputate cu vecinii sai. Acest anunt vine dupa vizita efectuata in Asia-Pacific de presedintele american Barack Obama, in cursul careia acesta a anuntat ca Statele Unite isi vor intari prezenta militara in Australia."

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2011/12/06/presedintele-chinei-cere-marinei-sa-fie-gata-de-lupta/

General chinez: "Vom apara Iranul chiar daca asta ar insemna AL TREILEA RAZBOI MONDIAL"

Capital: Ce spun chinezii: "Vom apăra Iranul chiar dacă asta ar însemna Al Treilea Război Mondial"
Dușmanii Iranului sunt și dușmanii chinezilor, indiferent ce ar însemna acest lucru. Asta este concluzia trasă în urma afirmației lui Zhang Zhaozhong, un important general chinez, care a declarat că ei, chinezii nu vor ezita să apere Iranul chiar dacă acest lucru ar însemna declanșarea celui De-al Treilea Război Mondial.

Afirmația vine după ce guvernul de la Beijing a estimat miercuri că sancţiunile occidentale împotriva Iranului 'vor complica, vor agrava situaţia' şi vor conduce la intensificarea confruntării pe tema programului nuclear al Teheranului. 'China a fost totdeauna împotriva sancţiunilor unilaterale faţă de Iran', a precizat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe, Liu Weimin, după ce SUA, Marea Britanie şi Canada au anunţat sancţiuni împotriva Iranului.

Potrivit Chinei, presiunile şi sancţiunile nu pot rezolva 'fundamental' problema dosarului nuclear iranian. 'Din contră, ele vor complica, vor agrava situaţia şi vor intensifica disputa (pe această temă), mergând împotriva păcii şi a stabilităţii regionale', a spus Liu Weimin.

Noile sancţiuni vizează în special sectoarele bancar şi petrolier. Ele au fost anunţate în urma unui recent raport al Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), în care se menţionează o 'posibilă dimensiune militară' a programului nuclear iranian.

China – care cumpără mult petrol – a devenit primul partener comercial al Iranului, cu schimburi bilaterale în valoare de 30 miliarde de dolari, faţă de numai 400 milioane acum 15 ani.

Rusia, aliat al Iranului şi ale cărei poziţii sunt apropiate de cele ale Chinei, a calificat aceste noi măsuri drept 'inacceptabile'.

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2011/12/02/general-chinez-vom-apara-iranul-chiar-daca-asta-ar-insemna-al-treilea-razboi-mondial/


Razboi iminent intre SUA si Iran"/ STUXNET: ARMA CIBERNETICA/ Rusia vs NATO: "dialogul surzilor" pe tema scutului antiracheta

Jurnalul: Război iminent între Iran şi SUA (experţi militari)! Mărul discordiei: cel mai sofisticat avion de recunoaştere american (VIDEO)
Tensiunile dintre puterile occidentale si Iran cresc pe zi ce trece, iar declaratiile autoritatilor devin tot mai dure, culminand cu incidentul din weekend, privind presupusa doborare a celui mai performant avion de supraveghere american, de catre Iranieni. Ca sa fie tacamul complet, expertii militari incep sa mentioneze tot mai des cuvantul "razboi". In acest context, SUA inaspreste masurile impotriva Iranului.

De asemenea, presa internationala merge mai departe si lanseaza ideea unui razboi deja declansat intre cele doua tari, avand in vedere jocul politic periculos din ultima vreme, dintre Iran si SUA, dar tinut secret. Titluri precum "Suntem in razboi cu Iran? Explozii misterioase, cercetatori asasinati si avioane americane atacate" (DailyMail) au impanzit mediul electronic. Jurnalistii de la The Telegraph atrag si ei atentia asupra unui conflict inutil intre cele doua tari si indeamna la discutii si atitudine pacifista. De asemenea, si jurnalistii de la TIME,  ridica problema inevitabilitatii razboiului dintre SUA si Iran. Jurnalistii de la Reuters fac si ei o analiza a situatiei, titrand: "Războiului rece" cu Iranul se încălzeşte în Orientul MijlociuI" . Insa toata lumea are un punct comun in abordarea situatiei: Arsenalul nuclear al Iranului si declararea suportului neconditionat oferit Iranului de catre China, in eventualitatea demararii vreunor ostilitati.

Avionul fără pilot RQ-170, invizibil pe radar şi pe care Teheranul susţine că l-a doborât săptămâna trecută pe teritoriul său, a efectuat, în trecut, şi alte misiuni de spionare a instalaţiilor nucleare iraniene şi a taberelor de antrenament ale Hezbollah din interiorul Iranului, relatează NBC News, insa acum iranienii i-au venit de hac. Avionul ar fi fost doborat de fortele iraniene, in timpul unei misiuni de recunoastere a fortelor americane, la granita dintre Iran si Afganistan, aparatul fiind recuperat aproape intact de iranieni.

Mai mult, oficialii americani au refuzat initial sa confirme că iranienii au doborât tocmai bijuteria tehnologica RQ-170 si sustin ca ar fi vorba despre un alt aparat de zbor, o drona de supraveghere, fara capabilitati de atac, dar la fel de sofisticat tehnologic, cu care au pierdut contactul deasupra granitei dintre Iran si Afganistan In plus, Pentagonul sustine ca Iranul nu a doborat avionul, pur si simplu s-a pierdut contactul cu drona, aceasta zburand pana a ramas fara combustibil, apoi a aterizat undeva de-a lungul granitei, asistata de tehnologia din dotare. Intrebati despre pierderea dronei, expertii militari americani s-au declarat socati de veste, spunand ca iranienii vor duplica mai mult ca sigur tehnologia americana, intentionand probabil s-o vanda si Chinei sau Rusiei."

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2011/12/07/razboi-iminent-intre-sua-si-iran-stuxnet-arma-cibernetica-rusia-vs-nato-dialogul-surzilor-pe-tema-scutului-antiracheta/

angellla29

Financiarul: Criza globală a fost generată artificial pentru a putea fi creat un guvern mondial


Un stat totalitar îşi va face apariţia pe teritoriul Uniunii Europene în urma crizei, ce se va putea compara cu dictatura Uniunii Sovietice, în timp ce actualii membri ai UE îşi vor ceda independenţa în contul datoriilor, consideră economistul leton de origine rusă Dmitri Smirnov, lector la Şcoala Superioară de Studii Economice Ventspils din Letonia.

În aproape 20 de ani, potrivit acestuia, odată cu trecerea crizei, un guvern mondial va conduce întreagă lume, relatează miercuri (16 noiembrie 2011) agenţia de presă rusă Novîi Reghion. "Criza va duce la faliment statele zonei euro, iar pentru datorii li se va lua independenţa. Euro nu este în pericol. Dimpotrivă, pentru a salva euro, toţi trebuie să adere la zona euro şi să-şi piardă independenţa. Se va spune că putem supravieţui doar împreună. Avem nevoie de a crea un stat totalitar, de a-i aduna pe toţi în aceeaşi oală, pentru a-i subjuga" – a declarat Smirnov într-un interviu acordat marţi seara, în cadrul emisiunii "Razvoroť la postul de radio Baltkom 93,9.

Conform estimărilor sale, ar trebui să se producă patru valuri ale crizei înainte de apariţia unui guvern mondial."Primul val a fost în 2008, al doilea este aşteptat în 2012-2013. Perioada dintre acestea este de 4-5 ani şi, apoi, durata totală a crizei al cărei scop este înfiinţarea unui guvern mondial va fi de 20 de ani", prognozează Smirnov.

El susţine că actuala criză globală a fost generată în mod artificial cu un scop concret. "Criza este o modalitate de jaf, atunci când unul dă faliment, iar celălalt câştigă din aceasta", explică economistul, în opinia căruia, autorii principali ai turbulenţelor financiare sunt băncile legate de Rezerva Federală a SUA.

Pe blogul său de pe resursa "Ventasbalss.ru", expertul explică faptul că politicienii, atât europeni, cât şi americani, lucrează pentru unul şi acelaşi grup de persoane, care poate fi numit convenţional "guvernul mondial". Totodată, el atrage atenţia că măsurile luate până în prezent pentru salvarea zonei euro nu au avut decât un caracter cosmetic şi cu efect pe termen scurt.

În luna septembrie, aminteşte el, după ce finanţistul George Soros a chemat la o reformă radicală a UE, fără să propună în acest sens nimic concret, preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a propus pentru salvarea UE introducerea obligaţiunilor europene comune. Până în prezent, fiecare stat din zona euro emite propriile obligaţiuni şi are propria sa datorie. În caz de reformă, se propune unificarea tuturor obligaţiunilor şi emiterea unor obligaţiuni unice ale zonei euro, scrie Smirnov pe blogul său.

Este vorba, potrivit lui, de crearea unui spaţiu unic al datoriei. Această idee a fost sprijinită deja, cu mult entuziasm, de Franţa, Germania şi Italia – principalele ţări din zona euro. Liderii acestora au încercat deja să convingă parlamentele din ţările lor pentru a susţine introducerea unor obligaţiuni unice. Chiar şi Vaticanul s-a pronunţat pentru un stat unic european, mai aminteşte el.

Introducerea unor obligaţiuni unice va limita în mod semnificativ independenţa membrilor din zona euro, consideră economistul citat, indicând că statul nu va mai fi capabil să finanţeze în mod independent deficitul bugetar şi va fi obligat să contacteze Centrul /Bruxellesul/ ca să-i aloce bani. În fine, obligaţiunile unice vor impune introducerea unui buget unic al UE.

Astfel, în opinia sa, bugetele naţionale vor fi practic eliminate, iar toate veniturile fiscale vor fi transferate la Bruxelles, iar acolo se va decide cine şi cât să primească din bugetul comun. În cele din urmă, cheltuielile participanţilor la zona euro vor fi decise la nivel central. Aşa cum încearcă să convingă adepţii introducerii obligaţiunilor unice, aceasta va permite stabilirea unei discipline fiscale pe ansamblul zonei euro, explică Smirnov.

Astfel, concluzionează el, introducerea obligaţiunilor unice facilitează crearea noului stat pe continentul european Statele Unite ale Europei, în care toate ţările membre îşi vor pierde independenţa şi vor coborî la nivelul unor autorităţi locale. Ţările afectate profund de criză vor ajunge direct sub controlul unui comisar UE /Smirnov face aici aluzie la o iniţiativă recentă a Olandei/ şi în custodia Comisiei Europene, structura care va decide formarea bugetelor "naţionale".

În acest caz, mai scrie expertul amintit, comisarul european va fi în măsură să intervină în guvernarea unei ţări aşa cum fac în prezent administratorii numiţi de instanţă în cazul societăţilor falimentare. Împotriva ţărilor care se vor face vinovate, Bruxellesul va recurge la o varietate de sancţiuni, de la pierderea dreptului de vot în UE, până la restricţionarea accesului la fondurile europene, prognozează sumbru economistul leton. "Va fi o dictatură ceva mai drastică decât în URSS", susţine el.

Un al doilea val al crizei, aşteptat anul viitor, va aduce UE în pragul colapsului, iar ţările europene vor fi puse în faţa alegerii – fie un stat unic, fie falimentul. "De fapt, nu va fi nicio alegere, vor face aşa cum li se va spune", mai crede economistul de origine rusă, care anticipează că, la sfârşitul crizei, şi SUA vor înceta să mai existe. Întreaga planetă va fi guvernată de un guvern mondial.

Dmitri Smirnov a devenit cunoscut în 2008 când a fost arestat de serviciile de securitate letone pentru "atentat la adresa sistemului financiar al ţării", după ce anticipase o agravare a crizei economice în Letonia şi o devalorizare a monedei naţionale. Avertismentul său a fost confirmat de realitate ulterior."


http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2011/11/24/stat-european-totalitar-obiectivul-crizei-artificiale-a-datoriilor-suverane-considera-un-economist-leton/

alx

Am citit topicul asta,si vad ca parerea unanim acceptata este ca un guvern mondial e un lucru rau rau rau...insa vin si intreb acum: rau pentru CINE  si in comparatie cu CE?  Rau pentru "potentatii"regionali,care astfel isi vor pierde influenta si "drepturile"? Rau pentru niste politicieni care vor disparea? Rau pentru unii ca cei care scriu pe aici,si care au un sentiment nationalist exacerbat?  si care nu o duc de tot rau,atata timp cat inca isi permit sa plateasca internetul,si sa "piarda"vremea pe rufon?   Ei bine,pentru unii dintre ei va fi mai rau DECAT ACUM,asta cu siguranta!
Dar pentru amaratul de pe strada,care nu mai are loc de munca,care nu mai are cu ce sa-si plateasca intretinerea,care a fost dat afara din casa? Care iese cu copilul si il trage deoparte de la vitrinele stralucitoare,pline cu bunatati,pentru ca nu-si permite sa i le cumpere? Pai daca aceasta PERSOANA va avea certitudinea ca un guvern mondial ar fi mai bun decat guvernul actual al TARII SALE  macar cu 10%,si ca,per ansamblu,o va duce PUTINTEL mai bine...credeti ca o mai intereseaza cum se cheama guvernul? sau cine il conduce? sau unde isi are sediul?   Va spun eu cu siguranta ca NU! pana la urma,viata este compusa din bucuriile mici de zi cu zi,si daca acestea lipsesc,ce mai conteaza ca ma intitulez ROMAN,GREC,PORTUGHEZ,ITALIAN etc.? 

Avocatu de serviciu al diavolului...alx
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

angellla29

Citat din: alx din  08 Decembrie 2011, 20:40:22
Am citit topicul asta,si vad ca parerea unanim acceptata este ca un guvern mondial e un lucru rau rau rau...insa vin si intreb acum: rau pentru CINE  si in comparatie cu CE?  Rau pentru "potentatii"regionali,care astfel isi vor pierde influenta si "drepturile"? Rau pentru niste politicieni care vor disparea? Rau pentru unii ca cei care scriu pe aici,si care au un sentiment nationalist exacerbat?  si care nu o duc de tot rau,atata timp cat inca isi permit sa plateasca internetul,si sa "piarda"vremea pe rufon?   Ei bine,pentru unii dintre ei va fi mai rau DECAT ACUM,asta cu siguranta!
Dar pentru amaratul de pe strada,care nu mai are loc de munca,care nu mai are cu ce sa-si plateasca intretinerea,care a fost dat afara din casa? Care iese cu copilul si il trage deoparte de la vitrinele stralucitoare,pline cu bunatati,pentru ca nu-si permite sa i le cumpere? Pai daca aceasta PERSOANA va avea certitudinea ca un guvern mondial ar fi mai bun decat guvernul actual al TARII SALE  macar cu 10%,si ca,per ansamblu,o va duce PUTINTEL mai bine...credeti ca o mai intereseaza cum se cheama guvernul? sau cine il conduce? sau unde isi are sediul?   Va spun eu cu siguranta ca NU! pana la urma,viata este compusa din bucuriile mici de zi cu zi,si daca acestea lipsesc,ce mai conteaza ca ma intitulez ROMAN,GREC,PORTUGHEZ,ITALIAN etc.? 

Avocatu de serviciu al diavolului...alx

Colega Alx....tu stii foarte bine....din experienta ultimilor 50 de ani .....ca lucrul amestecat pute a......... Daca nu exista comparatie fa macar comparatie intre  o tara suverana....si o colonie!!!! E de ajuns pentru tine??? Cuvantul sclav teleghidat iti spune ceva???

alx

#19
Citat din: angellla29 din  08 Decembrie 2011, 20:46:03
Colega Alx....tu stii foarte bine....din experienta ultimilor 50 de ani .....ca lucrul amestecat pute a......... Daca nu exista comparatie fa macar comparatie intre  o tara suverana....si o colonie!!!! E de ajuns pentru tine??? Cuvantul sclav teleghidat iti spune ceva???


Angellla29,din cate observ tu esti constant in  extreme,indiferent care or fi alea,fara  suparare...
Un guvern mondial(cu care nici eu nu sunt 100% de acord) nu este obligatoriu o intoarcere la sclavagism,si stii de ce? Pentru  ca cel putin in cazul nostru,al poporului ROMAN,SUNTEM DE MULT PREA MULTA VREME SCLAVI! Ca stapanul s-a chemat ROMA,AUSTRO-UNGARIA,TURCIA,URSS,FMI,CE...tot un drac.Mai teleghidati de atata cum am putea fi? Ca avem SUVERANITATE? |Fleosc! Cat valoreaza ea? cam cat o ceapa degerata,iti spun eu...Ai cumva senzatia ca in cazul extrem al unui razboi prin zona,ne va intreba cineva ceva? NU! Vor proceda ca de obicei,si noi la fel...ne vom vinde rand pe rand aluia care da mai mult,sau ale carui interese coincid MOMENTAN cu ale noastre...desi noi nu avem interese DE TARA,ci doar interese  DE GRUP!
sI ATUNCI CE SA MA STRESEZ EU CA X+Y nu este egal cu Z?   

LE    stii tu de ex. cat de bine o duceau cei din coloniile engleze? pai vrei sa-mi spui ca India,care a fost colonie engleza,o duce mai bine acum de cand e stat suveran,decat atunci cand era colonie?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

angellla29

Citat din: alx din  08 Decembrie 2011, 20:54:45

Angellla29,din cate observ tu esti constant in  extreme,indiferent care or fi alea,fara  suparare...
Un guvern mondial(cu care nici eu nu sunt 100% de acord) nu este obligatoriu o intoarcere la sclavagism,si stii de ce? Pentru  ca cel putin in cazul nostru,al poporului ROMAN,SUNTEM DE MULT PREA MULTA VREME SCLAVI! Ca stapanul s-a chemat ROMA,AUSTRO-UNGARIA,TURCIA,URSS,FMI,CE...tot un drac.Mai teleghidati de atata cum am putea fi? Ca avem SUVERANITATE? |Fleosc! Cat valoreaza ea? cam cat o ceapa degerata,iti spun eu...Ai cumva senzatia ca in cazul extrem al unui razboi prin zona,ne va intreba cineva ceva? NU! Vor proceda ca de obicei,si noi la fel...ne vom vinde rand pe rand aluia care da mai mult,sau ale carui interese coincid MOMENTAN cu ale noastre...desi noi nu avem interese DE TARA,ci doar interese  DE GRUP!
sI ATUNCI CE SA MA STRESEZ EU CA X+Y nu este egal cu Z?   

LE    stii tu de ex. cat de bine o duceau cei din coloniile engleze? pai vrei sa-mi spui ca India,care a fost colonie engleza,o duce mai bine acum de cand e stat suveran,decat atunci cand era colonie?

Ok...am inteles e super sa fii sclav....atunci probabil nu mai are rost sa mai discutam despre Romania....ca entitate statala....ca tara.....sa stam linistiti o sa ne numim....europeni....poate asa scapam de rusinea de a ne mai numi romani....

alx

#21
Citat din: angellla29 din  08 Decembrie 2011, 21:03:12
Ok...am inteles e super sa fii sclav....atunci probabil nu mai are rost sa mai discutam despre Romania....ca entitate statala....ca tara.....sa stam linistiti o sa ne numim....europeni....poate asa scapam de rusinea de a ne mai numi romani....
Stii ce m-ar consola,intr-un caz ca si cel despre care discutam? Ca vom fi sclavi noi,Romanii,impreuna cu alte 7 miliarde... :-D   si cu mult prea putini stapani severi...

Si stii ce ar mai super? Ca scalvii primesc CU SIGURANTA mancare,apa si au unde dormi...ca nu or mai avea vreme sa caste ochii la toate teoriile si conspiratiile...ei bine,asta e alta poveste...

alx-avocatul diavolului
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

angellla29

Citat din: alx din  08 Decembrie 2011, 21:06:14
Stii ce m-ar consola,intr-un caz ca si cel despre care discutam? Ca vom fi sclavi noi,Romanii,impreuna cu alte 7 miliarde... :-D   si cu mult prea putini stapani severi...

Si stii ce ar mai super? Ca scalvii primesc CU SIGURANTA mancare,apa si au unde dormi...ca nu or mai avea vreme sa caste ochii la toate teoriile si conspiratiile...ei bine,asta e alta poveste...

alx-avocatul diavolului

Asta te consoleaza pe tine???? Ca esti sclav....si ca ai mai putini stapani?! Da...scumpete....dar tot sclav esti....si tot STAPAN ai...daca in halul asta am ajuns sa ne bucuram ca suntem sclavi.....am decazut moral.....sub cea mai scazuta speta....Si animalele...se satura de sclavie...si mai evadeaza din cusca.....Inseamna ca totul e pierdut.....Degeaba au muit mii de ROMANI....in cele 2 razboaie mondiale....in 1989....ca sa nu mai vorbim de ceea ce s-a intamplat in trecutul acestei tari....Bafta fratilor....sa fim sclavi....ca o ducem bine!!!!!

alx

#23
Citat din: angellla29 din  08 Decembrie 2011, 21:14:16
Asta te consoleaza pe tine???? Ca esti sclav....si ca ai mai putini stapani?! Da...scumpete....dar tot sclav esti....si tot STAPAN ai...daca in halul asta am ajuns sa ne bucuram ca suntem sclavi.....am decazut moral.....sub cea mai scazuta speta....Si animalele...se satura de sclavie...si mai evadeaza din cusca.....Inseamna ca totul e pierdut.....Degeaba au muit mii de ROMANI....in cele 2 razboaie mondiale....in 1989....ca sa nu mai vorbim de ceea ce s-a intamplat in trecutul acestei tari....Bafta fratilor....sa fim sclavi....ca o ducem bine!!!!!

Angellla29
Fie ca iti place sa recunosti sau nu,IN ACEST MOMENT NOI SUNTEM SCLAVI! Insa suntem niste sclavi infometati,si fara viitor!  De ce spun asta? Pai cum se poate numi o tara in care FMI vine si face legea,ne spune ce sa inchidem,ne FORTEAZA  sa ne distrugem industria si agricultura,ne forteaza (sau ma rog,ii forteaza pe conducatorii nostri) sa dea afara oameni de la munca...ne forteaza sa cumparam tehnica militara de lupta invechita,DUPA ce am dat afara oamenii din armata...da Angellla29,suntem o tara cu o armata vai de capul ei,cu o armata despre care se stie si cate perechi de ciorapi sunt prin valize,nu mai vorbesc de tehnica de lupta,care TOCMAI ne-a fost vanduta de "binevoitori"...
Ca au murit oameni,ROMANI,in cele 2 razboaie mondiale? Asa e,au murit! Intrebarea pe care mi-o pun acum este:PENTRU CE AU MURIT? ca sa ajungem unde suntem acum? IN NICI UN CAZ!
   ca au murit CATIVA si la revolutie? pai TREBUIAU SA MOARA,ALTFEL NU ERA REVOLUTIE! daca ma intelegi ce vreau sa zic...
asta e viata si asta e realitatea in care traim ACUM!    crezi ca mie imi place sa vad cum o minoritate isi face de cap in tara asta,si toti tac chitic? pai de ce se intampla asa? ia zi...


PS   am crezut ca ai inteles ca astazi eu sunt...avocatul diavolului... :-D

OFF-TOPIC...dar necesar,se pare

Avocatul diavolului

Cineva care contrazice cu tarie un punct de vedere de dragul argumentului, mai degraba decât dezacordul real cu acel punct de vedere. Avocatul diavolului testeaza în toate modurile posibile argumentul oponentului, în ciuda faptului ca deseori este în mare masura solidar cu el aceasta este o tehnica utila pentru identificarea fisurilor argumentarii si pentru evitarea gândirii neglijente. Daca un argument poate rezista atacurilor sustinute ale unei persoane care-i examineaza minutios punctele slabe, este posibil sa fie un argument bun; daca nu le poate rezista, atunci trebuie "cârpit" (de preferat nu prin adaugarea de conditii ad hoc nelegitime) sau, în(cel mai rau caz, înlaturat.

Oamenii care joaca rolul avocatului diavolului sunt uneori acuzati de ipocrizie, în special atunci când aduc critici pe care nu le sustin sincer: nu cred realmente în argumentele pe care le folosesc sau stiu ca este adevarata concluzia punctului de vedere pe care îl ataca. Totusi, acuzatia de ipocrizie îsi greseste tinta si devine probabil, în pare, de asocierile negative ale cuvântului "diavol" din titlu, în dauna conotatiilor cuvântului "avocat". Ipocritii îsi ascund adevaratele intentii si opinii; cei ce joaca rolul avocatului diavolului îsi încurajeaza oponentul sa aduca argumente impecabil pentru concluziile sale si sa tina seama de forta celor mai puternice argumente de cealalta parte. Deseori, scopul folosirii acestei strategii este sa determine pe cineva sa ofere bune temeiuri în sprijinul concluziilor carora avocatul diavolului le este favorabil, încurajându-l astfel sa cerceteze întemeierea unor puncte de vedere care s-ar putea numi numai prejudecati, sau poate concluzii adevarate, dar sustinute de argumente slabe. Aceasta, în ciuda aparentelor, nu este ipocrizie, ci mai degraba o parte a cautarii sincere a adevarului.


http://www.scritube.com/sociologie/psihologie/Cum-sa-gandim-corect-si-eficie22113.php
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

angellla29

Citat din: alx din  08 Decembrie 2011, 21:28:16
Angellla29
Fie ca iti place sa recunosti sau nu,IN ACEST MOMENT NOI SUNTEM SCLAVI! Insa suntem niste sclavi infometati,si fara viitor!  De ce spun asta? Pai cum se poate numi o tara in care FMI vine si face legea,ne spune ce sa inchidem,ne FORTEAZA  sa ne distrugem industria si agricultura,ne forteaza (sau ma rog,ii forteaza pe conducatorii nostri) sa dea afara oameni de la munca...ne forteaza sa cumparam tehnica militara de lupta invechita,DUPA ce am dat afara oamenii din armata...da Angellla29,suntem o tara cu o armata vai de capul ei,cu o armata despre care se stie si cate perechi de ciorapi sunt prin valize,nu mai vorbesc de tehnica de lupta,care TOCMAI ne-a fost vanduta de "binevoitori"...
Ca au murit oameni,ROMANI,in cele 2 razboaie mondiale? Asa e,au murit! Intrebarea pe care mi-o pun acum este:PENTRU CE AU MURIT? ca sa ajungem unde suntem acum? IN NICI UN CAZ!
   ca au murit CATIVA si la revolutie? pai TREBUIAU SA MOARA,ALTFEL NU ERA REVOLUTIE! daca ma intelegi ce vreau sa zic...
asta e viata si asta e realitatea in care traim ACUM!    crezi ca mie imi place sa vad cum o minoritate isi face de cap in tara asta,si toti tac chitic? pai de ce se intampla asa? ia zi...


PS   am crezut ca ai inteles ca astazi eu sunt...avocatul diavolului... :-D

Stai ca discutam maine...domnule avocat al diavolului.....sa ma mai documentez un pic...Acum am ceva treaba...

Nicipreaprea

Totus mundus agit histrionem

Claudiu Bleont - Bucharest 2010

@angella, un guvern mondial se pare ca este inevitabil. Nu ne amintim sa mai fi fost asa ceva. De ce se intampla acum cred ca nici presedintii de state nu au habar. Oricum, pentru papusarii care oricum "conduceau" lumea, un guvern mondial nu le era necesar. Altceva trebuie sa fie cauza. Poate vin extraterestrii, cine poate sti...  Buni sau rai, cum or fi, e totusi un pas inainte. Dar pentru asta trebuie sa dispara granitele, sau razboaiele intre oameni, trebuie sa scapam de nebunia care mutileaza planeta. Sa actionam ca un singur organism. Tu ce spui, ar fi rau sa fie asa ?  :martiansmile:
________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

angellla29

#26
Citat din: Nicipreaprea din  08 Decembrie 2011, 22:18:01
Totus mundus agit histrionem

Claudiu Bleont - Bucharest 2010

@angella, un guvern mondial se pare ca este inevitabil. Nu ne amintim sa mai fi fost asa ceva. De ce se intampla acum cred ca nici presedintii de state nu au habar. Oricum, pentru papusarii care oricum "conduceau" lumea, un guvern mondial nu le era necesar. Altceva trebuie sa fie cauza. Poate vin extraterestrii, cine poate sti...  Buni sau rai, cum or fi, e totusi un pas inainte. Dar pentru asta trebuie sa dispara granitele, sau razboaiele intre oameni, trebuie sa scapam de nebunia care mutileaza planeta. Sa actionam ca un singur organism. Tu ce spui, ar fi rau sa fie asa ?  :martiansmile:

Crede-ma e tot ce imi doresc sa nu mai existe razboaie....si ura...si diferente intre oameni...sa fie un singur organism cum bine ai spus tu.....DAR....in momentul actual...tu nu poti uni intr-un singur tot unitar....niste "organe" bolnave si pline de ura....Ca sa functioneze...aceste organe trebuie sa fie sanatoase....Lumea e divizata mult prea mult...interese economice, religioase, culturale etc.....Nu poti avea o singura entitate planetara.....pana cand oamenii care locuiesc pe aceasta planeta nu vor intelege astea.....Crede-ma e IMPOSIBIL....oricat control si politisti mondiali ar exista....E o greseala ....mare de tot!!!!!

Doamne....crede-ma mi-am dorit din tot sufletul, in viata asta... sa vina americanii....si ET!!!!Americanii au venit....am vazut ce au facut....sper ca ET sa nu imi lase acelasi gust amar!!!!

Nicipreaprea

Citat din: angellla29 din  08 Decembrie 2011, 22:29:33
....Lumea e divizata mult prea mult...interese economice, religioase, culturale etc.....Nu poti avea o singura entitate planetara...


Ba poti, dar pentru asta trebuie sa dispara toate granitele imaginare ce separa omul de om. Si vor disparea, e inevitabil...  :martiansmile:
________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

romulus

Nu cred ca este cazul sa ne temem de razboi,sedeti voi blanzi!
Pentru simplul motiv ca in ultimii 2000 de ani, nu stiu daca au fost trei zile de pace, la nivel planetar. Trebuie sa contabilizam doar conflagratiile mondiale? Pai de ce ? Razboaie mai mici ori mai mari, pe arii mai mici ori mai mari, au fost in permanenta !
Daca ati uitat cumva, va reamintesc faptul ca in secunda in care eu scriu chestiile astea, militari romani lupta intr-un razboi cu care nu stiu daca noi romanii vom fi avand vreun heles&beles: , in cel din Afganistan.
Pana mai ieri au luptat in Irak; maine vor lupta in Iran, unde ii va implica Unchiul Sam , acus, acus , poate chiar maine  !!
Ei si ? Ce-i cu asta?
Vad ca niciunul dintre noi nu se cutremura, azi, acum,  de "ororile razboiului" in care  se bat ai nostri copii si mai vin, cand si cand, in sicrie de plumb si's bagati in pamant de neveste si parinti , de neamuri,  fara sa le mai vada pentru ultima oara  chipul!
Sedeti blanzi, dragi compatrioti,razboiul a fost, este si va fi !Trebuie numai sa te uiti in directia corecta sa-l vezi !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Nicipreaprea

Citat din: romulus din  08 Decembrie 2011, 22:48:34

Vad ca niciunul dintre noi nu se cutremura, azi, acum,  de "ororile razboiului" in care  se bat ai nostri copii si mai vin, cand si cand, in sicrie de plumb si's bagati in pamant de neveste si parinti , de neamuri,  fara sa le mai vada pentru ultima oara  chipul!


Rezolvarea e simpla. Sa refuze sa mearga la razboi.  :martiansmile:
________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."