Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

The Omega File

Creat de @Lex, 29 Noiembrie 2011, 19:48:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

@Lex

Dupa cum am zis m am documentat mai mult pe baza subiectului si am dat de un anume Vladimir Terziski care dupa mine e un pion important in ''schema'' si confirma fapte importante despre Nazisti si misiunile lor pe LUNA inca din anii '30 si multe alte lucruri  despre influneta ''e.t eilor'' asupra 'prostimii' fiind mana in mana cu prea iubita elita.am gasit cateva site uri despre subiect care merita citite cu mare atentie.eu doar intreb daca stie cineva mai mult de atat ca tare s curios despre Vladimir Terziski si daca ce spune e chiar adevarat lucuru pe care totusi tind sa le cred (din ce am citit pe siteurile urmatoare):
http://www.whale.to/b/om.html

http://alientattletale.com/alien_presence/index.html

http://www.whale.to/b/terziski_h.html

http://www.germanufochatter.com/German-Foo-Fighters/index.html

http://www.subversiveelement.com/ufo_german_moon_base.html

You Tube  >>>   Vladimir Terziski 1 (1of13)

:evil: :evil: :-)

Va rog nu mai puneti titluri folosind caractere mari
A se citi aici =>http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,629.msg24509.html#msg24509
Va multumim
@biss

fiulploii


calator astral

Ma bucur draga colega lex ca esti entuziasmat de acest subiect...m-am tot codit ca o fata mare inainte sa-l aduc in discutie si iti dau dreptate, merita cu siguranta un topic separat!

Intervin pe acest topic doar pentru a da linkul spre integralitatea Dosarului Omega:

http://www.think-aboutit.com/aliens/omega_file_txt.htm

Reproduc citeva rinduri din prefata dosarului:

______________________

       " The Reptiloids in Alpha Draconis and Rigel Orion claim that they originated on earth in prehistoric times and were part of a bipedal reptilian or saurian race [like the cunning velociraptors?].
   
          Now they are here to take back 'their planet' from the human race.
In order to accomplish this, they are using multi-levelled deception and propaganda -- mostly through 'channeled' information and through information conveyed to 'abductees-- to convince humans to capitulate themselves over to aliens 'guides' and thus allow the aliens access to their minds and in turn to our society in general.
This same tactic, according to various contactees [Billy Meier, Jefferson Souza, Israel Norkin, Maurice Doreal, George Andrews, Thomas Castello, Alex Collier, etc.] has succeeded on many other colonial worlds that the 'Greys' have conquered, and it has also worked on this world to the extent that they have taken control of much of the 'underground black budget empire-- a vast network of interconnected underground military-industrial bases and cities that have been constructed."

___________________________

    :star:

Siberia

#3
Ca sa intelegi ceva (sau cel putin sa descalcesti o parte dintre itze) trebuie sa studiezi atat OMEGA file cat si ODESSA file, ocultismul nazist, ocultismul masonic, sa admiti faptul ca poate o mare parte din ceea ce numit E.T. sunt defapt urmasi/ramasite ale vechilor locuitori ai Pamantului, sa studiezi si partea de DULCE file, sa descoperi incet ca si americanii zburataceau prin spatiu prin anii 50 fara nici o problema prin proiectele NRO (National Reconnaissance Office mana-n mana cu C.I.A. - totul pe o fundatie evident nazista) si Navy, sa descoperi aceiasi "grey" si-n Australia dimpreuna cu o loja de varf care se numeste Supreme Annunaki Assembly of Lord Marduk (o chestie ciudata rau a carei membri cica se teleporteaza si navigheaza prin spatiu mai ceva ca lacustele prin camp) care s-a cocotat pe ochiul piramidei (si care te face sa te-ntrebi daca nu cumva nazistii erau pe-o mana cu ei de la bun incept) si tot asa...
Partea cea mai frumoasa a lucrurilor este ca trebuie sa filtrezi foarte bine informatiile pe care le citesti (macar prin prisma logicii, daca n-ai alta posibilitate).
Vei ajunge la concluzia ca oricum grey-ii sunt pe fiecare continent (despre Africa sunt prea putine date totusi), ca exista o asa-zisa galceava intre rase extra-intra-terestre, ca fiecare defapt isi are originea pe Pamant sau amestecata cu a Pamantenilor, ca adevarul pe care-l stiai pena acum este defapt minciuna si ceea ce credeai ca era minciuna este de fapt adevar...

p.s. - de un lucru trebuie totusi sa tii cont: daca rusii zic ca ei sunt vraiste/varza/prastie, inseamna ca in mod cert nu sunt asa...daca zic ca n-au tehnologie, mint... daca zic ca n-au colaborat cu americanii, mint... razboiul rece a fost o mare abureala (pentru cei ce trebuiau aburiti).
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

La concisul, dar cuprinzatorul rezumat indrumatoriu 8-) al Siberiei prin labirintul "ufologiei conspirationiste credibile" e greu de adaugat ceva - poate doar amanuntul ca (The) "Omega Files" contin si ele, inevitabil de altfel, si un anume procent de dezinformare (involuntara, vreau s-o cred) si-n plus trebuie "actualizate" cu nenumarate dezvaluiri/fenomene/evolutii petrecute in ultimul deceniu.

Pentru care-i valabila aceeasi aplicare a filtrului logicii in trierea dovezilor de cele mai multe ori circumstantiale.
In orice caz, daca fie si doar 10-15% din "adevarurile" expuse sint "pe bune", tot ar trebui sa aruncam la cosul de gunoi nu doar mare parte din istoria, ci si din stiinta "oficiala". :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

@Lex

oare dupa atatea conspiratii si eforturi importiva umanitatii inca de la inceputul civilizatiei, oare va venii vreodata ziua cand vom fi cu adevarat liberi,adica dupa cate citim si aflam de colo si de colo (bineinteles doar ce e adevarat) mie mi se pare imposibil ca lumea pe Pamantul asta se va schimba vreodata si vom fi cu totii uniti sa traim adevarata viata pentru care suntem aici.oare se va intampla vreodata? :x

fiulploii