Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

"Simbolul Pierdut"...si alte simboluri

Creat de mr, 21 Noiembrie 2011, 23:29:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

padme

#15
Citat din: Siberia din  23 Ianuarie 2012, 20:45:58
Draga colega @padme,
   Am sa citez mai jos (si-o sa ma chinui sa si traduc)

Sper ca ai facut-o din dorinta de a respecta pct. 1.9 din Regulament :)))

Din ce scrii tu acolo eu trebuie sa ma interesez pt ca nu am cunostintele necesare! Oricum, in ceea ce priveste introducerea ochiului in lumea occidentala eu as vrea sa stiu mai precis cum si in ce fel, pt ca el a fost adus cumva si ma intereseaza daca nu cumva simbolul lui a fost rastalmacit - parerea mea dubioasa :)))

Stiu si eu ce rol are glanda pineala in organism, de cand a inceput nebuneala cu florul (care e ciudat, toti ne spalam de dinti si bem apa dar probleme de inteligenta cum am citit ca da, nu avem nici unu'::))) am tot citit cate ceva, insa eu as vrea sa stiu concret daca cineva are acest "ochi"  deschis, cum a facut si de unde stie ca porneste totul de la glanda!

Citat din: Siberia din  23 Ianuarie 2012, 20:45:58

Despre "uraeus":

"In various parts of history, it became referenced as the Eye of the Moon, the Eye of Hathor, Eye of Horus, and Eye of Ra depending on the dates and periods it was used. It may have also been connected with other goddesses like Neith and Ma'at."
http://egyptian-gods.org/egyptian-symbols-uraeus/

Dupa cum vezi, acest "uraeus" poate fi atat Ochiul lui Ra cat si Ochiul lui Horus. C


Daca esti atenta observi ca acest simbol - ca si multe altele, nu am nici un dubiu - isi schimba denumirea si poate chiar semnificatia in functie de perioada cand este folosit! Din ce vad eu aici, ochiul ala (semnificatia lui) poate sa fie simbolizat atat de un ochi cat si de un sarpe! :)))))))

zana@M

Sa vedem ce simboluri are inima .Cea mai comuna reprezentare a inima are simbolul ''dragostei'',dar sunt mult mai multe variante de simboluri .In Africa  inima are un simbol ce reprezinta durerea si suferinta .Simbolul inimi strapunsa de o sageata reprezinta pasiunea .
Mai multe date aici...
http://despremasonerie.blogspot.com/2009/09/simbolul-inimii.html
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

abyss

Si inima are 'ochi' si poate privi si intelege simbolurile. As putea spune ca are si urechi cu care sa auda 'muzica simbolurilor'.

,,Iudeii I-au răspuns: «Nu pentru o lucrare bună aruncăm noi cu pietre în Tine, ci pentru blasfemie, pentru că Tu, care eşti om, Te faci Dumnezeu»" - (de unde atata incrancenare de a nu transcende conditia umana? cine sunt aceste 'pietre de moara' ?)

Atasez un link pentru descarcare a unei compozitii muzicale plina de simbolistica melodica. Daca asculti cu inima poti vedea povestea Terrei, a Inceputului asa cum e transmisa ea de catre scolile misterelor, poti intelege modul cum a evoluat civilizatia ancestorilor si a disparut tragic ca mai apoi sa revina in manifestare dintr-o mica samanta ce a rasarit la lumina dupa un cataclism ce a vaporizat padurea. Chinul padurii ce dormea intr-un bob de mustar, chinul de a reveni in lume prin acel micutz portal biologic. Mai sunt insa si alte aspecte.
descarca=>http://dl.transfer.ro/Hans_Zimmer-The_Da_Vinci_Code-transfer_RO-30jan-54530c.rar 

Arhanghelul

#18
S-a finalizat (?) si cel din urma turn (al II-lea) ... puteti da drumul la razboiul inelelor ... sa vedem cine va fi stapanul lor ...



http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/cel-mai-inalt-zgarie-nori-din-europa-aproape-finalizat-vezi-cum-arata-161479.html

P.S. In prim plan "Burj Khalifa"  si in planul secund "Shard Tower" ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii

 Simboluri masonice ?  :lol: Le-as numi simboluri stravechi si se gasesc in toate religiile, inclusiv in crestinism  :wink: Inclusiv in ortodoxie, pictate pe biserici . Toate sunt la vedere insa nu prea avem ochi sa le vedem.

De exemplu, ochiul lui Horus .  Ce interesant ca exista acarul Paun aka masoneria sau illuminatti pe care sa aruncam ''vina'' de a fi mentinut si perpetuat o anume traditie in timp ce simbolurile zis ale lor sunt peste tot  :lol: la vedere .

Parerea mea.

maura

"Cine caută adevărul îşi asumă riscul de a-l găsi."

fiulploii

#21
Ochiul lui Horus infatisat sub forma ochiului udja ce reprezenta pare-se cel mai mare secret egiptean


  Daca facem totalul se obtine 63/64 iar daca se inverseaza atunci devine 64/63